Πωλείται Bianchi Doss 4800 καινούργιο ***ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ***

14 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Aukean
Απών/απούσα

MTB Bianchi Doss 4800 ΅09 (Μ) 27 speed, 26"

Σκελετός:Doss 4800 alu 6000 triple butted '09 (Μedium για ύψος αναβάτη 1,65-1,75), Hard tail, μάυρο-λευκό, handmade Italy.
Πηρούνι: Marzocchi mx pro lock out 100 mm ΅08.Με κλείδωμα και ρύθμιση αέρα-rebound.
Τροχοί: REMERX eagle στεφάνια 559χ17 anodized πλεγμένα στο χέρι , ανοξείδωτες ακτίνες και κέντρα εμπρός-πίσω: Novatec (F:751 SB XC) (R:802 SB XC-).Χειροποίητοι τροχοί, πανάλαφροι, τέλεια κύληση.
Αλλαγές εμπρός: Deore Lx, πίσω:XT shadow, κασέτα: LX 9γραν., δισκοβραχίονας:FSA MTB R335
Φρένα:shimano Deore XT (V-Brake). Τακάκια s-works για λάσπη-υγρασία
Ελαστικά:Continental Mountain King 26''x2.1''
Τιμόνι-λαιμός: BBB High rise 400 - Mighty 80mm alu black ano.Υψωμένο τιμόνι για μονοπάτια.
Σέλα: Velo ergo bio-logic - Παλουκόσελο απο ανθρακονήματα Carbon RC
Θήκη παγουριού carbon .

Γεωμετρία για trail-xc διαδρομές, συνολικό βάρος 11,50kgr.!!!
Στημένο κομμάτι-κομμάτι απο μηχανικό του 'Ποδηλάτη', τον Άυγουστο του 09 με συνολικό κόστος 870,00€ όλα τα περιφερειακά είναι καινούργια, το πηρούνι είναι άστρωτο καθότι έχει "γράψει" μόνο 40χλμ σε δασικό του Σειχ Σου.
Τιμή τελική 550,00€. Πληροφορίες & φωτό, Γιώργος 6976051693

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon IMGP5446--.jpg502.81 KB
Image icon IMGP5463--.jpg902.29 KB
Image icon IMGP5464--.jpg429.33 KB
Image icon IMGP5460--.jpg778.54 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

43 cm κάθετος δεν είναι????
βασικά όντως το ποδήλατο στήθηκε με τα καλύτερα (ήμουν και εγώ εκεί)
και είναι έτοιμο να φάει τα βουνά
περίεργο που δεν το έχεις δώσει ακόμα

Aukean
Απών/απούσα

Ναί ο κάθετος σωστά.
...με τα καλύτερα και με πολύ μεράκι.
Εμένα να δεις τι περίεργο μου φαίνεται φίλε plannet, καθώς βλέπω ποδήλατα με χειρότερα περιφερειακά & σκελετά να πωλούνται πολύ πιο ακριβά από το bianchi. Τι να πω κρίμα; μάλλον παίζει ο μύθος του 'δισκόφρενου' και του fs.

Anyway, υπομονή μέχρι να το φάει ο σκόρος στην αποθήκη :-)

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

είναι και μικρό νούμερο
για γυναίκες δλδ
τώρα που καλοκαιριάζει κάτι θα κάνουμε :D

vassilis_gr
Απών/απούσα

φιλε, αν ειχες large σκελετο θα το σκεφτομουν σοβαρα.

Aukean
Απών/απούσα

up up

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

vassilis_gr wrote:
φιλε, αν ειχες large σκελετο θα το σκεφτομουν σοβαρα.

θέλεις να ρωτήσω με πόσα χρήματα το κάνουμε large??? (καινούργιος σκελετός)
48 θέλεις ή 53?
από που είσαι ?

Aukean
Απών/απούσα

Να το δούμε guys, σκέφτομαι να το δώσω ανταλλακτικά, με τον σκελετό τον Μ κάτι μπορεί να γίνει. Αν έχεις κάτι να προτείνεις...
Thanx!

Aukean
Απών/απούσα

**ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ "ΕΣΠΑΣΕ" ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ**

AUKEAN wrote:
MTB Bianchi Doss 4800 ΅09 (Μ) 27 speed, 26"

Σκελετός:Doss 4800 alu 6000 triple butted '09 (Μedium για ύψος αναβάτη 1,65-1,75), Hard tail, μάυρο-λευκό, handmade Italy.
Πηρούνι: Marzocchi mx pro lock out 100 mm ΅08.Με κλείδωμα και ρύθμιση αέρα-rebound.
Τροχοί: REMERX eagle στεφάνια 559χ17 anodized πλεγμένα στο χέρι , ανοξείδωτες ακτίνες και κέντρα εμπρός-πίσω: Novatec (F:751 SB XC) (R:802 SB XC-).Χειροποίητοι τροχοί, πανάλαφροι, τέλεια κύληση.
Αλλαγές εμπρός: Deore Lx, πίσω:XT shadow, κασέτα: LX 9γραν., δισκοβραχίονας:FSA MTB R335
Φρένα:shimano Deore XT (V-Brake). Τακάκια s-works για λάσπη-υγρασία
Ελαστικά:Continental Mountain King 26''x2.1''
Τιμόνι-λαιμός: BBB High rise 400 - Mighty 80mm alu black ano.Υψωμένο τιμόνι για μονοπάτια.
Σέλα: Velo ergo bio-logic - Παλουκόσελο απο ανθρακονήματα Carbon RC
Θήκη παγουριού carbon .

Γεωμετρία για trail-xc διαδρομές, συνολικό βάρος 11,50kgr.!!!
Στημένο κομμάτι-κομμάτι απο μηχανικό του 'Ποδηλάτη', τον Άυγουστο του 09 με συνολικό κόστος 870,00€ όλα τα περιφερειακά είναι καινούργια, το πηρούνι είναι άστρωτο καθότι έχει "γράψει" μόνο 40χλμ σε δασικό του Σειχ Σου.
Τιμή τελική 550,00€. Πληροφορίες & φωτό, Γιώργος 6976051693

NikosVam
Απών/απούσα

αν το ποδηλατο υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι αμεσα. nikvam@windowslive.com

Aukean
Απών/απούσα

Κυρίες και κύριοι έχουν μείνει τα παρακάτω....
Σκελετός mtb Bianchi Doss 4800 μέγεθος 43 μάυρο-λευκό το οποίο φοράει επάνω:Τιμόνι BBB High rise 400 με λαιμό Mighty 80mm....όλα μαύρα αλουμίνιο μάτ. Δισκοβραχίονας FSA MTB R335 μαζί με την μεσαία τριβή, πηρούνι Marzocchi mx pro lock out 100 mm ‘08.

(Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς καινούργια, το πιρούνι έχει γράψει περίπου 500χλμ και χρειάζεται ένα τυπικό service γιατί δεν λειτουργεί το κλείδωμα καμιά φορά)

Δίνονται μαζί δωρεάν και ζευγάρι καινούργια ελαστικά Continental speed King 26''x2.1''

Νέα Τιμή για όλα 220,00€
Γιώργος 6976051693 Θεσσαλονίκη. Για φωτό στείλτε μου pm....αν και υπάρχου σχεδόν απο όλα τα τεμάχια στα προηγούμενα μηνύματα

hraklhs81
Απών/απούσα

σου εχω στειλει p.m

Aukean
Απών/απούσα

Έσπασε το σετ και έφυγε το πηρούνι, έμειναν τα παρακάτω:

Σκελετός mtb Bianchi Doss 4800 μέγεθος Μ 43 μάυρο-λευκό....130,00€

Τιμόνι BBB High rise 400 με λαιμό Mighty 80mm....όλα μαύρα αλουμίνιο μάτ...25,00€

Δισκοβραχίονας FSA MTB R335 μαζί με την μεσαία τριβή....25,00€

Δαγκάνες v-brake, shimano deore XT, με παπουτσάκια....15,00€

*Όλα είναι εντελώς καινούργια.

Γιώργος 6976051693 Θεσσαλονίκη. Για φωτό στείλτε μου pm....αν και υπάρχου σχεδόν απο όλα τα τεμάχια στα προηγούμενα μηνύματα

.......SOLD OUT........

Επίκουρος
Εικόνα Επίκουρος
Απών/απούσα

Φίλε μου γεια σου.
Ενδιαφέρομαι για το σκελετό.Υπάρχει ακόμα?

contact