Χαρίζω γατάκι

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Έχω ένα γατάκι δύο μηνών που χρειάζεται σπίτι. Αν το θέλει κάποιος του το δίνω. Αλλιώς θα το δώσω πίσω στη μάνα του και μάλλον θα καταλήξει αδέσποτο. Είχε και δύο αδερφάκια αλλά εξαφανίστηκαν χθες. Μάλλον ήρθε και τα πήρε η μάνα τους απ' το άδειο διαμέρισμα, εκεί που τα γέννησε. Δεν ξέρω πώς έμεινε το τρίτο πίσω αλλά κλαψουρίζει όλη μέρα απ' τη μοναξιά του. Μου θυμίζει όταν ήταν τόσα δα και ένα απ' τα τρία έσκουζε και σερνότανε στο πάτωμα. Έτσι τα βρήκα. Χωρούσαν στην παλάμη μου. Τα 'βαλα σ' ένα κουτί και ερχόταν η μάνα τους και τα τάιζε. Μετά τα 'βαλα σε μεγαλύτερο κουτί, άρχιζα να τα ταϊζω κι εγώ, τους έφτιαξα τουαλέτα, τους έδωσα το μισό διαμέρισμα. Η μάνα τους κι εγώ είχαμε μια σιωπηλή συμφωνία. Συνήθως της είχα ανοιχτό το παράθυρο κι ερχότανε και τα έβλεπε ή απλά ερχότανε και έτρωγε το φαγητό τους. Τι μ' έπιασε και την έκλεισα μέσα μια μέρα και πήγα να την πιάσω; Με δάγκωσε μέχρι το κόκκαλο και κατέληξα στο νοσοκομείο για αντιβίωση και αντιτετανικό. Η συμφωνία που έχω μαζί της συνεχίζεται, αλλά από μεγαλύτερη απόσταση και με νεύρα τσιτωμένα. Κάθε μέρα ερχόταν και τα φώναζε απ' το παράθυρο με ένα μοναδικό νιαούρισμα. Δεν έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Μ' έχουν γεμίσει γκρατζουνιές.

Ήρθε η μάνα πάλι σήμερα και ζητούσε το τρίτο γατάκι, αλλά της είχα κλειστό το παράθυρο και δεν μπόρεσε να μπει. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, αλλά θα προτιμούσα να πάει σ' ένα σπίτι το γατάκι παρά να γυρίζει στους δρόμους. Θα το κράταγα αλλά και η δική μου η μάνα δεν θέλει άλλα είδη θηλαστικών στο σπίτι όσο και η γάτα δεν με θέλει κοντά της. Κρυφό το έχω μέχρι τώρα. Η φωτογραφία είναι σημερινή. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει pm.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon kitten.jpg39.87 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Wicca
Απών/απούσα

Αχου ένα κουτσούνι..!! Ρε παιδιά βρείτε μου σπίτι για το μικρό τον σκύλο να το πάρω εγώ το γατί.. Με τον Ρίγκελ θα τα πάει μια χαρά αλλά με το άλλο σκυλί στο σπίτι δεν το βλέπω να κάθεται ούτε μισό λεπτό.. ( έχει άλλη νοοτροπία το κουτάβι.. δεν καταλαβαίνει από γάτες! )

spy3
Απών/απούσα

Δεν θα επιβιωσει στον δρομο.η μανα του πιθανον τωρα δεν θα το δεχτει.μακαρι να μπορουσα να το παρω,αλλα εχω ηδη εφτα.

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Ήρθε η γάτα χθες το απόγευμα και φώναζε το γατάκι της.
Το πήρα και το πήγα έξω να της το δείξω.
Το άφησα πάνω σ' ένα πεζούλι και πήγε στη μάνα του, η οποία το θήλαξε αρκετή ώρα. Της άφησα ένα κονσερβοκούτι φαϊ αλλά δεν το καταδέχτηκε. Έφυγε και νόμιζα οτι δεν θα ξανάβλεπα το γατάκι, αλλά λίγο αργότερα το άκουσα να φωνάζει βοήθεια απ' τον κήπο του γείτονα. Έσκυψα και το μάζεψα και το πήρα μέσα.

Αργά το βράδυ ξαναήρθε η μάνα και το γύρευε πάλι. Το γατάκι φώναζε με όλη του τη δύναμη για πολλή ώρα. Η γάτα το καλούσε πιο σιγά και πήγαινε γύρω γύρω και γκρατζούνιζε τα παράθυρα για να μπει μέσα. Τελικά άνοιξα την μπαλκονόπορτα ώστε μόλις να χωρούσε το γατάκι να βγεί. Παρακολουθούσα απ' το πάνω μπαλκόνι τη γάτα να περιμένει στο πεζούλι της κάτω βεράντας. Τα είδα να φεύγουνε δίπλα δίπλα, αλλά η γάτα γύρισε πίσω για έναν τελευταίο έλεγχο. Ίσως για να βεβαιωθεί οτι δεν τους ακολουθώ. Το τελευταίο που είδα ήταν το γατάκι να προσπαθεί να περάσει το φράχτη για το διπλανό σπίτι. Η μάνα δεν έχασε χρόνο να του μάθει να ξεπερνάει τα εμπόδια μόνο του.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Επανένωση οικογένειας - το project "υιοθεσία μακριά από συγγενείς για μια καλύτερη ζωή" μπορεί τελικά να μην ήταν και το καλύτερο...
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.. Άφηνε και λίγα λοφάκια ξηρής τροφής εκεί γύρο μήπως και πεινάει κανείς...

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Άφησέτο χύμα με τη μάνα του να κυκλοφορήσει, βάζε λίγο
γάλα και νερό. Μετά λίγες κροκέτες μουλιασμένες στο
γάλα και άσε τα πράγματα να πάρουν τη φυσική ροή.

BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

Συμφωνώ με lyhadj και Eaglos.Υπάρχει καλύτερο τέλος σε μια τέτοια ιστορία;Σε κάποια είδη έχουμε απίστευτα δείγματα μητρικής αφοσίωσης.
Δεν έχω ζήσει με γάτες, ξέρω όμως ότι ο αρσενικός ως πατέρας δεν έχει την καλύτερη φήμη.
Και τώρα σκέφτομαι πώς μπορούμε να δέσουμε το γατάκι με το θέμα ''ποδήλατο''...