Σπαστό και μετρό

35 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

ναι,επιτρέπονται.

vec
Απών/απούσα

Απλά φαντάζομαι ότι ισχύει ο περιορισμός του "αρκεί να χωράν"

kounoupis
Απών/απούσα

εγω εχω μπει με κανονικο σαββατο πρωι στον αγιο ιωαννη κανονικα περασα απο τα εκδοτηρια και κατεβηκα και με το ασανσερ.Απλα δεν το εβγαλα στην αποβαθρα.
Σε πολλους σταθμους κλεινει το ταμειο εισητηριων στις 20.00-20.30 και σαββατοκυριακα δεν λειτουργει σε ολους τους σταθμους.
Απλα ειναι θεμα τυχης
Αν και δε νομιζω οτι προκαλουμε την τυχη μας στην μελλοντικη αρση της απαγορευση εισοδου με το μπαινουμε στη ζουλα ειτε με σπαστο αναπτυγμενο ειτε με κανονικο.
Εμενα μου χαν πει οταν εβγαινα στην ομονοια οτι με αυτο που κάνεις καποιος θα χασει τη δουλεια του.Δεν απαντησα βεβαια.
Αν ειναι τοσο καρεκλοκενταυροι ας τους απολυσουν αυτους που δεν ελεγχουν τον κανονισμο(security,υπευθυνος ταμειου,αλλος).Απλα δεν μεν νοιαζει.Διεκδικω τα δικαιωματα μου χωρις να ενοχλω κανεναν.
Αυτο που λεω ειναι ιδια περιπτωση με τα διοδια >>>> στυλ κορινθου πατρας που πληρωνουμε 2.90 για ενα δρομο που τον πηρε ιδιωτης και εισπρατει διοδια για κατι που θα κανει.Δηλαδη αυτοι που δεν πληρωνουν διοδια ειναι οι παρανομοι και εμεις οι νομιμοι.Μηπως φοβουνται το χαρτακι αρνησης διοδιων οτι θα εχει συνεπειες πανω τους;Ποιες συνεπεις ομως;Για το θεαθηναι ειναι το χαρτακι συμπληρωσης στοιχειων.Μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτα.
Σε ελληνικες πατεντες αρνουμαι να συμμετασχω και οπου μπορω θα τις καταστρατηγω ετσι και αλλιως δεν υφιστομαστε καποιους ειδους διωξη ωστε να λειτουργει αποτρεπτικα η δηθεν παρανομια μας

ραδιενεργο_τζατζικι
Απών/απούσα

...εγώ στη θέση σου θα έβγαινα (οριακά) από το σταθμό, θα δίπλωνα το ποδήλατο και θα έμπαινα αμέσως! Και μετά είσαι 100% καλυμμένος!!

Άντε με τον κάθε μ*****...

contact