φούλ κάρβουνο ; φούλ φύρα;!!

81 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Πλανετ έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα εδώ μέσα,που αλλΑ σε προσβάλουν και σε αλλΑ προσβάλλεις...όπως ανέφερα και πιο πάνω το θέμα δεν είναι μόνο εσύ...αλλΑ όσοι εδώ προσβάλουν και βρίζουν ...και όχι εγώ δεν δέχομαι για ενΑ λάθος που πω,ο άλλος να με πει μαλακα,μπορείς να το πεις με επιχειρηματα ότι έχει λάθος χωρίς να βρίσεις....
Στο συγκεκριμένο θέμα εβρισες επανειλημμένα που θεωρώ λάθος σου.
Το εάν έχεις βοηθήσει κάποιους ,είναι εκτός θέματος και άσχετο με χαρακτηρισμούς που μπορεί να κανείς σε ενΑ συμφοριτη.
Το θέμα είναι οτι σε ενΑ ακόμα θέμα ,έγινε ακριβός το ίδιο που γίνεται συνήθως...ο κακομοίρης ο πεταλιαρης για καρμπόν μιλούσε...σε κόντρα κατέληξε.
Εάν αυτό το μπάχαλο λέγεται διαχείριση τότε έχω λάθος εγώ.
Σε αυτό το θέμα δεν ξανά απαντάω γιατί αρκετά το χαλασαμε.ανοίχτηκε καινούργιο,οποίος θέλει εκεί.

paris.gr
Εικόνα paris.gr
Απών/απούσα

Κοιτα Plannet αν και τα μηνυματα σου εχουν γινει edit η σβηστει και εσυ κανεις πως ξεχνας, εσυ το ξεκινησες γραφοντας χαρακτηριστικα σε απαντηση μου που δεν αναφεροταν σε εσενα "δυο σειρουλες για να τελειωνουμε με τους ηλιθιους".

Απο εκει και περα το οτι εχεις οτι εχεις φαει ban και μαλιστα σε διαφορετικους λογαριασμους η οτι προσβαλλεις κοσμο οπως εκανες αναιτια και με εμενα δεν ειναι ψεμα ουτε δυσφημιση, ηταν αρκετο ομως για να αρχισει ο οχετος απο μερους σου.

Οπως σου ειπα δεν εχω καμια διαθεση να πεσω στο επιπεδο της συζητησης σου και οπως ειδες δεν το εκανα κι ας με βριζεις επανηλημενα. Ας το αφησουμε εδω και ας κρινουν αυτοι που πρεπει να κρινουν.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

As32 wrote:
Πλανετ έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα εδώ μέσα,που αλλΑ σε προσβάλουν και σε αλλΑ προσβάλλεις...όπως ανέφερα και πιο πάνω το θέμα δεν είναι μόνο εσύ...αλλΑ όσοι εδώ προσβάλουν και βρίζουν ...και όχι εγώ δεν δέχομαι για ενΑ λάθος που πω,ο άλλος να με πει μαλακα,μπορείς να το πεις με επιχειρηματα ότι έχει λάθος χωρίς να βρίσεις....
Στο συγκεκριμένο θέμα εβρισες επανειλημμένα που θεωρώ λάθος σου.
Το εάν έχεις βοηθήσει κάποιους ,είναι εκτός θέματος και άσχετο με χαρακτηρισμούς που μπορεί να κανείς σε ενΑ συμφοριτη.
Το θέμα είναι οτι σε ενΑ ακόμα θέμα ,έγινε ακριβός το ίδιο που γίνεται συνήθως...ο κακομοίρης ο πεταλιαρης για καρμπόν μιλούσε...σε κόντρα κατέληξε.
Εάν αυτό το μπάχαλο λέγεται διαχείριση τότε έχω λάθος εγώ.
Σε αυτό το θέμα δεν ξανά απαντάω γιατί αρκετά το χαλασαμε.ανοίχτηκε καινούργιο,οποίος θέλει εκεί.

και εγώ τι να κάνω που κατέληξε σε κόντρα
???
το ότι δεν ξέρει ο αλλός τι σημαίνει εγγύηση είναι δικό μου λάθος???
εγώ πήγα να του εξειγήσω και αυτός για να αποδείξει ότι έχω άδικο
προσπάθησε να με μειώσει και να αποδείξει πως δεν είμαι αξιόπιστή πηγή
γιατί έφαγα ban σε άλλο forum
οπότε μάντεψε ποιος γάμησε το θέμα
:D
και κάτι ακόμα
εγώ δεν κρύβομε πίσω από το δάχτυλο μου

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

paris.gr wrote:
Κοιτα Plannet αν και τα μηνυματα σου εχουν γινει edit η σβηστει και εσυ κανεις πως ξεχνας, εσυ το ξεκινησες γραφοντας χαρακτηριστικα σε απαντηση μου που δεν αναφεροταν σε εσενα "δυο σειρουλες για να τελειωνουμε με τους ηλιθιους".

Απο εκει και περα το οτι εχεις οτι εχεις φαει ban και μαλιστα σε διαφορετικους λογαριασμους η οτι προσβαλλεις κοσμο οπως εκανες αναιτια και με εμενα δεν ειναι ψεμα ουτε δυσφημιση, ηταν αρκετο ομως για να αρχισει ο οχετος απο μερους σου.

Οπως σου ειπα δεν εχω καμια διαθεση να πεσω στο επιπεδο της συζητησης σου και οπως ειδες δεν το εκανα κι ας με βριζεις επανηλημενα. Ας το αφησουμε εδω και ας κρινουν αυτοι που πρεπει να κρινουν.

όταν γράφω κάτι
και ο αλλός μου λέει κάτι μετα το οποίο το έχω ήδη απαντήσει
τι άλλο είναι πέραν ηλιθιότητας???
ban είχα φάει όχι γιατι πρόσβαλα κάποιον ούτε για διπλά accounts
ban έδαγα γιατί τότε έλεγα πως για αστική μετακίνηση δεν χρειάζετε να σκάσεις 1000 ευρό και ούτε χρειάζετε να έχεις super duper δισκόφρενα
α και έλεγα πως είναι αδιανόητο να δώσεις 4-5κ ευρό και να μην κάνεις κάτι custom είτε από σκελετό είτε από ανταλλακτικά
βέβαια τοτε το αγαπημένο σου forum δεν πουλούσε custom λύσεις
λέγανε ότι υπάρχει λογιστικό πρόβλημα και ότι θα βγει πιο ακριβό και άλλες τέτοιες παπαριές που τις ακούω ακόμα και σήμερα
βέβαια πλέον το αγαπημένο σου forum και custom κάνει
και πιο φτηνά τα βγάζει και super duper wow είναι
α και λύσανε το λογιστικό πρόβλημα
έλεος
μάθε πρώτα και μετά έλα να μου την πεις

paris.gr
Εικόνα paris.gr
Απών/απούσα

Plannet τοσα θεματα και τοσες σελιδες σε δυο φορουμ γραφουν για εσενα. Και εσυ σε καθε απαντηση σου επιβεβαιωνεις οσα λενε. Σου ειπα ας το αφησουμε εδω.

ΥΓ. Μαλλον βρεχει...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

paris.gr wrote:
Plannet τοσα θεματα και τοσες σελιδες σε δυο φορουμ γραφουν για εσενα. Και εσυ σε καθε απαντηση σου επιβεβαιωνεις οσα λενε. Σου ειπα ας το αφησουμε εδω.

ΥΓ. Μαλλον βρεχει...

μου αρέσει που έχεις δικιά σου άποψη και δεν ασχολείσαι με κουτσομπολιό

Wicca
Απών/απούσα

Φτάνει πλάνετ. Έλα αρκετά. Μίλησες άσχημα στον Πάρη και γενικότερα μιλάς άσχημα. Δεν μπορείς ρε συ να είσαι λίγο πιο ευγενικός; Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα. Και δίκιο να έχεις το χάνεις γιατί μπινελίκώνεις τον κόσμο. Κοφτό. Κουράζει και μας χαλάει την αισθητική. :)

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα
Υβριστικό σχόλιο.
Wicca
Απών/απούσα

Αλλάζουν τα γαϊδούρια; προφανώς όχι.

stav172
Απών/απούσα

Ρε έλιωσα με τις τελευταίες δύο απαντήσεις

Vale
Απών/απούσα

Δε θυμάμαι εάν στο είχα πει τότε ρε συ θείο (πρέπει να έλειπες).
Πέρυσι, είχα δει ένα μεταχείρο πλαίσιο (time VX s.p.) και ευτυχώς, με σταμάτησε ο Eaglos. Οι λόγοι πολλοί.

Το σωστό ερώτημα θα ήταν:
-Θα αγόραζες ποτέ 2ο χέρι κάρμπον και γιατί;
-Αλουμίνιο ή ό,τι άλλο, γιατί θα έπαιρνες πιο εύκολα;

Αυτά.
Φιλιά μες στα μούτρα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Vale wrote:
Πέρυσι, είχα δει ένα μεταχείρο πλαίσιο (time VX s.p.) και ευτυχώς, με σταμάτησε ο Eaglos. Οι λόγοι πολλοί.

Αυτά.
Φιλιά μες στα μούτρα.

να σε ρωτήσω
εσύ ακόμα με την παλιά σέλα που ήθελες να αλλάξεις είσαι ακόμα??

Vale
Απών/απούσα

Plannet wrote:
Vale wrote:

Αυτά.
Φιλιά μες στα μούτρα.

να σε ρωτήσω
εσύ ακόμα με την παλιά σέλα που ήθελες να αλλάξεις είσαι ακόμα??

Ρε θείο, άσε τη δική μου σέλα. Εδώ δες άλλα κόλπα με τρελά πιτσιρίκια.
Μάντεψε ποια σέλα έχω δει από κοντά, (την έχω κλάσει και λίγο)...χοχο χο

Σημ. Τα μοτόρια βγάζουν τρελά ταλέντα.

panos81
Εικόνα panos81
Απών/απούσα

Και μετα λέμε γιατι έχουμε γίνει μπουρδελο σαν κράτος και τι μας φταίει ;;
Αν μπει κανείς εδώ μέσα και διαβάσει 5-10 θέματα θα καταλάβει ......
Οτι ναναι ...!!!
Το φόρουμ δεν νομίζω οτι μπορεί να πιάσει πιο πολυ πατο ,μπαίνω ήδη πολυ σπάνια να διαβάσω κανά θέμα , αλλα
απο εδώ και πέρα λέω να μην μπαίνω καθόλου , με χαλάει !

υγ. Carbon και μυαλά στα κάγκελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vale
Απών/απούσα

Έτσι.
Μπουρδέλο η κατάσταση. Πού πάμε ως χώρα;

Σκέψου τώρα, να έχω κούρσα 10 μήνες και να έχω γνώμη για carbon και να απαξιώ τους πάντες.
Τρελό καράτε δηλαδή.

Ταλέντο λέμε.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Eυχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! Με αφορμή ειδικότερα το παραπάνω, του φίλου, επεκτείνομαι ... λέω εγώ τώρα:
Τί γίνεται και με την (ωφέλιμη)ζωή των επιμέρους carbon κοματιών, παλουκόσελλο, τιμόνια, λαιμοί και λοιπά;
Το θέμα αφορά πάνω απο όλα τη σωματική μας ακεραιότητα.Θα έλεγε κανείς, όσα δέ φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αλλα δέν είναι μόνο η τιμή αυτή που καθορίζει τη ποιότητα,την αντοχή και τις ιδιότητες ενός μεταχειρισμένου κάρμπον.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Kostikas
Εικόνα Kostikas
Απών/απούσα

Προσοχη: αξιοπιστη απαντηση θα θεωρηθει οσων εχουν καρμπον εξαρτηματα πανω απο δεκαετια!
Ολοι οι αλλοι εχετε χρονια να μαθετε!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
Eυχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! Με αφορμή ειδικότερα το παραπάνω, του φίλου, επεκτείνομαι ... λέω εγώ τώρα:
Τί γίνεται και με την (ωφέλιμη)ζωή των επιμέρους carbon κοματιών, παλουκόσελλο, τιμόνια, λαιμοί και λοιπά;
Το θέμα αφορά πάνω απο όλα τη σωματική μας ακεραιότητα.Θα έλεγε κανείς, όσα δέ φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αλλα δέν είναι μόνο η τιμή αυτή που καθορίζει τη ποιότητα,την αντοχή και τις ιδιότητες ενός μεταχειρισμένου κάρμπον.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

το carbon είναι ιδιαίτερο υλικό
βασικά έχει τον χαρακτηρισμό ως ζωντανός οργανισμός μιας και μεταβάλετε
δλδ άλλα χαρακτηριστικά θα έχει όταν θα το αγοράσεις και άλλα μετά από 5000 χλμ
και αυτά εξαρτόντε όχι τόσο από τα χλμ που θα κάνεις
αλλά από την συντήρηση που θα του κάνεις
δλδ αν το αφίνεις στο μπαλκόνι να το τρώει ο ήλιος
δεν θα σου βγάλει ούτε μήνα
οπότε η αντοχή έχει να κάνει με την συντήρηση
σίγουρα από πλέξη σε πλέξη και από υλικό σε ύλικό έχει διαφορές
αλλά ως συνήθως εσύ θα τις μάθεις όταν πλέον θα είναι αργά

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Kostikas wrote:
Προσοχη: αξιοπιστη απαντηση θα θεωρηθει οσων εχουν καρμπον εξαρτηματα πανω απο δεκαετια!

δλδ αν κάποιος έρθει και του έχει σπάσει στα 5 χρόνια και του άλλου στα 10 χρόνια
πια είναι η διάρκεια ζωής του carbon?

Kostikas
Εικόνα Kostikas
Απών/απούσα

Plannet wrote:
Kostikas wrote:

δλδ αν κάποιος έρθει και του έχει σπάσει στα 5 χρόνια και του άλλου στα 10 χρόνια
πια είναι η διάρκεια ζωής του carbon?

Δεν γνωριζω απο καρμπον, δεν ειχα ποτε (ουτε και τωρα εχω)! Δεν καταλαβαινω ομως γιατι με ρωτας!