"κανεις δεν ειπε οτι ειναι ελλινικο"
"μα ειναι ελληνικο προιον"
Αποφασισε τι απο τα δυο να απαντησω.
σου αρέσει να παίζεις με την λέξεις
ελλινικό από άποψη brand name
ελλινική εταιρία
δεν κατασκευάζεται ελλάδα αλλά δημιουργείτε ελλάδα
αυτό το κάνει ελλινικό προιον δεν είναι made In greece
είναι designed enginerred Και ότι άλλη παπαριά θέλεις in greece
μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με τις λέξεις
έλεος δλδ
όχι έβαλες τόνο όχι δεν έβαλες κόμμα λες και είμαστε 12 χρονόν
έλεος
Αστο ρε plannet δεν καταλαβες καν γιατι τσακωνομαστε. Μην ξεκιναω καινουργιο ασχετο.
"κανεις δεν ειπε οτι ειναι ελλινικο"
"μα ειναι ελληνικο προιον"
Αποφασισε τι απο τα δυο να απαντησω.
σου αρέσει να παίζεις με την λέξεις
ελλινικό από άποψη brand name
ελλινική εταιρία
δεν κατασκευάζεται ελλάδα αλλά δημιουργείτε ελλάδα
αυτό το κάνει ελλινικό προιον δεν είναι made In greece
είναι designed enginerred Και ότι άλλη παπαριά θέλεις in greece
μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με τις λέξεις
έλεος δλδ
όχι έβαλες τόνο όχι δεν έβαλες κόμμα λες και είμαστε 12 χρονόν
έλεος
Αστο ρε plannet δεν καταλαβες καν γιατι τσακωνομαστε. Μην ξεκιναω καινουργιο ασχετο.
καλά το αφήνω
έλα όλλοι μαζί να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας
μην στριμώχνεσαι έχει για όλους
:D
ναι η ideal έχει μια μεγάλη αποθήκη με 50 μαστόρους που παραλαμβάνουν εξαρτήματα και συναρμολογούν, δεν κάνει τίποτα άλλο,δεν έχει κανένα άλλο τμήμα καμία διεύθυνση.Επίσης συγκρίνεις πάλι ανόμοια πράματα.Τι σχέση έχει ενα ποδηλατικό κατάστημα με μια εδραιωμένη εταιρία που κάνει εξαγωγές σ όλη την ευρώπη?? πλάκα μας κάνεις ρε kktsol, σύνελθε λίγο
ναι η ideal έχει μια μεγάλη αποθήκη με 50 μαστόρους που παραλαμβάνουν εξαρτήματα και συναρμολογούν, δεν κάνει τίποτα άλλο,δεν έχει κανένα άλλο τμήμα καμία διεύθυνση.Επίσης συγκρίνεις πάλι ανόμοια πράματα.Τι σχέση έχει ενα ποδηλατικό κατάστημα με μια εδραιωμένη εταιρία που κάνει εξαγωγές σ όλη την ευρώπη?? πλάκα μας κάνεις ρε kktsol, σύνελθε λίγο
Προσανατολίζομαι προς το Ideal Intempo 2011. Πιστεύω έχει καλή τιμή και είναι και ελληνικό!!!
"προσανατολίζομαι προς το Ideal Intempo 2011. Πιστεύω έχει καλή τιμή και είναι και ένα ποδήλατο το οποίο αγοράζοντάς το βοηθώ όσο να'ναι και μια Ελληνική Εταιρεία που απασχολεί Έλληνες εργάζόμενους!!!"
Έχω την εντύπωση πως εάν η πρόταση, που έγραψε ο φίλος romfeo, ήταν η από πάνω, τότε ο φίλος kktsol θα έλεγε την άποψή του για το συγκεκριμένο ποδήλατο. Ως εκεί.
Έχω ακόμη την εντύπωση πως το ίδιο θα γίνονταν και σε πολλά άλλα topics αν οι υποψήφιοι αγοραστές ποδηλάτου, διατύπωναν τη σκέψη τους πάνω στη σωστή της βάση. Ότι δηλαδή αγοράζοντας ένα Ideal, βοηθάς κάποιους ανθρώπους οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Το ότι ο φίλος kktsol λέει ότι τα ideal δεν είναι Ελληνικά ποδήλατα, δεν το βρίσκω κακό. Πρέπει να διευκρινιστεί και να αποσαφηνιστεί.
...κακό είναι πως ο φίλος romfeo από τις 29/5 περιμένει μια-δυο γνώμες για το ποδήλατο που θέλει να πάρει, και αντί αυτού, και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, διαβάζει 2 σελίδες posts ουσιαστικά άσχετα με το "προβλημά" του...
έτσι το βλέπεις εσύ
δλδ κάποιος λέει τα ideal είναι ελλινικά
και ο αλλός βγάζει όλη την κακία του και το μένος του για την Ideal
ούτε εγώ τα γουστάρω τα Ideal
αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
και προσπαθεί να μας πείσει μετά να πάρουμε ένα ποδήλατο από ιταλία μεριά γιατί εκεί δεν θα είναι taiwan Ο σκελετός και δεν θα πάνε τα λεφτά μας στην taiwan http://www.podilates.gr/?q=node/15854#comment-145775
εγώ να κάνουμε ότι και Kktsol να βρούμε ένα δάχτυλο να κρυφτούμε από πίσω
και δεν με ενοχλεί όταν κάποιον προσπαθεί να πουλήσει κάποια ποδήλατα
π.χ. και ο vang πουλάει και προσπαθεί να πουλήσει μέσω του site αλλα δεν είχε ξεφύγει ούτε μία φορά τυπικά ελέγε αυτά που ήθελε να πει και μέχρι εκεί
αυτό που με ενοχλεί είναι η λασπολογία
να πω και για έναν ακόμα που προσπαθεί να πουλήσει ποδήλατα
εμένα
με έχει δει να προδείδω τις ιδέες μου???
να λέω σε κάποιον πάρε αυτό που σου λέω όταν κάτι άλλο είναι καλύτερο????
με έχεις δει να θάβω για να του πω πάρε αυτά που φέρνω εγώ ή στην δικιά μου περίπτωση αυτά που φέρνει ο φίλος μου????
όλλοι μας για κάποιους λόγους προτείνουμε κάποια ποδήλατα
το θέμα είναι να γίνεται σωστά και με λογική
bottom Line
δεν γουστάρω τα Pm
δεν γουστάρω τις τούμπες κολοτούμπες
δεν γουστάρω του γλυώδες τύπους που δεν έχουν ίχνος τσίπας πάνω τους
δεν γουστάρω την ηληθιότητα
δεν γουστάρω όταν δεν προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο άλλος
δεν γουστάρω που κάθε 3 και λίγο μπαίνουν οι ίδιοι ηλίθιοι και γράφουν τα ίδια πράγματα απλά και μόνο να μου την πούνε
ας γράψουν ένα θέμα που να λένε τις σκέψεις τους
απλά και όμορφα
και μετά ας βάζουν το Link του θέματος
όπως είχα κάνει εγώ κάποτε
Και δεν γουστάρω που ενώ θέλω να κάνω δίαιτα γουστάρω την Pizza
για τον φίλο ας πάρει scott Που δεν είναι ελληνικό να ησυχάσει και Kktsol
bottom Line
δεν γουστάρω τα Pm
δεν γουστάρω που κάθε 3 και λίγο μπαίνουν οι ίδιοι ηλίθιοι και γράφουν τα ίδια πράγματα απλά και μόνο να μου την πούνε
απλά και όμορφα
Ε ναι λοιπόν ,ο Plannet τα έβαλε επιτέλους και με τον εαυτό του!
@Kktsol
τι λες ???
τι λες ρε???
σοβαρά δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας
οπότε κακός συναρμολογεί η Ideal η ballistic η Orient ελλάδα
ας τα φέρνουν έτοιμα μονταρισμένα και ας αποληθούν 30 οικογένειες
πλάκα κάνεις
όταν συναρμολογείς στα οικονομικά αυτό λέγεται παράγω αξία
δλδ παίρνω ένα σασμάν παίρνω έναν σκελετό το κάνω ποδήλατο και παράγω αξία
κάτι που κάνει ο Γερμανός εδώ και χρόνια
και ο Ιταλός και πολλοί άλλοι
μακάρια να συναρμολογούσαμε και σε άλλα πράγματα
όπως ήταν με την Nissan
δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο
είναι και το γκρι
εγώ πιστεύω πως θα μπορούσαμε να παράγουμε εξ ολοκλήρου ένα ποδήλατο ελλάδα και θα ήταν προτιμητέο
τέσπα
Να σημειωθεί στα πρακτικά. Μπορεί να πέρασαν μήνες και εκατοντάδες μπινελίκια αλλά για πρώτη (και μάλλον τελευταία) φορά, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ PLANNET.
Τα έχουμε πει και στο παρελθόν αλλά τα ξαναλέμε. Από ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης ζουν πολλοί. Όχι μόνο οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και ένα ολόκληρο οικοσύστημα γύρω από αυτό.
Με το σκεπτικό του kktsol, είναι βλάκες οι Τούρκοι που δέχτηκαν να κάνουν εργοστάσια συναρμολόγησης αυτοκινήτων σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές. Θεέ μου τι κορόιδα είναι. Έχουμε εμείς τα διαμάντια της κοινωνίας μας, τους εισαγωγείς, το πιο παραγωγικό κομμάτι της.
Αυτές οι λογικές και λανθασμένες πολιτικές έδιωξαν βιομηχανίες από την χώρα μας και τώρα έχουμε ανεργία στα ύψη.
Φίλε μου kktsol, όποιος ξέρει στοιχειώδη οικονομικά γνωρίζει ότι όσο πιο πολύ συμμετέχεις στην παραγωγική διαδικασία ενός προϊόντος τόσο η προστιθέμενη αξία (το πόσο συμμετέχεις στο 100% του προϊόντος) μεγαλώνει. Αυτό είναι που γεννά τις θέσεις εργασίας. Αυτοί εργαζόμενοι θα έχουν καταναλωτική δύναμη και έτσι το χρήμα θα κυλάει στην αγορά. Καταναλώνοντας όσο το δυνατόν ελληνικά βοηθάμε το χρήμα να μένει στην χώρα. Στο κάτω κάτω καλύτερα να δίνω δουλειά στον Μήτσο παρά στον Φρίντριχ. Να προσθέσω ότι καμία χώρα όσο προηγμένη και αν είναι δεν μπορεί να παράγει το 100% ενός προϊόντος.
Ο εισαγωγέας τι κάνει; εισάγει κάτι 100% ξένο και το πουλά στέλνοντας συνάλλαγμα έξω. Απασχολεί πέντε υπάλληλους και αυτό είναι όλο.
Οι τουρκοι εκαναν τα εργοστασια συναρμολογησης αυτοκινητων (που διωξαμε εμεις αφου το συζηταμε) αλλα δεν μας λες και ποσα απο τα εξαρτηματα αυτων των αυτοκινητων παραγωνται στην Τουρκια. Μηπως πχ στην toyοta που ειναι αυτη τη στιγμη το μεγαλυτερο μονταριστηριο αυτοκινητων στην Τουρκια παιρνει λαστιχα απο το εργοστασιο ελαστικων που ηταν στην Πατρα και το διωξαμε και πηγε Τουρκια. Μηπως τα τζαμια εκτος απο το μπροστινο παρμπριζ φτιαχνονται στην Τουρκια. Μηπως τα καθισματα ταπετσαρωνται στην τουρκια με τουρκικα υλικα. Μηπως τα περισσοτερα ρουλεμαν ειναι τουρκικης κατασκευης.............
Ναι οι τουρκοι πηραν τα μονταρηστιρια και μονταρουν πραγματα που φερνουν απο εξωτερικο αλλα φροντισαν και να παραγουν και κατι. Αν γινοταν κατι τετοιο τοτε δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
Μόνος σου το λες, οι Τούρκοι πρακτικά συναρμολόγηση κάνουν στο εργοστάσιο της Toyota (και της κάθε Toyota) και από αυτή την δουλειά ζουν χιλιάδες οικογένειες. Τοπικά παράγονται κάποια είσωνος σημασίας εξαρτήματα. Να φανταστείς επίσης ότι η Toyota δεν είναι καν τουρκικών συμφερόντων και εκεί δεν γίνεται κανένας σχεδιασμός και μελέτη του προϊόντος. Θα ήταν καλύτερα να εισάγουν τα Toyota τους και ο εισαγωγέας να απασχολεί 10 φορές λιγότερους υπαλλήλους;
@Kktsol
τι λες ???
τι λες ρε???
σοβαρά δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας
οπότε κακός συναρμολογεί η Ideal η ballistic η Orient ελλάδα
ας τα φέρνουν έτοιμα μονταρισμένα και ας αποληθούν 30 οικογένειες
πλάκα κάνεις
όταν συναρμολογείς στα οικονομικά αυτό λέγεται παράγω αξία
δλδ παίρνω ένα σασμάν παίρνω έναν σκελετό το κάνω ποδήλατο και παράγω αξία
κάτι που κάνει ο Γερμανός εδώ και χρόνια
και ο Ιταλός και πολλοί άλλοι
μακάρια να συναρμολογούσαμε και σε άλλα πράγματα
όπως ήταν με την Nissan
δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο
είναι και το γκρι
εγώ πιστεύω πως θα μπορούσαμε να παράγουμε εξ ολοκλήρου ένα ποδήλατο ελλάδα και θα ήταν προτιμητέο
τέσπα
Να σημειωθεί στα πρακτικά. Μπορεί να πέρασαν μήνες και εκατοντάδες μπινελίκια αλλά για πρώτη (και μάλλον τελευταία) φορά, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ PLANNET.
είναι γιατί σε βολεύει όχι γιατί το αντιλαμβάνεσαι
bottom Line
δεν γουστάρω τα Pm
απλά και όμορφα
Τα ideal είναι τόσο ελληνικά όσο γερμανικά είναι τα ghost, cube, canyon με την "γερμανική τεχνογνωσία" :P Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Αν δεν υπήρχε η Ideal θα έμεναν άνεργοι πολλοί άνθρωποι. Αν πάλι κατασκευάζαμε σκελετά ή εξαρτήματα στην Ελλάδα θα ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Μέχρι τότε όμως υπομονή.
Καλό είναι να υποστηρίζουμε ελληνικές εταιρίες αλλά καλό είναι να πουλάνε λίγο φθηνότερα στην εγχώρια αγορα ;)
romfeo wrote:
Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ποδήλατο;
Το ύψος μου είναι 1,87. Ποιο μέγεθος μου ταιριάζει;
Έχετε να μου αντιπροτείνετε κάποιο άλλο ποδήλατο με τιμή max τα 600€?
1. Πιστεύω ότι με 600 Ευρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα μεταχειρισμένα κουρσάκια με καλύτερα ανταλλακτικά.
2. Σαν μέγεθος κάθετου εισαι για το 55 αλλά σαν οριζόντιο το 58,5 ίσως σου είναι μακρύ. Πιστεύω κάτι σε 56 οριζόντιο θα ήταν καλύτερα.
3. Αντιπρόταση είναι οποιοδήποτε μεταχειρισμένο που να έχει τουλάχιστον 9άρι σύστημα. Για καινούργιο πρέπει να μας πεις τι άλλες μάρκες βρίσκεις στα μέρη σου.
@eaglos
άλλο κατασκευάζεται Ελλάδα
και άλλο είναι ελληνικό brandname
δλδ αν δεν είναι ελληνικά τι είναι τούρκικα???
απλά καλό είναι να γνορίζουμε πιο κομμάτι είναι ελλινικό
π.χ. τεχνογνωσία βάψιμο συναρμολόγηση
και πιο δεν είναι και έρχεται από κίνα
και ξαναλέω κανείς δεν είπε ότι τα Ideal Κατασκευάζονται Ελλάδα
και αν είπε διορθόθηκε
όπως διορθώνω αυτούς που λένε ότι τα cube κατασκευάζονται γερμανία
Εγώ όταν λέω ελληνικά εννοώ εγχώριας παραγωγής και όχι
κάτι εισαγώμενο με ελληνική φίρμα στο αυτοκόλλητο :-)
Γενικότερα μιλάμε για κάτι που έχει μια ιδιαίτερη ταυτότητα και διαφορετικότητα.
Όπως η ελληνική Φέτα δεν έχει σχέση με τις "φέτες" που πουλάνε οι διάφοροι ευρωπαίοι. Όπως και πχ η Amstel είναι ελληνική εταιρία αλλά αν θες ελληνική μπύρα θα πάρεις από την Βεργίνα ή την Cfaft ή την Πειραϊκή Ζυθοποιία
Ξαναγράφω ότι δεν έχω πρόβλημα με αυτό που κάνει η Ideal.
