Προτάσεις για δράσεις

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ptsetsos
Απών/απούσα

Λοιπόν, έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι οι ποδηλατοπορείες μια στις τόσο είναι μεν καλές αλλά δεν φτάνουν για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ουσία.
Χρειαζόμαστε πιο δυναμικές δράσεις που θα στοχεύουν σε συγκεκριμένα ζητήματα κάθε φορά.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Οσον αφορά τους ποδηλατόδρομους και τον Δήμαρχο, ποδηλατοπορεία και κατάληξη σε ανοιχτή γενική συνέλευση των ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ στο δημαρχείο μια φορά την εβδομάδα για διάστημα κάποιων μηνών. (εγινε στο Παρίσι με επιτυχία). Η συνάντηση στο δημαρχείο θα έχει την μορφή συμβολικού αποκλεισμού του κτιρίου συνδυασμένη με χάπενινγς (μουσική, ψήσιματα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς)

Οσον αφορά το μετρό, συγκέντρωσση στα γραφεία του αττικού μετρο και κατάληψη των γραφείων τους για λίγη ώρα.

Σημειώνω ότι η πορεία ενδιαφέρει τα ΜΜΕ, δυστυχώς, μόνο όταν συνοδεύεται από επισόδεια και , πάλι δυστυχώς, μαι πορεία ειρηνική ένα Σάββατο δεν θα την δουν πάνω από κάποιες χιλιάδες περαστικοί.
Δεν λέω φυσικά να κ΄νουμε επισόδια αλλά δεν πρέπει να μας φοβίζει και η προοπτική πιο δυναμικών κινήσεων όπως η κατάληψη δημοσίων χώρων οι οποίοι έτσι και αλλιώς μας ανήκουν.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
spacefrog
Απών/απούσα

Ισως παράλληλα θα έπρεπε να εξασφαλισθεί η συνεργασία και η προώθηση των αιτημάτων μέσω κάποιου τηλεοπτικού αστέρα (πχ Λαζόπουλος που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής και προωθεί τέτοιου είδους δράσεις)
Spacefrog on scott

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

as steiloume loipon ena mail sto lazopoulo. (done)

spacefrog
Απών/απούσα

Και ο Λ Παπαδοπουλος μαζι μας! εχει πραγματι δημιουργηθει ρευμα και πρεπει να αξιοποιηθει
Spacefrog on scott

contact