Πωλείται BMW Mountainbike CC X2010-SN

41 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
papajo
Απών/απούσα

Πωλείται αυτό το top Mountainbike της BMW σε λευκό χρώμα του κουτιού (0 km) με όλα τα απαραίτητα χαρτικά κάνει για 1.75 έως 1.88 +/- 2CM

Ακολουθούν ενδεικτικές εικόνες:
b1
b2
b3

w1

w3

w6

Tο παίρνετε συσκευασμένο στην πόρτα του σπιτιού σας χωρίς έξοδα αποστολής πανελλαδικά όχι στην τιμή λιανικής των 4300 euro αλλα στα 2300!!!!

Ευκαιρία οποιος προλάβει PM η mail στο johnstefnds @ hotmail . com (χωρίς κενά ενδιάμεσα φυσικά :) )

EDIT: Βάρος

• 12,4

κιλά!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
papajo
Απών/απούσα

boom

papajo
Απών/απούσα

boom^2 (me toso kalo podilato se tetia timi kaneis oute mia erotisi? :P )

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...γιατί το πουλάς?

papajo
Απών/απούσα

Γιατί το βρήκα σαν μεγάλη προσφορα από γνωστό το αγόρασα αλλα δεν το χρειάζομαι είπα να το πουλήσω λίγο ακριβότερα από όσο το πήρα αλλα πάλι σε καλή τιμή ειδικά αν συγκρίνεις την ελληνική αγορά και να βγάλω ετσι κάποια extra φραγκάκια για να πάρω για εμενα ένα φτηνιάρικο :P για εμενα που θέλω να κάνω λίγες βόλτες μέσα στην πόλη για λίγο γυμναστική..

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...φτηνιάρικο τι εννοείς?

Θα σε ενδιέφερε GT Avalanche 3.0 του 2008, χρώμα ασημί, μέγεθος L με Vbrakes

Μεταχειρισμένο, τιμή 200ε.

Αν ναι στείλε pm για φώτο.

papajo
Απών/απούσα

όταν λέω φτηνιάρικο εννοώ κάτι ελάχιστα πιο αξιοπρεπές από supermarket..

Το δικό σου είναι στο όριο (για να μην πω ότι το προσπερνάει) το ποσού που σκεφτόμουνα να διαθέσω :P

Τεσπα θα το σκεφτώ αν πουλήσω έγκαιρα το bmw θα σου κάνω pm..

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

γιατί δε πάς εκεί που πουλάνε υδραυλικά χοντρική να πάρεις σωλήνες με το μέτρο να τις κολλήσεις να κάνεις ένα ρόμβο να του βάλεις και δυό ρόδες πλεχτές.. θα σου μείνουν πολλά λεφτά στην άκρη και θα χεις και customia..

Μη στα τρωνε οι εταιρίες (με τις υπερτιμολογήσεις τους παθιασμένος άνθρωπας)

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

<a href="mailto:slayerarg@podilates.gr">slayerarg@podilates.gr</a> wrote:
γιατί δε πάς εκεί που πουλάνε υδραυλικά χοντρική να πάρεις σωλήνες με το μέτρο να τις κολλήσεις να κάνεις ένα ρόμβο να του βάλεις και δυό ρόδες πλεχτές.. θα σου μείνουν πολλά λεφτά στην άκρη και θα χεις και customia..

Μη στα τρωνε οι εταιρίες (με τις υπερτιμολογήσεις τους παθιασμένος άνθρωπας)

papajo
Απών/απούσα

Είσαι το λιγότερο ανόητος (εάν είσαι ενήλικος) με αυτά που λες.

Το ποδήλατο είναι ένα ενδιαφέρον ποδήλατο και το πουλάω πολύ φτηνότερα από την τιμή του εδώ στην ελλάδα!

Αν ενδιαφέρεσαι να το πάρεις είναι ευκαιρία

Αν δεν ενδιαφέρεσαι να το πάρεις σταματα τα καραγκιοζιλίκια.
(επίσης για να δεις ότι η ειρωνεία σου είναι άστοχη... δεν χρειάζομαι υδραυλικά συστήματα και σωλήνες γιαυτο το πουλάω για να πάρω ένα πιο φτηνό!
Τώρα εσύ αν θες μην το παίρνεις από εμενα και πάρτω από τον ποδηλατά της γειτονιάς σου που θα στο πουλήσει ακριβότερα!
αν αυτό σε κάνει να αισθανθείς πιο έξυπνος τότε καλές βόλτες αλλα μακριά από την αγγελία!)

Εδω θα παρακαλούσα κάποιον admim/moderator να επέμβει γιατί ξεκινήσανε οι trollies στην αγγελία μου (μια αξιοπρεπέστατη αγγελία που τηρεί τους νομους του site)

einzel
Απών/απούσα

Ο μη ανόητος πάντως θα το πάρει από εδώ με 1999+20 μεταφορικά :
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Store-BMWShop-Si...

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

einzel wrote:
Ο μη ανόητος πάντως θα το πάρει από εδώ με 1999+20 μεταφορικά :
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Store-BMWShop-Si...

...πέσανε οι πωλήσεις της bmw και τώρα προσπαθεί να πουλήσει και ποδήλατα.

Δίνει και τζιπάκι δώρο?

papajo
Απών/απούσα

Θα εκλάβω την εισαγωγή σου "ο μη ανόητος " (ο φρόνιμος δηλαδή έτσι για ενημέρωση) ως καλοπροαίρετη και όχι ως ειρωνεία.

Δεν γνώριζα για την προσφορα (που κανονικα κοστίζει στην χώρα κατασκευής 2999 όπως γραφει και στην σελίδα) που έχει το online κατάστημα της BMW στην γερμανία δεν είμαι μάντης! (μου το έστειλε και ένας σε PM) εγώ ήξερα την κατάσταση στην ελλάδα.

Επειδή ακριβώς με ενημερώσανε τσέκαρα και είδα δυο βασικά πράγματα.

1)Δεν είναι διαθέσιμο (αν το κανεις add στο επόμενο παράθυρο το βγάζει με κόκκινα γράμματα που το λέει)

2) δέχεται για την συγκεκριμένη συναλλαγή μονο πιστωτική κάρτα (που θα πρέπει φυσικά το όριο να είναι πάνω από 2000 euro)

3)δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για παλιότερο μοντέλο από το δικό μου (μιας και είναι προσφορα από 2999 σε 1999 μπορεί να είναι προγενέστερο πάντως εμφανισιακά στην φωτό μοιάζουν )

Επίσης δεν είναι μονο 20 euro τα μεταφορικά γιατί θα πρέπει να μπει και ασφάλεια (μπορείς βεβαια και χωρίς αλλα ok στείλε ένα τέτοιο σκελετό από την αγγλία -που σύμφωνα με την σελίδα αποστέλλονται- ή έστω από την γερμανία στην ελλάδα και βασίσου στην τύχη..

Αν καταφέρετε να το αγοράσετε από εκεί κάντε το αν δεν τα καταφέρετε ή δεν θέλετε να μπλέξετε με πιστωτικές δεν θα βρείτε φτηνότερα από εμενα οποτε κάντε μου ένα PM thnx :)

papajo
Απών/απούσα

horsey wrote:

...πέσανε οι πωλήσεις της bmw και τώρα προσπαθεί να πουλήσει και ποδήλατα.

Δίνει και τζιπάκι δώρο?

αν αναφέρεσαι με το "και τώρα προσπαθεί να πουλήσει και ποδήλατα" ότι ξαφνικά η BMW στράφηκε στα ποδήλατα κανεις λάθος η BMW κάνει ποιοτικά ποδήλατα κουρσας αλλα και απλά εδώ και 60 χρονια περίπου..

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

papajo wrote:
αν αναφέρεσαι με το "και τώρα προσπαθεί να πουλήσει και ποδήλατα" ότι ξαφνικά η BMW στράφηκε στα ποδήλατα κανεις λάθος η BMW κάνει ποιοτικά ποδήλατα κουρσας αλλα και απλά εδώ και 60 χρονια περίπου..

...φτιάχνει ποδήλατα εδώ και 60 χρόνια.

Αφού να φανταστείς ότι ξεχασμένο ποδήλατο βλέπω σε αποθήκες και αυλές σπιτιών είναι bmw.
Μετά βγήκανε κάτι παλιοεταιρίες που πουλούσανε ντομάτες στη λαική και είπανε να την αντιγράψουνε, της κλέψανε τη δόξα.

papajo
Απών/απούσα

Λοιπόν αρχίσαμε πάλι τις μαλ####κίες... Οποιος δεν ενδιαφέρεται για το ποδήλατο να μην ποστάρει!

Εσύ κάτσε και πάρε κάποιο άλλο απλά μην ποστάρεις άλλο στην αγγελία!

Μου φαίνεται πως θα την σβήσω και θα κάνω καινούργια για να φύγουν όλες αυτές οι χαζομάρες από κάτω και οι εξυπνάδες!

Arxarios
Απών/απούσα

papajo wrote:
Πωλείται αυτό το top Mountainbike της BMW σε λευκό χρώμα του κουτιού (0 km) με όλα τα απαραίτητα χαρτικά κάνει για 1.75 έως 1.88 +/- 2CM

Μπερδεύτηκα! Για ποιό εύρος υψών υποτίθεται ότι είναι το ποδήλατο? 175 έως 188, ή 173 έως 190, ή τέλος μήπως από 174 έως 190 που δίνει το BMW online shop*? Δεν ενδιαφέρομαι απλά μου κάνει εντύπωση πως δίνουν τόσα διαφορέτικά εύρη υψών.

*το μοντέλο είναι διαθέσιμο, απλά έχει μείνει μόνο ένα, έαν βάλει κάποιος και δεύτερο στην παραγγελία τότε είναι που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Το γράφω απλά για να διευκρινιστεί το θέμα.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

papajo wrote:

Μου φαίνεται πως θα την σβήσω και θα κάνω καινούργια για να φύγουν όλες αυτές οι χαζομάρες από κάτω και οι εξυπνάδες!

...που σε βοηθάμε με τις χαζομάρες μας.

Μπορεί να τις δεί κάποιος και να αρχίσει να γελάει, να έρθει σε εύθυμη διάθεση και να σκεφτεί να αγοράσει ποδήλατο bmw.

Για φαντάσου μια αγγελία σε αυστηρό γερμανικό bmw ύφος, απωθητική δεν θα ήταν?

Kostas8
Εικόνα Kostas8
Απών/απούσα

Ρε παιδια, τοσες μερες καθομαι και σας βλεπω να γραφετε διαφορα εντελως ασχετα με την αγγελια αλλα τελειως υποτιμητικα για το ατομο που την ποσταρε. Οποιος ενδιαφερεται ειναι ευπροσδεκτος να ρωτησει κατι σχετικο, αλλα το να καθεστε και να κοροιδευετε ειναι πραγματικα ελεεινο. Διευκρινιζω οτι δεν εχω καμια σχεση με τον δημιουργο της αγγελιας, ουτε που το ξερω το παιδι, αλλα ολα αυτα τα σχολια εχουν αρχισει να με εκνευριζουν.
Καποιος συντονιστης δεν υπαρχει να κανει κατι? Ελεος με το υφακι που εχουν μερικοι εδω μεσα.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...να ρωτήσω γιατί αυτός που πόσταρε την αγγελία είπε πως η τιμή του ποδηλάτου είναι 4300ε και το πουλάει 2000ε φθηνότερα παρουσιάζοντάς το σαν ευκαιρία.

Το ίδιο ποδήλατο το βρήκε κάποιος στην bmw 1999ε + 20ε έξοδα αποστολής.

Ορίστε, τώρα είμαι ευπρόσδεκτος.

Υ.Γ Συν - τονιστές είμαστε όλοι μας, από τη στιγμή που δημιουργούμε προτάσεις με λέξεις, κάθε λέξη ένας τόνος, τόνος δηλαδή συν τόνος, συντονισμός.

