Φτηνό ποδήλατο κάτω των 200 ευρώ

83 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
.... Κρίμα που δεν την έβαλε επικεφαλίδα στο "αντικειμενικό" θέμα που άνοιξε προ ολίγων ημερών "Γιατί τα mtb δεν είναι ποδήλατα πόλης".
....

Μια βοήθεια, μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ για το συγκεκριμένο θέμα?
Το έχασα και θα με ενδιέφερε να δω τι γράφτηκε.
Ευχαριστώ.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

http://podilates.gr/node/2232
αυτό μάλλον ψάχνεις
βασικά πριν ανοίξουμε συζητήσεις για το θέμα το συγκεκριμένο και στο αν όντος γράφτηκε για μένα ή γενικά
σκέψου πόσα άτομα προτείνουν Mtb για μέσα στην πόλη :D

vagos
Απών/απούσα

plannet, λες στο αρχικό post για τους τροχούς οτι κοιτάμε να είναι κάτω απο 8.
ποιά διάσταση του τροχού ειναι αυτή?οι τροχοι απο οτι ξερω ειναι σε διάμετρο 24,26 inches κτλ., ενώ σε πάχος 1,25-1,5 κ.α.

thnx!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ταχύτητες εννοούσα το διόρθωσα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
:D

vagos
Απών/απούσα

προφανώς τον αριθμό των γραναζιών στον πίσω τροχό, σωστά?
Σόρρυ για τις προφανείς ίσως ερωτήσεις, αλλά υπάρχουμε και εμείς οι άσχετοι, που τώρα αρχίζουν να μαθαίνουμε τα βασικά!
Βασικά υπάρχει κάποια εικόνα ίσως - ή φωτογραφία - που να έχει πάνω της τα κύρια σημεία ενός ποδηλάτου, και μια σύντομη περιγραφή του τι κάνει το καθένα?
Ενταξει, οκ, ο σκελετός , οι τροχοί, η σέλα και η ντίζα της και οι ταχύτητες ξερω τι κάνουν και που βρίσκονται στο ποδήλατο, αλλα ρε συ plannet τι είναι το μπλοκάζ δεν έχω ιδέα. Η ποια είναι η κασέττα, κτλ.

Ευχαριστώ!

Nefeli
Απών/απούσα

Το δικο μου UNIVERSAL είχε βγεί λεβεντιά για τα λεφτά που έδωσα!!! Και....ναι σε φτηνό ποδηλατό χίλλιες φορές να έχει πιρούνι και όχι ανάρτηση! Την πάτησα με την Ντακότα!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@nefeli
γιατί αν δεν ξέρεις μπορεί να πάρεις κάτι που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πετάξεις :D

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

εγω παντως εχω δωσει κατω απο 100 ευρα για αγορα καινουργιου! ποδηλατου χωρις αναρτησεις. Παιζει να εχω κανει ηδη καμια 200αρια χλμ χωρις προβλημα. Απο εκει και περα αποφασιζεις αναλογα και το πορτοφολι σου τι να βελτιωσεις....

kostasag
Απών/απούσα

plannet μπορείς να μου προτείνεις ενα καλό ποδηλατο γύρω στα 200 ευρώ με τα χαρακτηριστικά που προτείνεις ??????

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kostasag wrote:
plannet μπορείς να μου προτείνεις ενα καλό ποδηλατο γύρω στα 200 ευρώ με τα χαρακτηριστικά που προτείνεις ??????

άνοιξέ νέο θέμα δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε εδώ
:D

val007
Απών/απούσα

κοιτας εδω τιμη 199 ευρω Serious Rockville (2011)
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2869548_-rockville-2...

spy3
Απών/απούσα

208 ευρω http://www.dekoshop.gr/shop/ποδήλατα-ανά-μάρκα/orient/orient-novus

faye_arv
Απών/απούσα

Παιδιά σας ευχαριστώ για αυτό το θέμα...ψάχνω να βρω ένα ποδήλατο και η μεγάλη γκάμα των τιμών με έχει μπερδέψει!! Να σας πω λίγο για την χρήση που θέλω και μου λέτε την γνώμη σας...Μένω σε ένα μικρό χωριό που δεν κυκλοφορούνε πολλά αυτοκίνητα, άνετα δηλαδή θα μπορούσα να έχω ένα ποδήλατο, το μόνο πρόβλημα είναι μία ανηφόρα που έχει από την παραλία μέχρι το σπίτι μου.Το σπίτι μου δηλαδή είναι σε μικρό ύψωμα, δεν είναι μεγάλο αλλά είναι κουραστικό για τον ποδηλάτη. Εγώ έχω πρόβλημα υγείας και δεν πρέπει να κουράζω και να στηρίζομαι στα χέρια μου, ούτε να ζορίζω τα γόνατα μου ή την καρδιά μου. Βασικά το ποδήλατο το θέλω για να βολτάρω και εκεί που θα έπαιρνα συνέχεια το αυτοκίνητο για μια μέγιστη απόσταση 3 χλμ να παίρνω το ποδήλατο και να ασκούμαι και λίγο. Έχω τρεις ερωτήσεις...1)Πόσα λεφτά να ξοδέψω για ένα καλούτσικο ποδήλατο; Έχω δει ποδήλατα από 150€ μέχρι 1000 τόσο...ενωείται ότι 1000 δεν μπορώ να δώσω. 2)Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι στα αλήθεια ξεκούραστα...αξίζουν τα λεφτά τους;; Βρήκα ένα κιτ με 300€ που λένε ότι η μηχανή είναι 1000w. Να πάρω ένα ποδήλατο απ' αυτά που είσαι όρθια που μου χαρίζουν και να πάρω ένα τέτοιο κιτ για την ανηφόρα και όταν έχω πιο πολλά λεφτά να αγοράσω και ένα καλύτερο ποδήλατο; 3) Έχω δει κάτι ποδήλατα που είσαι ή σχεδόν ξαπλωμένος αυτά υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι πιο άνετα, και πόσο πάνε;;

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Ίσως έπρεπε να τα γράψω αλλού αλλά ξεκίνησα για να ρωτήσω για τις τιμές και βγήκαν και άλλα στην μέση!

Ευχαριστώ πολύ

karyda
Απών/απούσα

καλησπέρα σε όλους
τον τελευταίο μήνα αποφάσισα να αγορασω ενα ποδηλατο.μετα απο μια μικρη ερευνα εχω καταληξει σε καποια αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.βασικα να σας πω οτι το θελω πιο πολυ για βολτες-γυμναστικη και χαλαρες μετακινησεις. αυτο που εχω αποφασισει ειναι οτι θελω trekking, μενω σε νησι αφηστε που οι δρομοι εδω δεν ειναι και οι καλυτεροι.λοιπον ειμαι αναμεσα στο ideal nergetic ladys 2012, ideal megisto 2011 kai ktm manhattan. θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα τα εξαρτηματα καθως ειμαι ασχετη:(,
Ευχαριστω!!!!

karaberis
Απών/απούσα

http://www.action-bikes.gr/podilata-all-bikes/podilata-polis/ballistic-d...
πως σας φαινεται ειναι καλο???
οπως και το απο κατω

http://www.saracen.co.uk/bikes/urban/urban-esc-mens

Κωνσταντίνος Κε...
Απών/απούσα

Καλησπερα παιδια, διαθετω 150 ευρω για αγορα ποδηλατου.
Πιστευετε πως το CLERMONT 993 CITY GROOVE ειναι το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;
Τοσο μου το αφηνει ενα καταστημα διπλα απο το σπιτι μου.

Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει,
ευχαριστω εκ των προτερων.

Notis88
Εικόνα Notis88
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΠΟΔΗΛΑΤΟ'' ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΧΤΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ...ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΓΩΜΑΡΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΒΟΛΤΕΣ.ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ...ΠΕΤΑΜΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ (Π.Χ. ΓΚΑΖΙ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΑΜΠΕΛΟΚΟΙΠΟΥΣ,ΚΤΛ...)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ.ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΥΤΤΟ 1-2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΩΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΑ Η' ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ Π.Χ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ e-mail: notis88@hotmail.com
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΡΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΙ ΣΑΝ...ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.ΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΒΟΛΤΕΣ Η ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ (ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ!) ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ''ΚΟΥΡΣΕΣ'' ΠΟΥ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΙ ΣΥΛΛΟΓΗ.ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΤΕΒΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΝΕΧΙΖΑΝΕ ΚΟΥΡΣΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ!ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ! :)
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ...ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΙΣΕΙ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙA!! :)

