Αγόρασα ποδήλατο !

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Γεια σας είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας. Πριν λίγες μέρες αγόρασα 200 ευρώ ένα παλιό "αλήτικο" Peugeot Iss500 μεταχειρισμένο. Το αγόρασα από τον Γιώργο Αλτιπαρμάκη γνωστό ποδηλατά και πολύ καλό μάστορα στο κέντρο όπως έμαθα. Φαίνετε φιλότιμος και είναι και εξυπηρετικός ο Γιώργος, μα θα ήθελα να με συμβουλέυσει και κάποιος άλλος στο τι να προσέξω στο ποδήλατο αυτό και αν υπάρχουν κάποια τίπς ας πούμε. Είμαι ψιλοάσχετος με τη ποδηλασία εντός πόλης και έκανα σπάνια ποδήλατο στη ζωή μου, δηλαδή μόνο ως πιτσιρίκος στο χωρίο προ δεκαετίας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία και γνώσεις.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

Shuar_012 wrote:
Γεια σας είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα τη
γνώμη σας και τη βοήθεια σας. Πριν λίγες μέρες αγόρασα 200 ευρώ ένα παλιό "αλήτικο" Peugeot Iss500 μεταχειρισμένο. Το αγόρασα από τον Γιώργο Αλτιπαρμάκη γνωστό ποδηλατά και πολύ καλό μάστορα στο κέντρο όπως έμαθα. Φαίνετε φιλότιμος και είναι και εξυπηρετικός ο Γιώργος, μα θα ήθελα να με συμβουλέυσει και κάποιος άλλος στο τι να προσέξω στο ποδήλατο αυτό και αν υπάρχουν κάποια τίπς ας πούμε. Είμαι ψιλοάσχετος με τη ποδηλασία εντός πόλης και έκανα σπάνια ποδήλατο στη ζωή μου, δηλαδή μόνο ως πιτσιρίκος στο χωρίο προ δεκαετίας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία και γνώσεις.

Αρχικά άλλαξε το avatar σου γιατί θα το δει ο exomail και θα γίνει το νήμα σου πεδίο μάχης ! (JKS) Στην συνέχεια τσιπς και τέτοια που λες μην τρως και κάνεις ποδήλατο, ειδικά το καλοκαίρι γιατί με ζέστη και τα αλμυρά θα σου βγει η γλώσσα και θα σταματάς από περίπτερο σε περίπτερο και θα τσιγκώνεις 50αρικάκια για νεράκι μικρό !
γράψε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το ποδήλατο για να ακούσεις και τις σωστές για την περίπτωσή σου απαντήσεις ! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι να ρυθμίσεις αρχικά, σωστά το ποδήλατο σου για τις διαστάσεις σου !
όπως και να έχει καλώς ήρθες στον θαυμαστό νέο κόσμο (Αldous Ηuxley) της ποδηλασίας και του podilates.gr ! ! !

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Δεν αλάζω το αβατάρ μου και δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο exomail. Αν ο ίδιος έχει πρόβλημα να επικοινωνίσει μαζί μου και θα το λύσουμε.
Άσκοπες βόλτες και πήγενε-έλα στη δουλειά, αυτά κάνω με το ποδηλατό μου για την ώρα. Το ρύθμισα στις διαστάσεις μου και πάω μιά χαρα.

Τα μποτάκια σου τα πήρες με κορδόνια η με φερμουάρ στο πλάι???! ! ! ! !

Vale
Απών/απούσα

Shuar_012 wrote:
Δεν αλάζω το αβατάρ μου και δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο exomail. Αν ο ίδιος έχει πρόβλημα να επικοινωνίσει μαζί μου και θα το λύσουμε.
Άσκοπες βόλτες και πήγενε-έλα στη δουλειά, αυτά κάνω με το ποδηλατό μου για την ώρα. Το ρύθμισα στις διαστάσεις μου και πάω μιά χαρα.

Τα μποτάκια σου τα πήρες με κορδόνια η με φερμουάρ στο πλάι???! ! ! ! !


