Πωλειται Ideal Megisto 2008 Small 48(Συνολικα 3.500 Χιλιομετρα)
Αγορασμενο τελη Ιανουαριου απο Panorama Bikes Μαρουσι.
Το μονο που εχει αλλαχθει ειναι τα πεταλια και τα λαστιχα απο Kenda σε Michelin City.
Ερχεται μαζι με κρανος, θηκη για νερο, Γυαλια ποδηλασιας, Τρομπα, Cateye Καθρεφτη, Φωτακια, 1 επιπλεον λαστιχο Kenda και 1 σαμπρελλα.
Πωλειται λογω αγορας νεου ποδηλατου.
Φωτογραφιες μονο μεσω email.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Σε περιπτωση που θελετε κατι αλλο εκτως του ποδηλατου οι τιμες ειναι:
Κρανος 45 ευρω,
Θηκη για νερο 10 ευρω.
Γυαλια Ποδηλασιας 50 ευρω.
Τρομπα(2 way με μπαρομετρο) 45 ευρω.
Λαστιχο Kenda 15 ευρω.
Δε μας ειπες ποιο ειναι το καινουργιο σου ποδηλατο ομως ρε Γαλατσι!!
δεν ξερω ακομα, θα δουμε, κατσε να πουλησουμε το υπαρχον.
UP
Στείλε μου φωτογραφίες στο :tassos09@gmail.com
σου εστειλα email.
ΟΚ
Δεν θέλω να σε σταναχωρίσω αλλά δεν θα πάρεις 400Ε από αυτό το ποδήλατο...Η τιμή καταλόγου του αυτή τη στιγμή είναι 420Ε οπότε ποιος πιστέυεις θα πάρει το δικό σου;;;
επομενος τοτε.
Σε βλακωδεις ερωτησεις δεν απανταω.
Δεν είναι βλακώδης ερώτηση απλά σου θέτω ένα θέμα ...για 'σενα το λέω ο΄θτε να σε μειώσω θέλω ούτε τίποτα τέτοιο...!
up
παμε.
http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=163 ---- file mou timh kenourgiou vlepis edw apo konta einai 370 ! egw otan agorazw kati metaxirismeno to pernw stin mish timh tou kainourgiou ! an se endiaferi 200 euro epikinonise mazi mou
next!
Δεν με ενδιαφερει να το πουλησω αμεσα.
Το ποδηλατο αξιζει και εχει αποδειξη αγορας.
Πηγαινε αγορασε το καινουργιο.
Επομενος.
UP!!
το ποδηλατο χωρις τα extra το δινεις;
αν ναι σε τι τιμή;
4 εκατοσταρικα
up
Οι Εβραιοι λενε μια φραση οταν πανε να αγορασουνε κατι.
Ειναι δικο σου το υπο πωληση αντικειμενο?
Εαν πει ο αλλος μου το εδωσαν, το χαρισαν και τα λοιπα, ριχνουν την τιμη 50% επειδη αυτος που το πουλαει δεν εχει δουλεψει ουτε καν πληρωσει για το υπο πωληση αντικειμενο.
Εφοσων εγω, αγορασα το ποδηλατο, με δικα μου λεφτα, απο την τσεπη μου, 450 ευρω + 150 ευρω για τα υπολοιπα, δεν αφηνω κανεναν να μου λεει ποσο θα το πουλησω.
Κουμαντο στην τσεπη μου δεν κανει κανενας παρα εγω.
Χαζος σαν κατι αλλους που θελουνε γρηγορα λεφτα και σκοτωνουνε την τιμη δεν ειμαι.
Χαζος σαν κατι αλλους που σκεφτονται οτι πουλαω μονο το ποδηλατο χωρις τα εξτρα που το συνοδευουν δεν ειμαι.
Σε πολλά σάιτ δε επιτρέπεται στις Aγγελίες η απάντηση...Γράφεις αυτό π θές αφήνεις κ ένα μαιλ η τηλέφωνο κ τέλος...Οποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί... Οταν οι απαντήσεις επιτρεπονται τα παζάρια ειναι μέσα στο παιχνίδι...
έτσι εξηγούνται όλα παιδιά
όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε
βρηκα το megisto 2009 στα 350 απο καταστημα στην Ν. Σμυρνη
ειμαι αντιθετος στην αποψη οτι στις αγγελιες δεν πρεπει να σχολιαζουμε
(δεν αναφερομαι να το κανουμε καφενειο)
ειναι σαν να ειμαστε μια παρεα για καφε και να προσπαθει καποιος να πουλησει υπερτιμημενο ενα προιον σε καποιον νεο φιλο που δεν ξερει, αυτος ο αδικημενος μετα δεν θα αισθανεται οτι ολη η παρεα τον προδωσε;
Και εγώ είμαι υπερ του να σχολιάζουμε... Ίσα ίσα διαφίμηση κάνουμε τώρα για το ποδήλατο..
Βρε παλικάρι μου όμως. Είσαι γνωστός τς κοινότητας και πολλών άλλων. Θεωρώ ότι τα σχόλια που κάνουν όλοι δεν ήταν τόσο ειρωνικά όσο τα δικά σου. Και τελοσπάντων σε ποιον πας να πουλήσεις τόσο το ποδήλατο? Στους ίδιους τους γνωστούς?Τεσπα...Σε αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να βρεις κορόιδ... εμ αγοραστή ήθελα να πω. Όσο και να περιμένεις. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης έτσι είναι. Αν θεωρείς ότι δεν σε ικανοποιεί κράτα το το μαμημένο. Και τα σχόλια σου δεν είναι καλά. Ειρωνεύεσαι κάποιους που σου λένε ποια είναι η πραγματικότητα. Εκτός και αν εσύ είσαι σε δικιά σου πραγματικότητα. Αλλά δεν φαίνεσαι για τέτοιος. Τεσπα.. Ξανασκέψου το. Με 300 ευρώ θα βρεις άτομο... Με τα 400+ σόρυ κιόλας αλλά γιατί να το πάρω μεταχειρισμένο?
ότι τον έγδυσε το κατάστημα και τώρα πρέπει να βγάλει τα σπασμένα. Ακούς εκεί να αγοράζεις περσυνό μοντέλο σε τιμή πιο ακριβή από το καινούργιο.....
Το οτι τον "εγδυσε" (αν όντως συνέβη) το οποιοδήποτε κατάστημα είναι δικό του πρόβλημα ,το οποίο αν είχε κάνει μια έρευνα αγοράς δεν θα είχε συμβεί.
Ακόμα και με τα έξτρα αν το δίνει ΔΕΝ πιάνει κατα την γνώμη μου την τιμή που ζητάει. Τα 300 (που έγραψε πριν το διορθώσει) σκέτο το ποδήλατο μπορεί να τα πιάσει (αν και με 350-380 παίρνεις καινούριο το φετινο μοντέλο 2009).
Βέβαια το τι ζητάει ο καθένας και το τι θέλει είναι εντελώς δική του υπόθεση οπότε καλό είναι να μην το χέσουμε άλλο το ποστ και να τον αφήσουμε ήσυχο να ψαρέψει πιθανά θύματα.
...
Όταν του το είπα εγώ μου λέει δεν απαντώ σε βλακώδεις ερωτήσεις...και τα ψάρια δεν θα πιαστούν στα δίχτια αλλά θα τα σχίσουν!!!
φοβερη η αντιδραση του Χαριλαου ,πρεπει να παραδεχτουμε.
αρχικα προσπαθησε να "ψαρεψει"...
στη συνεχεια, οπως ειπε κ ο Τ4,τα διχτια σκιστηκαν απο τα ψαρια...
κ τωρα τηρει "σιγη ιχθυος"......
ενα θεμα με τα ψαρια παντως το εχει :)))))
επωληθει, συγνωμη που θα σας την χαλασω, αλλα καποιοι (αυτοι που δεν με εχουν γνωρισει) δεν καταλαβαινουν τα εμπορικα τρικ και για ποιους λογους λεω καποια πραγματα.
Το ποδηλατο Φυσικα και δεν πουληθηκε 400 ευρω γιατι δοθηκε σε καποιον γνωστο που το ηθελε.
Ακούσατε Ακούσατε....
Αφού δεν βρήκα κορόιδο (για να μην το θέσω αλλιώς) εδώ, το έδωσα σε γνωστό σε χαμηλότερη παρακαλώ τιμή....
Και τώρα το διατυμπανίζω.... Και θα βγω και από πάνω γιατί είμαι και έξυπνος...