ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!
Ευκαιρία παιδιά...πουλάω το εξαιρετικό Αγγλικό Wisper 906 Alpino σαν καινούριο.
Το αγόρασα πριν ένα χρόνο 4/8/2011 από το http://ecycle.gr/product/english-wisper-906-alpino-alfine/
Το ποδήλατο είναι λευκό με καφέ λεπτομέρειες. Είναι εξαιρετικό ebike, έχει
1) 8 εσωτερικές ταχύτητες (Shimano Alfine)
2) Ιαπωνικό επώνυμο μοτέρ Dapush 250W.
3) Μπαταρία 14Ah που δείνει μετρημένα πραγματικά 80χλμ αυτονομία (με υποβοήθηση σtο 3 από τις 6 σκάλες που έχει) και 45χλμ( με υποβοήθηση full συνέχεια στο 6).
4) Ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπροστά.
5) Δυνατά φώτα μπρός και πίσω με φωτοκύτταρο που ανάβουν μόνα τους μόλις οι συνθήκες φωτισμού είναι χαμηλές.
6) Δισκόφρενα μηχανικά μπρός - πίσω
7) Φωτιζόμενη Οθόνη LCD με υπολογιστή ταξιδίου.
8) Τροχούς 26 ιντσών
Έχω κάνει σκάρτα 500χλμ, έχει ακόμα ένα χρόνο εγγύηση στα ηλεκτρικά και μηχανικά του μέρη.
Στις φωτό θα δείτε και το Satori stem raiser που έβαλα για να σηκώσω τον λαιμό προκειμένου να κάνω τη θέση οδήγησης πιο κάθετη. Όποιος θέλει το βγάζει!!
Φωτό.
Το ποδήλατο το πουλάω γιατί τραυματίστηκα στον ώμο (για αυτό δεν το χρhσιμοποίησα πολύ) και η ευαισθησία που μου έχει αφήσει δεν μου επιτρέπει να κουμαντάρω ποδήλατο 27 Kg.
ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΟ
1) Μια Abus Bordo που φαίνεται και στις φωτο πάνω στον σκελετό (στη θέση του παγουριού)
2) Μια τσάντα Norco σε άριστη κατάσταση αξίας 30 ευρώ.
3) και μια 26αρα σαμπρέλα αχρησιμοποίητη.
ΤΙΜΗ 1500 ΕΥΡΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6973860894
up
Ξανάποστάρω γιατί βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με τις φωτό στο αρχικό πόστ!!
UP!!!
UP
Ξ'ερω...τα 1500ευρό είναι πολλά για τέτοιες εποχές αλλά θέλει 2000+ για να το πάρεις καινούριο.........
Up ...μην ξεχνιόμαστε!!
Φαίνεται πραγματικά πολύ καλό. Θάθελα να ρωτήσω όμως, αν η μπαταρία είναι λιθίου και πόσο κοστίζει. (Δεδομένου ότι μέσα στο χρόνο, σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγή).
Ευχαριστώ.
Φίλε ΠΜ ...Η μπαταρία είναι λιθίου. 36V 14Ah. Eίναι το ακριβότερο κομάτι του ποδηλάτου και η τιμή της γύρω στα 350 - 400 ευρώ.
Βέβαια, ο κατασκευαστής δίνει κύκλο ζωής 600 φορτίσεις και αν βάλουμε μέσο όρο 50χλμ ανα φόρτιση τότε
600 Χ 50 = 30.000 χλμ. δηλαδή αν κάνεις 3.000 χλμ το χρόνο τότε θα την αλλάξεις σε 10 χρόνια