Το ιστολόγιο του/της OnBikes Komotini

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της ποδηλατικής ομάδας «On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής»

http://www.podilates.gr/sites/default/files/aimodosia-22-1.jpgΠολλοί συμπολίτες ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ποδηλατικής ομάδας On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής και συμμετείχαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της ποδηλατικής ομάδας που διοργανώθηκε από την ομάδα.

Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στις δέκα το πρωί στην Κεντρική πλατεία Κομοτηνής και από εκεί με τα ποδήλατά τους κατευθύνθηκαν στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και στο κέντρο αιμοδοσίας όπου προσέφεραν αίμα για τους συναθρώπους μας.
Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε αίμα – Προσφέρουμε ζωή» η ποδηλατική ομάδα On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής κατάφερε να συγκεντρώσει δεκαπέντε περίπου φιάλες αίμα.

Ενημέρωση για τη χρήση του ποδηλάτου στην Κομοτηνή

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου οι ποδηλατική ομάδα «On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής» ήταν στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής με σκοπό τη διάδοση του ποδηλάτου, τη σωστή χρήση και τη συλλογή υπογραφών για τη κατασκευή του ποδηλατόδρομου στην Κομοτηνή.

Πολύς ήταν ο κόσμος που επισκέφτηκε το περίπτερο της ομάδα όπου υπήρχαν φωτογραφίες από τις δράσεις της ομάδας, ενημερωτικά φυλλάδια ενώ πήραν και τις καινούργιες κάρτες της ομάδας «On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής».

Uploaded with ImageShack.us

Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κομοτηνής

onbikes
Η ποδηλατική ομάδα On Bikes - Ποδηλάτες Κομοτηνής συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου έκαναν την Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κομοτηνής μαζί με Αη Βασίληδες και ξωτικά.

Uploaded with ImageShack.us

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις της ποδηλατικής ομάδας On Bikes στην Κομοτηνή

Η ποδηλατική ομάδα On Bikes στην Κομοτηνή συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής. Την Τετάρτη 12/12 μαζί με άλλους συλλόγους της Κομοτηνής άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής μαζί με άλλους συλλόγους της πόλης.

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=86505

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις της ομάδας

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012
11:00-14:00: Εκδήλωση από την ποδηλατική ομάδα «On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής». Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Σκοπός της εκδήλωσης η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στη πόλη μας.

18:30: Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της πόλης.
Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
«Η ποδηλατική μας παρεούλα που το όνομα της είναι On Bikes