Ανακλήσεις ποδηλάτων(με αφορμή την αναφορά ή την "αναφορά" των Scott)

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

https://www.cpsc.gov/Recalls/2014/scott-recalls-spee...

Σύμφωνα με την Επιτροπή Καταναλωτών ΗΠΑ (αν είναι βέβαια αληθής ο σύνδεσμος), οι Scott αίοι ανακάλεσαν το 2014 κάποια μοντέλα, λόγω

The steerer tube in the front fork can break, posing a fall hazard.

Είναι προς τιμήν όλων των εταιριών να ανακαλούν κάποτε, τα προϊόντα που είναι ή νομίζουν πως δεν εξασφαλιζουν ένα ελάχιστο επίπεδο ασφαλείας.

Οπωσδήποτε όμως θα ήταν ακόμα καλύτερο για όλους μας, να χρησιμοποιούνται τέτοια και τόσα υλικά, ωστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει ασφαλείς βόλτες. Όπου ακούς πολλά κεράσια....Κράταγε μικρό καλάθι. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

 Στην ανεύρεση, βλέπουμε κι άλλους ποδηλατικούς γίγαντες, όπως Specialized, Giant, Fsa, καθώς και ανταλλακτικά ή αξεσουάρ ποδηλάτων, κράνη και λοιπά, εκεί δηλαδή που η ασφάλεια είναι το ζητούμενο!

https://www.cpsc.gov/search?site=cpsc_site&output=xm...

Κατα καιρούς γίνονται διάφορες αναφορές, οπότε δεν αποκλείεται και η περίπτωση του φίλου να ήταν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, δεν απαντώ, είναι δικό του θέμα. Λέξεις κλειδιά για ανεύρεση στον Ιστό, bicycle hazard, bicycle recalls και λοιπά

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Μια χαρά τα γράφει ο Τζώνυς από πάνω και μια χαρά τα λέει και η Scott.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ. Συγκεκριμένα για τον σωλήνα steerer των carbon πιρουνιών... Και ακόμα πιο συγκεκριμένα, για το carbon πιρούνι σε μοντέλα αλουμινένιας κούρσας (το εισαγωγικό μοντέλο της Scott) που βγήκε το 2014.

OK? Δεν μιλάμε για χαρταετούς, ούτε για τροφή μπαμπουίνων, ούτε για τσιμπιδάκια....

[...άιντε να δούμε....]

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου! Να προσθέσουμε οτι κι εδώ στην ψωροκώσταινα έχουμε αρκετούς φορείς που νοιάζονται για το καλό μας!

https://www.efet.gr/index.php/el/enimerosi/deltia-ty...

 https://www.ekpizo.gr/    Ενώσεις καταναλωτών, τμήματα υπουργείων, τμήματα υποτμημάτων, αλλα όταν γίνεται η στραβή, ως δια μαγείας όλα αυτά δεν υπάρχουν!

 Μόνο μετά απο πολύυυυυ κοπο και χρονο, ίίσσως κάποτε βρούμε την άκρη. Έχει μεγάλη σημασία -όπως λέει και αγαπητός απο πάνω- όχι μόνο το ποιός ανακαλεί, αλλα το πότε ανακαλεί, γιατί και πως. Αν οι άλλοι είναι φραγκοφονιάδες και κάνουν τα πάντα για να μειώσουν κόστη και ασφάλεια ζωής και υγείας τελικά....Τότε την να την κάνω την μεγάλη και τρανή Εταιρεία?!  Εδώ και χρόνια το παιγνίδι είναι στημενο: Σταχανοβίτες εργάτες, εκει που κοιμούνται  τρώνε, εκεί που εργάζονται πλέονται. Περιοδικά βαζουν και ένα περιβραχιόνιο (και καλά...κάνουμε απεργία! ). Όσο συμπιέζονται τα κόστη, τόσο το χειρότερο για την ζωή μας.Ωμό Μάρκετινγκ, ζωή χωρίς νόημα-προϊόντα χωρίς ψυχή

contact