Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Φίλος αρχάριος ψάχνει mtb καινούργιο κοντά στα 400Ε βρήκα το:
ideal pro rider 2012 (399)
κατασκευαστής Ideal
έτος 2012 year
βάρος 14.00 kg
διάμετρος τροχού 26 in
σκελετός Alloy 6061 T4/T6
πιρούνι RST Capa-ML, alloy, 80mm travel, rebound adjust, lock-out
ποτήρια FSA Semi-Integrated headset
ανάπτυξη Shimano Acera Octalink
δίσκοι 42/32/22
μεσαία τριβή Shimano UN26
πετάλια Alloy MTB
αλυσίδα KMC Z8
ελεύθερο Shimano HG31 (11-34T,8sp)
εμπρόσθιος εκτροχιαστής Shimano M310
οπίσθιος εκτροχιαστής Shimano Acera, 24sp
λεβιέδες Shimano M310 easy fire
τιμόνι ID Project riser
λαιμός ID Project alloy
χερούλια
φρένα Shimano M422 V-Brakes
μανέτες Shimano M310 alloy
εμπρόσθιο κέντρο Shimano RM70 front hub
οπίσθιο κέντρο Shimano RM70
ακτίνες stainless
ελαστικά Kenda Kadre 26x2.10
στεφάνια Exal TX-19, alloy, double wall
σέλα Selle Italia Q-Bik
ντίζα σέλας ID Project alloy
ασφάλεια σέλας QR
το παραπάνω δεν είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά φαντάζομαι μέσα στο μήνα θα το στείλει η ideal
pro rider 2011 (420)
Alloy 7005 HARDTAIL 38/41/46/51/56cm
Πηρούνι RST GILA-PRO 100mm, preload+lockout
Φρένα Shimano M422 V-Brakes
Ντεραγιέ Shimano New Alivio/Shimano Altus
Τροχοί Exal ZX-19
Χρώμα White-Black
το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο και έχει μεγαλύτερη ανάρτηση σε σχέση με το φετινό μοντέλο.
Σε αυτά τα χρήματα κοιτάω να του προτείνω κάτι το οποίο να έχει v brakes και όχι μηχανικά δισκόφρενα, πιστεύω ότι το μοντέλο του 11 είναι καλύτερο σα σύνολο αλλά θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις.
(και πάλι)ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Καλημερα και Καλη χρονια!
Εαν ο φιλος σου ενδιαφερεται για μεταχειρισμενο,πουλαω το δικο μου:
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2060044/
Αν τον ενδιαφερει μιλαμε...
Του '11 πολυ καλύτερο εάν εξαιρέσεις την ανάρτηση που ειναι κούτσουρο και πιο βαρια.
Ενδιαφέρεται για καινούργιο άσε που το XL θα του είναι μεγάλο. Είναι 1,80. Είναι τόσο χειρότερη η μια ανάρτηση σε σχέση με την άλλη SeNNinhA?
Θεωρητικά η νέα ειναι πιο ισχυρή και καλή. Αλλα ειναι πολύ σκληρή για να δουλεύει. Οπότε δουλεύει μονο σε μεγάλες ανωμαλίες. Εκτος κι αν την ανοίξεις και βάλεις πιο λεπτόρευστο λαδι.
Η παλιότερη είναι πιο ενδοτική και διαβάζει καλύτερα αλλά με πιο αδυπναμα καλάμια. Είναι και πιο ελαφριά.
Καμιά από τις δύο δεν κάνει για σοβαρο χώμα. Οπότε για χρήση πόλης θα προτιμούσα την kappa. Τα 80mm ειναι υπεραρκετα για το χώμα για το επίπεδο που μιλάμε.
Μικρο λαθος. Θεωρητικα η pro ειναι καλυτερη απο την kappa. Και εχει και πιο στιβαρα καλαμια απο την kappa. Για απλο χωμα δεν ειναι τοσο ενδοτικη οσο η kappa(που την θεωρω πολυ μαλακη). Για χρηση πολης εγω προτιμω οσο πιο σκληρη αναρτηση γινεται ωστε να μην σκυβω συνεχεια για lockout οποτε και εκει την pro θα προτιμουσα. Βεβαια αυτα ειναι θεμα γουστου για τον καθενα. Απο την αλλη ομως οτι gila 2012 εχω δει ως τωρα μου φαινονται οτι δεν ειναι τοσο κουτσουρα οσο οι περσινες (μπορει να ειναι απλως και η αισθηση μου μονο)
Για τις φετινές pro δεν ξέρω. Αλλά οι προηγούμενες όλες μετα τον μήνα δεν δούλευαν σχεδον καθόλου. Είτε την είχες είτε όχι το ίδιο και το αυτο. Είναι και βαριές 2,2+ Kg οπότε απλά κουβαλάς ένα κούτσουρο
μαζί σου. Καλύτερα να δώσεις 45€ και να πάρεις ένα ωραιο rigid αλουμινίου πηρουνι απο το eBay με μόλις 650gr βάρος.
Η Kapa απο την άλλη τουλάχιστον δουλεύουν. Για την πόλη είναι μια χαρά. Και για πατημένο χωματόδρομο επίσης. Σε μονοπάτι και σε ζόρια έχει πολλές ελαστικότητες λόγω αδύναμων καλαμιών. Αλλα και η pro εκει πάλι άθλια είναι γιατί πάλι δουλεύει μόνο σε πολυ ζόρι ή με βαρύ αναβάτη.
Προσωπικά και για χώμα και και για άσφαλτο με βόλεψε καλύτερα η kapa (είναι και ελαφρύτερη ~1,9kg).
Για πέταμα και οι δύο για οτιδήποτε χωματινο πάνω απο απλο χωματόδρομο.
Μια χαρα για το επίπεδο του σκελετού του prorider αν και υπάρχουν και καλυτερες σε αυτη την κατηγορία.
Δεν ξέρω για τις 2012 αλλα οι προηγούμενες pro είναι οτι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει.
Προσωπικές εκτιμήσεις πάντα
φετινες pro δεν υπαρχουν (ολες λεγονται gila σκετο).
το λαθος που εννοουσα ηταν οτι μαλλον μπερδεψες την νεα με την παλια στην προηγουμενη απαντηση.Μπορει να μην καταλαβα και εγω καλα.
Τωρα γι'αυτο που λες. Εγω τουλαχιστον εχω μια πανω (oil-coil ομως) και συνεχιζει να δουλευει. Σκληρη μεν αλλα την προτιμω απο καποιες πολυ μαλακες που τερματιζουν σχετικα ευκολα με την χρηση που κανω. Απο την αλλη σε ασφαλτο προτιμω να ειναι πολυ σκληρη η αναρτηση (αν μιλαμε για ανρτηση και οχι rigid που σιγουρα για ασφαλτο το προτιμω).
Τωρα για το αν κανουν για πολυ χωμα σε αυτο το επιπεδο τιμης δεν περιμενεις να δουλευουν σαν αλλες που κανουν πιο ακριβα και απο το ποσο που κανει ολο το ποδηλατο. Τουλαχιστον σε αυτο το επιπεδο τιμης κοιταω να μην σπανε πρωτα και μετα συνεχιζουμε.
Και λιγο off-topic
Σε αυτο το επιπεδο τιμης ποια θεωρεις αξιοπρεπη για να ειναι σε εισαγωγικο μτβ??
Όταν έλεγα παλια-καινούργια εννοούσα παλιό-καινούργιο (2011-2012) μοντέλο Ideal με την αντίστοιχη ανάρτηση. Εγω το διατυπωσα στραβά γιατί βαριομουν να γράψω. Η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε kappa & pro.
Για εισαγωγικό ΜΤΒ θα προτιμούσα rigid. Αλλιώς κάποια ενδοτική ανάρτηση που να διαβάζει τουλάχιστον. Καμία δεν μου αρέσει. Απο τις επιλογές θα έλεγα την πιο ελαφριά και μαλακή τουλάχιστον. Βέβαια είμαι 77 κιλά.
Και εξηγω:
Η χρήση του εισαγωγικού ΜΤΒ ειναι κατα βάση πόλη και χαλαρά πράγματα σε χώμα. Οπότε μια μαλακή 80άρα δουλεύει αρκετά αποδεκτά. Κι αν τερματίσει κάποια στιγμη δεν θα πάθει και τίποτε. Το μαλακό βοηθάει στο χώμα (δεν θα κάνει μεγάλες ανηφόρες ένας αρχάριος) και στα πεζοδρόμια στην πόλη. Το lockout το θεωρω περιτο γι αυτή την κατηγορία. Πολλές φορές μένει κλειδωμενο και σκάς σε χοντρή λακούβα και παπαλα το κλείδωμα.
Παρεμπιπτωντως οι RST Gila Pro έχουν πολλές αναφορές για διαρροές απο τις τσιμούχες.
εχουμε μαλλον διαφορετικη χρηση στο μυαλο μας. Μαλλον οι διαφορες μας προερχονται και απο την διαφορα του βαρους μας (13+)
Για το lockout συμφωνω.
Αυτο για τις τσιμουχες το ξερω και εγω. Ολοι συνιστουν συνεχεια σκουπισμα και γρασο για να μην ξερενονται.
κ σε αυτο.... http://www.scott-sports.com/us_en/product/10030/55715/217992 σε πολλα μαγαζια το εχουν 400-420 σε προσφορα(μοντελο 11)...
μια κ λέτε για αναρτήσεις ξέρει κανεις τι ρόλο βαράει η RST omega του '11
λέει τίποτα ή ειναι κουστουρο? Προσπαθώ να την "μαθω" στο ποδήλατο αλλα ειναι η πρώτη μου ανθρώπινη ανάρτηση κ δεν ξέρω κ πολλά.
γενικά θεωρώ οτι τελικά στα ποδήλατα καθε πέρσι κ καλύτερα .(απο θεμα εξοπλισμού τουλάχιστον)
Επίσης αφου υπάρχουν προσφορές σε μοντέλα του 11 του 10 θα τα προτιμούσα ενα απο αυτά παρά του 12
φιλικά πάνος
Ενδιαφέρουσα πρόταση stolimer. Γενικά παιδιά πάντως η χρήση που θα του κάνει θα είναι πόλη και από χώμα δασικοί δρόμοι και ελάχιστα εύκολα μονοπάτια.
Το scott από ότι είδα τώρα δεν έχει δίπατη ζάντα, οπότε μάλλον πάει για pro rider εκτός και αν υπάρχει καμία ποιο τίμια λύση σε αυτά τα χρήματα.
Τελικά πήρε το pro rider του 11.
Καλοτάξιδο!!
Πάντα όρθιος! κ κράνος μην ξεχάσει !
καλοταξιδο. τι χρωμα το πηρε??
Το άσπρο. Πολύ ωραίο!!