On One Pompetamine με Alfine 8αρι

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Tasakos10
Απών/απούσα

Πωλείται το εικονιζόμενο «εργαλείο» αστικής μετακίνησης και όχι μόνο! Με σκελετό Cro-mo 4130 Planet-x Pompetamine, μέγεθος Medium (54cm οριζόντιος), κέντρο 8 εσωτερικών ταχυτήτων Shimano Alfine SG S-501, δαγκάνες Avid BB7 και μανέτες SD7, εμπρόσθιο τροχό Shimano Deore, σέλα Brooks B17 Aged και δισκοβραχίονα Shimano Alfine FC S-500, είναι ένα πολύ γρήγορο και άνετο ποδήλατο για καθημερινή χρήση και μεγάλες αποστάσεις.
Το ποδήλατο έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα και ελάχιστα σημάδια χρήσης ενώ το κέντρο έχει «βελούδινη» λειτουργία. Τα φρένα είναι υπεράνω πάσης κριτικής, αφού φρενάρουν καλύτερα από πολλά υδραυλικά δισκόφρενα της αγοράς. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Η τιμή είναι 550 ευρώ –μόνο το κέντρο Alfine, η σέλα και τα φρένα κοστίζουν πάνω από 450 ευρώ- .
Μπορεί να δοθεί και μια απλή σέλα αντί της Brooks στα 500 ευρώ συνολικά.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Έχω προσωπική εμπειρία και από το ποδήλατο, καθώς έχω στήσει ένα ίδιο και αποτελεί το βασικό μου ποδήλατο τα τελευταία χρόνια, αλλά και από τον πωλητή, καθώς τον ξέρω προσωπικά, μέσω του φόρρουμ, εδώ και πολύ καιρό. Τόσο για το ποδήλατο, όσο και για τον πωλητή έχω απλά να πω μόνο τα καλύτερα.

Μιλάμε για ένα καταπληκτικό ποδήλατο που καλύπτει ότι ακριβώς θα πρέπει να έχει ένα ποδήλατο αστικής μετακίνησης και όχι μόνο. Είναι ένα φοβερό πλαίσιο (αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο υβριδικό της on-one) που έχει στηθεί για την απόλυτη πολυτέλεια, άνεση και ευκολία στη μετακίνηση στην πόλη, αλλά και για παραέξω. Επίσης, μιλάμε για ένα ποδήλατο που μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί από επιθετικό, γρήγορο και ελαφρύ ποδήλατο για δυνατές βόλτες, σε εργαλείο που μπορεί να φορτώσεις με πολλά και διάφορά.

Όσο για τον Τασσάκο, αποτελεί την προσωποποίηση του ήθους, της ειλικρίνειας και της ευγένειας. Επίσης, οι τεχνικές του γνώσεις, αλλά και η αγάπη του για τα ποδήλατά, εξασφαλίζουν ότι μιλάμε για ένα ποδήλατο σε καλύτερη κατάσταση ίσως από το να αγοράσει κάποιος καινούριο.

Για την εξεφτελιστική τιμή, δε θέλω καν να το σχολιάσω καν, γιατί εκεί μάλλον δε θα κρατηθώ και θα τσακωθώ μαζί του. Το δικό μου, με πάρα πάρα πολύ ψάξιμο, μόνο σαν ανταλλακτικά, μου κόστισε τουλάχιστον τα διπλάσια να το στήσω, χωρίς να συνυπολογίσουμε τις ώρες προσωπικής εργασίας.

Ελπίζω πραγματικά να πέσει σε χέρια που θα το εκτιμήσουν και θα το απολυόσουν.

Καλή πώληση!!!

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

φοβερό !!!!!!!!!!!!!!

Tasakos10
Απών/απούσα

Καλημέρα. 

contact