Γνώμες για KTM Ultra 3.29

43 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kinslayer007
Απών/απούσα

Είμαι αρχάριος και αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου βήμα στον χώρο του ποδηλάτου. Ύστερα απο ψάξιμο κατέληξα σε mountain 29er και συγκεκριμένα σκέφτομαι το ΚΤΜ ultra 3.29 στα 650 ευρώ. Δε ξέρω αν τα αξίζει τα λεφτά του όμως...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
stolimer
Απών/απούσα

Για την κατηγορια του.... Κατα την γνωμη μου, η μονη παραφωνια(αν δεν κανω λαθος) ειναι οτι δεν εχει lock out στο πιρουνι....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

καταρχήν γιατί θέλεις το συγκεκριμένο?
όχι σαν μάρκα αλλά σαν κατηγορία .....!!!

θα σου πω τι βλέπω στο συγκεκριμένο
μεσαία τριβή αν την πας χώμα θα θέλει άλλαγμα σε κάνα 3μήνο (και δεν θα καλύπτεται από εγγύηση)
η ανάρτηση το ίδιο άσε που δεν είναι για χώμα
τα δισκόφρενα μην τα εμπιστεύεσαι δεν έχουν σωστή θερμοαπαγογή
για απλές διαδρομές οκ θα πιάνουν ή θα προσπαθήσουν να το κάνουν
σε δύσκολες διαδρομές θα ζεσταθούν και μετά θα πας χωρίς αύριο :D
στην ουσιά το συγκεκριμένο ποδήλατο δεν κάνει για βουνό
όχι πως δεν θα μπει
απλά για να πεις να πας βουνό με αξιώσεις πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό ή σε κάπιο πιο έξυπνα ντυμένο ποδήλατο κάτι το οποίο δεν είναι το κτμ
αν θέλεις ένα ποδήλατο για τας εξοχάς είναι μία χαρά το κτμ

α και δεν έχει Lock out (λες και έχει όλα τα άλλα) έλεος ρε μαλάκα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

αν θέλεις να μπεις με αξιόσεις στο βουνό με 29ρι θέλεις κάτι τέτοιο
http://www.ktm-bikes.at/mountain/29er/hardtail-alu/Ultra129.php?lang=DE
και αφού το πάρεις μάζεψε κάνα 200ευρό να πάρεις κάνα δισκόφρενο της προκοπής
:D

uhu
Απών/απούσα

Μια χαρά είναι το ποδήλατο.
Ακόμα χειρότερη μεσαία τριβή, εχει κάνει σε μένα προσωπικά εδώ και ενάμιση χρόνο άφθονο χώμα τα Σαββατοκύριακα (καιρού επιτρέποντας) και πραγματικά την εχω ξεχάσει.
Καλύτερα βέβαια να είχε πεταλιέρα hallowtech και ανάλογη τριβή αλλά μια χαρά δουλεύουν και οι sealed με τετράγωνο ή οκτάγωνο καρέ.
Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι αν θες mountain με 29άρη ή 26άρη τροχο.
Τα 29άρια λένε ότι ταιριάζουν καλύτερα σε ψηλούς αναβάτες (πάνω απο 1,80)
Το 26ρ είναι άνετο σε στενά καλντερίμια και σε μονοπάτια, το 29άρι στρίβει πιο δύσκολα αλλά προσπερνά ανετότερα κάποιες ανωμαλίες και εχει την αρχοντιά της μεγάλης ρόδας στην κύληση.
Μεγάλη ρόδα όμως σημαίνει και βαρύτερη ρόδα = δυσκολότερη επιτάχυνση στην ανηφόρα.

Και τα 29άρια mountain είναι πάντως. Απλά για XC χρήση και όχι εντελώς για κακοτράχαλο βουνό με drops.

Εγώ θα κοίταζα και το Ideal prisma 29r που μετρητής το αφήνουν 820-860.
Ξέρω θα σου φανούν αρκετά αλλά μόνο το πιρούνι που είναι αέρα να σκεφτείς την hallowtech και τα ανώτερα derailer μπρος πίσω που πιθανός μελλοντικά χρειαστούν αναβάθμιση στο KTM τα εχεις βγάλει τα λ7 σου.