Καλησπέρα Shuar_012.
O VAkt έχει δίκιο,είναι λάθος η αρχή που έκανες.
Δες ακριβώς τι θες από το ποδήλατο,τι θες να ρωτήσεις και τα παιδιά θα σου απαντήσουν με χαρά.Γενικά,απλά κάνεις πετάλι και όλα καλά και όμορφα.

Αυτό που λες επίσης είναι λάθος / άσκοπες βόλτες με το ποδήλατο / δεν έχει νόημα.Άστο εάν είναι κάτι βαρετό ή χωρίς σκοπό.Πρέπει να το θέλεις / εκτός αν έγραψες λάθος λέξη και ήθελες κάτι άλλο να γράψεις.

Σημ. Το Avatar υπάρχει σε παλιό μέλος / δεν είναι απαγόρευση απλώς δεν είναι ευγενικό.

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Φίλε Vale 46 μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά τότε και με παρεξηγήσατε. Λέγοντας άσκοπες δεν ενοόυσα βαρετές όυτε ότι δεν το θέλω. Τι σόι ανωμαλία θα ταν αυτή να κάνω βόλτες παρα τη θέληση μου; Λέγοντας άσκοπες ενοούσα ανέμελες ας πόυμε. Δηλαδή πρίν πάρω το ποδήλατο δε θα πήγενα βόλτα πρωί Κυριακής μόνο και μόνο για να απολάυσω τη πρωινή δροσία. Ενώ τώρα ποδηλατο πάω, και πάω λόγο της αίσθησης ελευθερίας που δίνει το ποδήλατο. Κατά τα άλλα πάω και έρχομαι στη δουλειά με αυτό και για καμοιά βόλτα στο κέντρο.

Περί άβαταρ τώρα δεν έιχα σκοπό να κλέβω το άβαταρ κανενός. Βρήκα το άβαταρ αυτό στο γκούγκλ και επιδή μου άρεσε το επέλεξα και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να το αλάξω...τεσπά πολύ κουβέντα για βτο αβατάρ μου...

Vale
Απών/απούσα

Καλησπέρα φίλε shuar_012.
Δεν είχα πρόθεση να μαλώσω κανέναν.
Να σου πω και για την αφεντιά μου.Όταν δε γουστάρω να κάνω πετάλι απλά δεν κάνω / κάνω μόνο ότι θέλω πραγματικά-προσπαθώ τουλάχιστον.

Να περνάς καλά με την ποδηλατάρα σου / Καλή αρχή.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Περίεργη τροπή χωρίς λόγο πήρε η συζήτηση....
Με γειά το ποδηλατάκι, και για ό,τι πληροφορία θέλεις, ρώτα τον ίδιο τον Αλτιπαρμάκη - αν είναι ορεξάτος θα σου πει πολλά και διάφορα - αν δεν είναι ορεξάτος θα στραβομουτσουνιάση λίγο αλλά μην τον παρεξηγείς... ρώτα τον ξανά κάποια άλλλη φορά..
Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι στο φόρουμ, ίσως θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος.
Πάντως η παρατήρηση για το αβαταρ, που ως νεος στο φόρπυμ δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις ποιος άλλος το έχει, μου φάνηκε μάλλον σαν χιούμορ με ευγενική παράκληση να το αλλάξεις. Κανένας λόγος παρεξήγησης.. Μπορώ να πω πάντως οτι το νέο σου αβαταρ με τη γατα είναι πολύ πολύ καλό.
Μπαι δε γουέι, έχετε παρατηρήσει οτι τα αβαταρ που έχουν όσοι γράφουν σε αυτό το φόρουμ είναι στο σύνολό τους πολύ καλά και πρωτότυπα;;

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

κοίταξα στο google να δω τι είδους ποδήλατο είναι αυτό. Έβγαλε κάποιες φωτογραφίες και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο ποδήλατο. Σε τί κατηγορία θα το ενέτασσε κάνεις; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ας πούμε πρόγονος των σημερινών «fittnessbikes»;

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Peugeot Sierra Iss500 είναι το όνομα του ποδηλάτου και βρήκα μια φωτό που είναι ίδιο κατά 99% με το δικό μου.

http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&sa=N&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tb..." alt="peugeot sierra iss500" />

δυστηχώς η φωτό ανόιγει μόνο μέσο google chrome.