Μενάνδρου - Μηνύσεις;;

23 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rasomon
Εικόνα rasomon
Απών/απούσα

Εχτές το μεσημέρι, θέλοντας να μεταφέρω κάποια πράγματα, πέρασα
με το αυτοκίνητό μου από τη Μενάνδρου.
Εκεί υπήρχε ένα δίδυμο πεζών αστυνομικών οι οποίοι πλησίασαν κόποιους
αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν "παρατάξει" 3- 4 κλεμμένα ποδήλατα
( το ένα ήταν Giant mtb με λασπωτήρα,γνωστό ποδήλατο μου φάνηκε!! ).
Ο ένας αστυνόμος ζήτησε χαρτιά από κάποιους κι ο έτερος άρχισα να κοιτάζει
τα ποδήλατα.
Ανοίγω λοιπόν το παράθυρο και του φωνάζω : "ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!"
Με πλησιάζει και μου λέει " το ξέρουμε,κύριε! "
Απαντώ " Το ξέρετε αλλά δεν κάνετε τίποτα!!!! "
" Τι να κάνουμε" λέει, " αφού δεν καταθέτει κανείς μηνύσεις!!"
Σε αυτό δεν ήξερα τι να απαντήσω...
Ερωτώ λοιπόν:
εχουν καταθέσει μηνύσεις όσοι έχουν πέσει θύμα κλοπής
ή με "δούλευε" ο αστυνομικός;;
Οι παθόντες ας μας πουν....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
livan
Εικόνα livan
Απών/απούσα

Τον Ιανουάριο που μου το κλέψανε δεν κατάθεσα μύνηση διότι:

Δεν πιστέυω ότι έτσι θα το βρώ.
Δεν πιστέυω ότι έτσι με -μύνηση- θα σταματήσει το τεράστιο κύμα κλοπών φέτος.

Είμαι αντίθετα πεισμένος ότι θα μου ζητήσει η αστυνομία λεφτά,
ότι θα μου χάσει πολύτιμο χρόνο με βλακώδεις ερωτήσεις
και ότι θα χαλαστώ μέσα στη μιζέρια του μπατσοτμήματος.

Το πρόβλημα κλοπές είναι κοινωνικό και θα λυθεί με ακτιβισμούς - δεν θα το λύσει ο καθένας μόνος του με την ακριβή μας κλειδαριά, τις τεχνικές παλαίωσης και τις μυνήσεις κατά αγνώστου. Θα λυθεί αν σταματήσει η διακίνηση κλεμμένων ποδηλάτων. Να πιέσουμε τους μπάτσους να κάνουν τη δουλειά τους.

Και προτείνω :
Μάζεμα στο "αστυνομικό τμήμα ακροπόλεως" (είναι εκεί πιο δίπλα από Μενάνδρου) και αποκλεισμό του δρόμου με τα ποδήλατά μας. Ομαδική κατάθεση μυνήσεων! Βόλτα μέχρι Μενάνδρου με στόχο την συμβολική απελευθέρωση δύο-τριών κλεμένων. Και φυσικά καφές πριν και μπύρες μετά!

Ποιός είναι μέσα για το αστυνομικό τμήμα;!

Royaloak
Απών/απούσα

Μήνυση κατατέθηκε από μένα, αλλά η δική μου απώλεια ανήκει στο παρελθόν των εννέα μηνών πριν. Το ποδήλατό μου το χαίρονται άλλες τώρα. Δεν το βρήκα στην Μενάνδρου ποτέ.

Morfeas
Απών/απούσα

το ποδηλατο ειναι ενα ειδος το οποιο μπορει να κλεψει κανεις ευκολα, συνηθως αυτος που το χανει δεν ακολουθει την νομικη οδο (καταθεση μηνυσης) γιατι πιστευει πως η αστυνομια δεν θα ασχοληθει (οπως και δεν ασχολειται), η αστυνομια δεν ασχολειται ουτως ή αλλως γιατι θεωρει οτι το προβλημα δεν ειναι σημαντικο και ο κυκλος ξαναρχιζει.

ναι, ειναι κοινωνικο το προβλημα και η λυση ειναι συνολικη. πρεπει να θωρακιζουμε τα ποδηλατα μας ωστε να μην μας τα κλεβουν. για καποιους, κυριως για τους χρηστες ναρκωτικων, ειναι η ευκολη λυση να κλεψουν ενα ποδηλατο και να εξασφαλισουν πουλωντας το την δοση τους. πρεπει να καταθετουμε μηνυσεις, ωστε να υπαρχει επισημο αρχειο των κλεμενων ποδηλατων εστω κι αν δεν βρεθουν ποτε μεσω της αστυνομιας. βεβαια το προβλημα δεν θα λυθει. καποιος που θα εκλεβε ουτως ή αλλως θα βρει τον τροπο, κι αν δεν κλεψει ποδηλατο, θα κλεψει κατι αλλο. αλλα αυτο το κομματι του προβληματος δεν ξερω αν μπορουμε να το λυσουμε εμεις. δεν θα λυσουμε ουτε το προβλημα των ναρκωτικων, ουτε της φτωχειας. δεν μπορουμε και δεν ειμαστε εμεις αρμοδιοι. μπορουμε να πιεσουμε τους αρμοδιους με χιλιους δυο τροπους, και αυτο πρεπει να κανουμε. το τι θα κανουμε ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.

ride on...

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Σε όλη την ιστορία η κλεψιά είναι ανήθικη και τιμωρείται, γιατί είναι προσβολή της προσωπικότητας. Η κλεψιά αντιμετωπίζεται αντιμετωπίζοντας τον κλέφτη. Να γίνει συνείδηση ότι και αυτοί όπως και ο καθένας έχει προσωπική ευθύνη - χωρίς να έχει σημασία αν είναι πρεζάκι μετανάστης άσπρος μαύρος ψηλός κοντός ξανθός ή μελαχρινός - και αν κάνει κάτι μη αποδεκτό ο πέλεκυς θα πέσει αλύπητα, και θα αρχίσει να γίνεται κάτι. Αφήστε τις συνολικές λύσεις, απλά τσακίζεις τον κλέφτη με κάθε δυνατό τρόπο. Ουδείς κλέφτης έχει δικαιολογία. Δεν θα τον τσακίσεις γιατί είναι πρεζόνι, αλλά γιατί έκλεψε.

Royaloak
Απών/απούσα

Αναρωτιέμαι, πόσα μα πόσα σεντόνια έχουν γραφτεί απ'τον καιρό που γνώρισα αυτό το site, αλλά και πιο πριν για τις κλοπές, αλλά κυρίως για τον τρόπο αντίδρασης.

Είχαμε την θερμόαιμη πρόταση να επιτεθούμε στην Μενάνδρου ή να σπάμε στο ξύλο κάθε αλβανο-πακιστανο-πρεζονο-οποιονδήποτε που πιάνουμε να κλέβει, κοινώς χειροδικία. Είχαμε την πρόταση της ενημέρωσης με flyers (καλή, αλλά με ασαφή αποτελέσματα). Είχαμε την κυρίαρχη πρόταση της σιωπής και του δεν κάνω τίποτα, γιατί η κλοπή εν γένει και ειδικά του ποδηλάτου είναι λειτουργικό συστατικό του 'κακού' συστήματος (εδώ κλέβει το κράτος, τα ποδήλατα θα κοιτάμε;) κι έπειτα εμείς δεν θα αναμιχθούμε με τους μηχανισμούς καταστολής. Τώρα έχουμε την καινούργια θερμόαιμη πρόταση του ακτιβισμού έξω απ'το αρμόδιο για τη Μενάνδρου τμήμα. Σε όλες αυτές τις εξαιρετικές εκδοχές εγώ έχω να παραθέσω δύο ερωτήματα:
ε, και λοιπόν;
ε, και μετά;

