Αγορα ποδηλατου

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
betonieris
Απών/απούσα

Καλησπέρα στην ομαδα, 

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας ως πιο εμπειροι για την αγορα ενος ποδηλατου. 

Προσανατολιζομαι να αγοράσω ενα mtb hardtail προκειμενου να καλύψω την αναγκη μου για βολτα σε χωμα αλλα και σε αστικο περιβαλλον.

Το budget που διαθετω ειναι γύρω στα 600 ευρω.

Εχοντας ψαξει με τα βασικα που γνωριζω συγκλινω σε μοντελα οπως

Cube aim race ή sl

Scott aspect 950

Ktm chicago

Gt avalance

Πλην ομως επειδη δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στα περιφερειακα αυτων καθως και στο μεγεθος των τροχων, θα ηθελα την βοήθεια σας. Ευχαριστώ!! 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Καλησπέρα φίλε.
Η απόφαση για τον τύπο ποδηλάτου είναι ειλημμένη  κ έχει πρόηγηθει το σχετικό ψάξιμο;
Αν ναι, και είσαι σίγουρος ότι θέλεις mtb, τότε μπορείς να συνεχίσεις την αναζήτηση σου.
Από αυτό που διαβάζω όμως (βολτα σε χωμα αλλα και σε αστικο περιβαλλον) δεν προκύπτει ότι πρέπει να πας απαραίτητα σε mtb, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Πρέπει βέβαια να προσδιοριστεί περισσότερο τι εννοείς "βολτα σε χωμα".

betonieris
Απών/απούσα

Οταν αναφερομαι στο χώμα, οι συχνοτερες διαδρομές θα είναι χωματόδρομοι, νορμαλ αλλα και κακοτραχηλοι. Και σίγουρα μεγαλο κομματι θα περιεχει ασφαλτο. Επειδη θα μετακομίσω σε μερικους μηνες απο Αθηνα στην επαρχια δεν ξερω τι αμιγώς βουνισιες διαδρομες θα βρω εκει αλλα σίγουρα θα τις διαβω και αυτες. 

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Κάποτε όταν ρώτησα έναν αθλητή, σε περίπτωση που πάρω mtb τι να προτιμήσω, μου λέει: «Να έχει τουλάχιστον Deore μετάδοση», οπότε προσωπικά θα μάζευα λίγα λεφτά ακόμα και θα πήγαινα σε μία καλύτερη επιλογή(με Shimano Deore). Επίσης αντί για Scott Aspect δες το Scott Scale μακράν καλύτερο(το είχα κάνει βόλτα παλιά μπάλα πήγαινε, με 29αρι τροχό απ'τα πρώτα που είχαν βγεί).

contact