Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ.

Τελευταία Νέα:18η Ποδηλατική Αιμοδοσία. Μάθετε περισσότερα κάνοντας ΚΛΙΚ εδώ...

Λίγα λόγια για την ομάδα μας…

Κάπου τον Δεκέμβρη του 2012, ξεκινήσαμε μέσα από το φόρουμ και τελικά οργανώσαμε μια ποδηλατοβόλτα μέχρι την αιμοδοσία του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου και απολαύσαμε ένα μίνι πικνίκ παράλληλα με την προσπάθεια κάποιων από εμάς να δώσουμε αίμα. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια κι η ομάδα μας παρέμεινε σταθερή.

Έτσι, κάθε 3-4 μήνες διοργανώνουμε ΠΑΝΤΑ αυτό το όμορφο πικνίκ, φέρνουμε το φαγητό μας και την καλή μας διάθεση, ανεβαίνουμε είτε ποδηλατικά είτε με δικό του μέσο ο καθένας μέχρι την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου και συνεχίζουμε να στρώνουμε το μικρό μας υπαίθριο τραπέζι.

Με τον καιρό οι Αιμοδοσίες μας έγιναν τόπος συνάντησης φίλων που έχουμε να δούμε καιρό. Για πολλούς από εμάς είναι μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και να κουβεντιάσουμε από κοντά. Για άλλους που έρχονται πρώτη φορά, είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Φυσικά κάποιοι από εμάς δίνουν αίμα αλλά και κάποιοι άλλοι βοηθούν ή έρχονται απλά για παρέα.

Εικόνες από την 1η αιμοδοσία - Δεκέμβριος 2012
aimodosia 2012 aimodosia 2012 aimodosia 2012 aimodosia 2012

Πως μπορώ να βοηθήσω ή να ενταχθώ στην ομάδα?

  • Η κεντρική σελίδα της ομάδας μας βρίσκεται στη διεύθυνση www.podilates.gr/aimodosia όπου υπάρχουν τα «Τελευταία Νέα» αλλά και σύνδεσμοι για όλες τις εκδηλώσεις μας.
  • Εάν χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί μας μπορείς να στείλεις e-mail στο podilates.aimodosia@gmail.com ζητώντας μας πληροφορίες.
  • Επιπλέον διατηρούμε σελίδα στο facebook στη διεύθυνση http://fb.com/podilates.aimodosia όπου, παράλληλα με το forum, ανακοινωνουμε και εκεί όλες οι δράσεις και οι αιμοδοσίες που διοργανώνονται.
  • Τέλος, προτείνουμε την εγγραφή στο forum των podilates.gr για να συμμετέχεις πιο ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Φυσικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μας ακολουθήσεις κι εσύ στο επόμενο αιμοδοτικό μας πικνίκ όπου θα αντιληφθείς το κλίμα και θα πάρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.

Εάν τυχόν δεν μπορείς να ακολουθήσεις σε μια αιμοδοσία μας ή μένεις σε άλλη πόλη εκτός Αθήνας αλλά θέλεις να δώσεις αίμα για την ομάδα μας, μπορείς να πας σε οποιαδήποτε αιμοδοσία και να ζητήσεις να δώσεις εθελοντικά αίμα για την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ με Αριθμό Μητρώου 13931. Κατόπιν θα πρέπει να μας ενημερώσεις στέλνοντάς μας ένα e-mail αναφέροντας τον τόπο της Αιμοδοσίας και την ημερομηνία που έδωσες.

Αιμοδοτικές δράσεις, απολογισμός, ιστορικό κλπ.

Οι δράσεις και το ιστορικό της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ, ο απολογισμός αλλά και πολλοί χρήσιμοι σύνδεσμοι για την ομάδα μας, βρίσκονται συγκεντρωμένα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon omada.png115.78 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp