Να γιατί το μετρό απαγορεύει τα ποδήλατα

55 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Να γιατί το μετρό απαγορεύει τα ποδήλατα και απαιτεί να βάζουμε τα σπαστά σε τσάντες.
Αποφεύγουμε την πιο προφανή εξήγηση (είναι σαδιστές) και διερευνούμε άλλες πιθανές απαντήσεις

Είναι μαοϊκοί
Στην πολιτιστική επανάσταση, ο Μάο διέταξε να ξεριζωθούν τα λουλούδια και το γκαζόν από τα παρτέρια όλων των κινεζικών πόλεων. Τι τον πείραξαν τα φυτά; Γιατί, την ΑΜΕΛ τι την πειράζουν τα ποδήλατα;

Είναι Μεγάλοι Ελληνες

Ενας πραγματικά Μεγάλος Ελληνας δεν κοιτάζει ποτέ τι κάνουν οι απολίτιστοι Ευρωπαίοι στα δικά τους ψωρο-μετρό. Το πολύ να τους προσφέρει μια χούφτα βελανίδια.

Είναι μυστικοί ιδιοκτήτες ποδηλατάδικων

Οσο υποχρεωνόμαστε να αφήνουμε τα ποδήλατα στους σταθμούς του μετρό, τόσο μας τα κλέβουν και τόσο αγοράζουμε καινούρια. Επίσης, τίποτα δεν έχει ενισχύσει τις πωλήσεις σπαστών ποδηλάτων τόσο όσο η απαγόρευση του μετρό.

Είναι βουδιστές μοναχοί
Πάρτε βαθιά αναπνοή....Αλλάξτε το ποδήλατό σας και πάρτε σπαστό....Το χρήμα δεν έχει σημασία....Διπλώστε το ποδήλατό σας και μεταφέρετέ το σηκωτό, όχι τσουλιστό, σε όλο το σταθμό....Ο χρόνος είναι σχετικός, δεν πειράζει αν χάσετε το τρένο....Βάλτε το και σε μια σακούλα, αλλιώς δεν περνάτε... Μην βλασφημείτε, οι δοκιμασίες εγγυώνται την αγνότητα της ψυχής.

Είναι πουριτανοί

Το θέαμα μιας γυναίκας σε ποδήλατο είναι σκανδαλιστικό, γι αυτό και τον 19ο αιώνα απαγορευόταν να κάνουν οι γυναίκες ποδήλατο. Είναι απαραίτητο οι γυναίκες να κρύβουν καλά το ποδηλατό τους μέσα στην τσάντα γιατί οι συνεπιβάτες τους μπορεί να καταλάβουν ότι βγαίνοντας έξω θα το καβαλήσουν.

Είναι λαμπροί επιστήμονες
Οπως είπε και ο πρόεδρος της ΑΜΕΛ Μανώλης Δρακάκης στη ΝΕΤ “σύμφωνα με τη θεωρία των συγκοινωνιών, ένα μεταφορικό μέσο δεν μεταφέρει άλλο μεταφορικό μέσο”. Κάποιος να τον πάει στον Πειραιά να δει τα φέρι μποτ. Αν του αρέσουν, μπορεί να πάρει ένα και να επιστρέψει στην Κρήτη (για πάντα).

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
one less car
Απών/απούσα

Τους το επιτρέπουμε εμείς οι αυτόχθονες ποδηλάτες να μην μας επιτρέπουν να μπούμε στο μετρό και σε όλα πια τα τρένα του ΟΣΕ.
Επιτρέπουμε στον κύριο Δρακάκη να κάνει ότι του καπνίσει και να ισχυρίζεται ότι κουφό του κατέβει γιατί του το επιτρέπει ο εκάστοτε υπουργός που και εμείς έχουμε επιλέξει (με τις εκλογές εννοώ) και που συνεχίζουμε να αφήνουμε ανεξέλεκτο τον κάθε καραγκιόζη να κάνει πολιτικές επιλογές εις βάρος των πολιτών και υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων που πάντοτε καθόριζαν το μέτρο της μιζέριας μας.
Τρόπος για να ανατραπούν τα παραπάνω υπάρχει αρκεί να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μπαίνουμε στα τρένα. Το θέλουμε πραγματικά; ή μήπως διεκδικούμε έτσι για να υπάρχουν αιτήματα στην ποδηλατοπορεία;

mpes sto tram
Απών/απούσα

τι θα λέγατε η επόμενη ποδ/ρεία να έχει και μια υπόγεια διαδρομή!!!!!!!!καθέ μερα μπαινω στο τραμ,(με το ποδηλατο) για να φτασω στη δουλεια μου στο κεντρο....οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου,στο τραμ τα πραγματα ειναι σαφως ποιο στριμοκωλλα απο το μετρο,ποιος χαρτογιακας-εγκεφαλος ειναι αυτος που απαγορευει το ποδηλατο στο μετρο?Κατι πρεπει να κανουμε για αυτη την ανωμαλια,κατι μαζικο!!!!Υ.Γ και μην ΞΕΧΝΑΤΕ.οι Ε-Κ-Λ-Ο-Γ-Ε-Σ ειναι ΚΟΝΤΑ!!!ΕΡΧΟΟΝΤΑΙΙ!!

one less car
Απών/απούσα

Αυτό το όπου τους δείτε φτύστε τους πολύ το κάνω κέφι...
το κακό μ' αυτούς είναι ότι όταν τους φτύνεις κοιτάνε ψηλά κι αναρωτιούνται... βρέχει;

mpes sto tram
Απών/απούσα

ΡΟΧΑΛΛΑΑΑ,αφου εχετε καταναλώσει ενα τουλαχιστον κουτακι ανθρακούχο αναψυκτικό!!χαχαχα!!

kynhgos77
Απών/απούσα

Οσες φορες εχω παει στο μετρο και ειδικα τον πρωτο καιρο ενιωθα περιεργα, κατι δεν μου κολλαγε, το μετρο με την σαβουρα της Αθηνας.
Να λεω γι αυτο δεν τα αφηνουν καθολου στο μετρο. Ειναι κατι πρωτογνωρο διαφορετικο και καινουριο για την Αθηνα και ο προεδρος του σιγουρα θα ειναι περηφανος για το νεο του αποκτημα!
Οταν μεταβει ο μπαμπας απο το ρενω κλιο 1000cc στην bmwX5 με πολλες δοσεις λετε να αφησει τα παιδια να βαλουν μεσα τα ποδηλατακια?

νοοτροπία
Εικόνα νοοτροπία
Απών/απούσα

θέλουν οι μαλαματένιοι.
Πάντως εμένα αν με σταματήσουν την επόμενη φορά που θα μπω στο ΜΕΤΡΟ και μου ζητήσουν να το βάλω στη σακούλα να το ξέρετε παιδιά από τώρα θα μπω κι ας μου κάνουν αν τολμάνε μήνυση.
Τι μπορούν βέβαια να μου προσάψουν; Εγώ πάντως πολλά όπως ψυχική οδύνη!!!

teaser
Απών/απούσα

είναι απλό...η τσάντα συμβολίζει το προφυλακτικό...το ποδήλατο είναι το πέος και το μετρό (η στοά του) είναι ο κόλπος...αν δεν φοράς προφυλακτικό στο ποδήλατο σου θα υπάρξει σύλληψη (η μαία λέγεται ΕΛ.ΑΣ)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

το ιδιο πραγμα σκεφτηκαμε !
http://www.podilates.gr/node/4192
"καθολου απιθανο..
by xtravaganzagold - 14/04/2009 - 23:31

..οπως και να'χει , στα "θετικα" (για να μη πω καμια βαρια κουβεντα) τουλαχιστον συγκαταλεγουμε το γεγονος οτι πλεον μπορουμε βασει γραπτου κανονισμου και οχι λογω μιας ασαφειας, να μπουμε νομιμα .Εστω και με την καποτα ."

one less car
Απών/απούσα

Το ζητούμενο νομίζω ότι είναι να σπάσουμε το εμπάργκο των ποδηλάτων στο μετρό κατ' αρχάς, το σύνθημα ντού-ντού ποδήλατα παντού κρύβει την διπλωματική διέξοδο από τις αιώνιες συνομιλίες με τους καθ' ύλην αρμόδιους και το κάθε λογής σκουπίδι...
Δεύτερον μία άποψη της marlene που ταιριάζει γάντι για την περίπτωση ...επειδή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το "φαίνεσθαι" αυτό που τους κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά είναι η διαπόμπευση.Ούτε πορείες, ούτε διαμαρτυρίες, ούτε τσαμπουκάδες .. τίποτα απολύτως. Ρόμπα και εκεί αλλάζει τελείως το mode..
Αν μπουκάρουμε σε κάθε σταθμό του μετρό ταυτόχρονα από 50 ποδηλάτες και ταυτόχρονα άλλοι 50 κρατούν κάμερες, αν δεν παράλληλα έχουμε έστω και ένα τηλεοπτικό σταθμό να καλύπτει τι λέτε δεν θα τα καταφέρουμε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης από την πρώτη μέρα, τότε τι άποψη θα είχε ο υπουργός, μήπως δεν θα την φόραγε τη ρομπίτσα του...

νοοτροπία
Εικόνα νοοτροπία
Απών/απούσα

τότε να δείτε κανάλια και κακό!
"Συνελήφθη να εισάγει ποδήλατον σπαστόν άνευ καλύματος σε συρμόν του ΜΕΤΡΟ"
Πω πω ντροπή...

teaser
Απών/απούσα

αρκετό καιρό το λέμε να μπουκάρουμε σε όλους του σταθμούς ταυτόχρονα και να εχουμε φωνάξει και τα αιμοδιψή κανάλια...χωρίς τραμπουκισμούς κτλ απλά με την παρουσία μας βέβαια...όχι ότι σίγουρα θα αλλάξει κάτι σίγουρα αλλά είδωμεν...

dilated
Απών/απούσα

νοοτροπία wrote:
τότε να δείτε κανάλια και κακό!
"Συνελήφθη να εισάγει ποδήλατον σπαστόν άνευ καλύματος σε συρμόν του ΜΕΤΡΟ"
Πω πω ντροπή...

Ούτε εγώ έχω σκοπό να το βάζω σε τσάντα. Ας με πάνε στο τμήμα, ας κάνουν ό,τι νομίζουν. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Το σιχάθηκα αυτό το μέρος ρε. Δεν πάει άλλο...

dilated
Απών/απούσα

teaser wrote:
αρκετό καιρό το λέμε να μπουκάρουμε σε όλους του σταθμούς ταυτόχρονα και να εχουμε φωνάξει και τα αιμοδιψή κανάλια...χωρίς τραμπουκισμούς κτλ απλά με την παρουσία μας βέβαια...όχι ότι σίγουρα θα αλλάξει κάτι σίγουρα αλλά είδωμεν...

Εγώ νομίζω πως είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης που μας έχει μείνει.

Harry
Απών/απούσα

Κι εγω αν αποφασιστει το μπουκαρισμα στους σταθμους μετρο ειμαι μεσα! Θα δουνε ποσος κοσμος υπαρχει που πραγματικα θελει το ποδηλατο μεσα στο μετρο.

Shaft
Απών/απούσα

...υπολογίστε και μένα σε αυτό.

dimik
Εικόνα dimik
Απών/απούσα

Ως απλός επιβάτης έχω παρατηρήσει ότι έχουν αρεώσει τα ήδη αραιωμένα δρομολόγια του Μετρό μέσα σε 1 χρόνο, δηλαδή από τότε που έγινε υποχρεωτικό εισητήριο το ενιαίο. Μου βρωμάει άσχημα αυτή η ρύθμηση του ενιαίου εισητηρίου που εξασφαλίζει έσοδα στο Μετρό μόνο από τη χρήση λεωφορείου και αποθρασύνεται ή ΑΜΕΛ αραιώνοντας τα δρομολόγια. Διαδόχικά το κόστος της μετακίνησης με το λεοφωρείο πήγε γρήγορα από 0,50 Ε - 0,80 - 1,00 και στην ουσία το μετρό που "φθήνηνε" 1,00 Ε 0,80 - 1,00, κοροϊδία. Εγώ έτυχε να πάω Κυριακή στις 13:30 κάθε 7-8 λεπτά και Σάββατο στις 17:00 που μετακινήται πολύς κόσμος κάθε 8-9 λεπτά, δεν σας φαίνεται προκλητικά αρεό; Έτσι αποθρασύνθηκε και στα άλλα. Και τώρα βλέπω μερικά σκουπιδάκια ενώ πιο παλιά δεν έβλεπα οπότε το πιο καθαρό Μετρό στην Ευρώπη τείνει με αργούς ρυθμούς να καταντήσει το πιο βρώμικο. Τώρα τελευταία το βασικό πρόβλημα ωφείλεται στο γεγονός ότι η ΑΜΕΛ έγινε μεν κρατηκοδίετη στα έσοδα λόγω της ρύθμησης του ενιαίου εισητηρίου αλλά παρέμεινε ιδιωτική στα έξοδα ώστε να κάνει περικοπές στις υπηρεσία προς τον πολίτη. Αυτός ο συνδιασμός σε διπλό ταμπλώ είναι ότι χειρότερο, καλύτερα εντελώς δημόσια ή εντελώς ιδιωτική, αλλά αυτό που συμβαίνει θα πρέπει να το δούμε γενικά και πέρα από το ποδήλατο και πώς θα αντιδράσουμε, ας μην το αφήσουμε έτσι.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ήμουν μέσα σε ένα συρμό του Μετρό, όταν μπήκε εκείνη.
Πανέμορφη, με μακρυά ξανθά μαλλιά. Αν ήταν όρθια είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και αρκετά ψηλή.
Δεν ήταν όρθια όμως. Ήταν καθισμένη. Το κάθισμά της ήταν και το μεταφορικό της μέσο.
Ήταν μόνη. Μόνη και περήφανη. Έμοιαζε να μην έχει ανάγκη κανένα. Μπήκε στο μπροστινό μέρος του συρμού. Δεν ξέρω αν είχε η πόρτα του συρμού ειδικό αυτοκόλητο με σήμα που να της επιτρέπει την είσοδο.
Δεν κοίταξε κανένα. Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω. Βγήκε έξω μετά από μερικές στάσεις. Πάλι μόνη, χωρίς κανένας να τη βοηθήσει και χωρίς κανένας να την περιμένει (τουλάχιστον εμφανώς).
Πεντάμορφη και περήφανη. Σε ένα κόσμο που δεν τη δέχεται. Σε ένα κόσμο που κλείνει τις διόδους γι' αυτή βάζοντας μπροστά τους πελώρια "τζιπ", αστραφτερές "κούρσες" ή ακόμα και...ταπεινά "sedan" (εκεί καταντήσαμε να τα θεωρούμε ταπεινά). Σε ένα κόσμο που της λέει ότι θα μπαίνει στους συρμούς όπου υπάρχουν τα ειδικά σήματα. Σε ένα κόσμο όπου αυτή θεωρείται "ανάπηρη" και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι "κανονικοί". Σε ένα κόσμο όπου σε λίγο θα της πουν να βάζει το τροχοφόρο της κάθισμα σε "σακούλα" για να "μην ενοχλεί". Να μην ενοχλεί όσους δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Να μην ενοχλεί αυτούς που θεωρούν εαυτούς άτρωτους.
Σήμερα λοιπόν ενοχλούν κάποιους τα ποδήλατα. Μετά τους ενοχλούν τα σπαστά ποδήλατα. Αναρωτιέμαι πόσες φορές οι υπεύθυνοι των σταθμών της Αττικό Μετρό και του ΗΣΑΠ βγαίνουν έξω από αυτούς και ελέγχουν ώστε ΟΛΕΣ οι προσβάσεις προς τον σταθμό να είναι ελεύθερες. Δεν υπάρχει καμία ράμπα κλειστή από παράνομα σταθμευμένο όχημα το οποίο να εμποδίζει τη διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των καροτσιών που μεταφέρονται μικρά παιδιά. Πόσες φορές αναλαμβάνουν να καλέσουν την Τροχαία οι ίδιοι ώστε να απομακρύνει τα οχήματα αυτά; Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντούσε κάποιος σε αυτό το ερώτημα. Αν δεν το κάνουν πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο θα επιβληθεί κάλυμα και για τα αναπηρικά και για τα παιδικά καρότσια. Είμαι άραγε υπερβολικός όταν το σκέφτομαι αυτό;

k.karamanis
Απών/απούσα

Τι να πει κανείς! Θα ζητήσουν άραγε και από τα παιδικά καροτσάκια να είναι σε τσάντες????? Τι άλλο θα δούμε?!?!?!!?

Εγώ θα πάρω μια σακούλα και θα την ρίχνω από πάνω, αριστερά και δεξιά. Μετά βέβαια θα συζητάμε για τον ορισμό του "σακουλιάσματος" ποδηλάτου!!!!!

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω (με το κείμενό σας) ή να κλάψω με τους απροσάρμοστους που έχουν εξουσία στην Μπανανία!

k.karamanis
Απών/απούσα

Υπάρχουν (και υπάρχουμε!) άνθρωποι ακόμη με μυαλό και συναισθήματα!

Ας συνεχίσουμε το πετάλι!

Marios
Απών/απούσα

Να μαζευτούμε να το κάνουμε αυτό με το μετρό, είναι τέλεια ιδέα !
Άσε που η σάλπιγγα θα έχει και ωραία ηχώ μέσα στο μετρό !!

justelene
Απών/απούσα

για το τιποτα.
κ γω ειμαι μεσα για μια ομαδικη "εισβολη" στο μετρο..

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Είμαι σίγουρος πως αφού τα ποδήλατα "ενοχλούν" γιατί "βρωμίζουν", σε λίγο θα απαγορευτεί σε όσους έχουν στα πόδια τους λάσπες να μπαίνουν μέσα στους συρμούς. Πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν στη χώρα όπου οι διάφοροι "φιλόζωοι" βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους για να αφοδεύσουν οπουδήποτε, χωρίς αυτοί να υποχρεώνονται από κανένα να μαζεύουν τα προϊόντα της αφόδευσης, πατήσει κανείς αυτά τα προϊόντα και μετά μπει μέσα σε ένα σταθμό της Αττικό Μετρό. Θα του πουν να βγει έξω; Μήπως θα του επιβάλλουν να βγει έξω και να καθαρίσει τα παπούτσια του; Μήπως θα πρέπει τελικά και τα παπούτσια να μπαίνουν σε ειδική σακούλα;
Τελικά όποιος σε τούτη την πόλη περπατεί, λάσπες και...σκατά πατεί! Παραφράζω τη γνωστή παροιμία, η οποία αισθάνομαι ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση!

ilias
Απών/απούσα

Στην ημερίδα που είχαμε οργανώσει στις αρχές του Μάρτη, είχε συζητηθεί το ζήτημα του Μετρό. Αναγνωρίσαμε όλοι πως έχουμε λιγάκι "σκουριάσει" σχετικά με το θέμα και πως θα έπρεπε να ενεργοποιηθούμε. Προτάθηκε μάλιστα να δημιουργηθεί "Υποομάδα Μετρό" που να ασχολείται πιο ενεργά με το θέμα και που θα φροντίσει να πραγματοποιηθούν και κάποια απο όσα προτείνονται εδώ.

Προτείνω σήμερα στη συνάντηση στο πολυτεχνείο, να μαζευτούμε όσοι ενδιαφερόμαστε να κάνουμε πράγματα για το Μετρό. Η συνάντηση είναι η γνωστή: Κτίριο Χημικών, 20:00.

nikosflht
Απών/απούσα

....κυριε υπουργε γα.ω τα υπουργεια σας.!!!! ε βεβαια αυτοι ολοι δεν πανε στα γραφεια τους που εμεις πληρωνουμε και τους πληρωνουμε με μετρο και ποδηλατο.πανε με αμαξια που εμεις τα πληρωνουμε και μας λενε και τι να κανουμε.
ολοι ντου στους σταθμους.λετε να μας βαλουν ολους μεσα?????τουλαχιστον θα εχουμε παρεα.....!!!!!

Shaft
Απών/απούσα

Νέα ιδέα από φίλο μου (κάνω κλόπη/πέιστ από το email):

"...HR8E O KAIROS LOIPON NA TA BALOUN KAI ME TA "SPASTIKA"!
PROTEINW LOIPON KA8E FORA POU 8A MAS THN LENE OI YPEY8YNOI TOY METRO,
NA PEFTOYME KATW KAI NA BARAME EIKONIKES KRISEIS EPILEIPSIAS,(TIS GNWSTES
E.K.E)! ETSI GIA PLAKA...KAI TELOS KA8E MHNA 8A BRABEYONTAI OI KALYTEROI...
(YPARXEI STHN AGORA ETOIMOS AFROS EPILEIPSIAS:2 EYRW/MPOYKALAKI) MONO!!"

Και για αυτό είμαι μέσα και το λέω πολύ σοβαρά. Άλλος έχει το πρόβλημα και άλλος θα παθαίνει επιληψίες...

roula
Απών/απούσα

μια ομαδικη καταλυψη σε σταθμο του μετρο τους χρειαζεται.και ειμαι περιεργη να δω τι θα μας κανουν τοσοι που θα ειμαστε....

one less car
Απών/απούσα

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον ilias η όποιον άλλον ήταν στην συνάντηση της Τετάρτης να μας μεταφέρει -αν αυτό είναι δυνατόν- τον προβληματισμό, αν συζητήθηκε κάτι, ώστε να συνεχιστεί ο διάλογος για το θέμα του μετρό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι ώστε να έχω άποψη αλλά, νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, αλλά και το πρόβλημα έχει τέτοια έκταση ώστε πρέπει να οργανώσουμε την διεκδίκησή μας κατά τον καλύτερο τρόπο και με άμεσο αποτέλεσμα την ανατροπή της παρανομίας της Αττ. Μετρό με την συναυτουργία των αρμόδιων υπουργείων.

dimid
Απών/απούσα

....δεν χρησιμοποιώ μετρό, τρένο κλπ. για ομαδικό ντου είμαι μέσα. Οι τσουτσουνοκέφαλοι χαραμοφάηδες ήταν και είναι για πολλά-πολλά γιαούρτια.. Θα παρακολουθώ το μπλογκ για το όποιο κάλεσμα, αλλιώς τα λέμε την άλλη παρασκευή στη βόλτα :)

Gaiopan
Απών/απούσα

πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν μικρός αδαείς και ιδεολόγος, έψαχνα κρυμμένα νοήματα και μυστικές αιτίες για τα πεπραγμένα του δημοσίου βίου, μετά από χρόνια και με την επαφή μου με το δημόσιο, τις υπηρεσίες κλπ κλπ, αποφάσισα ότι 2 είναι οι κυριότερες αιτίες των δεινών μας, ο μακακισμός (αδόκιμος όρος αλλά κατανοητός) και ο κομπλεξαρισμός. Επίσης και τα 2 είναι κολλητικά και ως χρόνιες παθήσεις δεν θεραπεύονται.
Ασχετο, απόλαυση οι βόλτες τώρα στην Αθήνα

kounoupis
Απών/απούσα

Ενας τροπος να μπουμε αφου περάσουμε κανονικά τα εκδοτήρια ειναι να κάτσουμε στο τέρμα των σκαλών και να μπούμε μολις έρθει το τραινο και να βγουμε και σε κεντρικο σταθμό πανεπιστημιο,ομονοια.Να μείνουν μαλάκες.Να τραβήξουμε video(υποτίθετεμενοι οτι μιλάμε στο κινητό μη δινουμε) και να τους το δείξουμε.Νέο κόσμο και δάφνη έχω μπει απειρες φορές κανονικα απο τα εκδοτηρια και σταθμό λαρισής(πουστικα εδω βεβαια μιας και ειναι τυφλος σταθμος).Μια φορα που είπανε οτι χάσουμε τη δουλειά μας με αυτο που κάνεις.
Ε ναι λοιπόν πρέπει να γίνουμε μια αιτία ανεργίας(αστειευομαι)
Πρέπει να γίνει ενα τετοιο ντου-event.2 ποδηλατα σε κάθε συρμό και να περάσει ενας ενας χωριστά απο τα εκδοτήρια.Να σκασουν μυτη 2-3 δρομολογιαγια στο σταθμο πανεπιστημιο η συνταγμα με ποδηλατα να μεινουν μαλακες.

contact