Τυχαίο? δε νομίζω

Kostas8
Εικόνα Kostas8
Απών/απούσα

Ε τωρα μαλιστα...καλως ορισες!!!

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΏΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΣΑΙΤ

μας κάνεις γνωστό οτι μας εκμεταλεύονται εμπορικά οι εταιρίες οτί είσαι μηχανικός κτλ..

και μετά ανεβάζεις αγγελία πουλώντας ποδήλατο "Μπέμπα"

και δεν έκανες ούτε ένα γκουγκλ σεαρτς να δεις τι ΄πα να πουλήσεις

φίλε παίζουν κάτι μοντέλα ΜΤΒ στα 2000 μούρλια..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ή σου κλέψαν το λογαριασμό στο σαιτ...

εσύ είσαι? THE MECHANIC?

papajo
Απών/απούσα

Λοιπόν απλά παράτησα το site γιατί δεν είχε νόημα να ασχολούμαι προφανώς είναι γεμάτο με παιδάκια, moderators δεν υπάρχουν η αν υπάρχουν έχουν διακοσμητικό ρολο, το forum σαν forum είναι χαλια

(δηλαδή lol για να ποστάρω θα πρέπει να απαντάω συγκεκριμένα σε κάποιον να βάζω Θέμα να κάνω υποχρεωτικά προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση.. άσε που ενώ στέλνω απάντηση δεν φαίνονται από κάτω τα προηγούμενα post όπως γίνετε σε αλλα forum τέλος και το format είναι χαλια όλα είναι καθαρά HTML tags που κάνουν τα πάντα ακόμη πιο δύσχρηστα)

Απλά έκανα ένα googlαρισμα και πετάχτηκε και το site και είπα να δω τι γίνεστε.. :D

Kαταρχήν το ποδήλατο πουλήθηκε αλλα μέσω του insomnia γιατί εδώ μονο παιδάκια για να λένε χαζομάρες μπαίνουν η να ανταλλάξουν τα ποδήλατα τους γνωστοί με γνωστούς...

Δεύτερον η BMW το χαρακτήριζε large (174-190) αν θυμάμαι καλά στα χαρτιά αλλα απότι θυμάμαι στις ακραίες θέσεις η σέλα έκανε για μια γνωστη μου που είναι 173.. και ένας φίλος μου που είναι 188 πάνω πάνω δεν του ήταν τόσο άνετο.. γιαυτο έβαλα +-2 γιατί κατά την άποψη μου ένας που είναι 190 δεν θα έχει πρόβλημα τέρμα ψιλά αν είναι η σέλα και ένας 173 δεν θα έχει πρόβλημα τέρμα χαμηλά...

αλλα στις ιδανικές θέσεις ( δηλαδή να έχει και λίγο σωλήνα μέσα να κρατάει κόντρα :P )πιστεύω ότι ήταν για 188 max...

Τώρα για την τιμή αν πατούσε κανένας από εσάς που κοροϊδεύετε εδώ το ρημάδι το link θα βλέπατε ότι είναι προσφορα από 2999 στα 1999 τέλος αυτό ήταν τελείως άκυρο ότι υπάρχει μονο ένα και το δεύτερο δεν είναι διαθέσιμο απλά δεν ξέρει ο τύπος που το είπε να διαβάζει....

Kαι να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ της bmw στην ΕΥΡΩΠΗ???

Kαι μάλιστα για μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ?

δηλαδή αν το πάμε έτσι πολλά από τα ποδήλατα που πουλάτε εσείς ειδικά κάτι αμερικανικα GT και τέτοια στο ebay της αμερικής καινούργια βγαίνουν κοψοχρονιά και οι προσφορες είναι ακόμη πιο χαμηλές.. δηλαδή τι να κάνουμε? εγώ μιλούσα για την ελληνική αγορά και για την κανονική επίσημη τιμή λιανικής πώλησης!

