Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι (εκεί στο Cyclist!!!)

191 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

Είναι δυνατόν? Το έπαθε ένας φίλος μου την προηγούμενη εβδομάδα, το έπαθα κι εγώ χθές ΠΑ 2/7. Ήθελα να αλλάξω τακάκια στο trek μου και τι πιο εύκολο, λέω ας πάω σ αυτούς να αλλάξω, έτσι για να δώσω άλλη μια ευκαιρία ύστερα από κάτι βλακείες που μου είχαν κάνει και με τα 2 ποδήλατα μου. Και τι ακούω ο άνθρωπος (κι εγώ σαν τον φίλο μου):

"Υπάρχει έλλειψη στα τακάκια των VBrakes" με ύφος επιστημονικό και όψη επερχόμενης καταστροφής και γενικής κρίσης, για να μην πω παγκόσμιας!

Τελικά λέω, δεν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Ο Λουκάς στα Μελίσσια είχε και μου τα άλλαξε σε 30'. Τι να πω, μήπως μου έβαλε μαιμού τακάκια?????

Ρε παιδιά εκεί στο "χειρουργείο" του επιστημονικότατου Cyclist, για ξυπνήστε λίγο και ξεκαβαλίστε το καλάμι που έχετε!!!

Φιλάκια

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
orck
Απών/απούσα

Θωμα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το διαβασουν αυτοι που πρεπει. Γιατι δεν ανεβαζεις το θεμα στο δικο τους φορουμ; Μου φαινεται πολυ παραξενο.

Μην βρεθω μπλεγμενος, δεν ειμαι εκπροσωπος κανενος, για καλο το λεω.

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

Τους τα είπα έτσι ακριβώς. θεωρώ όμως πως και η κοινότητα πρέπει να γνωρίζει και να μην ενδιδει σε δήθεν και ψευτοκυριλέ επιστήμονες, που μας βλέπουν ως €!

Πάντα κατά τη γνώμη μου έτσι?

velox
Εικόνα velox
Απών/απούσα

poly swsta ta les,yfos pollwn kardinaliwn oi typoi.exw agorasei apo ki podilato k oi typoi einai psiloaparadektoi.exypiretisi xalia an vevaia den prokeitai na agoraseis kainourgio podilato.....

philip
Απών/απούσα

Και 'γω εχω παρει απο 'κει ενα TREK αλλα επειδη ηταν μακρια (δεν ειχαν ανοιξει στο χολαργο)δεν ξαναπηγα.
Ο λουκάς ειναι σουπερ.!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Γράψτε αν θέλετε και για τα δύο μαγαζιά στο "ειδικό thread http://www.podilates.gr/?q=node/9937 ...Θα σώσετε κόσμο..

tomac4
Απών/απούσα

πιστευω πως δεν πρεπει να κρινονται μαγαζια και επιχειρησεις εδω μεσα...
ο καθενας εχει την αποψη του... μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας μπορει να διαλεξει οποιο μαγαζι θελει... τα αρνητικα σχολια με ονομτα και διευθυνσεις δεν νομιζω οτι χρειαζονται...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

συμφωνώ ότι δεν πρέπει να σχολιάζουμε ούτε θετικά ούτε αρνιτικά τα καταστήματα
το ότι ένα κατάστημα δεν έχει τακάκια συμβαίνει

