Critical Mass Ride - Ιούλιος 2008


Τo CMR γίνεται 3 χρονών και το γιορτάζει....

Έχουν περάσει 3 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή του cmr στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2005. Τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής ανάρρωσε με επιτυχία από τις παιδικές του ασθένειες π.χ. δεν γνώριζαν πολύ για την ύπαρξη του, λίγα άτομα στη βόλτα. Μετά από 3 χρόνια μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί πλέον ένα σταθερό μηνιαίο ραντεβού για αυτούς που συμμετέχουν, αποτελεί αν μη τι άλλο τη σταθερή και μαζική παρουσία των ποδηλατ-ισσ-ών σε αυτή την πόλη. . Όλοι στο cmr τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008, πλ. Συντάγματος στις 19:00. Το ποδήλατο άρχισε να παίρνει τις πρώτες του ανάσες σε αυτή την πόλη...

Περισσότερες πληροφορίες για το critical mass ride εδώ:
http://www.criticalmass.gr/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Μην ξεχνάτε και το μάζεμα στην πλ. Κοραή για το critical mass του Πειραιά κάθε 1η Κυριακή του μήνα. Η διαδρομή είναι πολύ καλή ειδικά τώρα το καλοκαίρι καθώς περιλαμβάνει το γύρο της πειραϊκής, περνάει από το Πασαλιμάνι, συνεχίζει για μικρολίμανο και κάπου εκεί προς το πάρκο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας τελειώνει. Έχω κολλήσει και αφίσες στον Πειραιά.

skywalker
Απών/απούσα

Τον περασμένο μήνα είχε γίνει μια συζήτηση γύρω από το cmr του Πειραιά, γιαυτό δεν το έχω βάλει στις εκδηλώσεις αυτόν το μήνα. Δείτε εδώ την συζήτηση:

http://www.podilates.gr/node/1772

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

...γίνεται το cmr του Πειραιά. Από το Μάιο του 2007. Αλλά αν εξαιρέσουμε το πρώτο με 12 άτομα όλα τα άλλα είχαν 2, 3 ή 5. Σήμερα θα γίνει, έχω βάλει και αφίσες σε καίρια σημεία του Πειραιά και πιστεύω να έρθουν περισσότεροι. Η διαδρομή λέω και πάλι είναι ωραία.

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

ναι, καλά διαβάσατε. SCR = Solo Critical Ride

Inferno
Απών/απούσα

Για πες μας τελικά, τι γίνεται με τον Πειραιά;
Γίνεται; Δεν γίνεται;
Να συνεχίζω να το αναφέρω στο CMR.GR ή να το καταργήσω;
Αν είναι να μαζεύονται 2-3 άτομα δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνεται, ή τουλάχιστον να ονομάζεται critical mass, μπορεί κάλλιστα να γίνεται μια βόλτα και αν μαζευτεί ένα σταθερό πλήθος να επανέλθει!

Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ξεκίνησε από ένα πυρήνα 8-10 ατόμων και τελικά δεν πάει κανένας.

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Χρειάζεται τόνωση. Ας γίνει ένα την άλλη εβδομάδα

Inferno
Απών/απούσα

Θα τα πούμε από κοντά στο αυριανό (?)

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια