Ανακοινώσεις κλεμμένων ποδηλάτων

356 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ilovebike
Απών/απούσα

ΚΛΟΠΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 6/10/2011

ΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ) ΤΗΝ 6/10/2011.
ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΒΜΧ, ΕΝΑ ORBEA ΚΙ ΕΝΑ IDEAL.
Η ΚΛΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ 07.30-15.30. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ podilates.gr Η' ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ (ΑΝΤΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βικη
Απών/απούσα

Κλάπηκε χτες (22-Οκτ) Brompton Κόκκινο, μέσα από το αυτοκίνητο μου, στο κέντρο της Αθήνας (οδ. Μαγερ 38).
Διέρρηξαν το αυτοκίνητο και τυχαία ανακάλυψαν το ποδήλατο όταν άνοιξαν το πορτμπαγκάζ.

Αργότερα εθεάθη Αλγερινός (4χ4) να το οδηγεί στην οδ.Κεραμικού.
Έμεινα στο κέντρο χτες μέχρι το μεσημέρι γυρίζοντας στους γύρω δρόμους μήπως και δω κάτι, όπως επίσης και σήμερα, αλλά τίποτα. Θα πάω και την Κυριακή το πρωί στο Γκάζι μήπως και το βγάλουν εκεί.

speedsters50
Απών/απούσα

ΚΛΑΠΗΚΕ - SCOTT Speedster από αυλή Χαλανδρι

Δίνω αμοιβή 150 ευρώ σε οποιον βοηθήσει την ανεύρεσή του - no questions asked.

Χαρακτηριστικά:
Μαρκα: SCOTT
Μοντέλο: Speedster S50 Flatbar (Ίσιο τιμόνι)
(πληροφοριακά: αυτό το ποδήλατο δεν έχει ανάρτηση και έχει αγωνιστικούς
τροχούς)
Χρώμα: Όλο λευκό (σκελετός, ζάντες) με κόκκινα γράμματα
Μέγεθος: 58εκ, (XL)

Περιοχή: Χαλάνδρι (Αθηνών)
Μέρα εξαφάνισης: 1 Οκτ. 2011

Τηλ. επικοινωνίας: 6938-06503δύο
Πιθανώς να μην βρεθεί ποτέ, αλλά είχε προσωπική αξία για μένα και θα ελπίζω!

Whitebeards
Εικόνα Whitebeards
Απών/απούσα

Κλάπηκε ποδήλατο

Μάρκα:Sector
Μοντέλο:Helix Man Trekking
Χρώμα:Red/Κόκκινο
Ημερομηνία Κλοπής:23/10/2011
Τόπος Κλοπής:Νεα Σμυρνη,Εξω απο το γηπεδο του Πανιωνίου
Αμοιβή:150 ευρω
Επικοινωνία:shirohikai[at]hotmail.com

http://img443.imageshack.us/img443/975/04102011132.jpg

mitsoscif
Εικόνα mitsoscif
Απών/απούσα

Προχθές το Σάββατο στις 29/10 μεταξύ ωρών 18.00-21.00 στη περιοχή του Γέρακα μου κλέψανε τους τροχούς απ'το fitness μου, Focus Arriba.

Οι τροχοί ήταν σε μαύρο χρώμα με μαύρες ακτίνες, μάρκα Schurmann euroline 28άρες με κέντρα shimano 32h qr με quick release, κασσέτα 12-25 8άρα και λάστιχα kenda 23άρια.

abend
Απών/απούσα

Καλησπερα,

Εκλαπη το Σαββατο 5/11/2011 εξω απο το καταστημα ΣΚΛΑΒΑΝΙΤΗΣ στην Θησεως, Καλλιθέα (καταστημα ΙΖΟΛΑ). Εκανα την μυνηση και υπαρχει ο τυπος και στις καμερες του καταστηματος.

Το ποδηλατο ειναι ενα ασημι LDG ολοκαινουριο (ουτε 2 ημερων).
Φωτο:
http://athensfixedgear.com/wp-content/uploads/2011/11/cycle1.jpg

Εαν το βρειτε/δειτε call: 6976-99457δύο

Van the Man
Εικόνα Van the Man
Απών/απούσα

Εκλάπη ποδήλατο Specialized Sirrus (μοντέλο 2011), ασημένιου χρώματος, medium μεγέθους, το οποίο βρισκόταν δεμένο με μια αλυσίδα μηχανής (κουλούρα) επί της Ιπποκράτους, απέναντι από το θέατρο Διάνα, στο κέντρο της Αθήνας.
Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 14/11 μεταξύ 19:15 και 22:00.

Το ποδήλατο ήταν μόλις εννέα μηνών, όποιος/α δεί, ακούσει, βρεί κάτι, ας βοηθήσει.

i.kontodimas
Απών/απούσα

Κλάπηκε 26/11/11 ξημερώματα ποδήλατο GT Aggressor 3.0 2012 απο την αποθήκη της πολυκατοικίας μου στην Καισαριανή.
Το είχα αγοράσει μόλις δύο μέρες πρίν.

Αριθμός πλαισίου: KS124xxx
Μέγεθος: Large
χρώμα: μαύρο-πράσινο

Great8
Απών/απούσα

Γεια σας και από μένα, είπα να πω εδώ τον πόνο μου.

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ (μετά τις 23.00) άνοιξαν το λουκέτο της καγκελόπορτας που υπάρχει μπροστά από την υπόγεια θέση στάθμευσης μέσα στην πολυκατοικία στην Καλλιθέα και μου πήραν (ευτυχώς χωρίς ζημιά στο αυτοκίνητό μου που ήταν εκεί) ένα ολοκαίνουργιο, απάτητο Ideal 26άρι λευκό (με φώτα εμπρός και πίσω, βάση για δοχείο και τρόμπα -κομπλέ, με το δοχείο και την τρόμπα- και συρματόσχοινο με τη βάση του κάτω από τη σέλα) καθώς επίσης και ένα κόκκινο-χρυσαφί-μαύρο Beretta, 26άρι και αυτό και μάλιστα αρκετά παλιό (αγορασμένο το 2003).
Εκτός του ξενερώματος από τη διάρρηξη του χώρου μου, έχω τρελαθεί -κυρίως- για το Beretta με το οποίο έχω πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις.

Εχθές το πρωί πήγα μια βόλτα από την υπαίθρια αγορά του Σχιστού, όπου μάλλον λόγω του Σαββατιάτικου ντόρου από το δημοσίευμα του Ε.Τ. και της αναπαραγωγής του, δεν υπήρχε ούτε ένα ποδήλατο προς πώληση.
Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος από την παρέα εντοπίσει κάτι που να μοιάζει στις παραπάνω περιγραφές, ας κάνει ένα κόπο να ενημερώσει, είτε εδώ, είτε στο 6932-46971ένα.

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία

Τσαρλατάνος
Απών/απούσα

Χαίρετε,

Σήμερα τα χαράματα μου κλέψαν και το δικό μου ποδήλατο, Peugeot MTB, γκρι - ασημένιο. Πραγματικά είμαι περίεργος ποιος θα μπορούσε να κλέψει ένα ποδήλατο 18+ χρόνων, βαρύ, γεμάτο γρατζουνιές και σκουριές,με βγαλμένη την παγουροθήκη και τη βάση στήριξης, με στραβό πιρούνι και ταχύτητες που λειτουργούν ανάλογα με τα κέφια τους.
Προς γνώση, το κλέψαν από την πιλοτή της πολυκατοικίας μου, κόβοντας ένα λεπτό συρματόσχοινο (ίσης ηλικίας με το ποδήλατο).

Πάντως, το είχα ήδη φιλοσοφήσει και είχα σκοπό να πάρω καινούργιο είτε άμα μου το κλέβαν είτε όταν έσπαζε το πιρούνι. Ωστόσο, μετά από 18 χρόνια, ήταν και δώρο του παππού μου, είχε συναισθηματική αξία και τη δουλίτσα του (σπίτι - στάση προαστιακού) την έκανε.

livnik
Απών/απούσα

Οταν βρισκεσαι στο εξωτερικο για δουλεια και σε παιρνει η γυναικα σου για να σου πει "δυσαρεστα νεα" τοτε η απωλεια 2 ποδηλατων μοιαζει ασημαντη μπροστα σε ολα αυτα που περνουν απο το μυαλο σου εκεινα τα βασανιστικα δευτερολεπτα. Αφου λοιπον βαλουμε σε σωστη κλιμακα την πικρα απο 2 κλεμμενα ποδηλατα, μπορουμε να παμε παρακατω και να δουμε πως και γιατι. Μπαινοντας στο φορουμ και βλεποντας μηνυματα που περιγραφουν κλοπες απο κλειδωμενες αποθηκες, με αλυσιδες, πεταλα κλπ κλπ, μοιαζει τουλαχιστον προκλητικο να παραπονεθω για ξεκλειδωτα ποδηλατα στην εισοδο της πολυκατοικιας!!! Ναι, υπαρχουν ακομα τοσο αφελεις...και μαλλον δεν ειμαι ο τελευταιος.

