Χώροι στάθμευσης

O ΗΣΑΠ κατασκεύασε δοκιμαστικά θέσεις στάθμευσης για ποδήλατα στο σταθμό του Ηρακλείου. Είναι προφανώς πολύ θετική πρωτοβουλία. Θα προτιμούσαμε, όμως, να προεξέχουν περισσότερο τα "δόντια" τους διότι το κλείδωμα του σκελετού είναι σχετικά δύσκολο. Υπάρχουν, άλλωστε, πολλά άλλα σχέδια για lockers ποδηλάτων που ανάλογα με τις ανάγκες μπορούν να εφαρμοστούν. Πάντως φαίνεται να χρησιμοποιούνται από τους ποδηλάτες του Ηρακλείου. Προσοχή στο κλείδωμα! Ρόδα + Σκελετός!.....

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon hrakleio1.jpg0 bytes
Image icon hrakleio2.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Μπροστά από τα σίδερα βρίσκονται δε δύο περίπτερα! Ενα το δήμου και εν α της Unicef και οι κλέφτες κάνουνε ανενόχλητοι την δουλειά τους!!! Εμένα από εκεί μου βουτήξαν το Μοngoose!

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Λέμε λέμε λέμε, γράφουμε άλλα τόσα και πάλι συρματόσχοινα βάζει ο κόσμος..... Μετά θα λένε μου κλέψαν το ποδήλατο, μου έφαγαν μπροστά τροχό. Όποιος βλέπει τέτοια ποδήλατο ας αφήνει ένα post-it που να συμβουλεύει για πέταλο.

Η θέσεις δεν είναι ότι καλύτερο καθώς ακολουθούν τη λογική της μηχανής όπου πιάνεις μόνο μπροστά τροχό με πέταλο και τελείωσε. Η καλύτερη λύση είναι όπως το κόκκινο ποδήλατο στη δεύτερη φωτό μόνο που αντί για αλυσίδα θέλει πέταλο που να πιάσει πίσω τροχό+ψαλίδια+κάγκελο. Κάτι τέτοιο έχει κάνει ο αναβάτης του Ideal από πίσω.

Επισης ο μπροστά τροχός θέλει κλείδωμα με το σκελετό έιτε με αλυσίδα χοντρή είτε με 2ο πέταλο. Επιπλέον αν είναι ν' αφήνουμε παλουκόσελα επάνω τότε πετάξτε τα quick release και πάρτε μπλοκαζ ασφαλείας.

veg
Εικόνα veg
Απών/απούσα

φίλε Eaglos... Ούτε τηλεπάθεια να είχαμε..
Έχω ξεκινήσει εδώ και 15 μέρες και βάζω post it σε ανάλογες περιπτώσεις κλειδαριών! Μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα και πήρα το θάρρος!
θα έχω βάλει και καμιά 10ριά... ας ελπίσουμε ότι δε φάω ξύλο..!!!

DgSensei
Εικόνα DgSensei
Απών/απούσα

Τηλεπάθεια μετά από 3 χρόνια δεν το λες πάντως

contact