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

βασικά καλό θα ήταν να τα γράψεις στο forum του καταστήματος
:D

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Η αλήθεια είναι οτι ούτε εγώ συμφωνούσα να μπει αυτό το θρεντ κριτικής, γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι απωθημένα μπορεί να βγάλει κάποιος πελάτης και να αδικήσει ένα καλό μαγαζί. Αλλά αφού μπήκε που μπήκε και έχοντας για μερικά μαγαζια "πολλά μαζεμένα" θεωρώ οτι καλό θα είναι να ενημερώνεται κανείς. Αλλωστε η κριτική τέτοιου είδους είναι πολύ συνηθισμένη έως απαραίτητη στα online μαγαζιά και αποτελεί και ένα κίνητρο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους...
Κάπου υπάρχει και το δίκαιο του καταναλωτή πέρα απο το "δίκαιο του βαλλόμενου εμπόρου", οποίος έτσι ατιμωριτί σου πουλάει πχ. όλοκληρη τη μανέτα υδρ. δισκόφρενου δεκάδων ευρώ (ε, τομακ;)αντι για το ανταλλακτικάκι που κοστίζει μόλις 4 ευρώ (δήθεν δεν υπάρχει στην αγορά), σου πουλάει ο,τι μέγεθος σκελετού του περισσεύει (ή απο άγνοια), σε κοιτα με μισό μάτι αν δεν έχεις ακριβό ποδήλατο ή αρνείται να ασχοληθεί με ποδήλατο της αντιπροσωπίας που έχει επειδή δεν το έχεις αγοράσει απο αυτόν. κλπ κλπ.
Δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε μόνο λόγω των μειωμένων τιμών που ο κόσμος στρέφεται σε αγορές από το εξωτερικό. Και θα σου αλλάξουν το προιόν πιο γρήγορα και χωρις γκρίνιες, και θα σου δώσουν σωστές πληροφορίες και δεν θα σε κοροιδέψουν.. Οχι να μην υποστηρίζουμε όπου μπορούμε την τοπική αγορά, αλλα΄όχι και να σε πιάνουν "κώτσο" κάθε τρεις και λίγο...

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Πρεπει να αναφερονται ολα τα σχολια, θετικα/αρνητικα, για ολα τα μαγαζια, για να σχηματιζουμε μια γνωμη, και για να ειμαστε ενημεροι για την επομενη επισκεψη μας.

@PLANNET: Εντελως διαφορετικο το "μου εχουν τελιωσει τα τακακια αυτη την στιγμη" απο το "παρατηρειται ελλειψη στα τακακια" ή οτι αλλη παπαρια του ειπε.. Παρατηρειται ελλειψη στο μαγαζι σου πες!!αντε, με τον καθε εξυπνακια μαγαζατορα...

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

να ανοίξουν τα μάτια τους να δούν τι γίνεται στους άλλους εμπορικούς κλάδους που πάνε κατά διαόλου (μιλάω γενικά για τον ποδηλατικό κλάδο)
και να ευχαριστούν την τύχη τους που εν μέσω της χειρότερης κρίσης των τελευταίων 40χρόνων έχουν και γαμώ τις ανόδους στο τζίρο τους, δυστυχώς γίνονται ΟΛΟ και πιό άπληστοι...

Το χρήμα διαφθείρει και τον ΘΕΟ τον ίδιο τελικά...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@λυδια
όσο αφορά τα μικροανταλλακτικά
είναι λίγο περίεργα τα πράγματα
π.χ. εγώ δυσκολεύομαι να βρω αποστάτες για hollowtech δισκοβραχίονα
αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκεις πάντα τα ανταλλακτικά που θέλεις
από εκεί και πέρα δεν απετώ από κανέναν να έχει όλα τα ποδηλατικά ανταλλακτικά στο μαγαζί του
εδώ δεν τα έχουν οι αντιπρόσοποι
οπότε δεν είναι σημείο κρίσης

από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να κάνεις σωστή κριτικη
οπότε καλύτερα να την αποφύγουμε
και ο καταναλωτής με το Internet Μπορεί να δει τι υπάρχει και να το παραγγείλει από αυτόν που θέλει να εξυπηρετίσει

επείσης γιατί είναι λάθος η κριτική η το να πενεύεις ένα μαγαζί
μαγαζί που εσύ έχεις προτίνει
έχει πάει φίλος και έψαξε ανταλλακτικό και του είπε ότι δεν υπάρχει
οπότε προσοχή στην κριτηκή

@giospi
και μένα η άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα είναι η χειρότερη
γιατι ξέρω πολλά
βέβαια ποτέ δεν θα κρίνω το εν λόγο κατάστημα γιατί θα είναι αερολογίες
ουσιαστικά θα με πετύχεις να κρίνω μόνο το forum Που είναι ένα δημόσιο θέμα

