Γνώμη για BLB City Classic

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
s-p3ci4L-K
Εικόνα s-p3ci4L-K
Απών/απούσα

Καλησπέρα θα ήθελα την άποψη σας για το μονοτάχυτο/φιξάκι της Brick Lane Bikes

https://www.bricklanebikes.co.uk/blb-city-classic-co...

Καταλαβαίνω οτι τα περιφεριάκα δεν ειναι και τα καλύτερα δυνατά, αλλά πιο πολύ με ενδιφέρει ο σκελετός και η ποιοτητά του για ένα απλό καθημερινό ποδήλατο πόλης.

Έχω δει και το Fuji feather αν θέλει κάποιος να μου αναλύσει μια παραπάνω επιλογή.

Κάποιο άλλο έτσι σε παλιό στυλ;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

 

Καλημέρα

Το συγκεκριμένο BLB είναι πολύ όμορφο και σε πολύ λογικά χρήματα σε σχέση με τις τιμές της εταιρία που είχε παλιότερα. Γενικά, πιστεύω ότι αξίζει.

Εσύ όμως για τι χρήση το θες?

Αν το θες για μονοτάχυτο, σα σύνολο είναι μια χαρά, αλλά δε νομίζω να σε βολέψει το συγκεκριμένο τιμόνι και η θέση από τις μανέτες (γενικά σε μονοτάχυτο έχω δοκιμάσει πολλούς, για να μην πω σχεδόν όλους, τους συνδυασμούς σε τιμόνι και μανέτες). Επίσης, θεωρώ ότι η σχέση 48x17 είναι αρκετά βαριά για μονοτάχυτο.

Επίσης, μια και ασχολείσαι σοβαρά, σίγουρα μπορείς να φτιάξεις κάτι και μόνος σου με βάση έναν καλό παλιό σκελετό, οπότε να έχεις και αυτή τη χαρά.

Αν πάλι το θες για fixed, τότε, όντως η σχέση του ταιριάζει, όπως και το τιμόνι, μια και δε θα έχεις φρένα μάλλον, εκεί όμως είναι που θα μπουν περιορισμοί, λόγω της ποιότητας των περιφερειακών (κυρίως στη μετάδοση). Εκεί λοιπόν, ίσως θα μπορούσες να κοιτάξεις κάτι πιο σοβαρό για το σκοπό.

Αλήθεια, το feather που ανέφερες, κυκλοφορεί ακόμα?