ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ: Η επιστροφή του δολοφόνου (και στην περίπτωση του κλέφτη ποδηλάτου) στον τόπο του εγκλήματος...

16 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royaloak
Απών/απούσα

Για όποιον ενδιαφέρεται για την κοινωνιολογία της κλεψιάς ποδηλάτων. Σήμερα το πρωΐ ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που μένω, ανακάλυψε καινούργια διάρρηξη του χώρου που διαρρήχθηκε, ακριβώς τρεις βδομάδες πριν, για να κλαπεί το ποδήλατό μου (γνωστή ιστορία σε όλους). Ο διαρρήκτης ξαναγύρισε στον τόπο του εγκλήματος το ίδιο επιθετικός με την προηγούμενη φορά. Έσπασε την σωστή πόρτα, ενός άδειου δωματίου. Άνθραξ ο θησαυρός. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι δα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Και όπως είναι προφανές δεν έχουν πλέον ούτε ιερό ούτε όσιο. Γιατί;; Γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους πιάσει κανείς για κλοπή ποδηλάτου! Έτσι δεν είναι;

Και εμείς ακόμα κάνουμε συζήτηση για το αν θα πρέπει ή όχι να συζητήσουμε τις κλοπές των ποδηλάτων..

jimk1984
Απών/απούσα

ΜΠορει να μην εκανε η αστυνομια τπτ,μπορει ομως..Αν το επιαναν ομως και τον τουλουμιασμαν στο ξυλο τον παλιο θρασοπ..στα και τον πηγαιναν σουρνωντας τον στο αστυνομικο τμημα ολο και κατι θα γινοταν..Το νου σας οι υπολοιποι..που θα παει σε καποιου τα χερια θα πεσει ο κλεφτης και πραγματικα δεν θα λυπηθω οτι και να παθει..

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Αν είχες βάλει μία κάμερα μέσα στην αποθήκη τώρα θα τον είχες στο χέρι τον τύπο. Αλλά δεν πάει και ο νους του ανθρώπου ότι θα το ξανα κάνει, αν και αυτός στα σίγουρα θα γύριζε γιατί πίστευε ότι είχες εκεί μέσα ακόμα το άλλο ποδήλατο, ( τώρα πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο τύπος; Έλα μου ντε;; )

Royaloak
Απών/απούσα

Αύριο προς τους ενδιαφερόμενους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ. Όλο αυτό είναι δουλειά ανθρώπου με θράσος. Έχουμε όλοι πάθει σοκ στην πολυκατοικία...και για δεύτερη φορά σκεφτόμαστε, πώς ο παιδικός πληθυσμός, θα μπορούσε να πέσει πάνω τους. Όλα γίνονται τις ώρες που γυρνάνε απ' το σχολείο τους. Γιατί χτες το απογευματάκι ο άντρας μου είδε φως κάτω, αλλά δεν έδωσε σημασία (ευτυχώς). Ίδια μέρα, ίδια ώρα με τρεις βδομάδες πίσω...

tabakiera
Απών/απούσα

δουλεύω εκεί και ευτυχώς έχω σπαστό, δεν θα το άφηνα έξω...μήπως τότε δεν είναι κύκλωμα ποδηλάτων αλλά ντόπιο κύκλωμα διαρρηκτών? τι νόημα έχει να επανέλθει κλέφτης ποδηλάτου αφού σου έκλεψε ήδη το ποδήλατο?

Royaloak
Απών/απούσα

νόμιζε ότι θα πάρει και το άλλο που την άλλη φορά δεν πήρε...

nansy
Απών/απούσα

Το καθίκι. Γίνονται επικίνδυνοι. Δεν τον πήρε κανείς μάτι? Ενα δόλωμα αν βάλεις και τον προκαλέσεις ξανά, τον τσάκωσες.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

σε καμιά γωνία το βράδυ και σου δίνει μία στο κεφάλι και ψάχνεσαι για ζωή...

Δεν είναι για μαγκιές αυτοί οι τύποι... (βρε βρε παλικάρι η nansy...)
πόσων ετών είσαι;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Γιατί δεν κλειδώνεται την είσοδο της κατοικίας; Στη δικιά μου πολυκατοικία η εξώπορτα είναι πάντα κλειδωμένη.

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Στη δικιά μου πολυκατοικία η εξώπορτα είναι πάντα κλειδωμένη.

Ελπίζω όταν θα χρειαστεί να τρέξεις αγουροξυπνημένος και πανικόβλητος από νυχτερινό σεισμό ή φωτιά, να θυμηθείς να πάρεις και τα κλειδιά σου. Και να προλάβεις να ξεκλειδώσεις προτού πέσει επάνω σου η χοντρή κυρία του τρίτου, που δε θα βλέπει παρά μόνο την έξοδο...

Άλλως τε ποιά κοινόχρηστη κλειδαριά κρατάει έξω τον διαρήκτη που έρχεται για να παραβιάσει πόρτες ασφαλείας;;

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

marlene wrote:
Αν είχες βάλει μία κάμερα... )

Ποτέ δεν είναι αργά...Αν ξέρει (ή νομίζει) πως υπάρχει "ψωμί", πολύ πιθανό να ξανάρθει. Αλλά με το να τον δείς ή να τον βιντεοσκοπήσεις δεν γίνεται τίποτα! Είσαι διατεθειμένη να κοιτάζεις και την κατάλληλη στιγμή να κατέβεις "για τα περαιτέρω"??

nansy
Απών/απούσα

Αν ξαναμπεί μέσα στην πολυκατοικία και τον πετύχει κανείς στην είσοδο, κινδυνεύει λιγότερο ε? Θα μου πεις προκαλείς την τύχη σου, αλλά έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

nansy wrote:
Αν ξαναμπεί μέσα στην πολυκατοικία και τον πετύχει κανείς στην είσοδο, κινδυνεύει λιγότερο ε? Θα μου πεις προκαλείς την τύχη σου, αλλά έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?

Γιατί, μία οικογένεια μένει σε ολόκληρη την πολυκατοικία ώστε άπαντες να γνωρίζονται;

Νansy εγώ δεν είμαι παθών ακόμη... για να το σκέφτομαι εκδικητικά...
είμαι στο προληπτικό στάδιο...

Εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;
τόσο καιρό το/τι σκέφτεσαι;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Όταν θα βρισκεις καθημερινά τζάνκια να κάνουν τεκέ το χώρο του καυστήρα ή όταν θα βρεις στην σκάλα προς την ταράτσα να έχουν στήσει αυτοσχέδιο ξενώνα με στρώματα, ποτά και τσιγάρα τότε ίσως σκεφτείς διαφορετικά το σεισμό που θα γίνει μια φορά στα 20 χρόνια.

"Ποιά κοινόχρηστη κλειδαριά κρατάει έξω τον διαρήκτη που έρχεται για να παραβιάσει πόρτες ασφαλείας". Η κοινόχρηστη κλειδαριά της διπλανής κατοικίας η οποία είναι ξεκλείδωτη κρατάει τον διαρήκτη έξω από τη δική μου κατοικία. Το ίδιο πράγμα που ισχύει με τα ποδήλατα, όλα παραβιάζονται απλά κάποια παραβιάζονται πιο εύκολα.

Φυσικά -όπως και στα ποδήλατα- αν σε έχουν βάλει στο μάτι θα σε κλέψουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσουμε όλα τέντα και να κρεμάσουμε το κλειδί στην πόρτα.

kounoupis
Απών/απούσα

Καποιες πορτες πολυκατοικιων δεν κλειδωνουν απο μεσα π.χ η δικια μας.Και καποιος που δεν εχει κλειδια και χτυπησει το κουδουνι και βρει την πορτα κλειδωμενη τι θα κανει?Το χουμε παθει και μεις σε παρολιγο διαρρηξη της πορτας της εισοδου.Βαλαμε σιδερο στην πορτα καθετα (στο σημειο που ειναι το σιδερο που μπαινει μεσα οταν κατεβαζεις το πομολο για να ανοιξεις).Μετα απο πολυ καιρο αλλαξαμε πορτα με κλειδαρια ασφαλειας.
ΥΓ Οι θωρακισμενες πορτες ξεκλειδωτες παραβιαζονται πιο ευκολα απο τις κανονικες

contact