Φιλε μου αυτο δεν θα το ελεγα αναπαλαιωμενο, μαλλον "τροποποιημενο" θα το χαρακτηριζα.
Φυσικά δεν ακολουθεί τους "νόμους" των αναπαλαιωμένων πχ μανίσια ανταλλακτικά, decals κλπ απλά έβαλα την λέξη αυτή για να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι πρόκειται για παλιό ποδήλατο που υπέστη αυτήν τη διαδικασία. Επίσης δίνεται μαζί και ο πίσω εκτροχιαστής μάρκας SIMPLEX που είναι βρώμικος και όχι 100% λειτουργικός και οι μανέτες φρένων Wienmann.
Φιλε μου αυτο δεν θα το ελεγα αναπαλαιωμενο, μαλλον "τροποποιημενο" θα το χαρακτηριζα.
Φυσικά δεν ακολουθεί τους "νόμους" των αναπαλαιωμένων πχ μανίσια ανταλλακτικά, decals κλπ απλά έβαλα την λέξη αυτή για να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι πρόκειται για παλιό ποδήλατο που υπέστη αυτήν τη διαδικασία. Επίσης δίνεται μαζί και ο πίσω εκτροχιαστής μάρκας SIMPLEX που είναι βρώμικος και όχι 100% λειτουργικός και οι μανέτες φρένων Wienmann.
φίλε μου ο κόσμος στο car.gr όπου έβαλες την αγγελία δεν είναι ακριβώς ο ίδιος με εδώ.
Το ποδήλατο υπάρχει ακόμα! Αλλάχτηκε η "επίμαχη" λέξη.
μη κολας φιλε μου..οποιος ψαχνει για ρετρο εχει ματια κ βλεπει τι αγοραζει.οι υπολοιποι εχουν ποδια κ κανουν ποδηλατο.
αν μου εκανε θα το χτυπαγα.καλοπουλητο.
NEΑ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 180€
UP!
Καλημέρα κσι καλοπούλητο
Για τι ύψος κάνει?
Καλησπέρα, σου έστειλα μήνυμα!
Υπάρχει ακόμα!
UP
Αν μπορείς να μας πεις για ποιο υψος κανει;
Χαίρεται! Σου έχω στείλει μήνυμα!
πες & σε μένα για τί ύψος είναι, pse.
καλησπέρα, Αντώνης