Γνώμη για ideal και προτάσεις

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
Ypsilon
Απών/απούσα

Καλησπέρα σας, νέος στην ομάδα και θέλω να ζητήσω την γνώμη σας.

 

Θέλω να αγοράσω ένα ποδήλατο για μέσα στην πόλη. Ξεκίνησα πρόσφατα να κάνω ποδήλατο και μέχρι στιγμής κάνω βόλτες έως 25-30χλμ. Έχω ένα ballistic coaster 1 ωστόσο θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα το Ideal funcore 2020 (https://www.idealbikes.net/?section=3578&language=el...) που στα 500€ περίπου διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα, 9 ταχύτητες και είναι σε καλή τιμή. Δεν ξέρω αν στα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να μου προτείνει κτ καλύτερο. Το μόνο αρνητικό που βρήκα στο ideal είναι το βάρος 12,7κιλα που νομίζω ότι είναι σχετικά βαρύ. Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ποδήλατο??? Έχει περιθώρια να το ζορισω σε ανηφόρες ή σε μεγαλύτερες αποστάσεις;

 

Ενδιαφέρομαι καθαρά για βόλτες μέσα στην πόλη-ασφαλτο (όχι χώμα ή για δουλειά κλπ) κυρίως ευθείες αλλά μερικές φορές και ανηφόρες (πχ Κάστρα, Θεσσαλονίκη). Το Ideal είναι από τα λίγα που βρήκα σε αυτήν την τιμή με σετ ταχυτήτων 3x9 με υδραυλικά δισκόφρενα κλπ. 

 

Αλλά ποδήλατα που έχω δει είναι το orbea carpe 30 με λίγο υψηλότερη τιμή αλλά πιο ωραίο εμφανισιακά. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά από ποδηλατα, συστήματα ταχυτήτων κλπ γι'αυτό και ζητάω την γνώμη σας εδώ.

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι