Γνώμες από έμπειρους

13 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Petr84
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους!

Εχω κάποιες απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας έτσι ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή!

Αρχικα θα πω πως δεν είμαι και ο πιο έμπειρος αναφορικά με το τι κυκλοφορεί στην αγορά και κατά ποσο αξιόπιστο μπορεί να είναι κάποιο ποδήλατο. 
Ένα Ideal pro rider έχω από τα 14 (αν θυμάμαι καλά) και είμαι 36. Το δούλεψα πολύ στα παιδικά μου χρόνια, το δούλεψα ελαφρά τα τελευταία 10.

Δεν λες ότι είναι κ σε άσχημη κατάσταση βέβαια γιατί σε έναν έλεγχο που του έκανα εκτός από μια ακτινολογιση και ένα συμμάζεμα ελαφρό γενικά στα υπόλοιπα δεν χρειάστηκε κ κάτι άλλο. 
Σκέφτομαι λοιπόν το εξής. Να πάρω καινούριο η να δώσω λεφτά κ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό; Και αν πεις ότι παίρνω καινούριο ποιο να πάρω;

το μπατζετ μου φτάνει ταβάνι στα 600 €. Θέλω ένα ποδήλατο το οποίο θα μου δίνει τη δυνατότητα μιας καλής άσκησης αν πω ότι θα βγω για αυτό αλλά και να κυκλοφορώ κ σε πιο χαλαρή κατάσταση. 
Έχω δει κάποια ποδήλατα από όλα αυτά που έχουν τα μαγαζιά (τα πιο πολλά έχουν και τα ίδια) και θα ήθελα την άποψη σας για αυτά η αν έχετε κάτι άλλο σαν πρόταση για πόλη κυρίως μιλάμε πάντα. 

-Scott Subcross 50

-Giant Escape 3 Disc 

-Ideal Funcore 

Απο ότι διάβασα για άσκηση τα καλύτερα είναι τα road bikes αλλά από αυτά που είδα στα μαγαζιά ξεφεύγουμε λίγο. Μετά αναφερόταν ότι καλά είναι κ τα trekking η τα city fitness αλλά κάπου εκεί άρχισε η ζαλάδα με τα είδη και το τι συνδυάζουν και είπα απλά να απευθυνθώ σε κάποιον που ξέρει πριν κάνω καμία λάθος επιλογή. 
Αναμενω λοιπόν την άποψη σας κ ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

 

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aldro
Απών/απούσα

Γειά σας . Εάν με χαλαρή βόλτα εννοείτε μέχρι 30 χλμ.  το ποδήλατο που έχετε είναι μια χαρά . Για βόλτες από 40 έως 100 χλμ θα προτιμούσα πρώτα το Giant & μετά το Ιdeal

 

Petr84
Απών/απούσα

Καλησπέρα!
Ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση! 

Ναι σε πρώτη φάση δεν σκεφτόμουν κάτι το πολύ extreme. Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα βουνά (τουλάχιστον ακόμα ποιος ξέρει). 
Αν και από τα τρία έμεινα πιο πολύ στο Scott και από δυο τρεις γνώμες που πήρα εκεί με κατατοπίσαν όλοι αναφορικά με την ποιότητα σε σχέση με τον χρόνο και φυσικά με την τιμή. 
Βέβαια κανένας δεν το είχε διαθέσιμο (κανένα από τα τρία βασικά) οποτε στην παρούσα κατάσταση μάλλον θα πάω για ένα συμμάζεμα του pro rider και βλέπουμε! 
Μάλλον για το Scott με βλέπω πάντως όταν κ οποτε εμφανιστεί στην αγορά 
 

Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

Ο κάθε ένας λέει την γνώμη του. Οι απόψεις διίστανται... Την καλύτερη γνώμη θα στην πει η εμπειρία σου. Πήγαινε και δοκίμασε ποδήλατα 

Petr84
Απών/απούσα

Σίγουρα οι απόψεις είναι διαφορετικές ανάλογα πάντα. Αλλά κάποιες εταιρίες όπως κ κάποια μοντέλα θεωρητικά δεν είναι πιο αξιόπιστα από κάποια αλλα; Στο μπατζετ που έχω στο μυαλό μου και για αυτό που θα ήθελα το ποδήλατο ξεχώρισα αυτά...αν υπάρχει κάτι άλλο ανάλογο η αν ξεχωρίζει πιο πολύ κάποιο από αυτά είναι η απορία μου. Γιατί αν δεν έχουν κ μεγάλες διαφορες τότε φυσικά θα πάω στο πιο οικονομικό 

Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

Στο λέω αυτό γιατί εγώ πχ έχω ideal trekking με ανάρτηση και με έχει βολέψει πολύ. Άλλοι πάλι λένε μακριά από ανάρτηση οπότε καλό θα ήταν τουλάχιστο στο θέμα ανάρτηση να έχεις δοκιμάσει ποδήλατα και να αποφασίσεις αν θες με η χωρίς από μόνος σου. Γιατί αν ακούς τον κάθε ένα μας για το θέμα ανάρτησης σώθηκες χαχαχα 

Petr84
Απών/απούσα
Petr84
Απών/απούσα
Petr84
Απών/απούσα
Petr84
Απών/απούσα
Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

Πάντως άμα το prorider είναι στο μέγεθος σου κράτα το και βάλε του λάστιχα πόλης.. Σήμερα είδα στην γειτονιά μου ένα ideal Zig Zag εκπληκτικό με λάστιχα trekking θα προσπαθήσω να δω πως ανεβάζουν φωτογραφία. Έψαξα και είδα ότι το μοντέλο είναι του 2013 και ήταν τέλειο 

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Φωτογραφια ανεβαζεις καπου αλλου (imgur πχ) και βαζεις το link της μονο εδω. Μπορεις να ανεβασεις εδω μονο αν φτιαχνεις νεο θεμα (αν θυμαμαι καλα) και σιγουρα στις αγγελιες.

 

Petr84
Απών/απούσα

Δεν υπάρχει ποδήλατο εδώ ούτε για δείγμα! Κ δε θέλω να δώσω λεφτά απλά για να πάρω ένα! Κανένας δεν ξέρει ποτε θα έχει κ ποιο μοντέλο! Θα πάω για...extreme makeover το pro rider κ τέλος! Δε νομίζω να χρειαστεί να πέσουν περισσότερα από όσα θα έδινα για ένα απλό τύπου orient η ballistic που είναι τα μόνα που βρίσκεις παντού! Και αυτό με τα λάστιχα το σκέφτηκα κ εγώ κ αν κάθεται ακόμα καλύτερα αλλά θα δούμε! Αν τελικά βγει τπτ θα ανεβάσω φωτό. Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες.

contact