Επίσης για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το ideal crossmo του 2011 τσουλάει καλύτερα απο το ακριβότερο life one της κοπελιάς μου και αυτό εχει μετρήσει λίγο στην άποψη μου στα ideal vs ktm.

Αν εχεις κανάν στην γερμανία να μπορεί να σου στείλει κοίταξε και αυτό.

http://www.bike-discount.de/shop/k1275/a58240/zr-race-29er-5-0.html

kinslayer007
Απών/απούσα

Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση.Για να καταλάβετε, έχω ένα φίλο που με έχει ζαλίσει να πάρουμε τα βουνά με τα ποδήλατα και μ'αρέσει σαν ιδέα.
Σκέφτομαι όμως ότι πόσες φορές θα το χρησιμοποιώ σε απαιτητικές διαδρομές, 1, 2 φορές το μήνα;
Περισσότερο θα το έχω να πηγαίνω στη δουλειά ή καμιά βόλτα στη πόλη και γι αυτό θεώρησα ότι με μεγαλύτερη ζάντα θα είμαι πιο "άνετος".
Το συγκεκριμένο μ άρεσε και οπτικά οπότε έλεγα να το πάρω.
Όλα αυτά στη θεωρία βέβαια.
Κάτι άλλο που προτείνετε; Το κακό είναι ότι είμαι ήδη έξω από τον προυπολογισμό μου στα 650 ευρώ.

uhu
Απών/απούσα

Πάρε το KTM που σου αρέσει τότε.
Η χρήση που θα κάνεις δεν απαιτεί περισσότερα και το 29άρι θα πηγαίνει πολύ καλά και σε δρόμο.
Το αντίστοιχο ideal του 3,29 είναι το Kritton ρώτα και αυτό πόσο κάνει μπας και πέσεις κάτω απο τα 650 του KTM.
Λογικά θα το βρεις με παζάρι κάτω απο 600.

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:

μεσαία τριβή αν την πας χώμα θα θέλει άλλαγμα σε κάνα 3μήνο (και δεν θα καλύπτεται από εγγύηση)
όχι πως δεν θα μπει
απλά για να πεις να πας βουνό με αξιώσεις πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό ή σε κάπιο πιο έξυπνα ντυμένο ποδήλατο κάτι το οποίο δεν είναι το κτμ

Λογικα ο ποδηλατας σου θα εχει μια καλη περιπτωση(να βγαλεις κ εσυ κατι) και για τον φιλο που ψαχνει 29''...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:
plannet wrote:

όχι πως δεν θα μπει

Λογικα ο ποδηλατας σου θα εχει μια καλη περιπτωση(να βγαλεις κ εσυ κατι) και για τον φιλο που ψαχνει 29''...

εννοείτε πως έχει αλλά πρέπει να ανέβει στα χρήματα
αν θέλει το παιδί μπορώ να το δω

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:
plannet wrote:

όχι πως δεν θα μπει

εννοείτε πως έχει αλλά πρέπει να ανέβει στα χρήματα
αν θέλει το παιδί μπορώ να το δω

Οτι εχει κατι αλλα σε πιο υψηλη κατηγορια τιμης... οταν του ελεγες:
plannet says: θα σου πω τι βλέπω στο συγκεκριμένο
όχι πως δεν θα μπει
απλά για να πεις να πας βουνό με αξιώσεις πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό ή σε κάπιο πιο έξυπνα ντυμένο ποδήλατο κάτι το οποίο δεν είναι το κτμ....
Τσαμπα τοσος προλογος για το τιποτα θα ηταν??? χαχαχαχα πωληταρα μου εσυ!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

όχι πως δεν θα μπει
απλά για να πεις να πας βουνό με αξιώσεις πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό ή σε κάπιο πιο έξυπνα ντυμένο ποδήλατο κάτι το οποίο δεν είναι το κτμ....

