Μια πολύ όμορφη συνέντευξή του Κ. Καζάκου

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Μια πολύ όμορφη συνέντευξή του Κ. Καζάκου
αναφέρεται στο έργο του peter wais (Η ανάκριση) και όχι μόνο

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

βέβαια ενδιαφέρον είναι να δούμε και το τελείωμα του
Ν. Μπογίοπουλου

Ainastros
Απών/απούσα

... ο καζάκος ατέλειωτος και ο δημοσιογραφος με σεβασμό...
αν έπαιζε η λαμπετη όμως σε σκηνή με τον μπογιόπουλο θα έβγαζε αφρούς απ'το στόμα...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Ainastros wrote:
... ο καζάκος ατέλειωτος και ο δημοσιογραφος με σεβασμό...
αν έπαιζε η λαμπετη όμως σε σκηνή με τον μπογιόπουλο θα έβγαζε αφρούς απ'το στόμα...

ο μπογιόπουλος δεν παίζει ακριβώς απλά κάνει μια αναφορά χωρίς να χρειάζεται την τέχνη της υποκριτικής
αλλιώς και τώρα θα έβγαζε αφρούς

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Ο υιός Καζάκος δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποιος είναι. Μου το είπε η γυναίκα μου όταν της είπα ότι παίζει φοβερά το ρόλο του.

Ένα θα πω μόνο, σε κάποια στιγμή κόντεψα να βάλω τα κλάματα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που συγκινούνται εύκολα.
Τη μέρα εκείνη είχαν έρθει και καμιά εικοσαριά παιδιά από την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου (αν θυμάμαι καλά) με έξοδα της ομάδας. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αποφάσισαν να πάνε τους νέους σε μία τέτοια παράσταση, για να μην μαθαίνουν τι εστί ναζισμός και τι δεινά έχει προκαλέσει στην ανθρωπότητα και να μην μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να αφηγηθεί την ιστορία όπως εκείνος νομίζει ή να την ερμηνεύει κατά το δοκούν.

Αν κάποιος δυσκολεύεται οικονομικά μπορεί να πάει στη λαϊκή παράσταση με 15€. Το φοιτητικό και για νέους κάτω των 24 (όπως εγώ) είναι 12€.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Διπλό ποστ

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

tkant wrote:
....
Τη μέρα εκείνη είχαν έρθει και καμιά εικοσαριά παιδιά από την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου (αν θυμάμαι καλά) με έξοδα της ομάδας. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αποφάσισαν να πάνε τους νέους σε μία τέτοια παράσταση, για να μην μαθαίνουν τι εστί ναζισμός και τι δεινά έχει προκαλέσει στην ανθρωπότητα και να μην μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να αφηγηθεί την ιστορία όπως εκείνος νομίζει ή να την ερμηνεύει κατά το δοκούν. .

ΑΝΤΙΦΑ Πανιώνιος με συνεχόμενες και εντατικές δράσεις.

contact