fitness bike

18 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ptrmois801
Απών/απούσα

Καλησπερα και χρονια πολλα.Νεος στο forum και αναποφασιστος οσο αφορα την αγορα ποδηλατου  fitness.

Θα ηθελα μερικες προτασεις  απο εσας .Το ποδηλατο το θελω για ασφαλτο 100%  και ισως  15-20 χλμ  5 φορες την εβδομαδα ,μεχρι τωρα εχω ενα

mtb  (praktiker)  τυπου!Το κοστος να ειναι περιπου 600 ευρω  

escape 3 disk

ideal funcore

fitness merida

balistic vivio  25

Specialized Sirrus Sport 28

Orbea Carpe 40 28

αυτα εχω δει ,δεν ξερω αν ειναι ολα οντως fitness η΄ και trekking   

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aldro
Απών/απούσα

Καλησπέρα .Δεν είμαι πολύ ειδικός αλλά αφου δεν απαντησε άλλος θα προσπαθήσω εγώ. Αυτό που σε ενδιαφέρει έίναι να μην εχει αμορτισέρ μπροστά για να μην χανεις ενέργεια στο πεταλι και να δεχεται οσο ποιό φαρδιά λαστιχα για να μην ανησυχείς για σχαρες και λακκούβες στους δρόμους .Ένα πρόβλημα που βλεπω με τις αυξήσεις στις τιμες είναι ότι σε αυτά που δείχνεις τα περισσότερα εχουν εφταρες ταχυτητες .Αυτή ειναι τεχνολογία πριν 15 χρόνια που δεν εχω ξαναδεί σε ποδηλατα τέτοιας τιμής .Αν μπορείς καλυτερα να έχει τουλαχιστον 8 ταχυτητες πισω .Φροντισε ο σκελετός του ποδηλατου να σου ταιριάζει .Αν είναι μικροτερος διορθωνεται .Αν είναι μεγαλυτερος οχι . Με ένα τέτοιο ποδήλατο και σωστή σέλλα θα εισαι εντάξει για βολτες μέχρι 100 χλμ

Αυτά απο μένα . Ελπίζω να συμπληρωσουν αλλοι με περισσότερες γνωσεις

ptrmois801
Απών/απούσα

Καλημερα και σ ευχαριστω για την απαντηση Aldro.H αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζα καθολου το θεμα με τις 7 ταχυτητες !Οσο γα το νουμερο η αληθεια ειναι οτι λογω υψους 171-172 πεφτω πανω στην αλλαγη,οποτε δοκιμη απο κοντα σε ποδηλαταδικο?

aldro
Απών/απούσα

Καλημέρα .Ναι πρέπει να δοκιμάσεις το ποδήλατο σε ποδηλατάδικο για να σιγουρευτείς

ptrmois801
Απών/απούσα

Lombardo Ventimiglia 2200 γνωμες καποιος γι αυτο??

ptrmois801
Απών/απούσα

https://www.tsirikosbikes.gr/kona-dew-plus-2021.html, τα συγκεκριμενα λαστιχα παιδια ειναι για ασφαλτο η θεωρουνται "χοντρα"

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Κανουν και για δρομο και για λιγο χωμα ή ανωμαλη ασφαλτο, πεζοδρομια, σκαλοπατια... Ειναι καλο ποδηλατο το kona, ανετο, θα σε παει ευκολα παντου στην πολη και τα παρκα της· οχι τοσο γρηγορα, αλλα σιγουρα πιο γρηγορα απο το mtb που εχεις τωρα.

ptrmois801
Απών/απούσα

Καλημερα παιδια και καλη χρονια,τελικα αλλαξα κατηγορια μετα απο διαβασμα και αποφασια να παω εδω (Touring road bike disc cycle rc120)!Καλα σχολια γενικα.Αν θελει καποιος να πει την γνωμη του!2 αποριες μονο,η 1η απο decathlon  παραλαμβανουμε συναρμολογημενο το ποδηλατο?ξεχασα να ρωτησω και επισης το μεγεθος σε 2 καταστηματα τηλεφωνικος μου ειπαν να παω για large  με 172  υψος ενω στους πινακες ταιριαζει medium η και small ,ξερεις κανεις μηπως?

morgoth
Απών/απούσα

Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει? Εδω και κανα χρονο εχω να δω κουρσακι στο Decathlon, εχουν τρομερη ελλειψη, λογικα θα σου ερθει απ'εξω, ας ελπισουμε να μην καθυστερησει πολυ.

Εγω εχω το RC500, πληροφοριακα, απο τον Γεναρη του 20 που το πηρα πρεπει να εχω βαλει καμια 20αρια χιλιαδες χλμ. Για τα μεγεθη δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω απο το μεγεθολογιο της εταιρειας, για το πρωτο που ρωτας ναι, συναρμολογημενο κανονικα ειναι.

ptrmois801
Απών/απούσα

Ναι τηλεφωνικα μου ειπαν οτι υπαρχει.Απλα στο ενα χρωμα δεν υπαρχει καθολου και στο αλλο υπαρχει σε 2 νουμερα, σε medium  και large.Δεν εχω θεμα με το χρωμα και απ οτι μου ειπαν αν το  παραγγειλω λογικα την αλλη βδομαδα θα το εχω!απο μεγεθος ποδηλατου εσυ και υψος αν επιτρεπεται?

morgoth
Απών/απούσα

1.90 και XL, με το καλο και καλες πεταλιες :)

ptrmois801
Απών/απούσα

ευχαριστω πολυ

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

παντως 1,72 και large ειναι πολυ δυσκολο. Εγω το R500 που ειχα ηταν medium και ειμαι 175

ptrmois801
Απών/απούσα

ναι  σωστα,λιγο σε διαφορα forum εξωτερικου που κοιταξα αυτο καταλαβα!Κι εγω medium το παρηγγειλα και βλεπουμε,

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

1.65, μερικα small μου ειναι μεγαλα. Small/medium εισαι, με τιποτα παραπανω. Βασισου στο μεγεθολογιο της εταιριας συντηριτηκα, αν εισαι αναμεσα δηλαδη προτημησε το μικροτερο που μεγαλωνει αν χρειαστει.

ptrmois801
Απών/απούσα

Καλησπερα,το παρελαβα τελικα το ποδηλατο εχθες και σημερα εκανα και την πρωτη βολτα ,20 χλμ περιπου σε 1 ωρα ,προσεχτικα λογω βρεγμενων δρομων αλλα και επειδη πρωτη φορα οδηγησα κουρσα!Οσο αφορα τελικα το μεγεθος λογικα ετσι οπως το βλεπω και small θα ηταν καλο αλλα large σιγουρα μεγαλο απο εκει περα δεν με ενοχλει καθολου η σταση οδηγησης , η σελα ομως ναι μου φανηκε βασικα πολυ σκληρη!Μια απορια μου βασικα ειναι οσο αφορα τις ταχυτητες .Εχει μπροστα 2 δισκους και πισω 8 ,πανε ολες  με ολα οι μοιραζονται καπως?δε ξερω αν ειμαι κατανοητος

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

.... ακολουθείς ότι ισχύει σε όλα τα ποδήλατα με ταχύτητες....

Το μικρό δίσκο μπροστά με τα 7 μεγάλα γρανάζια πίσω (δηλ. 1-2-3-4-5-6-7).

Τον μεγάλο δίσκο μπροστά, με τα 7 μικρά γρανάζια πίσω (δηλ. 2-3-4-5-6-7-8).

Με άλλα λόγια, αποφεύγεις ακράιες επιλογές που στραβώνουν την αλυσίδα.

ptrmois801
Απών/απούσα

Ωραια ευχαριστω ,καλημερα!

contact