ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ειναι τα ποδήλατα και 3 τον αριθμό.
Εφτιαξα πολλα για νοικιασμα στην ΑΘΗΝΑ
Εκποιω μερικα και κραταω τα αναγκαια
Τα εχω φτιαξει με τα χερακια μου ενα ενα...
Βουρτσισμενο αλουμινιο σκελετος 28' με νυχι αφαιρουμενο πισω...
Ποτηρια ΟΛΑ εσωτερικα !!
Sram7.0 (αντιστοιχια σε SIMANO LX!)
Ανάρτηση εμπρος ρυθμιζομενη SR Suntur
Παλουκοσελο αναρτηση
Σχάρα, λαιμος τιμονιου ρυθμιζομενος.
Μεγεθος 47
Κανει για υψος απο 1,60 μεχρι 1,78
Παρεχω και τα πρωτα σερβις δωρεαν.
Βασίλης Acropolis Bikes
Οταν ενας εμπορος ανεβασε μια δημοσιευση για να ενημερωσει για την αντιπροσωπεια του (τα ξυλινα παιδικα ποδηλατα Like-A-bike) επεσαν αρκετα μελη να του πουνε για τον κανονισμο του φορουμ. Ο συγκεκριμενος κυριος κρατησε την αξιοπρεπεια του, ζητησε συγνωμη και εσβησε την ενημερωση του. Εδω και σε αλλα θεματα οταν εμπορος πουλαει ποδηλατα μεσω των αγγελιων του φορουμ, δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες;
φιλε δεν ειμαι εμπορος εχω εδω και τρια χρονια ενα γραφειο ενοικιασης ποδηλατων. Χρηματα και χρονο μονο εχω επενδυσει. Δεν υπαρχει εμπορικο ενδιαφερον στην Αθηνα, προς το παρον τουλαχιστον, απο αλλη εργασια βιοποριζω, αλλα θελω να υπαρχει στην πολη μας ενα γραφειο ενοικιασης.
πουλαω μερικα απο τα ποδηλατα που με τα χερια μου εφτιαξα γιατι ειναι πολα τα τριαντα ποδηλατα για την αθήνα.
η ποιοτητα τους ειναι για 400-450ευρω και τα δινω 250 για να βολευτουν καποιοι... μερικα τα χαρισα σε ατομα που δεν ειχαν οικονομικη ανεση και σημερα ποδηλατουν καθημερινα...
Εσυ για πες μας ποιος εισαι και που δουλευεις και κοφτεσε τοσο..
Για πες μας σε παρακαλω που δουλευεις?
Η δουλεια μου ειναι ασχετη με το ποδηλατο. Το ποδηλατο ειναι απλα ενα χομπυ μου. Δεν εχω κατι εναντιων σου, ουτε σε ξερω (πιθανον να ειχαμε μιλησει μαζι τοτε στην διαμαρτηρια για τα καμενα που εψαχνα για κουρσα). Απλα ρωταω γιατι δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες για ολους.
Τι μάρκα, μοντέλο και μέγεθος (νούμερο) είναι?
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ειναι τα ποδήλατα και 3 τον αριθμό.
Εφτιαξα πολλα για νοικιασμα στην ΑΘΗΝΑ
Εκποιω μερικα και κραταω τα αναγκαια
Τα εχω φτιαξει με τα χερακια μου ενα ενα...
Βουρτσισμενο αλουμινιο σκελετος 28' με νυχι αφαιρουμενο πισω...
Ποτηρια ΟΛΑ εσωτερικα !!
Sram7.0 (αντιστοιχια σε SIMANO LX!)
Ανάρτηση εμπρος ρυθμιζομενη SR Suntur
Παλουκοσελο αναρτηση
Σχάρα, λαιμος τιμονιου ρυθμιζομενος.
Μεγεθος 47
Κανει για υψος απο 1,60 μεχρι 1,78
Παρεχω και τα πρωτα σερβις δωρεαν.
Βασίλης Acropolis Bikes
δεν ηξερα οτι κανεις και τετοια
αντε,καλες πωλησεις και ελπιζω αν τα πας καλα να κατεβασεις και την τιμη
βαλε ομως και καμια φωτο
Εδω φωτο... αλλα και
http://www.podilates.gr/files/images/1b.jpg
υπαρχουν ακομα κοματια?
..
ίσως να ενδιαφέρομαι... πλάνετ, τι λες; :)
θα ήθελα να τα δω από κοντά αν γίνετα ι
το mail μου είναι vassochara[at]gmail[dot]com
na ta deis apo konta,
είμαι 1.87 μου κάνει το μέγεθος τους?
V break ή δισκόφρενα?
to ena 280euro
to allo 300euro
diafora timis logo perifereiakon
Τελικά η φωτογραφία είναι αυτή που φαίνεται στο link πιο πάνω; Ο σκελετός είναι έτσι όπως αυτός που φαίνεται;
ναι η φωτο ειναι οπως στο λινκ
αυτα τα δυο εχω δεν εχω αλλα
Ποσες ταχυτητες εχουν?Ειμαι 1.70 ταιριαζει καποιο απο τα 2?
φ
οσο για το νουμερο σκελετου 47 δηλαδη ιδανικο για 1,70
αν σου αρεσει και σα σχεδιο οκ.
Στειλε μου το τηλεφωνο σου στο e-mail μου kounoupis1987@hotmail.com.Τι ωρες μπορεις?
6944306130
re paidia den katalaba, to podilato einai kainoyrgio i exei ginei anakataskeyi??
ante na figoun ta teleftaia
Οταν ενας εμπορος ανεβασε μια δημοσιευση για να ενημερωσει για την αντιπροσωπεια του (τα ξυλινα παιδικα ποδηλατα Like-A-bike) επεσαν αρκετα μελη να του πουνε για τον κανονισμο του φορουμ. Ο συγκεκριμενος κυριος κρατησε την αξιοπρεπεια του, ζητησε συγνωμη και εσβησε την ενημερωση του. Εδω και σε αλλα θεματα οταν εμπορος πουλαει ποδηλατα μεσω των αγγελιων του φορουμ, δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες;
φιλε δεν ειμαι εμπορος εχω εδω και τρια χρονια ενα γραφειο ενοικιασης ποδηλατων. Χρηματα και χρονο μονο εχω επενδυσει. Δεν υπαρχει εμπορικο ενδιαφερον στην Αθηνα, προς το παρον τουλαχιστον, απο αλλη εργασια βιοποριζω, αλλα θελω να υπαρχει στην πολη μας ενα γραφειο ενοικιασης.
πουλαω μερικα απο τα ποδηλατα που με τα χερια μου εφτιαξα γιατι ειναι πολα τα τριαντα ποδηλατα για την αθήνα.
η ποιοτητα τους ειναι για 400-450ευρω και τα δινω 250 για να βολευτουν καποιοι... μερικα τα χαρισα σε ατομα που δεν ειχαν οικονομικη ανεση και σημερα ποδηλατουν καθημερινα...
Εσυ για πες μας ποιος εισαι και που δουλευεις και κοφτεσε τοσο..
Για πες μας σε παρακαλω που δουλευεις?
Η δουλεια μου ειναι ασχετη με το ποδηλατο. Το ποδηλατο ειναι απλα ενα χομπυ μου. Δεν εχω κατι εναντιων σου, ουτε σε ξερω (πιθανον να ειχαμε μιλησει μαζι τοτε στην διαμαρτηρια για τα καμενα που εψαχνα για κουρσα). Απλα ρωταω γιατι δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες για ολους.