Έστω ότι ένα γκρούπ λοιπόν ποδηλατών 'με κότσια' θα πάνε στο τμήμα και θα το μπλοκάρουν. Δύο τινα θα συμβούν, το ένα είναι να φάνε κάμποσα χημικά και δακρυγόνα, πιθανό βέβαια να δούμε και τις δυνατότητες του ποδηλάτου σ'αυτές τις ακραίες συνθήκες. Είμαι σίγουρη ότι στο μυαλό πολλών μετά τον περασμένο Δεκέμβρη, η εμπλοκή ενός ιδιόμορφου 'ιππικού' στις διάφορες διαδηλώσεις κλπ αγκίζει τα όρια της εμμονής. Το άλλο που μπορεί να συμβεί, αλλά στη σφαίρα της φαντασίωσης, είναι να επιτραπεί στην ομάδα αυτή να προσεγγίσει το τμήμα, να καταθέσουν στον αρμόδιο τα ντοκουμέντα της διαμαρτυρίας τους, να ανταλλάξουν 'φιλοφρονήσεις' κάποιου είδους ένθεν κι ένθεν κλπ, κλπ. Μετά θα λέμε οι κακοί οι μπάτσοι κλπ κλπ...

Και μετά;

Παιδιά κανείς δεν έχει αντίρρηση να κάνετε τον 'επαναστατικό' χαβαλέ σας, αλλά όχι εξ ονόματος όλων των ποδηλατών και ειδικά αυτών που έχουν χάσει ποδήλατα. Είμαι σίγουρη πως κάποιες πρακτικές και στάσεις δεν είναι προς το συμφέρον όλων των ποδηλατών. Είναι πρακτικές και στάσεις που υιοθετούνται από μικρές ομάδες, χωρίς σύγκλιση ουσιαστική. Η μόνες περιπτώσεις που ενωποιούνται αυτές οι τάσεις είναι οι ποδηλατοπορείες και οι ποδηλατοβόλτες.

Και για να έρθουμε ειδικά στο θέμα της κλοπής, αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Εξού και η σιωπή στο θέμα είναι κυρίαρχη στάση.

Προσωπικά πιστεύω και το λέω για χιλιοστή πρώτη φορά, ότι αν δεν τεθεί σε πρώτη φάση το θέμα σε θεσμική βάση, με παράλληλη δημοσιότητα, αν δεν καταδείξουμε ότι οι ποδηλάτες είναι οργανικό κομάτι της κοινωνίας που σέβεται τους θεσμούς και προσπαθεί να τους βελτιώσει και να κάνει καινοτόμες αλλαγές, αφήστε το καλύτερα, θα βαρεθούμε όλοι αυτό το τριπάκι των διεκδικήσεων με εξαγγελίες, που συσπειρώνουν κόσμο σε μια ούτως ή άλλως συναισθηματική βάση (όλοι αγαπάμε το ποδήλατο), που όμως δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Και δεν έχουν αποτέλεσμα, γιατί δεν υπάρχει συντονισμένη κρούση με σαφή αιτήματα προς όλες τις κατευθύνσεις, δεν υπάρχει δημοσιότητα αυτών των αιτημάτων, δημοσιότητα όχι μεταξύ μας αλλά στο ευρύ κοινό, στο κοινό που δεν είναι ποδηλάτες και θα δεχτούν το όφελος και τις συνέπειες αυτών των αλλαγών.

Morfeas
Απών/απούσα

...δεν δικαιολογησα τους χρηστες ναρκωτικων ή τους αλλοδαπους. δεν ειπα οτι καλα κανουν και κλεβουν. προφανως και οχι. απλα αναγνωρισα τους λογους για τους οποιους, κυριως αυτες οι ομαδες, κλεβουν και ειδικα ποδηλατα.

το συστημα δεν κανει τιποτα για αυτους τους ανθρωπους και δεν πιστευω οτι θα ενδιαφερθει περισσοτερο με αυτη την ιστορια. ετσι θα επρεπε ομως. η κλοπη εχει καποιους λογους, καποιες αιτιες, αν δε τις αναγνωρισεις δεν μπορεις και να τις εξαλειψεις.

θα τιμωρησεις καποιον φυσικα, αν ειναι κλεφτης, αλλα πρεπει να τον φροντισεις κιολας αν ειναι αρρωστος (χρηστης) ή αν ειναι μεταναστης που ψαχνει μια δευτερη ευκαιρια.

κι αν θιχτεις πρεπει να ασχοληθεις. πρεπει να καταγγελουμε τις κλοπες των ποδηλατων. η αστυνομια τωρα και η κοινωνια γενικοτερα εχει μια δικαιολογια για να μην ασχολειται. αφου δεν υπαρχουν καταγεγραμμενα κλεμμενα ποδηλατα σημαινει πως δεν υπαρχουν κλεμμενα ποδηλατα. εμεις τους δινουμε αλλοθι. δεν λεω πως θα βρισκουμε τα κλεμμενα ποδηλατα ως δια μαγειας αν τα δηλωνουμε, αλλα θα ειναι ενα στοιχειο οτι οντως αυτο το πραγμα συμβαινει και απο εκει και περα θα μπορουμε να συζητησουμε τις αιτιες και τις λυσεις.

ride on...

one less car
Απών/απούσα

i.alli.ellatha wrote:
Σε όλη την ιστορία η κλεψιά είναι ανήθικη και τιμωρείται, γιατί είναι προσβολή της προσωπικότητας. Η κλεψιά αντιμετωπίζεται αντιμετωπίζοντας τον κλέφτη. Να γίνει συνείδηση ότι και αυτοί όπως και ο καθένας έχει προσωπική ευθύνη - χωρίς να έχει σημασία αν είναι πρεζάκι μετανάστης άσπρος μαύρος ψηλός κοντός ξανθός ή μελαχρινός - και αν κάνει κάτι μη αποδεκτό ο πέλεκυς θα πέσει αλύπητα, και θα αρχίσει να γίνεται κάτι. Αφήστε τις συνολικές λύσεις, απλά τσακίζεις τον κλέφτη με κάθε δυνατό τρόπο. Ουδείς κλέφτης έχει δικαιολογία. Δεν θα τον τσακίσεις γιατί είναι πρεζόνι, αλλά γιατί έκλεψε.

Αγαπητέ φίλε
συμφωνώ σχεδόν σε όλα, αλλά όχι "τσακίζεις", τι είμαστε να τσακίσουμε κάποιον, τον οπονδήποτε... Κάποτε πριν πολλά-πολλά χρόνια έδειρα κάποιον γιατί μούχε κλέψει το πρώτο και αγαπημένο μου ποδήλατο και το έχω σκυλομετανιώσει. Εν βρασμό ψυχής που λέμε ίσως κάποιος να το κάνει το κακό στον κλέφτη, και λοιπόν, ένας μπορεί να κλέβει άλλος να δέρνει, άλλος να δαγκώνει και ζούγκλα κανονικά...

D.Kom
Απών/απούσα

" Τι να κάνουμε" λέει, " αφού δεν καταθέτει κανείς μηνύσεις!!"
Σε αυτό δεν ήξερα τι να απαντήσω...

Μια καλή απάντηση θα ήταν ότι απαγορεύεται εν γενει η πώληση προϊόντων που δεν πιστοποιείται η προέλευσή τους,για να μην μιλήσουμε για τις άδειες του πωλητή,ειδικά όταν υπάρχουν οι λεγόμενες "αποχρώσεις-ενδείξεις" που σε άλλες περιπτώσεις παρατηρούμε ότι αρκούν για να στείλουν κάποιον πίσω απ΄τα κάγκελα (βλ προσαγωγές στα συλλαλητήρια).

Το όργανο ήταν off-side στην απάντησή του,το πρέπον θα ήταν να κατασχεθεί το εμπόρευμα επιτόπου."Αλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε", επιχειρηματολόγησε off the record γνωστός μου αστυνομικός σε δική μου νύξη επι του θέματος.

Λύση άμεση και δραστική δεν έχω να προτείνω, κι αντιπαρέρχομαι τις ακτιβιστικές λογικές που είναι μεν προιόν δίκαιης οργής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσουν κατευθυντήρια γραμμή για το σύνολο της ποδηλατικής κοινότητας.

Ωστόσο ένα βήμα θα ήταν μια συνεργασία των συλλόγων με κάποιον (ους) δικηγόρο(όχι απαραίτητα εμβέλειας Λυκουρέζου) που θα αναλαμβάνει την υποβολή μηνύσεων και θα "ενοχλεί" τακτικά τις αρμόδιες αρχές . Στον κύκλο μας σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι, ας μας δώσουν τα φώτα τους...

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

one less car wrote:
i.alli.ellatha wrote:
...
...