Kapi
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 180-200 ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ.....ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.....ΧΩΡΙΣ...ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο Κ...ΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ... ΜΟΥ(ΜΕ Π ΙΑΝΕΤΕ), ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΕΝΤΡΟ...ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΠΛΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;; ΕΙΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.... :) ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ... ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.....ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΚΡΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΛΛΙΣΤΑΣ, ΤΠΤ..ΜΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;;; ΕΙΜΑΙ 1,92-> 85 ΚΙΛΑ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ...ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΚΟΠΕΛΑ, ΤΑ ΒΡΑΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΛΠ...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΑΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

olympics
Εικόνα olympics
Απών/απούσα

@Notis88 & Kapi
Γιατί φωνάζετε;

John Coffey
Απών/απούσα

Καλησπέρα...

Είμαι νέος στο αθλημα και θέλω να αγοράσω το πρώτο μ ποδήλατο....
Διαθέτω μέχρι και 200 ευρώ. Είδα ένα ποδήλατο σε ένα site μάρκας leader chicago 26"
Τσουλάει καθόλου ή έχετε να προτεινεται κάποιο άλλο;

ευχαριστώ πολυ

madrivermadonus
Απών/απούσα

Για να πω κι εγω τη γνώμη μου:

Προσωπικά αν ήταν να πάρω ένα ποδήλατο φθηνο θα έδινα περίπου 400 ευρω για ένα πιο επώνυμο ποδήλατο και όχι 200.

Ένας φίλος πήρε ένα orient με 250 ευρω , του έκανε και δωράκια και μετά απο 2-3 μήνες άλλαξε μεσάια τριβή. Αυτη τη στιγμή στις δυνατές πεταλιές τρίζει κατι (δεν ξέρω τι)

Ένας άλλος φίλος πήρε ένα treking (δεν θυμάμαι μάρκα) το οποίο εκτός απο το οτι ζυγίζει 2 τόνους εχει ήδη αρχίσει να σκουριάζει ενώ φυλάσεται σε αποθήκη χωρίς υγρασία και η ανάρτησή του είναι άθλια.

Με άλλα λόγια, δεν απορρίπτω αυτη την επιλογή θα αλλα θα το έκανα αν δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα χρήματα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

madrivermadonus wrote:
Για να πω κι εγω τη γνώμη μου:

Προσωπικά αν ήταν να πάρω ένα ποδήλατο φθηνο θα έδινα περίπου 400 ευρω για ένα πιο επώνυμο ποδήλατο και όχι 200.

Ένας φίλος πήρε ένα orient με 250 ευρω , του έκανε και δωράκια και μετά απο 2-3 μήνες άλλαξε μεσάια τριβή. Αυτη τη στιγμή στις δυνατές πεταλιές τρίζει κατι (δεν ξέρω τι)

Ένας άλλος φίλος πήρε ένα treking (δεν θυμάμαι μάρκα) το οποίο εκτός απο το οτι ζυγίζει 2 τόνους εχει ήδη αρχίσει να σκουριάζει ενώ φυλάσεται σε αποθήκη χωρίς υγρασία και η ανάρτησή του είναι άθλια.

Με άλλα λόγια, δεν απορρίπτω αυτη την επιλογή θα αλλα θα το έκανα αν δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα χρήματα.


αν διαβάσεις ξανά το αρχικό κείμενο
θα δεις ότι μιλάει για για το θέμα ανάρτηση
αλλά και για το θέμα μεσαία τριβή
δλδ δεν συνάντησα τίποτα καινούργιο οι φίλοι σου
αλλά λέω κιόλας ότι αυτά τα ποδήλατα είναι για βόλτες των 5 χλμ άντε 10 αλλά μέχρι εκεί
όσο αφορά τις σκουριές αν έχει φύγει το χρώμα του ποδηλάτου από μόνο του τότε είναι κακή ποιότητα
αν έχει χτυπηθεί και έφυγε είναι κακή χρήση
σε κάποια σημεία όπως βίδες αλυσίδα και μεταλικά μέρη
όλα τα ποδήλατα σκουριάζουν ακόμα και αυτά των 1000 ευρό
:D

υπόψιν δεν υπερασπίζομε τα ποδήλατα των 200 ευρό
απλά προσπαθώ με το κείμενο μου να βοηθήσω ( κάτι σαν οδηγό )
όταν κάποιος για χ ψ λόγο δεν έχει πάνω από 200 να κάνει την καλύτερη δυνατή αγορά
βέβαια αυτά που γράφω υσχίουν και σε πιο ακριβά μοντέλα
δλδ κακή ανάρτηση συναντάς και σε μοντέλα 300 ευρό
αλλά μετά μπλέκουμε
:D

madrivermadonus
Απών/απούσα

Ναι ρε Πέτρο αλλα όσοι πανε να αγοράσουν ποδήλατο των 200 ευρω πέφτουν στο κόλπο των trek-ing και νομίζουν οτι με 200 ευρω πηραν το σουπερ ποδηλατο που εχει και ανάρτηση και πηραν και δωρο φωτακια, παγουρι και μια τρόμπα (την τελευταία δεν την χρειάζονται:-))).

Σίγουρα ενα ποδήλατο με ξερό πηρούνι των 150-200 ευρω ειναι μια τίμια επιλογή που στο τέλος αν το ξεζουμίσεις το πετάς.
Αλλα πιστευω οτι οι περισσότεροι που δίνουν τοσα χρήματα για ένα ποδήλατο μετά το μετανιώνουν γιατι δεν ξερουν τι ακριβως αγόρασαν...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

madrivermadonus wrote:
Ναι ρε Πέτρο αλλα όσοι πανε να αγοράσουν ποδήλατο των 200 ευρω πέφτουν στο κόλπο των trek-ing και νομίζουν οτι με 200 ευρω πηραν το σουπερ ποδηλατο που εχει και ανάρτηση και πηραν και δωρο φωτακια, παγουρι και μια τρόμπα (την τελευταία δεν την χρειάζονται:-))).

Σίγουρα ενα ποδήλατο με ξερό πηρούνι των 150-200 ευρω ειναι μια τίμια επιλογή που στο τέλος αν το ξεζουμίσεις το πετάς.
Αλλα πιστευω οτι οι περισσότεροι που δίνουν τοσα χρήματα για ένα ποδήλατο μετά το μετανιώνουν γιατι δεν ξερουν τι ακριβως αγόρασαν...


αυτό που λες γίνεται σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων
και σε φτηνά και ακριβά
απλά όσο ανεβένεις σε χρήματα τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνεις μαλακία αγορά
βέβαια από ενα σημείο και μετά πρέπει να προσέξεις να μην είναι πεταμένα χρήματα
γενικότερα όμως όλα αυτά είναι θέμα άγνοιας των αγοράστων κατά κύριο λόγο
και τον καταστημάτων κατά 2ο
και το βάζω κάτα 2ο γιατί όταν το κατάστημα χάνει πελάτες λέγοντας την αλήθεια και κερδίζει λέγοντας ψέματα
μάντεψε τι από τα 2 θα κάνει
:D

John Coffey
Απών/απούσα

Αρχικά σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Οκ, καταλαβαίνω τα επιχειρήματα όλων... Ας το πάρουμε όμως ανάποδα! Ας πούμε ότι βάζουμε ένα budget άντε μέχρι 300 ευρώ αύτη την φορά και όχι 200! Έχετε κάποιο συγκεκριμένα να μου προτείνετε? μπορεί να καθυστερήσω αρκετά να το αποκτήσω αλλά ίσως αξίζει η αναμονή.

Το ποδήλατο το θέλω αρχικά για βόλτες αλλά και ως μέσο μεταφοράς κοντινων αποστασεων (μεχρι 8km) .

(Είμαι 1.86 και 85kg νομίζω παίζει ρόλο για επιλογή ποδηλάτου)

Σας ευχαριστώ πολύ

Ntimitris
Απών/απούσα

ntimitris wrote:
-στα 305 το βρηκα και σε αλλο μαγαζι στο οποιο γλυτωνεις και 25 ευρω
http://sport-fitness.gr/SECTOR_%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%91%CE%A...

-και στο ιδιο μαγαζι βρηκα και αλλο ενα που ισως να αξιζει
http://podhlato.gr/CITY_287/KCP_%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%91%CE%...

-και αλλο ενα που γινεται και κουρσα http://sport-fitness.gr/FORCE%20%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%91%CE%...
ποιο απο αυτα τα τρια θα προτιμησεις (αν πας σε ετοιμο τελικα) θα στο πουνε αλλοι ποιο ειδικοι απο εμενα
ΥΓ τοσο ψαξιμο στο τελος θα παρω εγω χαχαχαχα που η αληθεια ειναι τα γλυκοκοιταζω καιρο τα φιτνεσακια

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

John Coffey wrote:
Αρχικά σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Οκ, καταλαβαίνω τα επιχειρήματα όλων... Ας το πάρουμε όμως ανάποδα! Ας πούμε ότι βάζουμε ένα budget άντε μέχρι 300 ευρώ αύτη την φορά και όχι 200! Έχετε κάποιο συγκεκριμένα να μου προτείνετε? μπορεί να καθυστερήσω αρκετά να το αποκτήσω αλλά ίσως αξίζει η αναμονή.

Το ποδήλατο το θέλω αρχικά για βόλτες αλλά και ως μέσο μεταφοράς κοντινων αποστασεων (μεχρι 8km) .

(Είμαι 1.86 και 85kg νομίζω παίζει ρόλο για επιλογή ποδηλάτου)

Σας ευχαριστώ πολύ


θα μπορούσες να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα
εδώ είσαι εκτός θέματος

John Coffey
Απών/απούσα

@ntimitris σε ευχαριστώ για την έρευνα αγοράς

@Plannet sorry ο ενθουσιασμός βλέπεις... θα ανοίξω καινούργιο θέμα!

madrivermadonus
Απών/απούσα

Δεν ξέρω αν μπορεί να βρει κανείς κάτι αξιόπιστο με λιγότερα απο 200 ευρω.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχω δει 2 ποδήλατα φίλων Carrera και 1-2 Orient τα οποία μετά απο μερικούς μήνες έχουν σκουριάσει χωρίς μάλιστα χωρίς να είναι σε αποθηκη-υγρασια κτλ.
Μιλάμε για σκουριά παντού: σε παλουκόσελο, τιμόνι,λαιμό, ακόμα και πάνω στα vbrakes!
Επίσης τα συρματόσχοινα έχουν πιάσει άλατα ή κάτι τέτοιο πάντως.
Μιλάμε για επικινδυνα πράγματα...

Η άποψή μου λοιπον: υπάρχουν επώνυμα ποδήλατα με 350-400 ευρω (Trek,ideal, Fuji κα) ειδικά σε περίοδο τέλους εποχής που είναι και σε προσφορά.

1000 φορές λοιπόν επώνυμο και κάτι παραπάνω παρα ποδήλατο μιας χρήσης...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

madrivermadonus wrote:
Δεν ξέρω αν μπορεί να βρει κανείς κάτι αξιόπιστο με λιγότερα απο 200 ευρω.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχω δει 2 ποδήλατα φίλων Carrera και 1-2 Orient τα οποία μετά απο μερικούς μήνες έχουν σκουριάσει χωρίς μάλιστα χωρίς να είναι σε αποθηκη-υγρασια κτλ.
Μιλάμε για σκουριά παντού: σε παλουκόσελο, τιμόνι,λαιμό, ακόμα και πάνω στα vbrakes!
Επίσης τα συρματόσχοινα έχουν πιάσει άλατα ή κάτι τέτοιο πάντως.
Μιλάμε για επικινδυνα πράγματα...

Η άποψή μου λοιπον: υπάρχουν επώνυμα ποδήλατα με 350-400 ευρω (Trek,ideal, Fuji κα) ειδικά σε περίοδο τέλους εποχής που είναι και σε προσφορά.

1000 φορές λοιπόν επώνυμο και κάτι παραπάνω παρα ποδήλατο μιας χρήσης...


βρε ναι σωστά αυτά που λες αλλά σου διαφεύγουν κάποια πράγματα
ότι το θέμα αναφέρετε για ποδηλάτες που δεν κάνουν πάνω από 5 χλμ ή πάνω από 10
και δεν προτείνει ποδήλατα κάτω των 200 ευρό αλλά λέει πως ΑΝ είναι να πάρεις κάτι πολύ φτηνό πρόσεξε τι θα αγοράσεις
και μην νομίζεις πως αν πάρεις ένα φτηνό επώνυμο θα έχει καλύτερα περιφερικά από το no-name