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

<a href="mailto:slayerarg@podilates.gr">slayerarg@podilates.gr</a> wrote:
να ανοίξουν τα μάτια τους να δούν τι γίνεται στους άλλους εμπορικούς κλάδους που πάνε κατά διαόλου (μιλάω γενικά για τον ποδηλατικό κλάδο)
και να ευχαριστούν την τύχη τους που εν μέσω της χειρότερης κρίσης των τελευταίων 40χρόνων έχουν και γαμώ τις ανόδους στο τζίρο τους, δυστυχώς γίνονται ΟΛΟ και πιό άπληστοι...

Το χρήμα διαφθείρει και τον ΘΕΟ τον ίδιο τελικά...

Ενας απο τους λόγους που γίνονται ποιο άπληστοι ειναι επειδή είμαστε Έλληνες ...............

Αθήνα:Οταν ξανάρχισα το Ποδήλατο πήγα σε ποδηλατάδικο που πήγαινα κ παλια και με ξέρανε ,τους λέω ποιος είμαι μεσα σε ενα μήνα σκάω 50Ε σε φωτακια -σκα@#%ακια κ τυχαίνει να χρειαστώ αλλαγη σαμπρέλας και δεν εχω Αθήνα ουτε κλειδί 15 ούτε τίποτα του το παω κ μου ζητά 15Ε για αλλαγή σαμπρέλας ......του λεω πως ειναι φαρμακείο κ μου λέει "τόσο το χρεώνω" ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ?μπα...!

σε αλλο μαγαζί Αθήνα παω να πάρω μια έξτρα σαμπρέλα κ μου δίνει μια ανοιχτεί χωρις σακουλάκι...ελεος βλέπεις καινούριο πελάτη και εισαι τόσο χύμα?

Θεσσαλονίκη :παω να πάρω λάστιχα σε πολυ γνωστό κατάστημα, του λέω τι θέλω και του ξεκαθαρίζω πως θέλω οτι ποιο φτηνό έχει, μου λέει τι εχει(φαρμακείο...) κ του λέω "ευχαριστώ γεια σας " ξαφνικά θυμάται πως πίσω στην αποθήκη έχει λαστιχα kenda ποιο φτηνά........ αντε γεια.

μονο στην Λαμια βρήκα ποδηλατάδικο(το εχει ένα παλικάρι) που κυνηγά τον πελάτη και ενδιαφέρεται,
οταν θέλω κάτι πρώτα πάω σε αυτόν .
Γιατι να μην πάω?τουλάχιστον με σέβεται σαν πελάτη...

αυτα ειναι δήγματα απο τι εχω συναντήσει στον κλάδο του ποδηλάτου.

συγνώμη αν σας κούρασα ...
φιλικά πάνος

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Για μια σαμπρελλα??? Μηπως ηθελες να γραψεις 5??

Αν ισχυει το 15...ειναι για κλωτσιες/μπουνιες ο τυπος...με πεταλο μαλιστα!

jijiconi
Απών/απούσα

Νομίζω πως το να σχολιάζονται τα μαγαζιά εδω με λεπτομέρειες είναι εποικοδομιτικό.
Άλλωστε αν κάποιος είναι εμπαθής και μερολυπτεί θα υπάρχουν απόψεις άλλων να αποκαθιστούν την αλήθεια.

Η δική μου επαφή με το cyclist (Νομισματοκοπείο) έχει θετικά και αρνητικά.

Αρχικά πήγα για να στησω ένα ποδήλατο και μου είπαν πως δεν εμπορεύονται καλώδια για το συρματόσχοινο των ταχυτήτων και θα έπρεπε να πάρω σετ της jagwire με συρματόσχοινο και καλώδιο κόστους 30€ (αντί για 1-3€ το μέτρο κόστος καλωδίου) οπότε και πήγα αλλού.

Την 2η πήρα spd παπούτσια και ο πωλητής απάντησε σε 200 άσχετες ερωτήσεις, ανεβοκατέβηκε στον όροφο, μέτρησε σε ειδικό μετρητή τα πόδια μου και σημείωσε το σημείο που πρέπει να βιδωθούν τα cleats (αν τα είχα μαζί θα τα βίδωναν).Υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Το cyclist έχει τις καλύτερες τιμές στην αγορά (ακόμα και από το CRC πολλές φορες), αλλά έχει θέματα διαθεσιμότητας, (ελέγξτε πριν πάτε αν είστε μακριά). Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν εμπορεύεται καθόλου κάποια ανταλακτικά όπως ποτήρια λαιμού, καλώδια κτλ.

Πάντως στο forum του cyclist απαντούν σε οποιοδήποτε τέτοιο σχόλιο, με ευγένεια, θα έπρεπε να ανοίξεις thread εκεί..

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

plannet καλά τα λες, αλλα απο οτι κατάλαβα το πρόβλημα είναι πως μιλάμε για τακάκια κ μια απάντηση του στιλ "δεν υπαρχουν τακακια γενικώς στην αγορά" μιλάμε για τακάκια οχι για αποστάτες .Ειναι σαν να σου λέει πως δεν υπάρχουν σαμπρέλες .....

παντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μιλάμε για περίπτωση τρόπου συμπεριφοράς σε πελάτη...και οχι για κατι που γίνετε συνέχεια .

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

jijiconi wrote:
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν εμπορεύεται καθόλου κάποια ανταλακτικά όπως ποτήρια λαιμού, καλώδια κτλ.

λογικά κάθε μαγαζί έχει τα στάνταρ που πιστεύει πως πρέπει να έχει ως μαγαζί .Αν δει οτι δεν τον συμφέρει πχ να πουλήσει κατι μονο του θα το πουλήσει μόνο σετ η και καθόλου για να βγάλει. Το μαγαζί στην Λαμια που λέω ποιο πάνω δεν εχει τα πάντα ,απλά αν μπορει θα παραγγείλει κατι που θες κ δεν το έχει ,

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

giospy wrote:
Για μια σαμπρελλα??? Μηπως ηθελες να γραψεις 5??

Αν ισχυει το 15...ειναι για κλωτσιες/μπουνιες ο τυπος...με πεταλο μαλιστα!

για αυτο τσατίστηκα και δεν θα ξαναπατήσω εκεί , εχω καταλάβει πως για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να κάνεις κίνηση οχι να περιμένεις το θαύμα.....ασ'τα !

ειμαι απο αυτους που σχεδόν ολα στο ποδηλατο πάνω τα κάνω μόνο μου
κ για αυτο με πειράζει ακόμα ποιο πολύ,μια φορά χρειάζεσαι κάτι κ βλέπεις ποσο βλαμένος μπορεί να ειναι ο αλλος για να παρει λεφτά!

jijiconi
Απών/απούσα

scarpedico wrote:
jijiconi wrote:
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν εμπορεύεται καθόλου κάποια ανταλακτικά όπως ποτήρια λαιμού, καλώδια κτλ.

λογικά κάθε μαγαζί έχει τα στάνταρ που πιστεύει πως πρέπει να έχει ως μαγαζί .Αν δει οτι δεν τον συμφέρει πχ να πουλήσει κατι μονο του θα το πουλήσει μόνο σετ η και καθόλου για να βγάλει. Το μαγαζί στην Λαμια που λέω ποιο πάνω δεν εχει τα πάντα ,απλά αν μπορει θα παραγγείλει κατι που θες κ δεν το έχει ,

Δεν εμπορεύεται ΚΑΘΟΛΟΥ ποτήρια λαιμού. Δεν τα δίνει σετ με κάτι άλλο, δεν μπορείς να τα παραγγείλεις.
Σε ερώτηση μου αν πάρω ποδήλατο απο εκεί και μου χαλάσουν μου είπε "τότε είναι ανταλακτικό του ποδηλάτου και θα το φέρουμε ως αντιπροσωπεία"

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Αυτο που σου ειπε οτι θα το φέρουν ως αντιπροσωπεία σωστό δεν είναι?φαντασου να έπρεπε να εχουν εστω ενα ζευγαρι για καθε ποδηλατο που πουλάνε ....δύσκολο.Η αγορά εδω Ελλαδα δεν ειναι πχ σαν στην Μ.βρετανία μην το ξεχνας.

jijiconi
Απών/απούσα

Πάλι δεν καταλαβες...
Αν δεν έχεις πάρει το ποδήλατο από εκεί δεν σου δίνουν ούτε σου παραγγέλνουν ποτήρια λαιμού. Δεν εμπορεύονται αυτό το τμήμα του ποδηλάτου.
Σαν να πας στον ποδηλατά σου και να σου πει δεν πουλάω παλουκόσελα, αν έχεις πάρει από εδώ το ποδήλατο σου και σου σπάσει, θα στο αντικαταστήσω αλλιώς πήγαινε αλλού

iamgeorge
Εικόνα iamgeorge
Απών/απούσα

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει τι σημαίνει μποϊκοτάζ και τι δύναμη έχουμε ως καταναλωτικό κοινό..

Για αυτό και το σέρβις/τιμές είναι χειρότερο/υψηλότερες από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες..

Οπότε πιστεύω η κριτική καταστημάτων δεν είναι κάτι αρνητικό μιας και έτσι κάποιοι μπορεί να παρακινηθούν και να αλλάξουν στάση.

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

Να γινεται κριτικη για το cyclist κ το καθε cyclist. εφοσον αυτη γινεται με βαση καποιους αξονες,εξυπηρετηση,προιοντα,τιμες κτλ,δεν βλεπω που υπαρχει το προβλημα. το προβλημα ειναι οταν αυτη γινεται με προκαταληψη ειτε προς διαφημιση ειτε προς δυσφημιση και αποσκοπει σε καποιο οφελος. προσωπικα απο το εν λογω καταστημα, εχω αγορασει καθαριστικα-λιπαντικα,2 εργαλεια, 3 τσαντεσ κ ενα κοντερ. ΟΛΕΣ οι αγορες μου ηταν ιντερνετικες,οποτε δεν ειχα καμια επαφη με καποιον υπαλληλο,παρα μονο τηλεφωνικως για καποιες διευκρινησεις. μεχρι εκει ειμαι ευχαριστημενη. για ποδηλατα,ανταλλακτικα,ροδες σελες κτλ,δεν μπορω να εκφερω αποψη, γιατι ποτε δεν θα αγοραζα απο κει, εξαιτιας του οτι δεν με αφορουν-αρεσουν οι μαρκες τις οποιες εχει.

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

....ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα η κριτική, ειδικά αν γίνεται με ειλικρίνεια , με αποδείξεις και αν είναι ταυτόχρονα ένα έναυσμα για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σκεφτείτε ότι μπορεί μια αρνητική συμπεριφορά (κατά τη γνώμη ενός πελάτη) να μην έχει περάσει καθόλου από το μυαλό αυτού που την έχει ότι είναι όντως αρνητική.

Από την άλλη, η πληροφορία (αν είναι πληροφορία και όχι παραμύθι και κακεντρέχεια) ΠΡΕΠΕΙ να μπορεί να διακινείται ελεύθερα.

Δια ταύτα, όποιος/α θέλει, θα πρότεινα να ανεβάζει την κριτική του (αρνητική και θετική) εδώ http://www.podilates.gr/?q=node/9937 για να μαζεύονται οι πληροφορίες και να γίνονται χρήσιμες. Η ομερτά μόνο στη μαφία φαίνεται χρήσιμη...