Εννοώ καμία επιείκεια προς τον κλέφτη, γιατί πριν κάνει την πράξη ξέρει ήδη ότι αυτή η πράξη δεν σηκώνει ανοχή ούτε συγνώμη, μόνο νόμιμη τιμωρία.

Morfes13
Απών/απούσα

geia sas. loipon tha sas po ego pou eixa kanei mia fora minisi prin apo 3 xronia peripou. den vgazeis akri na to ksereis. kai pes oti eixes kanei. ksereis pia tha itan i apadisi tou mpatsou? tha sou elege ti podilato sou ksepsane,kai an eleges allo apo afta pou itan ekei tha sou elege oti den mporei na kanei kati afou den einai afto pou sou klepsane.... re si den vgazeis akri...

to thema einai ti mporei na ginei apo emas kai oxi apo tous mpatsous.....ego ekeini tin mera eida kai kati mpatsous ekei kai mou lene ti thes edo,mou zitisan taftotita,tous eipa ton logo pou piga ekei gia na do an to klemeno podilato mou vriskotan ekei kai mou leei an to vreis pes mou na se voithiso na to pareis....alla den to vrika...poios kserei mporei eidi na to eixan poulisei.

Royaloak
Απών/απούσα

Δεν τ'αφήνουμε καλύτερα το θεματάκι; Όντως δεν βγάζει κανείς άκρη, αλλά όχι με τους μπάτσους. Μεταξύ μας. Τους μπάτσους τους έχουμε στην ησυχία τους βάλει. Μόνο στις διαδηλώσεις να παίζουμε ξύλο μαζί τους. Οι άλλες λειτουργίες ενός μπάτσου στα σκουπίδια.

Χαρείτε κλέφτες και η συνοδεία τους!!!

"re si den vgazeis akri..."

Rav
Απών/απούσα

rasomon wrote:
.............Απαντώ " Το ξέρετε αλλά δεν κάνετε τίποτα!!!! "
" Τι να κάνουμε" λέει, " αφού δεν καταθέτει κανείς μηνύσεις!!"
Σε αυτό δεν ήξερα τι να απαντήσω...
Ερωτώ λοιπόν:
εχουν καταθέσει μηνύσεις όσοι έχουν πέσει θύμα κλοπής
ή με "δούλευε" ο αστυνομικός;;
Οι παθόντες ας μας πουν....

Φυσικα και γίνονται μηνύσεις ...εγώ έκανα για κλοπή και διαρρηξη...οχι περιμένοντας να ασχοληθεί κανείς.....ετσι για την τιμή των οπλων....!! και να πηξω τον μπατσο ακόμα περισσότρο στη μιζέρια της γραφειοκρατίας και της αναποτελεσματικότητάς του...!!...το αστείο ήταν οταν του ειπα επιτακτικά να ερθει να παρει αποτυπώματα από την πορτα της εισόδου...!!!με κοίταζε με απορία ..επί τουλάχιστον 30 sec μεχρι να πει όχι....

Πραγματικά ψαχνω να βρω 1 λόγο που εχει λόγω ύπαρξης μια τέτοια αστυνομία σήμερα...και δεν βρίσκω ούτε μισό...

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Όταν αποφασίσουμε να χτυπιόμαστε μόνοι μας στις πορείες τότε πραγματικά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης η αστυνομία. Μέχρι τότε χρειάζονται τα παιδια :P

vadim
Απών/απούσα

εγω οταν πηγα να κανω μυνηση ο αστυνομικοσ εκει μου λεει' φιλε δεν αξιζει,καλυτερα να συμπληρωσεις μια αιτηση απωλειας με τα στοιχεια του ποδηλατου, κι αν τυχον βρεθει ποτε στα χερια μας θα σε παρουμε τηλεφωνο '

podilatix
Απών/απούσα

εγω απλα δηλωσα την κλοπη του ποδηλατου μου τον Νοεμβρη (με ολες τις λεπτομερειες) και μου ηρθε κληση του Τριμελους για να παραστω σε δικη ως μαρτυρας πριν 1 μηνα (η οποια αναβληθηκε λογω απεργιας του γραμματεα της εδρας)..με λιγα λογια πιασανε τον κλεφτη κ ξερω και τα στοιχεια του...ειστε να του κανουμε μια επισκεψουλα...?

