Μπροστινη,μονή ανάρτηση!

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
JohnerzZ
Απών/απούσα

Ρώτησα στο τοπικό ποδηλατάδικο για προσφορές για trekking ποδήλατα και (ενω ειχα αποφασίσει να πάρω το specialized crosstrail) μου πρότειναν το ideal ergomax 2012 σε σχετικά χαμηλή τιμή και ενδιαφέρθηκα αμέσως.Ομως σημερα μου ανακοίνωσαν οτι μπορούν να βρουν το αυγκεκριμενο μοντέλο μονο με μονή ανάρτηση, δηλαδή με ενα μονο shock στο πάνω μέρος του πιρουνιου.Μου είπαν οτι ειναι καλύτερης ποιότητας απο την κανονική (διπλή) ανάρτηση και πιο ακριβή, αλλα αυτο δεν θα επηρεάσει την αρχική τιμή πώλησης.Τι να τους πω?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
zoslen
Εικόνα zoslen
Απών/απούσα

Δεν ρωτάς ποιά ανάρτηση συγκεκριμένα θα σου βάλει;

(Αν και στοιχηματίζω πως θα είναι η RST Single-Shock-M7-T).

Πάντως είναι περίεργο: Έχει ergomax του 12 χωρίς πηρούνι και του έβαλε άλλο;
Ή το αναβάθμισε μόνος του για να το πουλήσει πιο εύκολα;
Πάντως το συγκεκριμένο ποδήλατο ουδέποτε έβγαινε με μονή ανάρτηση, οπότε είναι προσθήκη του ποδηλατά.

JohnerzZ
Απών/απούσα

Αν δεν κανω λάθος ειναι οντως η συγκεκριμένη (αν και θα ρωτήσω γιατι δεν ειμαι σίγουρος).Παντως δεν εχω εμπειρίες απο κάποιο που χρησιμοποιεί single ανάρτηση οποτε δεν ξερω τα πλεονεκτήματα- μειονεκτήματα της. Αυτο που θελω να μάθω βασικά ειναι ποιες ειναι οι διαφορές του συγκεκριμένου μοντέλου με την διπλή που εχει κανονικα το ergomax

zoslen
Εικόνα zoslen
Απών/απούσα

Η μονή ανάρτηση έχει πολύ μικρή διαδρομή (3 εκ.), σχεδόν ανεπαίσθητη. Είναι ίσως η πιο ελαφριά ανάρτηση (1,3 kg) και χρησιμοποιείται για να παίρνει τους πολλούς κραδασμούς απ' τα χέρια σε ποδήλατα πόλης. Στην πράξη ούτε που την καταλαβαίνεις.

Η rst neon έχει διπλάσια διαδρομή, κλειδώνει, είναι βαρύτερη (2 kg) και είναι σχεδιασμένη για άλλη χρήση.

Αν κινείσαι σε δρόμο η πρώτη είναι πολύ καλύτερη περίπτωση (και όντως ακριβότερη).

Το μόνο θέμα είναι το μήκος του steerer: αν είναι άκοπο καλώς, θα μπορεσεις να ρυθμίσεις τη στάση σου στο ποδήλατο, αν όμως ο ποδηλατάς το έχει κόψει κατά το δοκούν, τότε θα πρέπει να ελέγξεις αν σε βολεύει το ύψος του τιμονιού. Αν είναι πολύ χαμηλά ίσως δεν σε βολέψει η στάση.

p_george
Απών/απούσα

Εχω το ergomax του 12 αγορασμενο πριν λιγο καιρο, ειχα ψαξει αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι ειναι το καλυτερα εξοπλισμενο και απο αυτο του 13 και απο του 14 και επεσα πανω στην ιδια περιπτωση.
Το μοντελο που σου δινουν προοριζεται για αγορα του εξωτρικου και προκειται για ergomax του 12 με πηρουνι και φρενα απο chicane του 12, το πηρουνι δεν εχει κλειδωμα στην αναρτηση και τα φρενα ειναι υδραυλικα v-brakes και οχι υδραυλικα δισκοφρενα.

contact