Και δεν καταλαβαίνω (ειδικά αν διάβασε κανεις το άλλο μου thread) πως νομίζει ότι το thread μου είναι αντιφατικό.. φυσικά και πιστεύω ότι μας κλέβουνε στα ποδήλατα! -και επίσης από το πρώτο post πολύ πριν κάνω την αγγελία είχα σχολιάσει ότι ένα καλο ποδήλατο θα πρέπει το πολύ να κάνει 2000 euro-

Τέλος έδινα ένα ποδήλατο από 4300 που το δίνουν εδώ (κλεψιά) στα 2300!!! και η τιμή μου ήταν τόσο τίμια και καλή που είναι παρόμοια σχεδόν με την ΠΡΟΣΦΟΡΑ που έδινε η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ της bmw από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤHΣ στην ευρώπη..

δηλαδή κουνήστε λίγο το κεφάλι σας!!

τα βασικά να ξέρατε θα γνωρίζετε ότι στην χωρα κατασκευής του ένα προϊόν είναι ΠΟΛΥ φτηνότερο απότι στις χώρες εξαγωγής τέλος ότι οι ηλεκτρονικές σελίδες (επειδή δεν πληρώνουν υπαλληλουςηλεκτριkο- noikio κτλ) έχουν χαμηλότερες τιμές από τους εμπορους ξυπνάτε!

γιαuτο πχ το e-shop.gr είναι πιο φτηνό από πχ τα multirama η τα public.. όσο για την αποστολή μίλησα και γιαuτο..

θέλει και ασφάλεια χωρίς ασφάλεια μονο ένας βλάκας θα έπαιρνε το ρίσκο να αφήσει 2000 euro ευαίσθητων εξαρτημάτων στην τύχη τους να κάνουν πλακωμένα με αλλα πακέτα σε ένα φορτηγό 1000+ χιλιόμετρα και να περάσουν από την δυτική ευρώπη στα βαλκάνια...

Επίσης θεωρώ τεράστιο φάουλ κάποιος που ΔΕΝ ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποδήλατο (για να πεις ότι θέλει να παζαρέψει) να στέλνει link (χωρίς καν να το έχει αξιολογήσει περί τίνος πρόκειται) στην αγγελία απλά για πιο λόγο? να του την πει?? ελπίζω να αισθάνεται περήφανος.. αν ήμουν ο πατέρας του θα στεναχωριόμουνα που του παρέδωσα τέτοια ιδανικά..

Μετά στον άλλον τον έξυπνο.. το ποδήλατο της BMW στην τιμή που το έδωσα δεν έχει ανταγωνισμό (ίσως ένα δυο ισάξια μονο) ειδικά ο τρόπος που είναι στημένη η ανάρτηση για να απορροφά την καθετί αντίδραση καθώς και τα αξεσουάρ του είναι special!

Στην συνεχεια η τιμή που παρέδωσα των 4300 euro είναι η επίσημη τιμή που είχε το ποδήλατο από τους επιλεγμένους BMW dealers στην ελλάδα μπορείτε να τους τσεκάρετε.

Και τελειώνοντας να πώ ότι εγώ τουλάχιστον έχω βγάλει και ένα πανεπιστήμιο που μέσα είχε αρκετά μαθήματα οικονομίας + ότι πολλοί συγγενείς μου και φίλοι είναι οικονομολόγοι και κάποιοι διδάσκουν στην ΑΣΟΕ και συχνά τυχαίνει όταν τρώμε μαζί να μελετάμε κάποια πράγματα..

Όχι ότι αυτό με κάνει ειδήμονα η κάτι τέτοιο απλά καταλαβαίνω ένα δυο πραγματάκια καλύτερα σε σχέση με τα άτομα εδώ μέσα που με λένε ότι πρέπει να μάθω βασικούς κανόνες marketing ζήτημα είναι να είναι στην ηλικία που βγάζει κανεις το λύκειο και επειδή πήραν 20άρι (λέμε τώρα) στις αρχές διοίκησις επιχειρήσεων μαθαίνοντας εκείνο το βιβλιαράκι παπαγαλία και νομίζουν ότι γίνανε εξπέρ...

