ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές

Πότε: 
Τετ, 28/07/2010 - 21:30
Που: 
Περιστέρι, πάρκινγκ εκθεσιακού κέντρου

Για ερωτήσεις & σχόλια στο http://www.podilates.gr/?q=node/9108
To site του "peristeropetalies" http://peristeropetalies.eu/site/
και το blog http://peristeropetalies.eu/blog/
Στο facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=113888188640034&ref=mf

- Κάθε Τετάρτη βράδυ βόλτες με ποδήλατο στο Περιστέρι. -

Πληροφορίες
Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές είναι μια κίνηση που σκοπό έχει να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα που θα κάνει βόλτα και ΟΧΙ αγώνα με ποδήλατο.
Δεν είναι ο στόχος μας η νίκη αλλά η ενημέρωση ότι τα ποδήλατα πρέπει να γίνουν ένα κομμάτι αυτής της πόλης, οδηγούμε με ασφάλεια στους δρόμους σύμφωνα με τον κ.ο.κ και δεν κάνουμε οτιδήποτε έχει σχέση με πράξεις που δεν ανήκουν σε πολιτισμένους ανθρώπους.
Ελάτε λοιπόν να μοιραστούμε τις εικόνες που έχει η πόλη μας να δούμε τον δρόμο όπως θα πρέπει να είναι μόνο με ποδήλατα και ας αφήσουμε για λίγο τον χρόνο να μας περιμένει να επιστρέψουμε..

Σημείο συνάντησης
Είσοδος Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Περιστερίου πάρκινγκ από Αγίου Βασιλείου

κάνετε δεξιά και περνάτε αυτή την είσοδο στο βάθος φαίνεται το

σημείο συνάντησης, το βράδυ θα είναι φωτισμένο και γεμάτο από εσάς
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Για να μπορείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητές μας θα πρέπει να έχετε επίγνωση των πράξεών σας για τις οποίες είστε υπεύθυνοι σε όλη την διάρκεια που πραγματοποιούνται η ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές.
Κάθε ένας που συμμετέχει είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της δραστηριότητας σε θέματα ασφάλειας και συμπεριφοράς, κάθε μή πολιτισμένη συμπεριφορά να ξέρετε ότι θα σημαίνει και την μή συμμετοχή σας στις ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές, δεν θέλουμε να υπάρχουν προβλήματα για αυτό και κάνουμε ξεκάθαρες τις προθέσεις μας από τώρα.
Ευθύνη του δημιουργού δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση ο κάθε ένας έχει την πλήρη ευθύνη του εαυτού του χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι σε περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων αλλά και τραυματισμών δεν θα υπάρξει η υποστήριξη όταν αυτό είναι εφικτό είμαστε όλοι μια ομάδα και θα παραμείνουμε έτσι μέχρι και την λήξη αυτής της κίνησης..

    Τί ακριβώς κάνουμε στις ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές;

  • Κάνουμε βόλτα με ποδήλατο στην πόλη που αγαπάμε.
  • Κάθε Τετάρτη βράδυ 21:30 μ.μ. για τους καλοκαιρινούς μήνες και 19:00 μ.μ. για τους χειμερινούς και όταν ο καιρός το επιτρέπει.
  • Υποχρεωτικά πρέπει να έχουμε φώτα (εμπρός-πίσω) και εάν υπάρχει φωσφοριζέ γιλέκο, κουδουνάκι, νερό και εάν υπάρχει κράνος.
  • Κινούμαστε πάντα στην μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός και αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα, προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένη σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
  • Η διαδρομή μας είναι πάντα κάτω από 7 χιλιόμετρα και μέσα στα όρια του δήμου Περιστερίου και το επίπεδο δυσκολίας είναι μέχρι μέτριο για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε την βόλτα μας.
  • Σε κάθε συνάντηση ανακοινώνουμε και την κατηγορία των ηλικιών που μπορούν να πάρουν μέρος το συνηθισμένο είναι ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό.

Πόση ώρα διαρκεί η βόλτα μας;
Εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών μια διάρκεια με μικρή απόκλιση είναι μία ώρα περίπου μαζί με τα διαστήματα ξεκούρασης.

Με εκτίμηση Ιωάννης Παπαδόπουλος
 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon peristeropetalies_col.jpg80.73 KB
Image icon perister_ken22.gif39.75 KB
Image icon peristeri_ek1.jpg42.71 KB
Image icon peristeri_ek2.jpg42.71 KB
Image icon peristeri_ek3.jpg54.76 KB
Image icon p_logo.jpg359.04 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι