Συντομη Ερευνα για το ποδηλατο και το ηλεκτρικο ποδηλατο

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
stratis63
Απών/απούσα

Η παρακατω ερευνα, εχει σκοπο να αναδείξει μερικα απο τα πιο σημαντικα προβληματα στη αγορα ενος ηλεκτρικου ποδηλατου στο Κατοικο της συχρονης Ευρωπαικής μεγαλουπολης.

Μεσα σε αυτες ειναι φυσικα και οι Ελληνικές πολεις.

Οσοι εχετε κεφια και διαθεση μπορειτε να συμπληρωσετε το ερωτηματολογιο και να το μοιραστείτε με τους φιλους του ηλεκτρικου ποδηλατου που μενουν σε μεγαλες πολεις. 

https://bit.ly/3dsMTU6

=

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
4
Μέση αξιολόγηση: 4 (1 ψήφος)
Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

Συγνώμη Ρε παιδιά γιατί όλοι έχουν λυσσάξει με τα ηλεκτρικά ποδήλατα (Ο Θεός να τα κάνει ποδήλατα βέβαια) ;;; φυσικά και αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτοί που έχουν ηλεκτρικά ποδήλατα και αυτά σίγουρα δεν είναι μόνο οι πόλεις... Εμείς πως τα καταφέρνουμε δηλαδή που έχουμε τα κλασικά συμβατικά ποδηλατάκια μας;;;;;; χάλια οι δρόμοι δεν το συζητώ αλλά σιγά σιγά μαθαίνεις να τον διαχειρίζεσαι ειδικά αν κάνεις την ίδια διαδρομή κάθε μέρα... Αλλά για να μην τα πολυλογώ εγώ τα προβλήματα που βλέπω στους ηλεκτροκίνητους(οι οποίοι δεν έχουν κανένα θέμα με την φυσική τους κατάσταση ώστε να δικαιολογεί την χρήση τους για να μην παρεξηγηθώ κιόλας πχ καμιά γιαγιάκα-παππούλης με προβλήματα στα πόδια κλπ ) είναι ΤΕΜΠΕΛΙΑ, καμία βελτίωση στο σύστημα τους μιας και δεν έχουν την αυτονομία να κινούνται με την δική τους δύναμη, περιττό βάρος μπαταρίας χειρότερο και από εμπρόσθια ανάρτηση στα τρεκκιν χαχαχχα αστειάκι για το τρεκκιν μου και τις απόψεις που έχουν φίλοι ποδηλάτες πάνω σε αυτό το θέμα και ίσως έχουν και δίκιο αλλά μερικές φορές χρησιμεύει , μια ζωή θα έχουν ανάγκη φόρτιση μπαταρίας, καμία ευχαρίστηση πχ κατάφερα να ανέβω την ανηφοριά χωρίς καμία στάση με την μία.... Και γενικά είναι άχρηστο... Απλά έγινε μόδα ξαφνικά... Άσε που δεν είναι και φιλικό ως προς το περιβαλλον και δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι εννοώ.... Μπαταρία.... Φόρτιση, ηλεκτρισμός κλπ κλπ πάει η έννοια του ποδηλάτου δηλαδή τα γράφω πολύ απλά τα πράγματα αλλά έτσι τα νιώθω .... Γιατί να πάρει Ηλεκτρικό ποδήλατο τελικά;; τι προσφέρει;;; ότι τι;;; θα κουράζεται λιγότερο;;;;μα αυτό θέλουμε να κουραζόμαστε και να βγάζουμε τα απωθημένα μας......... Α και κάτι άλλο τα 2000 ευρουλάκια δε τα χαλάω καλύτερα να πάρω μια κουρσάρα άμα λάχει;;; 

contact