Τέσπα καλά να περνάτε απλά κατουράτε και λίγο γιατί το πολύ ψώνιο ειδικά όταν δεν υπάρχει ο χαρακτήρας η καλλιέργεια και οι γνώσεις από πίσω για να το υποστηρίξουν χτυπάει άσχημα!

Tο λέω αυτό για δικό σας καλο γιατί εμενα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά που θα καταλήξετε με τις ζωές σας :)

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...απόλυτα σίγουρος ότι δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός ειδικού?

anDe
Απών/απούσα

Αφού έβρισε τους πάντες και τα πάντα, μίλησε και για "καλλιέργεια". Δηλαδή ντομάτες, μαρουλάκια, ραπανάκια και τέτοια...

Υ.Γ. Με δύο χιλιάρικα βρίσκεις απείρως ελκυστικότερα ποδήλατα από αυτό. Κι άμα λάχει τους κολλάς και το σήμα της Porsche. Φυσικά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, πάντως εγώ αυτό το πράγμα δε θα το κυκλοφορούσα. Με τα δοκάρια που έχει, ο τερματοφύλακας λείπει...

Arxarios
Απών/απούσα

papajo wrote:

Τώρα για την τιμή αν πατούσε κανένας από εσάς που κοροϊδεύετε εδώ το ρημάδι το link θα βλέπατε ότι είναι προσφορα από 2999 στα 1999 τέλος αυτό ήταν τελείως άκυρο ότι υπάρχει μονο ένα και το δεύτερο δεν είναι διαθέσιμο απλά δεν ξέρει ο τύπος που το είπε να διαβάζει....

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά όταν έβαλε το post με το link ο φίλος einzel, το ποδήλατο ήταν στο site για πώληση κανονικά, και επειδή ηταν το τελευταίο όπως είχα γράψει τώρα λογικά θα πουλήθηκε εξού και το link δεν λειτουργεί τώρα, καθώς δεν φαίνεται καν τι πωλείται. Και να μη συνέβαινε όμως αυτό, όμως θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενικός και να μου εξηγούσες το λάθος και όχι να λες "δεν ξέρει ο τύπος που το είπε να διαβάζει".

papajo
Απών/απούσα

Δεν έβρισα απολύτως κανένα μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις αν θεωρείς κάτι τέτοιο... (επίσης ακόμη και να έβριζα η καλλιέργεια δεν σχετίζεται με την πραότητα -τουλάχιστον όχι απαραίτητα - οποτε έτσι και αλλιώς άστοχο το επιχείρημα σου)

Τέλος πες μου ένα ποδήλατο σε αυτή την τιμή που να είναι ελάχιστα καλύτερο από το BMW.. (και κυρίως το ΓΙΑΤΙ είναι καλύτερο)

Την βοήθεια ενός ειδικού για τι να την χρειαστώ??

Να γιαυτο αναφέρομαι σε παιδάκια λέτε λέτε όλη την ώρα λέτε και στην ουσία δεν λέτε τίποτα γιατί ότι γράφετε δεν στηρίζεται σε καμια λογική συνεπαγωγή απλά λόγια του αέρα και χαίρεστε από πάνω..

Τέλος πάντων απλά ενημερώνω ότι φεύγω (για να μην χαίρεστε αν νομίζετε ότι δεν απαντώ επειδή με "ταπώσατε " η οτιδήποτε παρόμοιο σκέφτονται τα παιδάκια)

Βασικά παίζει να γυρίσω να ρίξω μια ματια ΙΣΩΣ για να δω απλά αν βρήκες κανένα ποδηλατάκι η απλά είσαι λόγια σαν τους αποπάνω

EDIT Τώρα είδα το το τελευταίο post... η απάντηση μου είναι ότι είχα αγανακτησει με την επιμονη ανοησία κάποιων! γιαυτο εκφραστικά έτσι..

Ο λόγος που το ονομάζω ανοησία?

1) είχα ήδη πει ότι ΔΕΝ είναι διαθέσιμο και ότι είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ παρολαυτά και σε PM και εδώ επιμένανε να λένε πως δεν είναι προσφορα ! (θα σήκωνα πραγματικά φωτογραφία με κυκλωμένο το 2999 euro αλλα δεν λειτουργεί πια το link)

2) το ότι δεν λειτουργεί το link σημαίνει ότι είχα εξαρχής δίκαιο ότι δεν είναι διαθέσιμο!!

και βασικά μονο το link υπήρχε αν πήγαινες από το bmw shop δεν μπορούσες να βρείς το ποδήλατο (χρησιμοποιώντας το μενού) απλά ήταν ξεχασμένο και τώρα το σβήσανε άρα και σε αυτό τα γενόμενα αποδεικνύουν πως είχα δίκαιο!

Arxarios
Απών/απούσα

Επίσης εάν ήταν ένα μόνο τεμάχιο, λογικό ήταν εφόσον πωλήθηκε να κατεβάσαν το link, όπως κάνουν σε όλα τα e-shop όταν τελειώσει το προϊόν. Δεν σου προσάπτω απαραιτήτως δόλο όταν λες ότι έκανες add to cart και στο εμφάνιζε ως μη διαθέσιμο, καθώς εάν το κάνεις δύο φορές τότε όντως σου έβγαζε το μήνυμα που λες. Απλά το διευκρίνησα για κάποιους που πιθανώς κάνανε το ίδιο.

Δυστυχώς για την ιστορία ο τίτλος του προηγούμενου σου μηνύματος αντιφάσκει με αυτό που είχε γράψει νωρίτερα.

papajo wrote:
...Λοιπόν αρχίσαμε πάλι τις μαλ####κίες...

Με ελάχιστες εξαιρέσεις το forum των ποδηλατών είναι αρκετά πολιτισμένο, και αποφεύγονται τόσο βαριές εκφράσεις.

Arxarios
Απών/απούσα

.

papajo
Απών/απούσα

ΟΧΙ και γιαυτο του έγραψα ότι δεν ξέρει να διαβάζει..

ΕΛΕΓΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι δεν είναι διαθέσιμο με κόκκινα γράμματα με την παραγγελια ενός όχι 10 αλλα ενός μονο μοντέλου δεν είμαι καθυστερημένος ούτε άσχετος από PC ούτε δοκίμασα να κάνω την αγορά μονο μια φορα!!.. σε pm το είπα και σε άλλους αυτό χωρίς εκείνοι να διαφωνήσουν μαζί μου! είναι ο μοναδικός που ανέφερε αυτό το θέμα...

Και επίσης χρειαζόσουνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πιστωτική κάρτα για να το πάρεις (με πιστωτικό όριο αυτονόητα άνω των 2000 euro και φυσικά αχρησιμοποίητο)

Και γενικά αυτό είναι ένα πρόβλημα που εχουν πολλοί εδώ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POST!

Πετάγεται το μάτι τους σε μια δυο εκφράσεις κάποιου συγκεκριμένου post που τους κόλλησε το μάτι και μετά (δεν πα να έχουν πέσει κατεβατά σε συζητείς από άλλους) λένε το μακρύ και το κοντό τους..

Όπως και εσύ διάβασες το "αρχίσαμε πάλι τις μ#λακίες" και δεν διάβασες πιο πάνω το θέατρο του παραλογου -τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου- που λέχθηκε..

(όλα αυτά σε συνδυασμό με πράματα που λεγόντουσαν στο άλλο μου topic στο thread με τα ποδήλατα και σε συνάρτηση με το ότι εδώ δεν είναι TOPIC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΒΑΛΕ και λέμε ο καθένας ότι του σηκωθεί.. αλλα αγγελία πώλησης!!)

Τέλος πάντων δεν έχω λόγο να απολογούμαι αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα με τις οφθαλμαπάτες κάντε το..

Arxarios
Απών/απούσα

...εγώ τυφλός δεν είμαι, και έχω ψωνίσει αρκετές φορές από internet, οπότε δεν μπορείς να με πείσεις για αυτό που είδαν τα μάτια μου. Σε κάθε περίπτωση chill out φίλε μου και καλό βράδυ

contact