Τακάκια V-brake

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
therion13
Απών/απούσα

Χειμώνας και με το παραμικρό τα τακάκια σκούζουν. Είτε αν περάσω από ένα κομμάτι βρεγμένου δρόμου δεν μιλάω να οδηγώ εν ώρα βροχής. Που αν βραχούν μία φορά μετρά δύσκολα να ξανά στρώσουν. Πήρα από το jumbo με 1€ και πήρα και από ποδηλατάδικο με 3€ της promax και το ίδιο με του jumbo άντε να είναι ένα 5% καλυτέρα τα 3€. Η μόνη λύση είναι αυτά με 10-20€; Πήρα από eBay περίπου στα 3.5€ https://imgur.com/a/528tN2c Αλλά ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ξεκινάς λάθος. Πρώτα ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ και μετά τρίβουμε με scotch bride (πράσινη πλευρά - σκληρή) την επιφάνεια πέδησης στο στεφάνι.

Για τακάκια τόοοοοοσο φτηνά, όντως δεν αξίζει να ασχοληθείς, τα αλλάζεις. Τα καλά τακάκια είναι kool stop / swiss stop / shimano. Ναι είναι ακριβά, κάποια φθείρονται και πιο "γρήγορα" από ότι τα πολύ φτηνιάρικα. Αλλά: με αυτά έχεις φρένα, δεν τρίζουν και προστατεύονται και τα ευαίσθητα στεφάνια (που αν φαγωθούν εκεί", μετά θέλει άλλαγμα όλος ο τροχός).

Αυτά που έβαλες δεν τα έχω ξαναδεί / ξανακούσει.

Κάνε ένα καλό, πάρε τακάκια που ο μεταλλικός φορέας είναι χωριστός από το συνθετικό τακάκι. Τα βάζεις μια φορά και μετά αλλάζεις μόνο τη "γόμα" όταν φθείρεται.

 

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

υπάρχουν τακάκια για βρεγμένες καταστάσεις

συνήθως είναι τρίχρομα χωρίς να είναι κανόνας αυτό

 

geatle
Απών/απούσα

θυμαμαι παλια επαιρνα της shimano με 10ευρω τη ροδα. ηταν αρκετα καλα.

παντως αμα σκουζουν τσεκαρε την γωνια. να κοιτανε στενα μπροστα και να ανοιγουν προς τα πισω.

contact