σπαστά χάρμα οφθαλμών(αλλαγή τίτλου)

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
GeorgeHH
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
spirosta
Απών/απούσα

Αυτό το "κουρσάκι" με την 16άρα ρόδα και το 25άρι λάστιχο θα μπαίνει μέσα σε κάθε ανωμαλία του δρόμου... Κατά τα άλλο δεν λέω.. Εντυπψσιακό και πιασάρικο.

abyss
Απών/απούσα

Διορθώσεις:

1. Το Smoothhound το βρίσκω πανέμορφο, αλλά δεν είναι αναδιπλούμενο.

2. Δεν είναι 16'' η ρόδα του Speed Pro TT, 20'' είναι.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

τα εχω δει στο ιντερνετ... τρελα ειναι!Georgehh , σε ευχαριστω για την προσωπικη επιστολη , αλλα χαιρομαι επισης που το ανεβασες σε post , να το δουν και αλλοι !

Η αληθεια ειναι οτι για διαδρομες σε αποσταση και ρυθμο κουρσας καλο θα ηταν να ειχε μεγαλυτερους τροχους...

αλλα.. φανταστείτε τι απιστευτη επιταχυνση & ευελιξία θα εχει μεσα στην πολη !!!
Πραγματικο εργαλειο..

ουφ ! ερωτευτηκα παλι..!

skywalker
Απών/απούσα

Η κουρσα dahon ειναι μια παρωδια και οτι πιο κιτσ εχω δει σε ποδηλατο. Ελεος πια...αυτοι για να πουλησουν θα βγαλουν και αμαξι dahon και αεροπλανο μη σου πω + οτι ολα τα dahon ειναι πανακριβα! Εχει γινει το "γκατζετακι" της πολης...κατι σαν μπιμπελο, αλλα απο ποδηλατο δεν τραβαει μια! Γρηγορο δεν θα ειναι, γιατι δεν θα εχει σχεσης κουρσας ουτε ευελικτο, γιατι ειδικα με την μπροστινη ζαντα που του εχουν βαλει δεν θα μπορεις ουτε το πιο μικρο πεζοδρομιο να κατεβεις με τοσες λιγες ακτινες που εχει.

Επισης αυτο ειναι αλλο ενα post, το οποιο δεν συνεισφερει κατι στο site και το forum, εκτος απο την προσωπικη επικοινωνια 2 ατομων και την αγαπη τους προς εναν συγκεκριμενο τυπο ποδηλατου. Ας εβαζες τουλαχιστον τιτλο κατι σχετικα με το ποδηλατο. Τι θεμα να καταλαβει καποιος οτι εχει το post με τον τιτλο που εβαλες;

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...ειναι πολυ προσωπικο !!

παντως τα ποδηλατα ειναι πολυ γρηγορα , ειδικα στην επιταχυνση και (βεβαια) ειναι πανακριβα και ακατάλληλα για πεζοδρομια .Περιτο να σου πω οτι το ρεκορ ταχυτητας για ποδηλατο δρομου το εχει ενα moulton !

Παντως η αισθητικη ειναι σιγουρα υποκειμενικο θεμα ' μη νομιζεις , και γω πριν ξετρελαθω με τα αναδιπλωμενα ειχα απιστευτο κομπλεξ !

..κατα την προσωπικη μου αποψη , ο,τι πιο κιτσ ειναι τα chopper της raleigh .Αλλα μη πω μεγαλη κουβεντα , μη παρω και γω στο τελος ενα !!!!

GeorgeHH
Απών/απούσα

οκ παίδες ο τίτλος άλλαξε όντως το κουρσάκι είναι πανέμορφο όσο για επιτάγχυνση ας μη λέμε μεγάλα λόγια αφου Ελλάδα δεν υπάρχει καν

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..οντως , η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για κατι τετοιες κατασκευες..ψυχολογικα κυριως !