Μέσα - έξω


Μέσα στη βουλή, που είχαμε τα δικά μας παιδιά της ΕΘΕΛ και μας τα είπαν (βλ. φώτο στο τέλος) όλο το μαντρί ψήφισε το μεσοπρόθεσμο ενώ ο τσοπάνης κοίταγε από πάνω κρατώντας τη γκλίτσα στον ώμο. Του ξέφυγε μόνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που ενώ στην αρχή έβοσκε κανονικά όπως όλοι οι άλλοι, τι του ήρθε ξαφνικά και δίνει μία και πετάγεται έξω από το μαντρί. Ο τσοπάνης για παραδειγματισμό δεν τον άφησε να ξαναμπεί μέσα και του φώναζε "κάτσε εκεί που είσαι τώρα, να σε φάει ο λύκος για να μάθεις"

Η ΝΔ είπε στους δικούς της ότι τώρα που είμαστε αντιπολίτευση δεν ψηφίζουμε το μεσοπρόθεσμο, αλλά όταν θα γίνουμε κυβέρνηση θα που θα φτιάξουμε το δικό μας, θα το ψηφίσουμε. Η Έλσα Παπαδημητρίου είτε επειδή παράκουσε, είτε επειδή νόμιζε ότι γίνανε κυβέρνηση, πήγε και ψήφισε το μεσοπρόθεσμο με αποτέλεσμα να τη βγάλουν κι αυτή έξω από το μαντρί να κάνει παρέα με τον Κουρουμπλή.

Ο Αθανασιάδης που όταν πριν τον ρωτούσαν τι κάνει, απάνταγε "Να, εδώ........καπνίζω το τσιγαράκι μου και περιμένω τον Παπανδρέου να τον γ@μήσω", όταν είδε τον Βενιζέλο να τον κοιτάει με το μάτι του ταύρου, έσβησε το τσιγάρο και αποκρίθηκε "Να, εδώ........καπνίζω το τσιγαράκι μου...........λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα...." και τσακίστηκε γρήγορα να σηκώσει το χέρι του να ψηφίσει υπέρ μη γίνει και καμιά παρεξήγηση.

Ο Παπακωνσταντίνου τέλος δεν είχε τη χαρά να ψηφίσει το τερατούργημά του αφού μετά τη βράβευση που πήρε από την Goldman Sachs ως "employee of the year" στην Ελληνική βουλή, μετατέθηκε στην Ευρωβουλή για να τα κάνει κι εκεί πουτάνα στο μεταπτυχιακό του

Απ' έξω τώρα, το πανηγύρι είχε αρχίσει από την προηγούμενη μέρα με τα ΜΑΤ να τρατάρουν χημικά τους διαδηλωτές που δεν έλεγαν να ξεκουνήσουν τον κώλο τους από το Σύνταγμα. Μία που τους έριχναν και έφευγαν, και μία που ξαναγύριζαν τα κωλόπαιδα Και να ήταν μόνο τα κωλόπαιδα, κάτι πάει κι έρχεται. Είχαν λάβει μέρος ακόμη και ηλικιωμένοι. Κρατιόντουσαν χέρι χέρι, με τις μασκούλες του, βαμμένοι με τα μαλοξάκια τους μέχρι το κούτελο και όταν έριχναν χημικά κατηφόριζαν τη Σταδίου, και όταν η ατμόσφαιρα καθάριζε ξαναπήγαιναν στο Σύνταγμα. (δεν σας κρύβω ότι όταν είδα αυτούς τους τύπους ένιωσα ελπίδα για το μέλλον μου και τους ευχαριστώ γι' αυτό που έκαναν)

Ρε παιδιά σεβαστείτε κι εσείς λίγο τα όργανα. Αφού έχουν εντολή να εκκενώσουν την πλατεία. Τι να κάνουν τα κακόμοιρα τα παιδιά; Το ότι θα παίρνουν κι αυτοί μεθαύριο 500 ευρώ δεν τους έχει περάσει από το άδειο τους κρανίο βέβαια, γιατί αν τους περνούσε κάτι τέτοιο, θα έριχναν τα χημικά τους μέσα στη Βουλή και θα έσπρωχναν και τον κόσμο να μπει μέσα μπας και βρουν πελάτες οι κρεμάλες που περιμένουν με ανυπομονησία στο Άγνωστο Στρατιώτη.