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

παμε να του κανουμε το σπιτι, Μενανδρου, και να φανει σαν ατυχημα.
μουαχαχαχαχα

coast7
Απών/απούσα

το επομενο cmr να περασει απο τη μενανδρου!!

titika_k@hotmail.com
Απών/απούσα

Οπως τους βολεύει είναι οι μπάτσοι.Εγώ πήγα να καταθέσω μήνυση κλοπής στο Α/Τ Αγ.Παντελεήμονα και προσπαθούσαν να με πείσουν να μην την καταθέσω,για να μη χασουν 10 λεπτά να την συντάξουν και μισό να την αρχειοθετήσουν...μου βγαλαν την πίστη...και στο τέλος αρνουνταν να μου δώσουν τον αριθμό πρωτοκόλου της μήνυσής μου..:(
Αλλη γνωστή μου πήγε να κοιτάξει στην αποθήκη του Α/Τ Ομονοίας και της είπαν οτι μπορε να κοιτάξει μόνο εφ'όσον εχει κάταθέσει τη μήνυσή της στο συγκεκριμένο Α/Τ.Δηλ αν σου κλέψουν το ποδήλατο και το δηλώσεις λχ στο Α/Τ Κολωνού ,μπορείς να πηγαίνεις και να κοιτάς μόνο στην αποθήκη του Α/Τ Κολωνού.Αν το βρούν από το Α/Τ Ομονοίας που δεν έχεις κάνει τη μήνυσή σου,παίζει και να μείνει κλειδωμένο εκει μέσα για μήνες...Να ποιοι είναι οι μπαχαλάκηδες!

Pimp
Απών/απούσα

Με αυτούς τους ανύπαρκτους μπάτσους δεν το έχω λίγο, αύριο μεθαύριο κανενός να του τη βαρέσει και να πάρει από μόνος του κανένα κουμπούρι και να αρχίσει να μπουμπουνάει όποιον κατά την κρίση του απειλεί την ασφάλεια π.χ. της οικογένειάς του. Μετά θα μας φταίει η οπλοκατοχή.......Το βλέπω σε λίγο να γινόμαστε όχι αμερικανάκια, αλλά ζούγκλα......αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά και άμεσα.

SouxouMouxou
Απών/απούσα

Αν δεν καταθεσεις μηνυση τον αφηνουν ελευθερο ειναι ο νομος
Φυσικα ολοι βαριουνται να καταθεσουν και για αυτο ο τυπος επιστρεφει σο παλιο σπορ. Ουσιαστικα εμεις φταιμε

kostisk
Απών/απούσα

χαιρετώ ναι εγω είχα καταθέσει μήνυση για το προδιμήνου κλεμενο μου υβρίδιο, στο γνωστό Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα και απλά με παρεπεμψαν στη γερανίου μενάνδρου να το βρώ μονος μου...επι δεκα μερες το εψαχνα και παρακαλουσα το κυκλωμα των Γεωργιανών που τα διακινει να μου το δωσουν...Εκει εφτασα...αλλα δεν το βρηκα...Οι ιδιοι μου ειπαν οτι αν δεν το βρω το εχουν ηδη σπρωξει ή διώξει με κοντεινερ για τουρκια/γεωργια...

Rav
Απών/απούσα

kostisk wrote:
χαιρετώ ναι εγω είχα καταθέσει μήνυση για το προδιμήνου κλεμενο μου υβρίδιο, στο γνωστό Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα και απλά με παρεπεμψαν στη γερανίου μενάνδρου να το βρώ μονος μου...επι δεκα μερες το εψαχνα και παρακαλουσα το κυκλωμα των Γεωργιανών που τα διακινει να μου το δωσουν...Εκει εφτασα...αλλα δεν το βρηκα...Οι ιδιοι μου ειπαν οτι αν δεν το βρω το εχουν ηδη σπρωξει ή διώξει με κοντεινερ για τουρκια/γεωργια...

Το φανταζόμουν αλλά δεν το ηξερα ότι φεύγουν έξω τα ποδηλατακια μας...

είχα μια ελπίδα ότι κάπου μπορεί να το ξαναδώ ...πάει κι αυτή :(

contact