Γνωμες για αγορα ποδηλατου

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Kwstas12
Απών/απούσα

Ψαχνω αρεκτες μερες για καποιο single speed/fixed gear, μεταχαειρισμενο για να ειναι οικονομικοτερο αλλα τιποτα.. οι μερες περνουν και το ποδηλατο θα με βοηθησει αρκετα στις μετακινησεις σχολη-σπιτι και και σε ψιλοδουλειες που θα χρειαζονται μερικο περπατημα... αρκετα μεγαλος προλογος... στο θεμα μας... εψαξα στο ιντερνετ (σκρουτζ και ποδηλαταδικα ξεχωριστα) και το πιο φθινο που βρηκα ειχε 260 ευρω.. απο την αλλη ειδα σε μια σελιδα στο ιντερετ μια εταιρια 6KU.. δεν εχω ιδεα απο ποιοτητα και εδω θα ηθελα τη βοηθεια σας.. εχει αγορασει καποιος απο ιντερνετ ποδηλατο? εμπιστευομαι κατι τετοιο? ευχαριστω προκαταβολικα! 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
geatle
Απών/απούσα

για singlespeed ισως κανεις την δουλεια σου και με ενα φθηνο. για fixed θελες ποιοτητα. οπως και να εχει προσεχε στο μεγεθος και μην παρεις τιποτα με τεραστιους V τροχους.

Kwstas12
Απών/απούσα

Καλησπερα! Μετα απο αρκετο ψαξιμο σε τιμες και ποδηλατα τα οποια ειδα απο κοντα σε ποδηλαταδικα, κατεληξα σε ενα το οποιο ο ποδηλατας μου λεει οτι ειναι καινουργιο.. απο την αλλη τα λαστιχα ηταν λερωμενα (περπατημενα) οσο να ναι χωρις να ειναι φθαρμενα ομως... υπαρχουν αλλα σημεια απο τα οποια θα μπορω να καταλαβω αν απλα ψαχνονται αρκετοι με αυτο το ποδηλατο και το δοκιμαζουν η απλα προσπαθει να μου πουλησει μεταχειρισμενο για καινουργιο? ευχαριστω!!

geatle
Απών/απούσα

αμα δεν εμπιστευεσαι το συγκεκριμενο μαγαζι πηγαινε σε αλλο. αργοτερα θα πας για να σου φταξει το ποδηλατο και θα εχεις παλι αμφιβολιες.