Είναι τεράστιο αυτό που κάνει όταν άλλοι επιχειριματίες
"πατριώτες" την έχουν κάνει για βουλγαρίες, σκόπια κλπ
Απλά θα μπορούσε να τα πουλάει φθηνότερα στην εγχώρια αγορά.
Μιας και είναι ο εισαγωγέας και όχι μεταπωλητής που θέλει να
βγάλει επιπλέον κέρδος.
Γενικότερα μιλάμε για κάτι που έχει μια ιδιαίτερη ταυτότητα και διαφορετικότητα.
Όπως η ελληνική Φέτα δεν έχει σχέση με τις "φέτες" που πουλάνε οι διάφοροι ευρωπαίοι. Όπως και πχ η Amstel είναι ελληνική εταιρία αλλά αν θες ελληνική μπύρα θα πάρεις από την Βεργίνα ή την Cfaft ή την Πειραϊκή Ζυθοποιία
βγάλει επιπλέον κέρδος.
ναι συμφωνώ μαζί σου
αλλά δεν παραμένει μία εταιρία που παράγει αξίες στην ελλάδα
και έχει δυνατότητα να φέρει συνάλαγμα
από αυτήν την άποψη είναι ελλινικότατη εταιρία
αλλα δεν μπορεί να έχουμε την φιλοσοφία ή 100% ελλάδα ή τίποτα
γιατί μπορεί να λέμε ελλινική φέτα την δωδόνη αλλά το γάλα της είναι ολλανδικό
οπότε είναι ελλινική φέτα η ολλανδική
να προτειμήσω δωδόνη ή κάποιο ξενόφερτο γκούντα??
είπα υπάρχει και το γκρι και το γκρι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα
αλλά εδώ ο planet τα έκανε σαλάτα! (Χωριάτικη, με φέτα)
Το παράδειγμα που φέρνεις είναι τουλάχιστον ατυχές!
Όταν λες πως η Δωδώνη φτιάχνει Φέτα με Ολλανδικό γάλα, (εκτός από του ότι από μόνο του είναι τελείως άκυρο), είναι σαν να λες πως η Ideal εισάγει σωλήνες, τους κολλάει και κατασκευάζει πλαίσια ποδηλάτων.
Οπότε μιλάμε για παραγωγή ποδηλάτου. Όπως στην περίπτωση του τυριού μιλάμε για μεταποίηση.
Και φυσικά τότε το προϊόν που παράγεται θα θεωρηθεί Ελληνικό.
Όταν λες πως η Δωδώνη φτιάχνει Φέτα με Ολλανδικό γάλα, (εκτός από του ότι από μόνο του είναι τελείως άκυρο), είναι σαν να λες πως η Ideal εισάγει σωλήνες, τους κολλάει και κατασκευάζει πλαίσια ποδηλάτων.
Οπότε μιλάμε για παραγωγή ποδηλάτου. Όπως στην περίπτωση του τυριού μιλάμε για μεταποίηση.
Άντε, και καλή μας όρεξη!!!
η δωδώνη δεν αγοράζει γάλα από ελληνες παραγογούς
το φέρνει από ολανδία
είτε μας αρέσει είτε όχι
απλά η δωδώνη θεωρείτε ελλινικό τυρί
παρόλα αυτά το τυρί τις δεν είναι τόσο ελλινικό όσο το χ τυρί που το γάλα είναι ελλινικό (εκεί μπορεί τα μοσχάρια να είναι εισαγόμενα η ή τροφή της να είναι εισαγώμενη και πάει λέγοντας )
είναι το λεγόμενο γκρι που λέω
... λοιπόν τώρα που το καλοσκέφτομαι... και ο Βογιατζής στη Ρόδο, αγοράζει σωλήνες με το μέτρο και κόβει και κολλά για να φτιάξει ποδήλατα.
Οι σωλήνες είναι απέξω, όχι από Ελλάδα.
Και το υλικό του σωλήνα μπορεί να είναι από αλλού.... από άλλη χώρα...
Άραγε αν συνυπολογίσουμε ότι η μάνα του συγκολλητή στη Φιδούσα είναι από τον Πόντο... και ο καφετζής απέναντι κρατάει από Συρία... ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ για την εθνικότητα των ποδηλάτων ΦΙΔΟΥΣΑ?????
πάντως το γάλα που πέρνω για να φτιάξω το τυρί, είναι απ το Ανθουχώρ'. Βίβια ο πατέρας τ' κτηνοτρόφ' π' τ' αγουράζω είναι από τα Βαρδούσια και το εργαστήριο μου βρίσκετ' στη Λιβαδειά.
δεν σου κανω καθολου πλακα. Η ερωτηση μου ειναι και συνεχιζει να ειναι τι παραγει πανω στο ποδηλατο ή σε σχεση με το ποδηλατο ωστε να κανει το ποδηλατο ελληνικο.
Και μην ξανααλλαξετε την ερωτηση απλη και σαφης ειναι.
Οπως τελειως απλο ειναι και το οτι η Ideal ειναι εταιρεια Ελληνικων συμφεροντων (οπως και πολλες αλλες) αλλα δεν πουλαει ελληνικα ποδηλατα. Ως εκει καμμια σχεση με την ποιοτητα καμμια σχεση με τιποτα αλλο. Αυτη ειναι η διαφωνια μας και αυτο λεω ξεκαθαρα.
δεν σου κανω καθολου πλακα. Η ερωτηση μου ειναι και συνεχιζει να ειναι τι παραγει πανω στο ποδηλατο ή σε σχεση με το ποδηλατο ωστε να κανει το ποδηλατο ελληνικο.
Οπως τελειως απλο ειναι και το οτι η Ideal ειναι εταιρεια Ελληνικων συμφεροντων (οπως και πολλες αλλες) αλλα δεν πουλαει ελληνικα ποδηλατα. Ως εκει καμμια σχεση με την ποιοτητα καμμια σχεση με τιποτα αλλο. Αυτη ειναι η διαφωνια μας και αυτο λεω ξεκαθαρα.
ωραία συμφωνούμε
τι ποδήλατα πουλάει τούρκικα???
δλδ όταν ένας γερμανός θα πάρει ένα ideal τι θα πει
έχω ένα τούρκικο ποδήλατο ????
έτσι το βλέπεις εσύ
και προσπαθεί να μας πείσει μετά να πάρουμε ένα ποδήλατο από ιταλία μεριά γιατί εκεί δεν θα είναι taiwan Ο σκελετός και δεν θα πάνε τα λεφτά μας στην taiwan http://www.podilates.gr/?q=node/15854#comment-145775
π.χ. και ο vang πουλάει και προσπαθεί να πουλήσει μέσω του site αλλα δεν είχε ξεφύγει ούτε μία φορά τυπικά ελέγε αυτά που ήθελε να πει και μέχρι εκεί
εμένα
με έχεις δει να θάβω για να του πω πάρε αυτά που φέρνω εγώ ή στην δικιά μου περίπτωση αυτά που φέρνει ο φίλος μου????
bottom Line
δεν γουστάρω τα Pm
απλά και όμορφα
και επειδη Plannet δεν χωραω πισω απο το δαχτυλο μου.
Ουτε ειπα τιποτα για την ideal σαν εταιρεια ουτε "εθαψα" οπως λες το ποδηλατο. Δεν ειπα καν την γνωμη μου για το συγκεκριμενο ποδηλατο. Αντιθετα διαβασα την δικη σου "εμπεριστατωμενη" κριτικη (απαντησεις #2 και #4).
Αυτο που ειπα ειναι οτι τα ideal δεν ειναι Ελληνικης κατασκευης ποδηλατα και αυτο ως τωρα δεν το εχει αντικρουσει κανενας απο αυτους που μου επιτιθενται προσωπικα. Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα τους.
Και δεν νομιζω οτι κανενας διαφωνει οτι οι καλυτερες κουρσες φτιαχνονται Ιταλια.
Και φυσικα οπως βλεπω εχω γεμισει και το thread με δικες μου προτασεις για να προωθησω δικα μου προιοντα.
Λασπολογια ετσι για να μαθαινεις κιολας κατι ειναι οταν κατηγορουμε καποιον χωρις καν να εχουμε κανενα στοιχειο και χωρις καν η κατηγορια να ειναι αληθης. Εδω μεσα ο μονος που εχει δεχθει τετοια επιθεση ειμαι εγω.
Οταν καποιος λεει κατι "τα ποδηλατα ideal δεν ειναι ελληνικης κατασκευης" δεν ειναι λασπολογια ειναι γεγονος. Ας μου δειξει καποιος το αντιθετο να ανακαλεσω. Ας μου πει καποιος τι παραγεται στην Ελλαδα απο τα ποδηλατα και τα κανει ελληνικα. Ξανατονιζω καμμια σχεση με την ποιοτητα τους.
Για ολα τα υπολοιπα που γραφεις
ναι σε εχω δει να λες παρε αυτο που σου λεω εγω παρολο που καποιο αλλο ηταν καλυτερο.
ναι σε εχω δει να θαβεις αλλο και να προωθεις αυτο του φιλου σου.
Και ναι ξερω οτι θα συνεχισεις να μου επιτιθεσαι και οτι μου το φυλαγες απο τοτε που σου "εθαψα" την προταση σου με τα revo, τις πλαστικες μανετες και τα πλαστικα πεταλια.
Ασε ρε plannet να μιλησει καποιος αλλος εδω μεσα.
Στο κατω κατω ειμαι απο τους πολυ λιγους που εχω δηλωσει ξεκαθαρα την ιδιοτητα μου εδω μεσα. Και παλι διαφημιζω τα ποδηλατα της εταιρειας μου λιγοτερο απο ολους τους αλλους που ειναι απλοι χομπιστες αλλα αντιδρουν λες και εχουν συμφεροντα πολυ μεγαλυτερα απο τα δικα μου στην καθε εταιρεια
ωραία συμφωνούμε
Εισαι τοσο κολλημενος
Απλη ειναι η ερωτηση.
τι παραγει πανω στο ποδηλατο ή σε σχεση με το ποδηλατο ωστε να κανει το ποδηλατο ελληνικο?
kktsol αφού ακόμα επιμένεις είσαι απαράδεκτος. Aν δεν προσπαθούσες να πουλήσεις ποδήλατα εδώ μέσα θα έλεγα απλά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.. αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά κ αυτό σε κάνει ανήθηκο πωλητή με μειωμένη αξιοπιστία που ελπίζω να διακρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές σου. Λέγε εσύ τα δικά σου, δεν το συνεχίζω κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε
kktsol αφού ακόμα επιμένεις είσαι απαράδεκτος. Aν δεν προσπαθούσες να πουλήσεις ποδήλατα εδώ μέσα θα έλεγα απλά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.. αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά κ αυτό σε κάνει ανήθηκο πωλητή με μειωμένη αξιοπιστία που ελπίζω να διακρίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές σου. Λέγε εσύ τα δικά σου, δεν το συνεχίζω κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Δεν προσπαθω να πουλησω ποδηλατο εδω μεσα. το εχω κοψει εδω και 1,5 μηνα.
Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Τοσο δυσκολο σου ειναι το να μου απαντησεις ευθεως. Εστω για τους αλλους δυο τρεις που δεν εχουν καταλαβει οχι για εμενα.
όπως λες εσύ ότι δεν έθαψες την ideal έτσι λέω και εγώ .... με είδες να αναφέρωμε σε εσένα ???
φέρε πίσω την μύγα την θέλουν και άλλοι :D
kktsol wrote:
Ουτε ειπα τιποτα για την ideal σαν εταιρεια ουτε "εθαψα" οπως λες το ποδηλατο. Δεν ειπα καν την γνωμη μου για το συγκεκριμενο ποδηλατο. Αντιθετα διαβασα την δικη σου "εμπεριστατωμενη" κριτικη (απαντησεις #2 και #4).
λέω προσωπική άποψη και την αιτιολογω
δεν έχει κάτι παραπάνω να πω
εμπειρίες είναι εμπειρίες
ούτε λέω θα προτιμηθεί ένα ιταλικό που εντελώς τυχαία το φέρνω εγώ
kktsol wrote:
Αυτο που ειπα ειναι οτι τα ideal δεν ειναι Ελληνικης κατασκευης ποδηλατα και αυτο ως τωρα δεν το εχει αντικρουσει κανενας απο αυτους που μου επιτιθενται προσωπικα. Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα τους.
το έχουν πει πολλοί πριν από εσένα
έχεις σκεφτεί γιατί μόνο μαζί σου έχει γίνει σούσουρο????
kktsol wrote:
Και δεν νομιζω οτι κανενας διαφωνει οτι οι καλυτερες κουρσες φτιαχνονται Ιταλια.
εδώ είμαι μαζί σου
βέβαια λίγες πλέον φτιάχνοτε ιταλία
μόνο αυτά που φέρνεις εσύ και τα Bottechia :D
kktsol wrote:
Και φυσικα οπως βλεπω εχω γεμισει και το thread με δικες μου προτασεις για να προωθησω δικα μου προιοντα.
στην προπαγάνδα δεν χρειάζεται να δώσει λύσεις
kktsol wrote:
Λασπολογια ετσι για να μαθαινεις κιολας κατι ειναι οταν κατηγορουμε καποιον χωρις καν να εχουμε κανενα στοιχειο και χωρις καν η κατηγορια να ειναι αληθης. Εδω μεσα ο μονος που εχει δεχθει τετοια επιθεση ειμαι εγω.
και εδώ δίκιο έχεις
kktsol wrote:
Οταν καποιος λεει κατι "τα ποδηλατα ideal δεν ειναι ελληνικης κατασκευης" δεν ειναι λασπολογια ειναι γεγονος. Ας μου δειξει καποιος το αντιθετο να ανακαλεσω. Ας μου πει καποιος τι παραγεται στην Ελλαδα απο τα ποδηλατα και τα κανει ελληνικα. Ξανατονιζω καμμια σχεση με την ποιοτητα τους.
δεν είπες μόνο αυτό
και όσο για την ελλινικότητα σου εξείγησα
αλλά συνεχίζεις
δλδ μια Mercendes δεν είναι γερμανικό αυτοκίνητο???
γιατί πέρνει το καπό από ιταλια τα παράθυρα από ισπανια την μηχανή απο japan??????
είπαμε ελλινικότατο ποδήλατο
που δεν είναι Made in greece
kktsol wrote:
ναι σε εχω δει να λες παρε αυτο που σου λεω εγω παρολο που καποιο αλλο ηταν καλυτερο.
πάλι θα μου πεις για τις πλαστικές μανέτες????
δεν με χέζεις ρε νταλάρα
έχω προτείνει υπερβολικά πολλά ποδήλατα ούτε ένας που με άκουσε δεν γύρισε να μου πει τι μαλακία μου πρότεινες
όλοι έρχονται και με λένε θέλω να αλλάξω ποδήλατο τι να πάρω
είδες πουθενά να λέει ένας.... ότι αυτό που του πρότεινα δεν ήταν έτσι όπως του το είπα???
βέβαια πολλές φορές απλά προτείνω 1-2 μοντέλα χωρίς καν να τα δώσω ιδιαίτερη βάση
σήμερα είχα τηλέφωνο από ένα παιδί που ούτε το θυμόμουν και είχα δώσει κάτι συμβουλές πριν 1 χρόνο όχι μόνο τις ακολουθεί αλλά έχει και τα αποτελέσματα που του είπα ότι θα έχει
οπότε άσε τι κάνω εγώ
kktsol wrote:
Και ναι ξερω οτι θα συνεχισεις να μου επιτιθεσαι και οτι μου το φυλαγες απο τοτε που σου "εθαψα" την προταση σου με τα revo, τις πλαστικες μανετες και τα πλαστικα πεταλια.
τελικά έπιασες τις πλαστικές μανέτες
να στο πω και εδώ 10 γαμημένα ευρό στοιχείζει να αλλάξεις μανέτες
και τα revo εμένα μου αρέσουν και τα προτείνω υπάρχει πρόβλημα???
έλεος ρε φίλε
το χειρότερο πάνω στο ποδήλατο που πρότεινα ξέρεις πιο είναι
ότι ήταν trekking Και αυτό δεν αλλάζει με 10 ευρό
αλλά τόσο ξέρεις τόσο λες \
kktsol wrote:
δεν απαγορεύω σε κανέναν να μιλήσει
kktsol wrote:
Στο κατω κατω ειμαι απο τους πολυ λιγους που εχω δηλωσει ξεκαθαρα την ιδιοτητα μου εδω μεσα. Και παλι διαφημιζω τα ποδηλατα της εταιρειας μου λιγοτερο απο ολους τους αλλους που ειναι απλοι χομπιστες αλλα αντιδρουν λες και εχουν συμφεροντα πολυ μεγαλυτερα απο τα δικα μου στην καθε εταιρεια
δεν αντιλέγω
αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που λες ή προτίνεις είναι σωστά
το ίδιο και για εμένα
καλά το αφήνω
έλα όλλοι μαζί να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας
μην στριμώχνεσαι έχει για όλους
βρήκα ένα δάχτυλο έλα να κρυφτούμε από πίσω :P
"προσανατολίζομαι προς το Ideal Intempo 2011. Πιστεύω έχει καλή τιμή και είναι και ένα ποδήλατο το οποίο αγοράζοντάς το βοηθώ όσο να'ναι και μια Ελληνική Εταιρεία που απασχολεί Έλληνες εργάζόμενους!!!"
Έχω την εντύπωση πως εάν η πρόταση, που έγραψε ο φίλος romfeo, ήταν η από πάνω, τότε ο φίλος kktsol θα έλεγε την άποψή του για το συγκεκριμένο ποδήλατο. Ως εκεί.
Έχω ακόμη την εντύπωση πως το ίδιο θα γίνονταν και σε πολλά άλλα topics αν οι υποψήφιοι αγοραστές ποδηλάτου, διατύπωναν τη σκέψη τους πάνω στη σωστή της βάση. Ότι δηλαδή αγοράζοντας ένα Ideal, βοηθάς κάποιους ανθρώπους οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Το ότι ο φίλος kktsol λέει ότι τα ideal δεν είναι Ελληνικά ποδήλατα, δεν το βρίσκω κακό. Πρέπει να διευκρινιστεί και να αποσαφηνιστεί.
...κακό είναι πως ο φίλος romfeo από τις 29/5 περιμένει μια-δυο γνώμες για το ποδήλατο που θέλει να πάρει, και αντί αυτού, και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, διαβάζει 2 σελίδες posts ουσιαστικά άσχετα με το "προβλημά" του...
έτσι το βλέπεις εσύ
και προσπαθεί να μας πείσει μετά να πάρουμε ένα ποδήλατο από ιταλία μεριά γιατί εκεί δεν θα είναι taiwan Ο σκελετός και δεν θα πάνε τα λεφτά μας στην taiwan
http://www.podilates.gr/?q=node/15854#comment-145775
εμένα
bottom Line
δεν γουστάρω τα Pm
απλά και όμορφα
είναι γιατί σε βολεύει όχι γιατί το αντιλαμβάνεσαι
δεν έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου :D
"Ελλινικό" πάνε τα ματακια μας αδέρφια :P
Τα ideal είναι τόσο ελληνικά όσο γερμανικά είναι τα ghost, cube, canyon με την "γερμανική τεχνογνωσία" :P Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Αν δεν υπήρχε η Ideal θα έμεναν άνεργοι πολλοί άνθρωποι. Αν πάλι κατασκευάζαμε σκελετά ή εξαρτήματα στην Ελλάδα θα ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Μέχρι τότε όμως υπομονή.
Καλό είναι να υποστηρίζουμε ελληνικές εταιρίες αλλά καλό είναι να πουλάνε λίγο φθηνότερα στην εγχώρια αγορα ;)
1. Πιστεύω ότι με 600 Ευρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα μεταχειρισμένα κουρσάκια με καλύτερα ανταλλακτικά.
2. Σαν μέγεθος κάθετου εισαι για το 55 αλλά σαν οριζόντιο το 58,5 ίσως σου είναι μακρύ. Πιστεύω κάτι σε 56 οριζόντιο θα ήταν καλύτερα.
3. Αντιπρόταση είναι οποιοδήποτε μεταχειρισμένο που να έχει τουλάχιστον 9άρι σύστημα. Για καινούργιο πρέπει να μας πεις τι άλλες μάρκες βρίσκεις στα μέρη σου.
@eaglos
άλλο κατασκευάζεται Ελλάδα
και άλλο είναι ελληνικό brandname
δλδ αν δεν είναι ελληνικά τι είναι τούρκικα???
απλά καλό είναι να γνορίζουμε πιο κομμάτι είναι ελλινικό
π.χ. τεχνογνωσία βάψιμο συναρμολόγηση
και πιο δεν είναι και έρχεται από κίνα
και ξαναλέω κανείς δεν είπε ότι τα Ideal Κατασκευάζονται Ελλάδα
και αν είπε διορθόθηκε
όπως διορθώνω αυτούς που λένε ότι τα cube κατασκευάζονται γερμανία
είπαμε υπάρχει και το γκρί
βγάλει επιπλέον κέρδος.
ναι συμφωνώ μαζί σου
αλλά δεν παραμένει μία εταιρία που παράγει αξίες στην ελλάδα
και έχει δυνατότητα να φέρει συνάλαγμα
από αυτήν την άποψη είναι ελλινικότατη εταιρία
αλλα δεν μπορεί να έχουμε την φιλοσοφία ή 100% ελλάδα ή τίποτα
είπα υπάρχει και το γκρι και το γκρι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα
και κρατώντας σαν επίλογο το τελευταίο αυτό πόστ ας κλείσουμε το θέμα κ πάμε για άλλα.
Άντε, και καλή μας όρεξη!!!