Παει λοιπον το DAHON VITESSE P18, με ολα τα γκατζετακια και τα αξεσουαρ φορτωμενο, παει και το Scott Aspect με την καινουρια σελα.

Οι μερες ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ και ουτε γι αστειο δεν πρεπει να μενει ποδηλατο σε κοινη θεα, ειτε κλειδωμενο, ειτε πολυ περισσοτερο ξεκλειδωτο. Και μια συμβουλη που μου δωσανε κατοπιν εορτης, καλο θα ειναι ολος ο στρατος των ντελιβεραδων να μην βλεπουν τι εχει η καθε πυλωτη και να τους βαζουμε ιδεες. Φτωχοι ανθρωποι ειναι, ας μην δοκιμαζουμε τις αντοχες τους. Παντως στην Αγια Παρασκευη το φαινομενο ειναι συχνοτατο και μαλλον μιλαμε για οργανωμενη σπειρα παρα για τυχαια γεγονοτα.

Αν καποιος δει κανενα DAHON με τα σλικ λατιχακια και φουσκωτο λαπωτηρα πισω, ας βαλει μια φωνη, μπας και βρουμε το ποδηλατακι μου και χαρουν και τα πιτσιρικια που δεν το χωραει ο νους τους αυτο που παθαμε...

Jay
Απών/απούσα

Εκλάπησαν απο την περιοχή της Αγιας Παρασκευής δυο ποδήλατα,

1. IDEAL EZIGO WAVE (γυναικείο) σε χρώμα μπρονζέ μοντέλο 2010 (δεν έβγαινε σε αυτό το χρώμα στην Ελλάδα, η φωτο είναι ενδεικτική)

2. No name fitness σε χρώμα λευκό (μερικά χαρακτηριστικά, λευκό flat τιμόνι FSA, σέλα Fizik antares, δισκοβραχίωνας FSA gossamer 53/39)

Δεδομένου οτι πρόκειται για "μοναδικά" ποδήλατα αν κάποιος δεί κάτι ας ειδοποιήσει.
Δίδεται αμοιβή.

Ευχαριστώ

ΓΙΑΝ123ΝΟΣ
Απών/απούσα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙΖΟ, ΜΑΡΚΑΣ IDEAL CROSSMO ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΙ ΕΚΛΑΠΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 5ΜΙΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...πολυ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (54) ΜΕ ΙΣΙΟ ΤΙΜΟΝΙ...ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ-Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Ρ Ο Ζ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...AΣ ΣΤEΙΛΕΙ e-mail Η ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Κ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 100...

ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)...Η ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΠΙΤΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6988-06767δύο

fournarhs
Απών/απούσα

Καλή χρονιά σε όλους.
Σε εμένα δυστυχώς δεν μπήκε και σπουδαία, αλλά...
Μου κλέψαν σήμερα το ποδήλατο, Ideal Boommax 02 2010 Πράσινο άσπρο, που ήταν κλειδωμένο σε πυλωτή από Φιλοθέη.
Το μέγεθος είναι extra large και δεν είχε τροποποιήσεις εκτός των SPD shimano που του είχα βάλει και bontrager φτερά μπρος πίσω..
Είχε και μετρητή cadence της Garmin (πιθανότατα θα το βάλαν, αλλά λογικά σημάδι θα έχει εκεί), και επίσης η αριστερή πλευρά έχει και μπορντώ γραντζουνιές επείδή το κλείδωνα συνήθως σε μπορντώ κάγκελο. Και το πλαστικό προστατευτικό για την αλυσίδα στην πεταλιέρα είναι σπασμένο και η σέλα φθαρμένη λόγω χρήσης.
Πέραν αυτού είναι όπως είναι στην σελίδα του κατασκευαστή

http://www.idealbikes.net/?section=1734&language=el_GR&itemid1494=1839

Η αλήθεια είναι πως κατάφερα και του είχα κάνει 8000 χιλιόμετρα, οπότε τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα, αλλά πάλι βρε αλήτες (για τους κλέφτες) Πρωτοχρονιάτικα;
Κλάπηκε μεταξύ 1 και 7 σήμερα το απόγευμα.
Ήταν κλειδωμένο με abus bordo (πεταμένα 70 ευρουλάκια) το οποίο και έσπασαν.
Αν κανείς το δει, είτε στον δρόμο ή σε καμία αγγελία τον παρακαλώ να με ειδοποιήσει να το ερευνήσω.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μου στο 693281-δυο-39-επτά
ή στο fournarhs(παπάκι)hotmail(τελεία)com
Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.
Μανώλης

tonyT
Απών/απούσα

Καλησπέρα. Σήμερα, 18/1/2012 και ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που αποφάσισα να πάω στην δουλειά με το ποδήλατο.

Scott Aspect 45 (λευκό με ένα τσαντάκι μικρό στη σέλα)
http://img163.imageshack.us/img163/5549/img5281jpg.jpg
scott aspect 45

Δουλεύω στο εμπορικό του Ερρίκος Ντυνάν. Αφήνω το ποδήλατο δίπλα στο περίπτερο, πάνω στο πεζοδρόμιο και το δένω στα κάγκελα, ανάμεσα από άλλες μηχανές κτλ.. Όλα αυτά το πρωί, στις 9. Στις 3 που πέρασα μια βόλτα το ποδήλατο ήταν εκεί. Στις 6 που πήγα να το πάρω δεν ήταν.

Η κλειδαριά ήταν μια κλειδαριά του εμπορίου, όχι τίποτα σπουδαίο από ότι κατάλαβα..

Αύριο θα ρωτήσω στις τράπεζες μήπως έχουν καμιά κάμερα ασφαλείας, αλλά και πάλι σκέφτομαι, τι θα κερδίσω και να το δω να το κλέβουν?

Anyway, αν κανένας δει κάτι, το τηλ μου είναι 694529102-έξι.
Ευχαριστώ

cbr600
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ (4/2/2012) ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ. ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΕΝΑ IDEAL NERGETIC ΑΝΘΡΑΚΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 2011 ΜEDIUM 48ARI ΜΕ GEL ΚΑΛΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΚΕΛΕΤΟ.

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.idealbikes.net/?section=2150&language=el_GR&itemid1494=2195

katerinamarsylee
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους... χρειάζομαι τη βοήθειά σας:
Στις 14/2/12 το μεσημέρι κλάπηκε το ποδήλατό μου, έξω από το LIDL του Αιγάλεω στην Ιερά Οδό.
To ποδήλατο είναι μαύρο, μάρκας Everest, με μέγεθος τροχών 26, αμορτισέρ και δισκόφρενα και στις δύο ρόδες και πίσω φτερό. Όταν κλάπηκε υπήρχε πάνω του υποδοχή για τσαντάκι κάτω από τη σέλα και μηχανισμό κοντέρ (χωρίς την οθόνη).
Αν κάποιος δει κάτι ας ενημερώσει σας παρακαλώ!
Ευχαριστώ πολύ!!!

PostMortem
Απών/απούσα

Κλάπηκε 21/02/2012 κάποια στιγμή μετα τις 6 το απόγευμα Cube Aim Disc 2012 χρώματος ανθρακι-μπλε(γκριζομπλε στην ουσια).
Εχει ενα μικρο βαθούλωμα στον σκελετό στο πανω μερος και η σελα ειναι σκισμένη στην δεξια μεριά.
Ηταν κλειδωμένο μπροστά απο τράπεζα λιγο πιο κατω απο το μετρο Νομισματοκοπείο απο την μερια του Βασιλόπουλου.
Αριθμός πλαισίου:WOW76121F08xxx

