--Πωλείται Hybrid CroMo Custom-- SOLD

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

πωλήθηκε

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Tasakos10
Απών/απούσα

Αυτό είναι Εργαλείο με Ε κεφαλαίο! Για 450 ευρώ, το θεωρώ τρομερό ντιλ. Αν τα υπολογίζω καλά,μόνο πηρούνι+τιμόνι+σέλα+τροχοί κοστίζουν καινούργια γύρω στο 500αρικο.....

nikkos
Εικόνα nikkos
Απών/απούσα

και κανα διακοσοπενηντάρι τουλάαααχιστον η μετάδοση.
ωραίο ποδήλατο Παύλε. κρίμα αλλά καλοπούλητο

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

ευχαριστώ παιδιά!

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Θα σας πω τη δική μου πονεμένη ιστορία.
Κάποια στιγμή όταν ήξερα ελάχιστα τον Παύλο, μιλάγαμε και μου ανέφερε ότι έστησε αυτό το ποδήλατο με χρωμολένιο σκελετό και κλειστό κέντρο και του είχα απαντήσει τότε χαρακτηρίστηκα ότι κατά την προσωπική μου άποψη έφτιαξε το ιδανικό στήσιμο για μετακινήσεις στην πόλη και ποδήλατο που θα επιθυμούσα σαν τρελός. Τότε βέβαια δεν το πούλαγε, οπότε έμεινα να το λιγουρεύομαι.
Μετά από μερικές μέρες έτυχε να το καβαλήσω και δε μιλήσω για την αίσθηση που δίνει αλλά μόνο ότι δεν πέρασαν πολλές μέρες μέχρι που έστειλα ένα μήνυμα στον Παύλο λέγοντας του ότι είχα παραγγείλει καινούριο σκελετό, χρωμολένιο και με dropouts πίσω για κλειστό κέντρο.
Εκεί ξεκινάει και ο κατήφορος μου τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά…
Αρχίζουμε τα διαδικτυακά ξενύχτια με τον Παύλο να ψάχνουμε τι χαρακτηρίστηκα έχει η βελτιωμένη έκδοση του nexus που φοράει, τι βελτιώσεις έχει σε σχέση με το προηγούμενο, τις ομοιότητες με το alfine που θα έβαζα εγώ (που τελικά είναι ίδια) κλπ.
Τελικά μετά από περίπου 2 μήνες κατάφερα και έστησα ένα ποδήλατο που έμοιαζε με του Παύλου, κάτι που ήταν και ο αρχικός στόχος και είναι στην ουσία και το βασικό ποδήλατο που χρησιμοποιώ.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά, μόλις τελείωσα το στήσιμο του δικού μου, αρχίζω να λαμβάνω κάτι περίεργα μηνύματα από κάποιον tassako10 ??? που μου έλεγε τον πόνο του. Άλλη όρεξη δεν είχα αλλά είπα να το παίξω καλό παιδί και να κάνω ότι ενδιαφέρομαι και νομίζω ακόμα αυτή την εικόνα του έχω αφήσει. Τελικά, μετά από άλλα διαδικτυακά ξενύχτια, ο συγκεκριμένος παράξενος και σκοτεινός τύπος έστησε ένα παρόμοιο ποδήλατο με το δικό μου. Καμία σχέση φυσικά γιατί το δικό μου είναι απαράμιλλης ομορφιάς ενώ το δικό του παρ’ ότι έχει κατά 90% κοινά στοιχεία, δεν λέει τίποτα… ίσως βέβαια στο δικό μου να το ομορφαίνει και ο αναβάτης τόσο!!!

Τέλος πάντων, όπως καταλαβαίνεται γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο του Παύλου έχει καταστρέψει τουλάχιστον δύο άτομα και δεν ξέρω τι άλλο κακό μπορεί να έχει κάνει που δε γνωρίζω. Επίσης, ο ιδιοκτήτης είναι ένας απαράδεκτος τύπος ο οποίος ενώ γνώριζε τι συμβαίνει και ενώ είχε ήδη καταπιαστεί με κάτι άλλες αρχαιολογίες, δεν έβγαζε αγγελία το ποδήλατο και περίμενε να τελειώσουν πρώτα αυτά τα δύο συγκεκριμένα project και μετά να κάτσει και να απολαύσει τον πόνο που προκαλεί βλέποντας εμένα και τον tassako να κλαίμε τη μοίρα μας που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει έτοιμο του Παύλου, αντί να έχουμε ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο και πολλά παραπάνω χρήματα…

Γι’ αυτό σας λέω… μείνετε μακριά από το συγκεκριμένο ποδήλατο. Έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι μαγεμένο και απλά το ερωτεύεσαι μόλις κάτσεις επάνω… Ο Παύλος μόνο γνωρίζει τι αντίτιμο έχει πληρώσει πουλώντας την ψυχή του για 13 χρόνια και γι’ αυτό πετάει το δόλωμα του… ελάτε ΣΚ να κάνετε μια βόλτα!
Μείνετε μακριά… είναι καταραμένο!!!

…επίσης, αν δεν πουληθεί μου έχει τάξει τα φτερά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

τελικά το
ME ΛΕΝΕ VASSCOTT ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Δ Ε Ν Ι Σ Χ Υ ΕΙ....

Ο Vass έχει κατρακυλήσει και το επιβεβαιώνω.
¨οσο για τον pavlos....no comments .... τον ψάχνουν γιατι έχει κάψει πολλούς...
Και εγω εχω πάρει ποδηλατο απο αυτόν...παραλίγο να με ρουφήξει η μαύρη τρύπα...τη γλίτωσα όμως και από τότε πέφτω απλά στο κενό μέχρι ... μέχρι δεν έχω ιδέα. Να φτιάξω και εγώ ένα κεσίνι πιο ωραίο και από τα ωραία του.

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Ποτέ δε φανταζόμουν πόσο πόνο έκρυβε μέσα του ο Βασίλης.... Χαχαχα

Τώρα να δείτε που έχει μπλέξει..... Και πάλι θα λέεει πως εγώ έφταιγα

Χάρη, έχεις μπει κι εσύ σε επικίνδυνες ατραπούς που οδηγούν στο απύθμενο σκότος, συγγνώμη για όσο έφταιξα σε αυτό...

και τέλος.......ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕ

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Μαζί θα δοθεί κι ένα πέταλο της Kryptonite για να έχετε το κεφάλι σας λίγο πιο ήσυχο!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Πωλήθηκε

Ευχαριστώ!