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

jijiconi wrote:
Πάλι δεν καταλαβες...
Αν δεν έχεις πάρει το ποδήλατο από εκεί δεν σου δίνουν ούτε σου παραγγέλνουν ποτήρια λαιμού. Δεν εμπορεύονται αυτό το τμήμα του ποδηλάτου.
Σαν να πας στον ποδηλατά σου και να σου πει δεν πουλάω παλουκόσελα, αν έχεις πάρει από εδώ το ποδήλατο σου και σου σπάσει, θα στο αντικαταστήσω αλλιώς πήγαινε αλλού

τότε και εγώ μαζί σου με τετοια πολιτική καταστήματος θα τους έδινα μονο τα δίδυμα που εχω κατω .....

μποικοταζ δυστυχώς δεν ξερουν καν τι ειναι οι πολλοί εδώ.

το ποιο απλό παράδειγμα είναι με το ευρό .Σε αλλες χώρες ψήφιζσαν οι πολίτες εδω .....οι Αλήτες!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

scarpedico wrote:

Ενας απο τους λόγους που γίνονται ποιο άπληστοι ειναι επειδή είμαστε Έλληνες ...............

διαφωνώ και κακός σε έχουν κάνει να πιστεύεις πως αυτό είναι να είσαι Έλληνας


scarpedico wrote:

Αθήνα:Οταν ξανάρχισα το Ποδήλατο πήγα σε ποδηλατάδικο που πήγαινα κ παλια και με ξέρανε ,τους λέω ποιος είμαι μεσα σε ενα μήνα σκάω 50Ε σε φωτακια -σκα@#%ακια κ τυχαίνει να χρειαστώ αλλαγη σαμπρέλας και δεν εχω Αθήνα ουτε κλειδί 15 ούτε τίποτα του το παω κ μου ζητά 15Ε για αλλαγή σαμπρέλας ......του λεω πως ειναι φαρμακείο κ μου λέει "τόσο το χρεώνω" ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ?μπα...!

έπρεπε να ρωτήσεις πόσο πάει η αλλαγή και αν φύγεις πριν κάνεις την αλλαγή

[/quote]
σε αλλο μαγαζί Αθήνα παω να πάρω μια έξτρα σαμπρέλα κ μου δίνει μια ανοιχτεί χωρις σακουλάκι...ελεος βλέπεις καινούριο πελάτη και εισαι τόσο χύμα?
[/quote]
ήταν χαλασμένη???
τρύπια????
αν ήταν τότε ναι έχεις δίκιο να γκρινιάξεις :D

scarpedico wrote:

Θεσσαλονίκη :παω να πάρω λάστιχα σε πολυ γνωστό κατάστημα, του λέω τι θέλω και του ξεκαθαρίζω πως θέλω οτι ποιο φτηνό έχει, μου λέει τι εχει(φαρμακείο...) κ του λέω "ευχαριστώ γεια σας " ξαφνικά θυμάται πως πίσω στην αποθήκη έχει λαστιχα kenda ποιο φτηνά........ αντε γεια.

ναι και
μπορεί αν μην δουλεύει φτηνά λάστιχα
να έχεις μόνο kevlar
είναι σαν να πηγαίνω στο ride on και να ξινίζω γιατί δεν έχει μεγάλη γκάμα σε Mtb :D

scarpedico wrote:

μονο στην Λαμια βρήκα ποδηλατάδικο(το εχει ένα παλικάρι) που κυνηγά τον πελάτη και ενδιαφέρεται,
οταν θέλω κάτι πρώτα πάω σε αυτόν .
Γιατι να μην πάω?τουλάχιστον με σέβεται σαν πελάτη...

και καλά κάνεις και πηγαίνεις στον συγκεκριμένο
και εγώ στην αρχή είχα την ίδια άποψη για ένα ποδηλατά
τελικά ανακάλυψα πως που έδωσε λάθος μέγεθος ποδήλατο και ότι δεν ξέρει την τύφλα του
:D

Οπότε βλέπεις πως η κάθε περίπτωση έχει να κάνει πως αντιλαβάνεσαι
την κάθε περίπτωση
απλά ο σκοπός του forum δεν είναι να λες πάνε εκεί θα έχεις το super duper service
αλλά να μας μαθαίνει τι θα πει σαμπρέλα
πως την αλλάζουμε
πόσο κοστίζει στο περίπου
και τέτοια
:D

γιατί αλλιώς θα είμαστε πρόβατα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

scarpedico wrote:
plannet καλά τα λες, αλλα απο οτι κατάλαβα το πρόβλημα είναι πως μιλάμε για τακάκια κ μια απάντηση του στιλ "δεν υπαρχουν τακακια γενικώς στην αγορά" μιλάμε για τακάκια οχι για αποστάτες .Ειναι σαν να σου λέει πως δεν υπάρχουν σαμπρέλες .....

παντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μιλάμε για περίπτωση τρόπου συμπεριφοράς σε πελάτη...και οχι για κατι που γίνετε συνέχεια .


απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ήσουν μπροστά
τους αποστάτες τους είπα στην λύδια γιατί ανεφεραι ανταλλακτικά
όχι σε σύγκριση με τα τακάκια
το θέμα είναι ότι
είπαν ότι δεν τα φέρνουν
ότι από εκεί που τα παίρνουν τελείωσαν
ή κάτι άλλο
καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος να λες για μαγαζιά
εγώ μπορώ να πω και για cyclist και για τσιρικο και για frederic
και θετικά και αρνητικά
αλλά δεν θα κάτσω να πω γιατί πολύ απλά είναι χαζό και δεν έχει νόημα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

scarpedico wrote:
jijiconi wrote:
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν εμπορεύεται καθόλου κάποια ανταλακτικά όπως ποτήρια λαιμού, καλώδια κτλ.

λογικά κάθε μαγαζί έχει τα στάνταρ που πιστεύει πως πρέπει να έχει ως μαγαζί .Αν δει οτι δεν τον συμφέρει πχ να πουλήσει κατι μονο του θα το πουλήσει μόνο σετ η και καθόλου για να βγάλει. Το μαγαζί στην Λαμια που λέω ποιο πάνω δεν εχει τα πάντα ,απλά αν μπορει θα παραγγείλει κατι που θες κ δεν το έχει ,


Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου καταστήματος μέχρι πρότινος ήταν θέλεις κάτι πάρε ένα καινούργιο ποδήλατο
γενικότερα προοθούνε ακριβά ποδήλατα
ακόμα και για έναν απλό χρήστη
θυμάμαι όταν έμπαινα σαν plannet στο forum τους ότι μου την λέγανε γιατί έλεγα πως μια κοπέλα που παίρνει ένα ποδήλατο για να κάνει βόλτες σε ένα παρκάκι δεν χρειάζεται δισκόφρενα
και αυτοί με λέγανε προϊστορικό :D
για αυτό και δεν έχει πολλά ανταλλακτικά
δλδ δεν θα πήγαινες να αλλάξεις ανάρτηση γιατί πολύ απλά θα σου λέγανε να αγοράσεις το νέο μοντέλο που το καβαλάει ο τάδε πρωταθλητής
εδώ με το ζόρι φέρανε 3 αναρτήσεις
οπότε είναι καθαρά θέμα πως δουλεύεις
και δεν είναι παρεξηγήσιμο
εδώ δεν έχουν ανταλλακτικά από παλιότερες αντιπροσοπείες όπως την rocky moyntain
βέβαια το κακό είναι πως πράγματα που κάποτε λέγανε πως δεν γίνονται
πρόσφατα άρχισαν να τα κάνουν

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

αναρτήσεις υπάρχει γενικώς έλειψη (επειδή ρώτησα πρόσφατα και για fox και για rock shox) διοτι οι καραεβραίοι έλληνες εισαγωγείς (ναι θα το πω για θα σκάσω) δε στοκάρουν.. με άλλα λόγια θα πάω να ζητήσω την rock shox reba απο το μαγαζί θα την παραγγείλουν στον αντιπρόσωπο και αυτός με την σειρά του απο το εξωτερικό

ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

να σου βρω εγώ μια reba αν θέλεις
:P

Topic locked
contact