Τα χημικά βέβαια απαγορεύονται από τη Συνθήκη της Γενεύης εν καιρό πολέμου, αλλά εν καιρό ειρήνης μπορούν να πέφτουν σαν το χαλάζι και να μην χαλιέται κανείς.

Στη συνέχεια αφού είδαν ότι ο κόσμος δεν λέει να φύγει αποφάσισαν να προσφέρουν λίγα χημικά στο ιατρείο που είχε στηθεί για να μην τους κατηγορίσουν για διακρίσεις. Σου λέει όλος ο κόσμος τρώει χημικά, οι γιατροί γιατί όχι
-Γιατρέ να σας βγάλουμε ένα χημικάκι;
-Όχι ευχαριστούμε είμαστε πλήρεις.
-Μα ελάτε τώρα
-Όχι, όχι, να μη σας το στερήσουμε
-Μα τι λέτε τώρα πάρτε άφοβα, το σκρίνιο μας είναι γεμάτο
Όταν το ιατρείο μετακόμισε μέσα στο σταθμό του συντάγματος έριξαν κι εκεί μερικά για να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα, να θυμίζει συναυλίες και να περνάμε χάρμα.

Ο κόσμος βέβαια είναι στο Σύνταγμα και έχει σκοπό να μείνει εκεί για μέρες πολλές επειδή αυτό που φοβάται είναι κάτι πιο τρομακτικό από τα χημικά και οι κρότου λάμψης. Μένει επειδή η ανεργία, η φτώχεια και ο εξευτελισμός που έρχονται είναι πιο φοβιστικά από τα γκλοπ, τα χημικά και την καταστολή. Αξίες που θα μοιράσει ισότιμα σε όλους. Ακόμη και σε εσάς φίλοι ΜΑΤατζήδες.

Στην ομάδας Δίας δεν έχουν δώσει ασπίδες γκλόπ και χημικά, ένα παπάκι τους έχουν δώσει όλο κι όλο και με αυτό προσπαθούν να κάνουν δουλειά, περνάγανε μέσα από πεζόδρομους με τραπεζάκια και ανθρώπους που έτρωγαν εκείνη την ώρα το φαγητό τους και εμβόλιζαν καθούμενους για να έχουν κάτι να λένε κι αυτοί στις παρέες τους την επόμενη μέρα.

Το χειροκρότημα που έφαγαν αυτές τις ημέρες ΜΑΤατζήδες και Δίας από τους ανθρώπους δεν το έχουν εισπράξει οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τα πάντα για να κρατάει το κέφι ζωντανό στο χώρο των συγκεντρώσεων. Επειδή όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της προσλαμβάνει και outsourcing συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ για να βοηθήσουν στο έργο αυτό. Στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζονται δύο οδηγοί λεωφορείων επί το έργο.

Παναγία μου, αυτοί οι άνθρωποι με πάνε στη δουλειά μου καθημερινά; Μάλλον θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ολόκληρη τη διαδρομή με ποδήλατο. Αν οι παραπάνω τύποι είναι οδηγοί λεωφορείων, εγώ είμαι πτυχιούχος πυρηνικός υδραυλικός.

Βρε μήπως έχουμε χούντα ?

http://tkant.wordpress.com

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Χούντα;;; Χούντα;;; Γιατί το λες αυτό; Επειδή χθες βγήκαν τα παιδιά και έδειραν 2-3 λη και λιγους περισσότερους ταραξίες; Επειδή γέμισαν καρκίνο λίγους (πολύ λίγους) ανίδεους ανθρώπους; Επειδή δεν άφηναν τους τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο; Ή επειδή τα έκαναν όλα αυτά όλο χαρά γνωρίζοντας ότι ούτε στο ελάχιστο δεν θα τιμωρηθούν και ότι την επόμενη μέρα οι υπέυθυνοι (γιατί πέρα από τα όργανα, ίδια ευθύνη φέρουν και οι ηθικοί αυτουργοί) θα βγουν στα κανάλια κύριοι λέγοντας διακαιολογίες του κώλου;;;

Μαργαριτάρια του κύριου Κοκκαλάκη:
-Δεν έπεσαν ασφυξιογόνα, ήταν δακρυγόνα και έπεσαν με μέτρο για να απωθήσουν τους ταραξίες
-Δεν έπεσαν δακρυγόνα μέσα στο μετρό και σε καμία περίπτωση δεν έπεσαν δακρυγόνα στο ιατρείο
-Στο βίντεο "αποκάλυψη" με την φυγάδευση των κουκουλοφόρων, δεν είναι κουκουλοφόροι που συνεργάζονται με την αστυνομία. Είναι συνδικαλιστές της εθελ που δέχτηκαν επίθεση από αναρχικούς και τους βάζουν στην βουλή για να τους προστατέψουν

Όλες αυτές ήταν οι στάνταρ απαντήσεις του για κάθε βιντεάκι που του έδειχναν. Δεν πα να έδειχνε να πετάνε δακρυγόνα στο μετρό, δε πα να έδειχνε να πλακώνουν αδιακρίτως ό,τι και όποιον έβρισκαν μπροστά τους, δε πα να του έλεγε ο δημοσιογράφος "μα καλά, εδώ εκατοντάδες άνθρωποι μέσα στο μετρό μεταφέρονταν με συρμούς στα νοσοκομεία γιατί δεν άφηνε η αστυνομία, και μου λέτε ότι επειδή σε κάποιον του έσκισαν την μπλούζα τον βάλανε στην βουλή να πιεί πορτοκαλάδα;"
Δεν τον ένοιαζε καν να διακαιολογηθεί, αγγαρία τον βγάλανε στα κανάλια. Τί τον νοιάζει, σάμπως θα χάσει την θέση του;;;;

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

(Σύνταγμα), τελείωνει η ΑΝΑΚΩΧΗ

...έχουμε πόλεμο, μη το γελάς μωρό μου!

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Α, αν και δεν το άκουσα με τα αυτιά μου, παρ'όλα αυτά δεν έχω καμία πρόθεση να το αμφισβητήσω:
Κάποιος με παιδική αθωότητα πήγε προχθές μπροστά σε έναν ματατζή και του έλεγε "γιατί, γιατί το κάνεις αυτό, δεν καταλαβαίνεις ότι στρέφεσαι εναντίον του ίδιου σου του εαυτού, αφού τα μέτρα θα πιάσουν κι εσένα και σε σένα θα κόψουν τον μισθό"
Η απάντηση: "Στ'αρχίδια μου"

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

ας αφήσουμε κατά μέρος τις ειρωνίες και ας σοβαρευτούμε λίγο. Οποιοσδήποτε κάνει τον κόπο και ζουμάρει στο tattoo του μασκοφόρου, θα δει καθαρά πως ο άνθρωπος έχει χτυπήσει τατουάζ ένα από τα περήφημα μπλε διπλά λεωφορία (Φυσαρμόνικες δεν τα λένε?) τις ΕΘΕΛ.

Έλεος πια με την καχυποψία ορισμένων!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

χα χα χα χα
Καταπληκτικό έπεσα από την καρέκλα.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

- ΘΕΛ;
- (Δ)Ε ΘΕΛ

Ainastros
Απών/απούσα
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα
panagiskl
Εικόνα panagiskl
Απών/απούσα

της διμοιρίας πάντως δεν θα έβλεπα καμία επίθεση. Μου είχαν πει πως μάλλον θα εμφανιζόταν σήμερα στην πλατεία οι Pink Floyd και καθώς τα μηχανήματα καπνού είναι λιγουλάκι ακριβά εν μέσω κρίσης ρίξαμε για εφέ κάποια καπνογόνα. Επίσης πετύχαμε και τον στόχο μας καθώς το κύμα πανικού που ακολουθεί τους Floyd σε κάθε τους εμφάνιση δεν έλειπε από κανένα μέσα στο μετρό!

Αχάριστοι Έλληνες...

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Και οπως λεει και ο ποιητης:

Μες στην υπόγεια την ταβέρνα,
μες σε καπνούς και σε βρισιές

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια