Πως θα πουλήσω το ποδήλατό μου πιο εύκολα;

Αν θέλουμε να πουλήσουμε το ποδήλατο μας μπορούμε να ανεβάσουμε μια αγγελία στο φόρουμ στις Αγγελίες για ποδήλατα

Ο πιο σίγουρος όμως τρόπος για πουλήσουμε το ποδήλατό μας είναι η αγγελία που θα ανεβάσουμε να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη, να περιέχει δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
Εδώ υπάρχει μία λίστα με τις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται ώστε μία αγγελία να θεωρείται πλήρης.
Μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση του παρακάτω κειμένου στην αγγελία που θα φτιάξουμε και στη συνέχεια να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που ζητάει, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν ξεχάσαμε κάτι σημαντικό που θα ήθελε ο υποψήφιος αγοραστής για να διαμορφώσει πιο εύκολα γνώμη.
Στην κατηγορία 5 διευκολύνουμε αφάνταστα αν συμπληρώσουμε και το εύρος ύψους που δίνει η εταιρία για αυτό το μέγεθος ποδηλάτου (πχ. Κατάλληλο για ύψος: 175-180cm)
Οι κατηγορίες 7, 8, 9 είναι προαιρετικές ενώ τα υπόλοιπα θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν.
Για το πως θα προσθέσουμε και μερικές φωτογραφίες, για να έχουν όλοι μία εικόνα του τι πουλάμε, υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες εδώ


1. Μάρκα:
2. Μοντέλο:
3. Έτος αγοράς:
4. Μέγεθος:
5. Κατάλληλο για ύψος:
6. Χρώμα:
7. Σύνδεσμος κατασκευαστή ή καταστήματος:
8. Μετατροπές:
9. Έξτρα:
10. Επικοινωνία:
11. Τιμή:
12. Φωτογραφίες:

Αν τώρα πουλήσουμε με το καλό το ποδήλατο μας, καλό θα είναι να κάνουμε επεξεργασία του τίτλου της αγγελίας μας και να προσθέσουμε στο τέλος μέσα σε παρένθεση τη λέξη (Πωλήθηκε) ώστε αυτοί που ψάχνουν να το γνωρίζουν και να προχωρούν σε αγγελίες άλλων ποδηλάτων, αλλά και εμάς να μην μας πρήζουν με mail ή τηλέφωνα για ένα ποδήλατο που έχουμε ήδη πουλήσει.

Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε απορία για τη χρησιμότητα κάθε κατηγορίας μπορεί να διαβάσει το κείμενο αυτό

contact