η δωδώνη δεν αγοράζει γάλα από ελληνες παραγογούς
το φέρνει από ολανδία
είτε μας αρέσει είτε όχι
απλά η δωδώνη θεωρείτε ελλινικό τυρί
παρόλα αυτά το τυρί τις δεν είναι τόσο ελλινικό όσο το χ τυρί που το γάλα είναι ελλινικό (εκεί μπορεί τα μοσχάρια να είναι εισαγόμενα η ή τροφή της να είναι εισαγώμενη και πάει λέγοντας )
είναι το λεγόμενο γκρι που λέω
...άλλωστε το είπε και ο Ηράκλειτος στον Μπογιατζή του: "Τα πάντα Γκρι!"
... λοιπόν τώρα που το καλοσκέφτομαι... και ο Βογιατζής στη Ρόδο, αγοράζει σωλήνες με το μέτρο και κόβει και κολλά για να φτιάξει ποδήλατα.
Οι σωλήνες είναι απέξω, όχι από Ελλάδα.
Και το υλικό του σωλήνα μπορεί να είναι από αλλού.... από άλλη χώρα...
Άραγε αν συνυπολογίσουμε ότι η μάνα του συγκολλητή στη Φιδούσα είναι από τον Πόντο... και ο καφετζής απέναντι κρατάει από Συρία... ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ για την εθνικότητα των ποδηλάτων ΦΙΔΟΥΣΑ?????
εκτός από την φέτα
τώρα θυμίθηκα πως στην αθήνα όλα είναι τυριά
άλλο πάλι και τούτο :D
πάντως το γάλα που πέρνω για να φτιάξω το τυρί, είναι απ το Ανθουχώρ'. Βίβια ο πατέρας τ' κτηνοτρόφ' π' τ' αγουράζω είναι από τα Βαρδούσια και το εργαστήριο μου βρίσκετ' στη Λιβαδειά.
...τι να πω! Γκρίζα ζώνη το όλο σκηνικό!

ωραία συμφωνούμε
Εισαι τοσο κολλημενος
Απλη ειναι η ερωτηση.
τι παραγει πανω στο ποδηλατο ή σε σχεση με το ποδηλατο ωστε να κανει το ποδηλατο ελληνικο?
μονο αυτο.
Δεν προσπαθω να πουλησω ποδηλατο εδω μεσα. το εχω κοψει εδω και 1,5 μηνα.
Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Τοσο δυσκολο σου ειναι το να μου απαντησεις ευθεως. Εστω για τους αλλους δυο τρεις που δεν εχουν καταλαβει οχι για εμενα.
όπως λες εσύ ότι δεν έθαψες την ideal έτσι λέω και εγώ .... με είδες να αναφέρωμε σε εσένα ???
φέρε πίσω την μύγα την θέλουν και άλλοι :D
λέω προσωπική άποψη και την αιτιολογω
δεν έχει κάτι παραπάνω να πω
εμπειρίες είναι εμπειρίες
ούτε λέω θα προτιμηθεί ένα ιταλικό που εντελώς τυχαία το φέρνω εγώ
το έχουν πει πολλοί πριν από εσένα
έχεις σκεφτεί γιατί μόνο μαζί σου έχει γίνει σούσουρο????
εδώ είμαι μαζί σου
βέβαια λίγες πλέον φτιάχνοτε ιταλία
μόνο αυτά που φέρνεις εσύ και τα Bottechia :D
στην προπαγάνδα δεν χρειάζεται να δώσει λύσεις
και εδώ δίκιο έχεις
δεν είπες μόνο αυτό
και όσο για την ελλινικότητα σου εξείγησα
αλλά συνεχίζεις
δλδ μια Mercendes δεν είναι γερμανικό αυτοκίνητο???
γιατί πέρνει το καπό από ιταλια τα παράθυρα από ισπανια την μηχανή απο japan??????
είπαμε ελλινικότατο ποδήλατο
που δεν είναι Made in greece
πάλι θα μου πεις για τις πλαστικές μανέτες????
δεν με χέζεις ρε νταλάρα
έχω προτείνει υπερβολικά πολλά ποδήλατα ούτε ένας που με άκουσε δεν γύρισε να μου πει τι μαλακία μου πρότεινες
όλοι έρχονται και με λένε θέλω να αλλάξω ποδήλατο τι να πάρω
είδες πουθενά να λέει ένας.... ότι αυτό που του πρότεινα δεν ήταν έτσι όπως του το είπα???
βέβαια πολλές φορές απλά προτείνω 1-2 μοντέλα χωρίς καν να τα δώσω ιδιαίτερη βάση
σήμερα είχα τηλέφωνο από ένα παιδί που ούτε το θυμόμουν και είχα δώσει κάτι συμβουλές πριν 1 χρόνο όχι μόνο τις ακολουθεί αλλά έχει και τα αποτελέσματα που του είπα ότι θα έχει
οπότε άσε τι κάνω εγώ
τελικά έπιασες τις πλαστικές μανέτες
να στο πω και εδώ 10 γαμημένα ευρό στοιχείζει να αλλάξεις μανέτες
και τα revo εμένα μου αρέσουν και τα προτείνω υπάρχει πρόβλημα???
έλεος ρε φίλε
το χειρότερο πάνω στο ποδήλατο που πρότεινα ξέρεις πιο είναι
ότι ήταν trekking Και αυτό δεν αλλάζει με 10 ευρό
αλλά τόσο ξέρεις τόσο λες \
δεν απαγορεύω σε κανέναν να μιλήσει
δεν αντιλέγω
αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που λες ή προτίνεις είναι σωστά
το ίδιο και για εμένα
ρε παιδιά δέχομε ότι τα Ideal δεν είναι ελλινικά
θα μου πει ένας τι είναι ???
τουρκίκα ιταλικά γερμάνικα???
μια απάντηση τι είναι