Δολοφονικη επιθεση σε ποδηλατο απο αυτοκινητο

18 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

Σημερα στις 11:00 το πρωι στη διασταυρωση της οδου Αθηνας με Ευριπιδου φορτηγακι φορτωμενο μεχρι τα αυτια κοντεψε να με τσακίσει και οταν του λεω προσεχε ρε φιλε θα με χτυπουσες γκαζώνει και οδευει κατα πάνω μου... το πλακονω στις κλωτσες στις λαμαρινες και βγαίνει εξω ορμαει να με πλακώσει..
Η (διμετρη ξανθιά κουκλα αληθεια λεω) τροχονομος που εχει κλεισει την Αθηνας με κορδελα και τη μοτοσυκλετα της ερχεται επιτοπου να βοηθήσει.. αυτος βριζει και ορμαει κατα πανω μου αυτη με πιανει απο το μπρατσο... και ο οδηγος μπανει στο αμαξι και φευγει...
Παρτε τα νουμερα του μου λεει η τροχονομος... μα δεν ηταν τροχαιο της λεω αποπειρα αθρωποκτονιας ειναι αν ξαναγκαζωσει κατα πανω σου αμαξι που πηγε να σε κτυπήσει... σταματηστετον της λεω να κανετε αυτοφωρη διαδικασια... εγω κανω αλλη δουλεια εδω δεν μπορω μου λεει..
πηγεντε στη τροχαια να κανετε μηνηση μου λεει... Μα πηγε να με σκοτωσει μπροστα στα ματια σας...
Σημειοτεον η τροχονομος ΔΕΝ φορουσε ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ νουμερα... και συνεχως οσον μιλουσαμε και ενω ειχε φυγει ο φορτηγακης με κρατουσε σφιχτα απο το μπρατσο.. και οταν της ειπα οτι χωρις διακριτικα για μενα δεν ειναι τροχονομος αλλα κατι αλλο αν δεν την εκανα πεταλαροντας θα με πηγενε και για περιυβριση αρχης...

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ... Ας ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ ΜΑΣ..

Συγνωμη που σας κουρασα
Βασίλης Μπακοπουλος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
asterimarp
Εικόνα asterimarp
Απών/απούσα

Τα ζούμε όλοι μας κάθε μέρα. Ο άλλος παραβιάζει το stop και ετοιμάζεται να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου και άμα του πω τίποτα μου στέλνει φιλάκια. Καλά έξαλλη γίνομαι!!
Κάθε πρωί στον κόμβο της Νέας Κηφισιάς (Λύρα, Ελαιών, Χελιδονούς) κάθεται ένας αστυνομικός πάνω στη μηχανή του και τα ... ξύνει!Υποθέτω ότι περιμένει να περάσει κάποιος επίσημος. Εν τω μεταξύ μπροστά στα μάτια του γίνονται του κόσμου οι παρανομίες.
Το έχω ξαναπεί: Θα έπρεπε να στηθούν 100 άτομα έξω από το σπίτι των βουλευτών και των ανώτατων στελεχών διαφόρων εταιριών, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ταμείων κλπ. και να μην τους αφήνουν να ησυχάζουν ούτε λεπτό. Να πέφτουν στο κρεβάτι τους κάθε βράδυ και να ξέρουν ότι υπάρχουν 100 και πλέον άτομα (ως εκπρόσωποι του αγανακτισμένου λαού) που τους παρακολουθούν νυχθημερόν.
Μετά σου λέει ότι δεν είναι σωστό να πάρεις το νόμο στα χέρια σου. Ποιος προστατεύει εμένα και την οικογένειά μου; Είμαστε έρμαια του κάθε αλήτη, και δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν εξελιχθεί σε αήθη άτομα, χωρίς κανένα σεβασμό σε νόμο και τάξη.

teaser
Απών/απούσα

είναι πολύ λυπηρά όλα αυτά βασίλη και one way or another τα ζούμε όλοι μας...όμως και εμένα όταν με ρωτάνε γιατί δεν φεύγω για το εξωτερικό (γιατί έχω ζήσει έξω), δεν έχω μια ισχυρή απάντηση να τους δώσω...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

billy βαστα γερα

vouros
Απών/απούσα

Δεν με εκπλήσει τίποτα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουμε και πολλές επιλογές αντίδρασης. Γιατί όμως δεν του πήρες τον αριθμό; Και γιατί δεν ζήταγες τα στοιχεία της ώστε να την επικαλεστείς ως μάρτυρα στη μήνυσή σου; Άλλοι άνθρωποι ήταν παρόντες;

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

το διάβασα και εξαγριώθηκα.. μου χουν τύχει και μένα πολλά φίλε όπως σε όλους μας. Περίμενες απο μπάτσο να ξεκινήσει αυτόφωρη διαδικασία??? Ξέρεις τι χαρτούρα έχει και πήγαινε έλα δικαστήρια?? Τι λές τώρα.. εδώ και χτυπημένο με σφαίρα να σε βρούν παίζει αν έχει και καμμιά χωματερή κοντά να σε κηδέψουν επιτόπου προκειμένου να γλυτώσουν μπελάδες..

dvm
Απών/απούσα

Αριστερού πουδάρ..στο δρ...στο δρο...(ΓΚΑΠ)...στου χαντάκ'

Zendog
Εικόνα Zendog
Απών/απούσα

And I think to myself...what a wonderful woooooooorrrrlllllldd!!!!! **sorry an ime ligo parafonos**

george_
Απών/απούσα

Να κουβαλάς μαζί σου το πέταλο Abus Buffo (αυτά του Παναγιώτη). Εγγυημένη απόδοση.

toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

Παιδια
προτεινω να οργανωθουμε να κανουμε καποιες δρασεις
ηταν μετα το συμβαν στο γραφειο ο Aegeas απο αλιτογατους
αυτο λεμε τοση ωρα τωρα
ας σταματησουμε να σχολιαζουμε
ας παρουμε τη δραση στα χερια μας
ας κραξουμε τον καθε αχρηστο επάγγελματια (αστυφίλακα)
τον πληρωνουμε να βοηθαει και να προστατευει τον ελληνα φορολογουμενο συμφωνα με το συνταγμα.
Δεν το εκανε καλα?
καταγγελια στην υπηρεσια του με υπογραφες και στην υπηρεσια ελεγκτων δημοσιας διοικησης...
περιμενω ιδες... και δραση παρακαλω οχι μονο λογια..
οποιος μπορει να δρασει ας γραψει κιολας...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ...

asterimarp
Εικόνα asterimarp
Απών/απούσα

!!!!!

rasomon
Εικόνα rasomon
Απών/απούσα

θα της έπαιρνα το τηλέφωνο......
Είτε για να το χρησιμοποιήσω για το συμβάν
είτε για καφεδάκι....:)

Tzamilia
Απών/απούσα

πιστευω ότι σίγουρα κάτι πρέπει να κανουμε αλλά δεν είμαι σίουρη ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος.
Νομίζω πως χρειαζεται κάτι πιο συλλογικό.
Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς.

Σίγουρα παντως πρέπει να εμφανιζόμαστε πιο συχνά και σε πιο πολλά μερη
Από εκεί και πέρα ίσως αν περνούσαμε σε κάι άλλο πχ αυτές οι καταγγελίες που λες αλλά από συλλογικούς φορείς.
Πχ απο κατι σαν τος ποδηάτες ή κατι αντίστοιχο.

Επειτα ίσως θα μπορούσε να προβλήθεί σαν αναγκη από όλους μας.

Τωρα μεχρι τότε 8α πρέπει να προσεχουμε σιγουρα. Απο τη στιγμη που περνεις το ποδήλατο παει να πει ότι η ταχύτητα την ώρα της κίνησης δεν είναι το πιο σημαντικό για εσένα.

Κι εμενα μου εχει τυχει να θεωρει αλλος δικαιωμά του να περάσει απο επανω μου.
Η αληθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτηα ότι ήθελα να μπορουσα να τον σκοτώσω.
Αλλα δεν νομιζω ότι τελικα αυτό θα έλυνε οποιοδήποτε πρόβλημα Ούτε θα αλλαζε τη συνείδηση κανενός.
Εμενα προσωπικα με τρομαξανε και δεν μπορω να κυκλοφορήσω σε κεντρικό δρόμο με αποτεελσμα ή να πρέπει να κανω τρλή παρακαμψη κανοντασ 30 λεπτα επιπλεον, ειτε να το αφήνω στο πιο κοντινό μετρό (το πιο σύνηθες)
δηλ δεν κυκλοφορώ σε κεντρικούς.

Νομίζω πως πρπει να σκεφτούμε κάτι περα απο αυτό που λες.
Νομίζω ότι αρχικα να καταγραφουμε αυτα τα σημεία (που μαλλον ειναι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι απο ότι έχω καταλαβει) και μετα ν ακανουμε δρασεισ καταγγελιες κλπ, αλλά συλογικά.
Αυτό που πρεπεινα καταλαβουν είναι ότι εχουμε δικαιωμα να κυκλοφορουμε στο δρόμο.
Πρεπει να μαθουν να μασ σεβονται, Αλλιώς να μαθουν να μας φοβουνται?.. ίσως

DrHofmann
Απών/απούσα

οι περισσοτεροι εχουμε παρομοιες εμπειριες. γιατι να μην οργανωθουμε καλυτερα; ασ τους χτυπησουμε λοιπον εκει που τους ποναει.
οι streetpanthers τυπωσαν αυτοκολλητα. γιατι να μην κανουμε κι εμεις μια παρομοια κινηση;
ειμαι ηδη ετοιμος να ετοιμασω κατι τετοιο.
>>>>>>

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

παιδια δεν μιλαω για τους οδηγους εδω εχετε βγει εκτος θεματος...
για την αστυνομικο μιλησα που ο αλλος μου εκανε ΔΕΥΤΕΡΗ επιθεση με το φορτηγο να με σκοτωσει μπροστα της και αυτη αντι να τον συλλαβει για αποπειρα αθρωποκτονιας επιασε εμενα να μου λεει απο το χερι να παω τροχαια να του κανω μηνυση ΑΙΣΧΟΣ,,,,
ΑΣ ΜΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΔΩ//

Tzamilia
Απών/απούσα

δεν ήταν η αστυνομικός που πήγε να σε σκοτώσει. Αλλά το φορτηγάκι...
αντί να τα βάλεις με το φορτηγάκι να τα βάεις με ητν τροχομπατσίνα?
Θα μου πεις και αυτή τη δουλεια είχε να σου βασταει το χερι αμα δεν ήταν αρμοδιότητά της όπως λεει η ίδια?

one less car
Απών/απούσα

στείλε ένα mail στο συνήγορο του πολίτη με όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς, το πιθανότερο να σου απαντήσουν και να σε διαφωτίσουν για τα υπόλοιπα. Οποτε και αν έλθεις στο μέλλον σε αντιπαράθεση με μπάτσο που δεν έχει διακριτικά έχει την άδεια- υποχρέωση να το κάνει για να μπορεί να παρανομεί και η υπηρεσία του να μην είναι υποχρεωμένη να δίνει λόγο σε κανέναν. Με τους τελευταίους υπουργούς Δ.Τ. αυτή η ξεφτίλα έχει γίνει γενική οδηγία, ψάχτο μέσω του συν. του πολίτη και μόνον...

dvarnav
Απών/απούσα

Αυτο που παρατηρώ και σε αυτη την περίπτωση όπως και στις άλλες η ανθρωπιά δεν υπάρχει. Ο τροχονόμος (χμ χωρίς διακριτικά δειχνει ύποπτος βέβαια και μάλλον είναι σίγουρο οτι θα έπρεπε να τον αγνοούν όλοι οι οδηγοί αφου δεν είναι τροχονόμος) εαν ήταν πραγαμτικά στο σώμα θα έπρεπε να ειδοποιήσει για την άμεσση ακινητοποίηση του επικυνδυνου οδηγού και για την άμεση αφαίρεση διπλώματος οδήγησης λόγω ιδιαίτερα επικυνδινης οδικής συμπεριφοράς. Μετα απο αυτό θα έτρωγε και μια μύνηση απο εσενα και το θέμα θα τελείωνε με μια αποζημείωση για ψυχική οδύνη και άστον να κλέει μετά. Αλλα δυστηχώς αυτός το όργανο μάλλον δεν ήθελε να μπλέξει και φυσικά το μόνο που καταφέρνει είναι να υποβιβάζει το έργο της ΕΛ.ΑΣ για άλλη μια φορά. Απλα μη φορόντας διακρικτικά νομίζει οτι γλιτώνει τις καταγγελίες και τις αναφορές απο καποιους που απαιτούν απο αυτόν τα αυτονόητα.

contact