http://www.cube.eu/en/hard/comp/aim-disc-blackwhite/

mario.7
Απών/απούσα

Καλησπερα σε ολους.Μου εκλεψαν και μενα το ποδηλατο χθες ή σημερα στην περιοχη της Νεας Φιλαδελφειας.Ενα μαυρο σπαστο dahon speed d7.Αν τυχον το παρει χαμπαρι κανεις καπου κοντα,αν δεν εχει πωληθει αλλου,δεν ειχα προσεξει αλλο dahon στην περιοχη οσο καιρο κανω,αν και δεν εχει να λεει απαραιτητα.ευχαριστω-δυστυχως δεν εχει καποιο ειδικο χαρακτηριστικο,απλα καποιες γρατζουνιες στο σκελετο στην πανω πλευρα και φωτακια και καθρεφτακι που λογικα τα εβγαλαν-

daidalos
Απών/απούσα

Κλάπηκαν 2 ποδήλατα από αποθήκη πολυκατοικίας στο Μαρούσι.

Giant REVEL 4W λευκό/μωβ 2011 μοντέλο
IDEAL PRO RIDER (v-brakes) μαύρο 2011 μοντέλο

Τα ποδήλατα φέρουν πλαστικές παγουροθήκες specialized, τσαντάκια σέλας Topeak και φακό στο τιμόνι. Το Ideal διαθέτει επιπλέον και κοντέρ.
Μαζί με τα ποδήλατα κλάπηκαν 2 ζευγάρια γάντια κόφτα specialized και 2 κράνη Giro (λευκό και ασημί).

Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας επικοινωνήστε στο: 6955-58025-πέντε
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

kossim
Εικόνα kossim
Απών/απούσα

Εκλάπη κόκκινοGiant Yukon Mountain bike 26", την Καθαρά Δευτέρα 27/02/2012 μεταξύ 11:30 π.μ και 12:30 μ.μ. μέσα από πολυκατοικία στον Άγιο Δημήτριο αφού πρώτα έκοψαν την κλειδαριά. Φορούσε λάστιχα Schwalbe, semi-slick. Στον οριζόντιο σωλήνα εμπρός, είχε ένα μικρό αυτοκόλλητο που έγραφε "Ποδήλατα Λαζαρίδης".

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μου στο 6997026-δύο-37
ή στο Facebook στο
Ευχαριστώ.

bike

thpappas
Απών/απούσα

Κλάπηκε (10-11/12/2011) IDEAL Megisto 2011 Ανθρακί από γκαράζ στου Ζωγράφου. Είχε τσαντάκι κόκκινο - μαύρο κάτω από τη σέλα και βάση για ταχύμετρο. Επιπλέον χαρακτηριστικό: το μαύρο πλαστικό του stand που πατάει στο δρόμο ήταν σπασμένο.

Παρακαλώ για τη βοήθεια σας

christos476
Εικόνα christos476
Απών/απούσα

Κλέψανε φίλου ποδήλατο Ideal Stage 2008 μαύρο από Περιστέρι περιοχή μπουρναζι με σειρά 105 shimano αν δείτε κάτι παρακαλώ ειδοποιήστε.

Χαρακτηριστικά σημάδια είχε μόνο στο πάνω μέρος των χειριστηρίων 105 shimano γενικά ήταν αγρατζούνιστο.
Μεγεθος M 52

http://www.podilates.gr/node/21416

panu
Εικόνα panu
Απών/απούσα

Δυστυχώς μου έκλεψαν το κουρσάκι μου Specialized Allez Sport μοντ. 2011 λευκού χρώματος, μέγεθος 58.
Το ποδήλατο ήταν κλειδωμένο με πέταλο μέσα σε στοά στην οδό Δραγατσανίου (πλατεία κλαθμώνος) στην είσοδο του γυμναστηρίου Joe Weider.

Αν το δεί κάποιος κάπου ή γνωρίζει οτιδήποτε παρακάλώ επικοινωνήστε στο 69372027-δύο-7 ή στο mail: lazaris_pan@yahoo.gr

http://www.podilates.gr/node/21629

chrismtb
Απών/απούσα

ΚΛΑΠΗΚΕ ΤΟ ΚΤΜ SPEED RC3 ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ κιν:69889074-δύο-4 mail: xristaras15@yahoo.gr

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3313789655119&set=a.331372705355...

katojohn
Εικόνα katojohn
Απών/απούσα

Πλέον εδώ και 2 βδομάδες έμεινα κ γω με τις αναμνήσεις τους πολυλατρεμένου μου ποδηλάτου ..

5 λεπτά ήταν αρκετά για να γίνει η ζημιά (παρόλο που ήταν κλειδωμένο).

