TREKKING BIKE TO ROAD

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
aggeloss
Απών/απούσα

Καλησπερα στην ομαδα.

Εχω ενα trekking  bike (μοντελο deal nergetic) και θελω να του προσαρμωσω ενα τιμονι κουρσας τυπου https://www.gatsoulis.gr/pd/timoni-koursas-zoom-alouminiou-31-8-420mm-c-c-440mm-o-o-mavro-403728-403744-43782.htm?lang=el&path=91577251 .Τι γινεται με τα φρενα και τις ταχυτητες.Κουμπωνουν κανονικα οπως και στο συμβατικο τιμονι?Υπαρχει καποιος εντος Αθηνας που μπορει να τα τοποθετησει?Μπορω να το κανω  μονος μου?

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον μπορει να βοηθησει. 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

το τιμόνι είναι το λιγότερο / το οικονομικότερο / το ευκολότερο να αλλάξει.... [αν και διάλεξες "ακριβό" τιμόνι για τέτοια μετατροπή. Καταρχήν βεβαιώσου ότι θα ταιρειάζει στο λαιμό που έχεις τώρα και κατά δεύτερον ότι σου ταιριάζει το 44αρι, έχεις μεγάλο άνοιγμα χεριών / φαρδειές πλάτες?).

Φαντάσου ότι αν βάλεις λεβιεδομανέτες κούρσας, θα θες κανα 150αρι.... και θες πολύ καλό ψάξιμο για να βρεις τέτοιες για 3χ7 σύστημα ταχυτήτων που έχεις στο ποδήλατό σου.

Με τα φρένα τι θα κάνεις? Οι συνηθισμένες λεβιεδομανέτες "παίζουν" με κουρσόφρενα και όχι με vbrakes που έχεις τώρα. Ο σκελετός σου δεν παίρνει κουρσόφρενα.

Και στην τελική (μετά από μπόλικο χρήμα / μπόλικο ψάξιμο / μπόλικες πατέντες και υποχωρήσεις), θα καταλήξεις με μια φρανκεστάιν κούρσα με ανάρτηση μπροστά?

.... ξανασκέψου το....

 

morgoth
Απών/απούσα

Βασικα αυτο που λεει ο Ροκα, αμα εχεις ψηθει για κουρσακι και δεν εχεις μπατζετ για να πας σε κατι εισαγωγικο ψαξου για κανα μεταχειρισμενο, τσαμπα κοπος και λεφτα και το αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο.

contact