Διαδρομη λ. Κηφισιας προς Ο. Σταδιο

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jeanmarat
Απών/απούσα

Εχει κανει κανεις διαδρομη από Παν. Στάδιο στο κέντρο μέχρι Ο. Στάδιο/Μέγαρο ΟΤΕ ;

Ειναι ασφαλής;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
vec
Απών/απούσα

η Λ.Κηφισίας έχει παράδρομο από το Ν. Ψυχικό και μετά ενώ πιο πριν έχει λεωφορελωρίδα. Κατά τα άλλα ισχύει ότι με τις λεωφόρους. Αν έχει κίνηση είναι ΟΚ, αν δεν έχει τρέχουν και σφίγγει το πράγμα. Εγώ έχω απλά ένα θεματάκι με τις γέφυρες στα Σίδερα και στη Σπ.Λούη, προτιμώ να τις περνάω από κάτω γιατί αλλιώς μένεις πολύ ώρα στη λεωφόρο σε μέρος που τα άλλα μέσα αναπτύσουν μεγάλη ταχύτητα.

jeanmarat
Απών/απούσα

την διαδρομη την εχω κανει μια φορα με λεωφορειο (το ποδηλατο το αφησα στο κεντρο) αλλα τη δευτερα λεω να το παω με ποδηλατο.

Ειχα την εντυπωση πως αμα πηγαινες δεξια και όχι από κάτω είναι πιο ασφαλές. Αφου για να πας από κατω πρεπει να πιασεις αριστερη/κεντρικη λωρίδα.

Κανω λαθος ;

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
Εχει κανει κανεις διαδρομη από Παν.Στάδιο στο κέντρο μέχρι Ο.Στάδιο/Μέγαρο ΟΤΕ ;

Ειναι ασφαλής;

...δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

AfloEydK
Απών/απούσα

με εκπλησετε....αφου ειναι εθνικη οδος
και υπερταχειας κυκλοφοριας

mirrage
Απών/απούσα

Εθνική οδός η Λεωφόρος Κηφισίας?

AfloEydK
Απών/απούσα

oxi mono einai kai ypertaxeias kykloforias

ringo
Εικόνα ringo
Απών/απούσα

τη κηφησιας την παω μεχρι το υψος της εθνικης αντιστασεως η το γυαλινο πρασινο κτηριο της εθνικης τραπεζας. μεχρι εκεινο το σημειο προτιμω να ειμαι στους παραδρομους και οχι κατω απο τις γεφυρες. Μετα το κτηριο της εθνικης τραπεζας μπαινω παλι στον παραδρομο και στο πρωτο στενο του, που επιτρεπεται στριβω δεξιακαι αμεσως αριστερα παραλληλα της κηφησιας, πηγαιντας απο τα στενα που εχει και ωραια κατηφορικη κλιση ελαχιστα αυτοκινητα, κατεβαινω (νομιμα) την Αγιας βαρβαρας (νομιζω λεγεται) και γενικα το απολαμβανω σαν βολτιτσα. Λιγο πριν τερμα της που λεγεται φιλλεληνων ειναι αδιεξοδο με βγαζει στο σχολειο που πηγαινα δημοτικο εκει στριβω δεξια και αμεσως αριστερα στην Ζαν Μωρεας νομιζω, τωρα ειμαστε λιγο πριν τα σιδερα περιπου με στοχο να βγω στην Βασιλεως Γεωργιου,
Γενικα προτιμω να κανω 10 λεπτα παραπανω στις διαδρομες μου και να τις απολαμβανω οσο γινεται περισσοτερο! μετα μπορεις να συνεχισεις απο τα στενα, δεν θελω να σε ζαλισω αλλο με οδους και στενα και ονομασιες. παντως προτιμω να αποφευγω οσο μπορω τους μεγαλους δρομους λεωφορους, ειναι και πιο ευχαριστο για εμενα, και σιγουρα πιο ασφαλες. Τελευταια μου αρεσει και εΘνικη αντισεως, που παρολο που ειναι σχετιακ μεγαλος δρομος το καθε ρευμα χωραει 1.5 αυτοκινητα με αποτελεσμα να περισευει 0.5 για τα ποδηλατα. Αυτα ελπιζω να μην σε μπερδεψα με ολα αυτα

jeanmarat
Απών/απούσα

απο κεντρο μεχρι μεγαρο οτε/ο.σταδιο ηταν μια χαρα η διαδρομή.

Σε 35 λεπτα την έκανα και είχε για μέγαλο διάστημα παράδρομους.