--------------------------------------------------------------------------------
Πωλείτε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ MAGURA MENJA 100mm 2009
http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=24977
Στο κουτί του με την τρόμπα του και απόδειξη αγοράς. Αγοράστηκε από chainreactioncycles με σκοπό την αντικατάσταση του παλιού.
Το δίνω λόγο αλλαγής ποδηλάτου σε FS όποτε και περισσεύει.
Τιμή 400 euro.
6973381326 Μιχάλης
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
δεν λειτουργεί το λινκ...
Το σωστό link είναι εδώ.
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάσεις για v-brakes;
έχει από την μέσα μεριά για τα υδραυλικά magura για μην χρειάζεσαι το πέταλο και να τα κάνεις ακόμα πιο ελαφριά
δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις και κανονικά v-brake
Γι' αυτό θα προτιμούσα να μας απαντήσει, αν έχει τη καλοσύνη, το παιδί που έβαλε την αγγελία
Οχι φίλε μου V-brakes δε μπαίνουν.
Το χάσαμε το κορμί...
εγώ θα προτιμούσα να στείλεις ένα mail στην magura μιας και τους πίρους τους έχει στην φωτό :D
Παντως εγω που την εχω μπορω να πω τα καλυτερα...best buy.
Δωσε αλλα 60 και βαλε μπροστα δισκοφρενο.
@nemi
είναι όπως στην φωτό
με τους πίρους από την μεριά του σκελετού?
Ναι είναι απο τη μεριά του σκελετού και σίγουρα V-BRAKES δε παίρνει γιατί υπάρχει η δεύτερη καμάρα η οποία το κάνει πολύ άκαμπτο περιστροφικά του κάθετου άξονα. Δέν υπάρχει χόρος για V-BRAKES εκεί.
τότε προς τι ο σκοπός των πίρων?
Για την τοποθέτηση των υδραυλικών της MAGURA.
ναι αλλά σαν όγκος πιάνουν τον ίδιο χώρο :D
Πόσα κιλά είσαι και τη χρήση του έχεις κάνει;
Ειμαι 75κιλα και το χω δουλεψει σε κακοτραχαλα μονοπατια γενικα αρκετα.Πετρα μπολικη δηλαδη και βυθισεις απο καλο υψος.Της εχω βαλει πιεση συμφωνα με το βαρος μου και οταν πηγα τελευταια φορα στο υμηττο τερματιζε συνεχεια σε καποια μονοπατια.Εκει γενικα την ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο ολα τα μερη που χω παει.
Ναι οι πιροι ειναι για της Magura τα φρενα...no v-brakes.
Βασικα να πω οτι ο λογος που την πηρα εξαρχης ητανε η διπλη γεφυρα και επειδη μπορεινα δεχτει μεχρι και 200αρι δισκο.Καταλλα βρισκεις και σε αλλες μαρκες παρομοιες αναρτησεις , οσων αφορα την λειτουργια , αλλα στα ιδια λεφτα.
Δυστυχώς, δεν αρκεί μόνο το φρένο, αλλά χρειάζεται και τροχός
UP