Η δήλωση στην αστυνομία έγινε από την πρώτη κιόλας στιγμή, όπως επίσης έχω αναλωθεί σε απίστευτο ... dedective Σαίνη, στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες μέρες ..

Η μόνη μου ελπίδα το μεγάλο σχετικά μέγεθος (XXL) που .. ίσως "καθυστερήσει" την πώλησή του ...

Πάσα πληροφορία δεκτή με pm ή στο johnkato@in.gr

http://www.podilates.gr/node/21706

Maria Z.
Απών/απούσα

Σήμερα μου έκλεψαν το ποδηλατάκι μου από την είσοδο της πολυκατοικίας μου στα Εξάρχεια. το έδενα με πέταλο μέσα στην πολυκατοικία, στο κάγκελο της σκάλας.
Δυστυχώς φαίνονταν από το δρόμο (παρότι υπάρχει μεγάλη πυλωτή μπροστά από την είσοδο), και κάποιος πρέπει να το είχε σταμπάρει και περίμενε να βρεί την πόρτα ανοιχτή και να μπεί.
Είχαν κόψει το πέταλο με τροχό ή πριόνι (γιατί βρήκα ρινίσματα και άθικτο το κάγκελο της σκάλας).

Είναι MERIDA CROSSWAY 40D σκούρο κόκκινο με λευκά γράμματα.
Επειδή δεν τολμώ μόνη μου να κατέβω στα στέκια που μπορεί να το άναζητήσω, παρακαλώ εάν κάποιος το δει να πωλείται ή να κυκλοφορεί στο δρόμο, ας επικοινωνήσει μαζί μου με ε-μαιλ.

ευχαριστώ
bike
http://www.podilates.gr/node/21709

vaggozer
Απών/απούσα

Καλησπερα σας,

Την προηγουμενη τεταρτη (4/4/2012) μου εκλεψαν το ποδηλατο μου, Ideal Hillmaster 2011 χρωματος μπλε, εξω απο τον Βασιλοπουλο (στην λεωφορο Πεντελης) στις 16:50. Το ειχα δεσει σε μια μεταλλικη κολωνα φωτος και μπηκα για 5 λεπτα μεσα στο super market, και οταν βγηκα εξω ειχε εξαφανιστει μαζι με την κλειδαρια.
Οταν μου το εκλεψαν δεν ειχε τους λασπωτηρες (βλεπε φωτογραφια) και επισης είχε αλλα μεταλλικα πεταλια μαρκας PRIMO και αλλη σελα, δεν θυμαμαι μαρκα, αλλα ηταν σκισμενη στο πισω μερος!
Το ποδηλατο εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια για εμενα διοτι μου το εκαναν δωρο και επισης δεν εχω καποιο αλλο μεσο για να πηγαινω καθε μερα σχολειο και να πηγαινω τις βολτες μου με τους φιλους μου.

Παρακαλώ εάν κάποιος το δει να πωλείται ή να κυκλοφορεί στο δρόμο, ας επικοινωνήσει μαζί μου. κωδικος = ## ###35F.
Τηλεφωνο επικοινωνιας: 69488117-έξι-7

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

spy7ros
Απών/απούσα

Τις ημέρες του Πάσχα που έλειπα μου έκλεψαν από το υπόγειο γκαράζ τις πολυκατοικίας μου το ποδήλατο μου
GT Aggressor χρώματος Μπλε.

Εάν κάποιος άλλος που του έχει κλαπεί ποδήλατο, έχει συνεργείο καθαρισμού στην πολυκατοικία του ας ανταλλάξουμε πληροφορίες.

Ευχαριστώ

MicT
Απών/απούσα

Κλαπηκε την Κυριακη 22/4/2012 μεσα απο το υπογειο πολυκατοικιας στη Ν.Σμύρνη. Scott Scale 70 (2009) ασππρο-μαυρο με κιτρινα-ασπρα γραμματα και ασπρη σελα.

Ευχαρίστως δινεται αμοιβη 150 Ευρω για πληροφοριες που θα οδηγησουν στην ευρεση του.
Αρ. πλαισιου τελειωνει σε 222

Τηλ: 6978-99-72-2τρια

Ευχαριστώ πολύ για κάθε πληροφορία.

scott scale 70

contact