Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού

Πότε: 
Τετ, 14/12/2016 - 20:30
Σημείο συνάντησης: 
Πάρκο Παπάγου - Ομπρέλα
Επανάληψη: 
Κάθε εβδομάδα
GPapakanderakis
Εικόνα GPapakanderakis
Απών/απούσα

Το Νυχτέρι αυτής της Τετάρτης θα είναι ένα Νυχτέρι προσφοράς. Μαζεύουμε βιβλία και τα μεταφέρουμε στη Δάφνη για να τα δωρίσουμε στους φίλους μας TANDEM BIKE για να φτιάξουν μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη!
Ξεκινάμε στις 20:30 και σας περιμένουμε μέχρι εκείνη την ώρα να μας φέρετε τα βιβλία που θέλετε να προσφέρετε!

Το Νυχτέρι θα είναι περίπου 30 χμ και μπορούν να ακολουθήσουν όλοι!

Οι Ποδηλάτες Παπάγου Χολαργού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας «ΠΟΔΗΛΑΤΙΝ» για στήριξη της προσπάθειας των «TANDEM BIKE», καλούν τον κόσμο της περιοχής μας να βοηθήσει στη δημιουργία μιας βιβλιοθήκης η οποία θα δώσει χαρά σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.
Η ομάδα TANDEM BIKΕ η οποία απαρτίζεται κυρίως από άτομα με ειδικές ανάγκες, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας με σκοπό να δημιουργήσουμε μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη στο χώρο του συλλόγου τους προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις δραστηριότητες των ατόμων που συμμετέχουν στο σύλλογο αυτό.

Τι χρειαζόμαστε ?
- Λογοτεχνικά βιβλία
- Εκπαιδευτικά βιβλία ή περιοδικά ( τύπου National Geographic )
- χάρτινη ύλη προς ανακύκλωση ( η ανακύκλωση εντάσσεται σε
πρόγραμμα δραστηριοποίησης κάποιων ατόμων).

Τα βιβλία δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργια, απλά να είναι σε καλή κατάσταση.

Για το λόγο αυτό, συλλέγουμε το παραπάνω υλικό την Κυριακή 30.6.2013 και την Τετάρτη 3.7.2013 στην Ομπρέλα πριν από την ποδηλατοπορεία και το Νυχτέρι. Το Νυχτέρι της Τετάρτης θα περιλαμβάνει ως ενδιάμεσο σταθμό την έδρα του Συλλόγου Παναγία η Ευαγγελίστρια (στον οποίο εντάσσεται η Τandem Bike), η οποία βρίσκεται στην Δάφνη. Έτσι θα μπορέσουμε να παραδώσουμε οι ίδιοι το υλικό που θα συγκεντρωθεί στους φίλους μας.
Σας περιμένουμε όλους, ποδηλάτες και μη, να συνδράμετε στο σκοπό αυτό

Λίγα λόγια για την ομάδα TANDEM.
Η ομάδα TANDEM έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους νέους με αναπηρία να κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μέσα από τη συμμετοχή σε ποδηλατικούς γύρους Δήμων και σε άλλες δραστηριότητες μαζικής άθλησης καθώς και να συμβάλει στην εκπαίδευση των νέων γύρω από περιβαλλοντολογικά και οικολογικά θέματα. Η ομάδας μας είναι μια σχετικά νέα ομάδα αποτελούμενη από νέους με αναπηρία (προβλήματα όρασης, ακοής κλπ) και χωρίς αναπηρία. Μέσα από τις κοινές μας δράσεις επιδιώκουμε, τη συνεύρεση, το διάλογο, την αποδοχή, τη καταπολέμηση του στίγματος και την προώθηση του εθελοντισμού.
Οι θεματικές των δράσεων μας έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τον μαζικό αθλητισμό, τη συμμετοχή σε δράσεις άλλων φορέων κλπ. Τα μέλη μας είναι ενεργοί συμμέτοχοι σε δίκτυα άθλησης, διεθνών εθελοντικών οργανώσεων, καλλιτεχνικών φορέων.
Στόχος της ομάδας μας μέσα από το συγκεκριμένο σχέδιο, είναι να δώσουμε ένα βήμα σε νέους με αναπηρία ώστε να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις μαζικής άθλησης και κοινωνικής δράσης όπου θα συνεργαστούν και θα συνυπάρχουν με νέους χωρίς αναπηρία. Θα συμμετέχουμε σε ποδηλατικούς γύρους καθώς και σε σχετικές δραστηριότητες διαφόρων Δήμων (και κοινωνικών φορέων) της Αττικής και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!!
Ποδηλάτες Παπάγου Χολαργού

kounoupis
Απών/απούσα

Γλυφαδα

kounoupis
Απών/απούσα

Ιλιον

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Από mail της ομάδας:

"Στο Νυχτέρι αυτό που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα κινητικότητας, θα κινηθούμε περισσότερο στο δήμο μας καθώς και στους όμορους δήμους για να επικοινωνήσουμε την εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη. Η εκκίνηση θα γίνει από το εμπορικό κέντρο Χολαργού (Περικλέους 56) - λίγο πιο κάτω από το Δημαρχείο. Θα βρισκόμαστε εκεί από νωρίς για ενημέρωση του κόσμου. Σας περιμένουμε."

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Τετάρτη 01.10.2014 στην Ομπρέλα - Πάρκο Παπάγου
Ώρα: 20:30
Προορισμός : Πειραϊκή

karajorg
Απών/απούσα

Μετά από αρκετό καιρό οι Ποδηλάτες ΠΧ αναλαμβάνουν δράση ξανά και δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού αυτή την Τετάρτη (12/10) στην αγαπημένη Ομπρέλα στις 20.00 για ένα... νυχτέρι! Μία άνετη και χαλαρή βόλτα που θα αποφασιστεί η διαδρομή της, επί τόπου ανάλογα με τη σύνθεση της παρέας. "Σκοπός είναι να μαζευτούμε όσοι μπορούμε από την παλιά παρέα των ΠΧ να τα πούμε και να θυμηθούμε τα παλιά και ωραία χρόνια αυτής της όμορφης παρέας", αναφέρει ο διοργανωτής. 

Ραντεβού στην Ομπρέλα!

 

https://myxolargos.gr/athlitismos/20717-oi-podilates-papagou-xolargoy-dinoun-ksana-rantevoy-stin-omprela

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια