IDEAL NEGRETIC 2012 - ΠΩΛΗΣΗ

14 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kukoc07
Απών/απούσα

Καλησπερα στη παρεα..

Αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο πριν 2 βδομαδες περιπου 300 ευρω

Την επομενη ακριβως μερα παιζοντας μπασκετ επαθα ρηξη προσθιου χιαστου. Οποτε μεχρι να αποφασισω να κανω την εγχειρηση και μετα απο τις οδηγιες του αθλιατρου το ποδηλατο ως χομπι ειναι ουσιαστικα απαγορευμενο για μενα.

Αποφασισα λοιπον να το πουλησω. Εχει κανει το πολυ 200 μετρα (οσο ηταν η διαδρομη δηλαδη απο το μαγαζι που το αγορασα μεχρι το σπιτι μου). Η κατασταση του δηλαδη ειναι αριστη. Φυσικα δινω και την αποδειξη αγορας η οποια ειναι και η εγγυηση του. Επισης καθε ελεγχος του ποδηλατου απο τον ενδιαφερομενο ειναι αυτονοητη.

Δεν εχω βρει χαμηλοτερη τιμη στην αγορα απο τα 300 ευρω που το αγορασα(299 στην ουσια), οποτε το δινω στην τιμη των 270 ευρω.

693 22 41 823 ειναι το κινητο μου

Περιοχη ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Φιλικα

Μανος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
redo
Εικόνα redo
Απών/απούσα

Καλησπέρα φίλε,

Καταρχήν περαστικά σου.
Θα σου πρότεινα να αναφέρεις μέγεθος ποδηλάτου και να προσθέσεις και καμία φωτογραφία.

kukoc07
Απών/απούσα

Μεγεθος: L 53cm

To χρωμα ειναι το μαυρο

https://www.google.gr/search?q=ideal+nergetic+2012&hl=el&prmd=imvns&sour...

Στο λινκ αυτο το τριτο απο πανω αριστερα

kukoc07
Απών/απούσα

up

kukoc07
Απών/απούσα

up

kukoc07
Απών/απούσα

UP

kukoc07
Απών/απούσα

up

kukoc07
Απών/απούσα

Τελικη τιμη 260 γιατι το ποδηλατο ειναι καινουριο

kukoc07
Απών/απούσα

up

kukoc07
Απών/απούσα

up

teo123
Απών/απούσα

έχεις μηνυμα

n4speed
Απών/απούσα

Φιλε μου σιγουρα σου ειπε ο αθλιατρος οτι απαγορευεται το ποδηλατο?? Έπαθα το ίδιο πριν 10 μηνες. Ρήξη επρόσθιου χιαστού. Ο φυσικοθεραπευτής και ο γιατρός μου είπαν (μετά τον 1ο-2ο μήνα) ότι το ποδήλατο μου κάνει καλό. Και από τότε κάνω πολύ συχνά χωρίς πρόβλημα. Μάλιστα τον πρώτο καιρό με έβαζε στο φυσικοθεραπευτήριο να κάνω ποδήλατο. Οπότε μην παρατήσεις το άθλημα....

paylos69
Απών/απούσα

τα ιδια συν εσω εξω μηνισκος και χονδρος και 6 μηνες μετα την επεμβαση κανω κανονικα και ειναι η μονη ασκηση που δεν με ενοχλει !!!!!

magualla
Απών/απούσα

και εγώ μια από τα ίδια, ολική ρήξη πρόσθιου από 5χ5 αλλά από τα λίγα πράγματα που μου είπαν οι γιατροί ότι μπορώ να εξακολουθώ να κάνω (ακόμα δεν έχω κάνει εγχείριση, δεν με ενοχλεί).
Θα πρότεινα να το τσεκάρεις και πάλι το θέμα.

contact