αν και είσαι στόκος γουστάρω όταν λες μαλακίες
αυτά που λέω για το συγκεκριμένο σύνολο
δεν έχει σημασία αν είναι κτμ ή όχι
αν θα το πάρει από τον δικό μου ή όχι
βέβαια ο δικός μου έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αλλάξεις αρκετά πράγματα Πάνω στο ποδήλατο
οπότε κάνεισ πιος εύκολα ένα καλύτερο σύνολο

τώρα η ερώτηξη κρίσεως
εσύ γιατί τα λες αυτά
θέλεις να πουλήσουμε κάνα ποδήλατο από τον δικό μου???
να σου στείλω κάμια προμήθεια:D

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:

όχι πως δεν θα μπει

αν και είσαι στόκος γουστάρω όταν λες μαλακίες
αυτά που λέω για το συγκεκριμένο σύνολο
δεν έχει σημασία αν είναι κτμ ή όχι
αν θα το πάρει από τον δικό μου ή όχι
βέβαια ο δικός μου έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αλλάξεις αρκετά πράγματα Πάνω στο ποδήλατο
οπότε κάνεισ πιος εύκολα ένα καλύτερο σύνολο

τώρα η ερώτηξη κρίσεως
εσύ γιατί τα λες αυτά
θέλεις να πουλήσουμε κάνα ποδήλατο από τον δικό μου???
να σου στείλω κάμια προμήθεια:D

Τοσο καιρο κοπιαζω και τιποτα....:) Πιστευω τετοια ευελιξια στο να αλλαξεις πραγματα πανω σε ενα ποδηλατο μονο ο δικος σου το κανει... Αντε να δω τι αλλο ακομα θα ακουσουμε!!!! Και παγκοσμια πατεντα ο ποδηλατας του plannet!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

Τοσο καιρο κοπιαζω και τιποτα....:) Πιστευω τετοια ευελιξια στο να αλλαξεις πραγματα πανω σε ενα ποδηλατο μονο ο δικος σου το κανει... Αντε να δω τι αλλο ακομα θα ακουσουμε!!!! Και παγκοσμια πατεντα ο ποδηλατας του plannet!!!!

με άκουσες ποτέ να λέω κάτι τέτοιο
καταρχήν μπορείς να πάρεις ανταλλακτικά και να το ντύσεις μόνος σου
αλλά και να βρεις κάποιος να σου κάνει κάποιες βασικές αλλαγές
βέβαια δεν πιστεύω να είναι πάνω από 10 καταστήματα στην ελλάδα που να αλλάζουν έστω και τα εύκολα
Βέβαια μιας και έχεις την τάση να βγάζεις τις συζητήσεις εκτός θέματος
δεν μου είπες
έχω άδικο σε αυτά που είπα για τα ανταλλακτικά του συγκεκριμένοθυ Ktm?

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:

με άκουσες ποτέ να λέω κάτι τέτοιο
καταρχήν μπορείς να πάρεις ανταλλακτικά και να το ντύσεις μόνος σου
αλλά και να βρεις κάποιος να σου κάνει κάποιες βασικές αλλαγές
βέβαια δεν πιστεύω να είναι πάνω από 10 καταστήματα στην ελλάδα που να αλλάζουν έστω και τα εύκολα
Βέβαια μιας και έχεις την τάση να βγάζεις τις συζητήσεις εκτός θέματος
δεν μου είπες
έχω άδικο σε αυτά που είπα για τα ανταλλακτικά του συγκεκριμένοθυ Ktm?

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... Εσυ λογο βαρους πιθανοτατα τα θες χτ δισκοβραχιωνα(να μην στραβωνει μολις πατας πανω του), χτ φρενα(να καταφερουν να σε σταματανε) και τριπατες ζαντες(να σε αντεχουν)... Ο καθενας που ξεκιναει σημερα (και μην γνωριζωντας και ποσο θα χρησιμοποιησει το ποδηλατο) δεν ειναι αναγκασμενος (και ισως να μην μπορει κ ολας) να δωσει 1000ε για ποδηλατο και ουτε να του λες οτι ειναι για πεταμα το ποδηλατο των 650ε!!! Το συγκεκριμενο ποδηλατο μπορει να ειναι για σενα λιγο, ενω για τον φιλο πιο πανω να ειναι υπεραρκετο και ισως και να μην το εξαντλησει και ποτε!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... Εσυ λογο βαρους πιθανοτατα τα θες χτ δισκοβραχιωνα(να μην στραβωνει μολις πατας πανω του), χτ φρενα(να καταφερουν να σε σταματανε) και τριπατες ζαντες(να σε αντεχουν)... Ο καθενας που ξεκιναει σημερα (και μην γνωριζωντας και ποσο θα χρησιμοποιησει το ποδηλατο) δεν ειναι αναγκασμενος (και ισως να μην μπορει κ ολας) να δωσει 1000ε για ποδηλατο και ουτε να του λες οτι ειναι για πεταμα το ποδηλατο των 650ε!!! Το συγκεκριμενο ποδηλατο μπορει να ειναι για σενα λιγο, ενω για τον φιλο πιο πανω να ειναι υπεραρκετο και ισως και να μην το εξαντλησει και ποτε!!!!

1) ποιος μίλησε για δισκοβραχίονα
2) δεν του είπα να σκάσει 1000 ευρό απλά του είπα ότι αν θέλει ένα ποδήλατο που να μπει με αξιοσείς στο βουνό θέλει 1000 ευρό ή κάτι αντίστοιχο
τώρα αν εσύ λες να σκάσει 650 τώρα και αλλά 1000 μετά γιατι δεν ξέρει τι θέλει
τότε οκ πάω πάσο
κλέφτες θα γίνουν οι ποδηλατάδες?
3) τα φρένα
σε άλλα θέματα μου λες γιατί προτείνω v-brake και εσυ λες γιατί να μην πάει σε δισκόφρενα
και τώρα που του λέω να πάει σε καλά φρένα λες μαλακίες για τα κιλά μου
λες και κρίβω το ποιος είμαι
μήπως το πρόβλημα είναι σε εσένα ????

αλήθεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

ένα ποδήλατο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και συγκεκριμένες αδυναμίες
εγώ είπα κάποιες απλές αδυναμίες που τα προβλήματα τους τα συναντάμε καθημερινά εδώ στο forum
ακούγετε ένας θόρυβος
η ανάρτηση δεν λειτουργεί
τα φρένα ακούγονται
και πάει λέγοντας

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:

1) ποιος μίλησε για δισκοβραχίονα
2) δεν του είπα να σκάσει 1000 ευρό απλά του είπα ότι αν θέλει ένα ποδήλατο που να μπει με αξιοσείς στο βουνό θέλει 1000 ευρό ή κάτι αντίστοιχο
τώρα αν εσύ λες να σκάσει 650 τώρα και αλλά 1000 μετά γιατι δεν ξέρει τι θέλει
τότε οκ πάω πάσο
κλέφτες θα γίνουν οι ποδηλατάδες?
3) τα φρένα
σε άλλα θέματα μου λες γιατί προτείνω v-brake και εσυ λες γιατί να μην πάει σε δισκόφρενα
και τώρα που του λέω να πάει σε καλά φρένα λες μαλακίες για τα κιλά μου
λες και κρίβω το ποιος είμαι
μήπως το πρόβλημα είναι σε εσένα ????

αλήθεια τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

ένα ποδήλατο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και συγκεκριμένες αδυναμίες
εγώ είπα κάποιες απλές αδυναμίες που τα προβλήματα τους τα συναντάμε καθημερινά εδώ στο forum
ακούγετε ένας θόρυβος
η ανάρτηση δεν λειτουργεί
τα φρένα ακούγονται
και πάει λέγοντας

Μπες απο το παραθυρο... Ρε φιλε εισαι πολυ στοκος τελικα!!! Οτα λεω για τα κιλα σου εννοω οτι αλλες αναγκες εχεις εσυ και αλλες ενας αλλος αναβατης... Ερωτηση: Εχουμε ενα ποδηλατο με συγκεκριμενα φρενα(π.χ. v-brakes μιας συγκεκριμενης ποιοτητας) που κατεβαινει ενα μονοπατι, θα σταματησει με την ιδια ευκολια(δυσκολια) με εναν αναβατη 80κ και το ιδιο με εναν αναβατη 130κ? Απλη φυσικη ειναι... Το ιδιο ισχυει και για τις δυναμεις που δεχονται αρκετα απο τα υπολοιπα εξαρτηματα ενος ποδηλατου, απο διαφορετικους αναβατες, οταν το καταλαβεις θα παψω να λεω για τα κιλα σου...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

Μπες απο το παραθυρο... Ρε φιλε εισαι πολυ στοκος τελικα!!! Οτα λεω για τα κιλα σου εννοω οτι αλλες αναγκες εχεις εσυ και αλλες ενας αλλος αναβατης... Ερωτηση: Εχουμε ενα ποδηλατο με συγκεκριμενα φρενα(π.χ. v-brakes μιας συγκεκριμενης ποιοτητας) που κατεβαινει ενα μονοπατι, θα σταματησει με την ιδια ευκολια(δυσκολια) με εναν αναβατη 80κ και το ιδιο με εναν αναβατη 130κ? Απλη φυσικη ειναι... Το ιδιο ισχυει και για τις δυναμεις που δεχονται αρκετα απο τα υπολοιπα εξαρτηματα ενος ποδηλατου, απο διαφορετικους αναβατες, οταν το καταλαβεις θα παψω να λεω για τα κιλα σου...

εννοείτε πως θα σταματήσει πιο εύκολα με τον αναβάτη των 80 κιλών
βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με τα φρένα αλλά με την ολίσθηση του τροχού
και είναι όντως απλή φυσική που δυστυχώς δεν την κατέχεις
Και εννοείτε πως εξαρτάτε την χρήση
για αυτό και λέω πως αν θέλεις να μπεις με αξιόσεις βουνό θέλεις αυτά αυτά και αυτά
σε πια γλώσσα θέλεις να το γράψω για να το καταλάβεις???

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:

για αυτό και λέω πως αν θέλεις να μπεις με αξιόσεις βουνό θέλεις αυτά αυτά και αυτά
Τελικα εισαι αστειος!!!! Σου λεω ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ 80Κ ΚΑΙ 130Κ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ???

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:
plannet wrote:
stolimer wrote:

Τελικα εισαι αστειος!!!! Σου λεω ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ 80Κ ΚΑΙ 130Κ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ???

ναι
απλά δεν έχει να κάνει με τα φρένα :D

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:
plannet wrote:
stolimer wrote:

ναι
απλά δεν έχει να κάνει με τα φρένα :D

Εχει να κανει με το φορτιο που καλουνται να σταματησουν... Αρα αλλα φρενα χρειαζεσαι εσυ και αλλα ενας 80κ... και αλλα μια κοπελα 55-60κ...
Στο ποδηλατο σου ειναι λογικο να μην λειτουργουν τα φρενα, να τερματιζουν οι ανρτησεις, να στραβωνουν οι δισκοβραχιωνες και να χαλανε οι μεσαιες τριβες γιατι ειναι μονιμα δικαβαλο!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

Εχει να κανει με το φορτιο που καλουνται να σταματησουν... Αρα αλλα φρενα χρειαζεσαι εσυ και αλλα ενας 80κ... και αλλα μια κοπελα 55-60κ...
Στο ποδηλατο σου ειναι λογικο να μην λειτουργουν τα φρενα, να τερματιζουν οι ανρτησεις, να στραβωνουν οι δισκοβραχιωνες και να χαλανε οι μεσαιες τριβες γιατι ειναι μονιμα δικαβαλο!!!!

που σε βρήκαμε εσένα
στα τυρογαριδάκια???
2) ανάρτηση ναι σε εμένα θα τερματήσει
βέβαια αν καταφέρεις να μου πεις τι σχέση έχει αυτό με το θέμα
εγώ δεν είπα ότι θα τερματίζει η ανάρτηση του εν λόγω ktm είπα ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ σωστά
και δεν είναι θέμα βάρους αλλά θέμα ποιότητας ελατηρίων ή αλλιώς σύστημα απορρόφησης
3) δεν αναφέρομε στον δισκοβραχίονα αλλά στην μεσαία τριβή
που είναι γτπ καβάλα
1) φρένα
το φρένο πως λειτουργεί
η βασική του αρχή είναι να σταματάει τον τροχό
βέβαια αφού σταματήσει ο τροχός
μετά έχουμε γλίστριμα του τροχού
όσο πιο πολλά κιλά είσαι τόσο πιο αργά θα σταματήσεις
πράγμα που σημαίνει ακόμα και xtr δισκόφρενα να έχω με 203 δίσκους
θα σταματήσω πιο αργά από κάποιον που είναι στα μισά μου κιλά

γενικότερα διάβασε τι γράφω και μην πλάθεις ιστορίες

plannet wrote:

να σου πω τι βλέπω στο συγκεκριμένο
όχι πως δεν θα μπει

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:

που σε βρήκαμε εσένα
στα τυρογαριδάκια???
2) ανάρτηση ναι σε εμένα θα τερματήσει
βέβαια αν καταφέρεις να μου πεις τι σχέση έχει αυτό με το θέμα
εγώ δεν είπα ότι θα τερματίζει η ανάρτηση του εν λόγω ktm είπα ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ σωστά
και δεν είναι θέμα βάρους αλλά θέμα ποιότητας ελατηρίων ή αλλιώς σύστημα απορρόφησης
3) δεν αναφέρομε στον δισκοβραχίονα αλλά στην μεσαία τριβή
που είναι γτπ καβάλα
1) φρένα
το φρένο πως λειτουργεί
η βασική του αρχή είναι να σταματάει τον τροχό
βέβαια αφού σταματήσει ο τροχός
μετά έχουμε γλίστριμα του τροχού
όσο πιο πολλά κιλά είσαι τόσο πιο αργά θα σταματήσεις
πράγμα που σημαίνει ακόμα και xtr δισκόφρενα να έχω με 203 δίσκους
θα σταματήσω πιο αργά από κάποιον που είναι στα μισά μου κιλά

γενικότερα διάβασε τι γράφω και μην πλάθεις ιστορίες

plannet wrote:

να σου πω τι βλέπω στο συγκεκριμένο
όχι πως δεν θα μπει

Πιο γλυστριμα? χαχαχα παλι αλλου το πας? δεν πιανεσαι με τιποτα... συνεχισε ετσι....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@stolimer
ευτηχώς οι περισσότεροι δεν είναι ηλίθιοι σαν και εσένα
οπότε το αφήνω εδώ
απλά δεν μπορώ να καταλάβω που το πας και γαμάς όλο το forum

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
@stolimer
ευτηχώς οι περισσότεροι δεν είναι ηλίθιοι σαν και εσένα
οπότε το αφήνω εδώ
απλά δεν μπορώ να καταλάβω που το πας και γαμάς όλο το forum

Το οι περισσοτεροι εδω μεσα σε εχουν παρη ειδηση ειναι γεγονος, τωρα το αν ειναι ''ηλιθιοι'' σαν εμενα η οχι, ασε να κρινουμε ο καθενας απο την μερια του.... Γεια σου αθλητη ποδηλατη των 130κ που εισαι και ειδικος στο να δινεις συμβουλες στους αλλους...χαχαχαχα
Υ.Γ. Το 130κ πιο πολυ μου φερνει στο μυαλο αθλητη του σουμο, παρα ποδηλατη και μαλιστα να ειναι και ειδικος στο να συμβουλευει τους αλλους...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@stolimer
1) σταμάτα να κάνεις quote kai multiquote
2) τεχνικές συμβουλές δείνω όχι συμβουλές διατροφής
3) εγώ πάντα αφήνω τους χρήστες και δεν είμαι αυτούς που προσπαθώ να τους προστατέψω από κανέναν λες και είναι χαζοί
αυτό είναι δικιά σου δουλειά

γενικότερα και μόνο που έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι απλά θέλεις να γαμάς τα θέματα μου φτάνει
μπορείς να συνεχίσεις να λες μαλακίες
είναι η καλύτερη σου

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
@stolimer
1) σταμάτα να κάνεις quote kai multiquote
2) τεχνικές συμβουλές δείνω όχι συμβουλές διατροφής
3) εγώ πάντα αφήνω τους χρήστες και δεν είμαι αυτούς που προσπαθώ να τους προστατέψω από κανέναν λες και είναι χαζοί
αυτό είναι δικιά σου δουλειά

γενικότερα και μόνο που έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι απλά θέλεις να γαμάς τα θέματα μου φτάνει
μπορείς να συνεχίσεις να λες μαλακίες
είναι η καλύτερη σου

