ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι οι ποδηλάτες έχουν δημιουργήσει μία ομάδα και ετοιμάζουν την κινηματογραφική υπερπαραγωγή που θα σπάσει τα ταμεία των κινηματογράφων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Για το εγχείρημα αυτό, έχουν στρατευτεί οι καλύτεροι ποδηλάτες-κινηματογραφιστές, τα ακριβότερα ποδήλατα, οι πιο σύγχρονες κάμερες, ένα πλούσιο σε υλικό συνεργείο, ένα βεστιάριο, πολυάριθμο τεχνικό προσωπικό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, και εκατοντάδες κομπάρσοι.

Τί είναι αυτό που λείπει όμως;
Μην κουράζεστε θα σας απαντήσω εγώ: Ένα καλό καστ με ηθοποιούς.
Δυστυχώς έχουμε έλλειψη από τη συμπαθή τάξη των καλλιτεχνών αυτών.

Ανακοινώνουμε λοιπόν επίσημα ότι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 10:00πμ στο χώρο του Πολυτεχνείου Πατησίων & Στουρνάρη (κτίριο χημικών) θα γίνει ο πρώτος επίσημος διαγωνισμός για την ανάδειξη των ταλέντων που κρύβουμε μέσα μας σαν ποδηλάτες και σαν ηθοποιοί. Ο συναγωνισμός θα είναι σκληρός, το αποτέλεσμα αβέβαιο, και οι κριτές άτεγκτοι (δεν θα συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή οι: Ηλίας Ψινάκης, Ευγενία Μανωλίδου και λοιποί αμφιβόλου κύρους κριτές)
Οι επιτυχόντες θα έχουν σαν ηθική ανταμοιβή την αναγραφή του Nick name τους στους τίτλους του έργου και σαν οικονομική.............ε, δεν θα πληρώσουν και πολλά.

Τι ακριβώς χρειαζόμαστε σε πρώτη φάση:

1. Ποδηλάτες με mountain κατά προτίμηση full suspension κοντά παντελόνια, κράνη κλπ (τρέντυ τυπάκια δηλαδή, ξέρετε εσείς)
2. Ποδηλάτες δρόμου με κολάν, γυαλιά, κλπ (όπως λέμε Αθήνα - Πάτρα 3 ώρες με τις στάσεις)

Έχεις ταλέντο; Η ευκαιρία είναι εδώ!!

Groups audience: 
Κινηματογραφική ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τoν a priori ΑΠΟΚΛEIΣΜΟ των Εθνικών μας Κριτών από την Επιτροπή του casting.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Ποδηλάτες Ποδηλάτισσες, πορεία διαμαρτηρίας την ώρα που θα λάβει χώρα αυτή η παρωδία.

ΟΛΟΙ στην Πλατεία Συντάγματος μάζι με τις Τηλεοράσεις, τους Καναπέδες και τις Παντούφλες μας, Κυριακή, 19/9/2010 και ώρα 10:00 πμ.

fatsoulas
Απών/απούσα

Θα έχει τσάμπα ποπ κορν να έρθω?

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

@kwstis34
Κωστή, σε περιμένουμε να έρθεις στην παρέα.
@Οι υπόλοιποι: Μην τον ακούτε, έχει νευριάσει επειδή είχε κάνει αίτηση για την κριτική επιτροπή και απορρίφθηκε επειδή δεν πέρασε τα τεστ στον οφθαλμίατρο.

@fatsoulas, Λεμονάδες-πορτοκαλάδες-τσιπ-σαμαλι-κωκ μόνο. Ότι δηλαδή πουλάγανε εξ-άπω-ανέκαθεν στους κινηματογράφους.

Περάστε κόσμε. Λεφτά δεν έχει ξεχάστε τα.Χάσαμε κι εκείνη την επιδότηση λόγω αμέλειας του Cyclelife (την ημέρα που έπρεπε να καταθέσουμε το φάκελο, τον είχε πάρει ο ύπνος επειδή την προηγούμενη ξενύχταγε στα φριντέγια).
Το μόνο εγγυημένο είναι το άφθονο γέλιο που παρέχουν τα γυρίσματα.

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

"Χάσαμε κι εκείνη την επιδότηση λόγω αμέλειας του Cyclelife (την ημέρα που έπρεπε να καταθέσουμε το φάκελο, τον είχε πάρει ο ύπνος επειδή την προηγούμενη ξενύχταγε στα φριντέγια)".
γέλασα με την ψυχή μου....
Ζητώ συγνώμη αλλά τα φριντέγια είναι από τις λίγες ποδηλατοκρεπάλες που μου έμειναν

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

Πέρα λοιπόν απ τον Χαβαλέ,θα ήθελα πολύ να βρισκόμουν παρέα σας, αλλά δυστηχώς μας χωρίζουν καμιά 120 χλμ.
Δε μπορώ να αποχωριστώ εύκολα την Πρωτεύουσα του Σουβλακίου...

Από την άλλη πάλι, αν ο Σεναριογράφος-Σκηνοθέτης έχει κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσαμε και μεις οι εκτός των Τοιχών να βοηθήσουμε, ας την ρίξει!

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

tkant wrote:
Λεμονάδες-πορτοκαλάδες-τσιπ-σαμαλι-κωκ μόνο.

"Στιλετάκι για το Ντού" δεν έχει????

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Όποιος (τυχερός) βρίσκεται μακρυά μπορεί να βοηθήσει την Κιν. ομάδα με συγγραφή σεναρίου ή ιδέες που συμπληρώνουν το σενάριο.
Προϋπόθεση για να δεις τα σενάρια η εγγραφή σου στην ομάδα.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

tkant wrote:
Όποιος (τυχερός) βρίσκεται μακρυά μπορεί να βοηθήσει την Κιν. ομάδα με συγγραφή σεναρίου ή ιδέες που συμπληρώνουν το σενάριο.
Προϋπόθεση για να δεις τα σενάρια η εγγραφή σου στην ομάδα.

δυστυχώς έχω κάνει το Αθήνα-Λαμία σύνταγμα -Παγκράτι

ετσι αν είμαι τελικά Αθήνα θα έρθω για guest star εμφάνιση ....φωτοαγένια δεν έχω για μπροστά απο το γυαλί οτι κάνω απο πίσω

(ενας απο τους εξαφανισμενους)

άκυρο: πολύ πρωί βρε παιδιά :)

Πάνος

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

(να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους και όλες όσες προσφέρθηκαν)
να ξέρετε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και δεν ξέρουμε αν τελικά θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε έστω και ρόλο β' κομπάρσου.

Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι οι υποψήφιοι ηθοποιοί για να έχουν έστω κάποια πιθανότητα να περάσουν από οντισιόν θα στηθούν από νωρίς το πρωί, αχάραγα δηλαδή στο Πολυτεχνείο, και οι πιο hardcore γκρούπις θα έχουν κατασκηνώσει από το προηγούμενο βράδι...

Τι να πω παιδιά έχουμε κατασυγκινηθεί εδώ στην κινηματογραφική ομάδα, αφού δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να τραβήξουμε πλάνα ή θα φοβόμαστε μήπως χαλάσουν οι κάμερες από κλάμα...

Υ.Γ: Παρακαλούμε όσους κατασκηνώσουν από το βράδυ να στήσουν τις σκηνές σε όλοι στο ίδιο σημείο για να μπορέσουμε να τραβήξουμε κανένα πλάνο με φόντο τοίχους το πρωί...