Γειά σας παιδιά! Ψάχνω να αγοράσω καινούριο ποδήλατο και έχω ερωτευτεί απίστευτα τπ Ideal Pro rider μοντέλο 2007. Θα ήθελα να μου πείτε πληροφορίες για το που μπορώ να αγοράσω ένα καινούριο ή και ελαφρός μεταχειρισμένο.Επίσης σε ένα on-line shop βρίκα το συγκεκριμένο ποδήλοατο αλλά δν ξέρω αν τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ όπως αναγράφει η ιστοσελίδα ή σε χρεώνουν παραπάνω.Αν έχεται απάντηση σ' αυτό το ερώτημα παρακαλώ βοηθήστε.. Ευχαριστώ
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Τίποτα??
δες αγγελίες εδώ
δες αγγελίες και στο www.cyclist-friends.gr
απλά να προσέξεις το σωστό μέγεθος
Γεια χαρά,εάν πρόκειται για το πρώτο σου ποδήλατο δεν πιστευω πως η αγορά απο το ίντερνετ θα σε καλύψει,νομίζω πως μια βόλτα απο το ποδηλατάδικο της γειτονιάς σου θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα και χειροπιαστά.
Βέβαια όπως αναφέρεις έχεις ήδη μία εικόνα για το ποιό θέλεις να είναι το καινουριο σου ποδήλατο,εδώ να πω πως εάν ήδη είσαι ενεργός ποδηλάτης και ξέρεις τι σου προσφέρει το ποδήλατο που έχεις δικαιολογείται η άμεση λήψη απόφασης για το νέο σου ποδήλατο και το που θα σε καλύψει σε σχέση με το πρώτο.
Ποιό είναι το κατάστημα που χρεώνει 3 ευρώ μεταφορικά για να δούμε αν μπορούμε να απαντήσουμε,πάντως νομίζω πως μπορείς να αρνηθείς την παραλαβή αν δεις οτι σε χρεώνουν παραπάνω ή να πληρώσεις αφου πρώτα τους ενημερώσεις εκείνη την στιγμή πως θα διεκδικήσεις αποζημίωση για αυτό.
Επίσης μπορείς να μπείς στο παραπάνω φόρουμ και να πας στην κατηγορία ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΑΣ να δείς ποιοι είναι κάτοχοι αυτού του μοντέλου και να τους δώσεις λόγους ικανούς να τους κάνουν να συζητήσουν μία πιθανή πώληση με το καλό(αλλιώς υπάρχουν και πιο πονηροί τρόποι).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΚΑΙ-ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ
Site: http://www.bike-center.gr/product_info.php?cPath=139&products_id=4025
Βασικά κάνω πολύ καιρό ποδήλατο αλλα την έχω πατήσει πολλες φορές με αχρηστα ποδήλατα τα οποία
μου τα κλέψαν κιόλας..Τώρα ψάχνω ένα αρκετά φτηνό ποδηλατάκι και ποιοτικό..μπας και κάνω καμια διαδρομή στο Πήλιο μιας και είμαι Βολιώτης..
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι στα 300-350euros..Οτι ποδήλατο και να είναι..
τι ύψος έχεις?
183, 80 kg
είδα κάτι στον ποδηλατά μου στην θεσ/νικη αλλά δεν θυμάμαι μέγεθος για για να δω αν σου κάνει αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να ρωτήσω
θα κάνω μια βόλτα στα ντόπια μαγαζιά και θα δώ τι παίζει...Ευχαριστώ Planet
κάνε μια βόλτα και δες τι παίζει
πάρε μοντέλα ποδηλάτων που είδες
για να σου εξηγήσω τις διαφορές
Πως σας φαίνεται το ποδήλατο?
http://www.specialized.gr/component/page,shop.product_details/flypage,fl...
αν και δεν μου αρέσουν τα specialized
εγκρίνω
Ωραία πες μου μεγιά γτ μόλις το πήρα...
καλες βολτες φιλε!!
πολυ ομορφο!
για πες και μια τιμη??
σε σχεση με το ideal pro rider ποιο ειναι καλυτερο??
specialized νομίζω
έχει καλύτερα ανταλλακτικά
το pro rider είναι στιβαρό σαν κατασκευή και ποιοτικό.Το hardrock μου φάνηκε ευκαμπτο ευχρηστο και πολύ ομορφο..Το pro είναι ένα καταπληκτικο ποδήλατο για την πόλη ενώ το specialized ταιριάζει και στο βουνό..Προσωπικά πάντα..
ξέρεις εμένα με ξύνησαν λίγο οι μανέτες των φρένων έτσι όπως τις ενιωσα αλλά δν ξέρω άν είναι ποιότητας ή όχι
γενικότερα τα χειριστήρια της sram είναι πιο βολικά αλλά δεν μου προτιμώ τα shimano
η διαφορά είναι πως στην sram της ταχύτητες τις αλλάζεις με το ίδιο δάχτυλο σε αντίθεση με την shimano που θέλεις 2 δάχτυλα
βασικά δεν το ήξερα αυτό...και έψαχνα πως αλλάζουν αλλα τελικά τα κατάφερα..μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος..τιμη 300Ε ο τύπος είναι άπεχτος (τριαντάρης γιώργος)
300 ευρό το πήρες το specialized????
φοβερή τιμή
ναι 400 και χωρις παζάρια..έχει μπεί στο νόημα της οικονομικής κρίσης και σου λέει κατευθείαν την κατώτερη τιμή..σας λέω Βολιώτες για επιδιορθώσεις και αγορά Specialized στον Τριαντάρη
400 ευρω το spesialized στο κεντρο της αθηνας...
δεν ειπε αν κανει εκπτωση...
στα ideal κανει 10%...
μονο...
που να κοιταξω για καλη εκπτωση?
μου αρεσει ποιο πολυ απο το pro rider
το spesialized με τραβαει ποιο πολυ βρε παιδια..
για πειτε
μια παρέμβαση το ποδήλατο το πήρα 400 επειδή το πήρα μισό εγώ μισο ο πατέρας για δώρο έκοψε κάτι...Σορρι για την παραπληροφόρηση
Megies ke kalodoulefto!
Περιμένω αύριο να κάνω καμια διαδρομούλα (την πρώτη) για να το συνηθήσω..
ναι τώρα είναι πιο λογική η τιμή αλλά όπως και να έχει να το λιώσεις το ποδηλατάκι
:D