Μολις μου απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ 80Κ ΚΑΙ 130Κ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ??? Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ??? ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ..
Μπορεις να λες οτι προσβολη θες για το προσωπο μου, σε κατανοω και δεν σε παρεξηγω γιατι ειναι λογικο να τσαντιζεσαι που λεμε μερικες αληθειες και σου χαλαμε τις πωλησεις.... Ψξε να βρεις αλλου κοροιδα να τους πουλησεις πραγματα που δεν χρειαζονται και ισως να μην χρειαστουν ποτε..

panos2k
Απών/απούσα

μια χαρά είναι τα φρένα του ποδηλάτου.
είναι αντιστοιχα με όλο τον εξοπλισμό που έχει. 445 είναι σειρά 4 shimano=alivio. Και αν θές αργότερα, αλλάζεις μόνο τις δαγκάνες και πάς σε deore h slx.
To οτι το 1.29 έχει τα ίδια, κάτι λεει...
Αν θές στο entry level κάτι παραπάνω κοίτα το mahuna της kona.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

panos2k wrote:
μια χαρά είναι τα φρένα του ποδηλάτου.
είναι αντιστοιχα με όλο τον εξοπλισμό που έχει. 445 είναι σειρά 4 shimano=alivio. Και αν θές αργότερα, αλλάζεις μόνο τις δαγκάνες και πάς σε deore h slx.
To οτι το 1.29 έχει τα ίδια, κάτι λεει...
Αν θές στο entry level κάτι παραπάνω κοίτα το mahuna της kona.

εσύ αυτοανερείσε
δλδ λες
αφού όλο το ποδήλατο φοράει allivio είναι καλά φρένα
δλδ αν σου έλεγα αν μιλούσαμε για το 1.29 δεν θα ήταν καλά φρένα???
μιας και εκεί δεν φοράει ολοκληρομένη την σειρά
βέβαια και εκεί λες ότι αφού τα βάζουν σε 1000 ευρο ποδήλατο είναι μια χαρά
βέβαια τα βάζουν και σε 500 ευρό ποδήλατο

και αν τα βάζαμε και σε 5000 ευρό ποδήλατο
φαντάζεσε τι φρένο θα ήταν τότε
το καλύτερο της αγοράς :D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:
mpla mpla mpla

1) μας ζάλισες τα @@ και χωρίς λόγο
2) με βλέπεις να γράφω πουθενά ότι δεν σταματάνε λόγο βάρους τα συγκεκριμένα φρένα???
δες τι γράφω και μετά πες τις μαλακίες σου
3) αυτός με τα 130 κιλά θα σταματήσει πιο μετά
το έχει πει ήδη 3 φορές
γιατί επιμένεις να κάνεις την ίδια και την ίδια ερώτηση
θα μας πεις επιτέλους ποιος είναι ο σκοπός σου???
βέβαια δεν έχει να κάνει με τα φρένα το γεγονός αυτό

stolimer
Απών/απούσα

plannet wrote:
stolimer wrote:
mpla mpla mpla

1) μας ζάλισες τα @@ και χωρίς λόγο
2) με βλέπεις να γράφω πουθενά ότι δεν σταματάνε λόγο βάρους τα συγκεκριμένα φρένα???
δες τι γράφω και μετά πες τις μαλακίες σου
3) αυτός με τα 130 κιλά θα σταματήσει πιο μετά
το έχει πει ήδη 3 φορές
γιατί επιμένεις να κάνεις την ίδια και την ίδια ερώτηση
θα μας πεις επιτέλους ποιος είναι ο σκοπός σου???
βέβαια δεν έχει να κάνει με τα φρένα το γεγονός αυτό

Για πιο λογο θα σταματησει πιο μακρια αυτος με τα 130κ, αν δεν εχει να κανει με τα φρενα?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

stolimer wrote:

Για πιο λογο θα σταματησει πιο μακρια αυτος με τα 130κ, αν δεν εχει να κανει με τα φρενα?

τον λόγο στον λέω πιο πάνω
έχει ένας αναβάτης 70 κιλά v-brake
και ένας χοντρός σαν και εμένα με xtr δισκόφρενα ( ή οποιο φρένο θεωρείς εσύ καλύτερο)
kai κατεβαίνουν ένα μονοπάτι
ποιος θα σταματήσει πιο γρήγορα???
και γιατί ??
και επειδή ξέρω ότι θα απαντήσεις λάθος σου δίνω μία ευκαιρία ακόμα

contact