Καλημερα. αγορασα πριν λιγους μηνες ενα HILLMASTER IDEAL και εχω καποιο προβλημα με το σκελετο μιας και ειναι 56 αρης. δηλαδη μεγαλος για μενα. ενδιαφερομαι δηλαδη να αλλαξω μονο σκελετο που να ειναι συμβατος φυσικα με τα υπολοιπα μερη του hillmaster και διαθετω το πολυ 300 ευρω. ειχα ξαναστειλει μυνημα αλλα οι προτασεις πολλων αποδειχτεικαν αρκετα ποιο ακριβες. Π.χ. στον κασιματη που ρωτησα μου δινει το σκελετο του scott scale 425 ευρω + 25 ευρω εργατικα που ειναι πανω απο τον προυπολογισμο μου. οσο για την ideal μενονομενους σκελετους πουλαει μονο για τα ακριβα μοντελα.ευχαριστω πολυ
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Μπες στο site της ideal βρες το τηλέφωνο του Μανιατόπουλου και τηλεφώνησε εκεί.Μέσω εργοστασίου μπορούν να σου δώσουν(νομίζω)!!!
μιλησα με τα κεντρικα στην Πατρα. μεμονωμενοι σκελετοι μονο για το pro race πωλουνται και μιλαμε για πολλα λεφτα. παιρνω 2ο hillmaster με τα λεφτα αυτα.
βασικά μπορώ να σου πω για 2 σκελετούς καλούς
ένα bianchi doss στα 200 ευρό
αλλά αν δεν κέγεσε με τις μάρκες εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το ballistic explorer 7005 tripple butted ~ 1700 γραμμ στα 150 ευρό
Mπορείς να πουλήσεις το ποδήλατο και να πάρεις άλλο.Επίσης μπορείς να το δώσεις στον ποδηλατά και να πάρεις ένα pro rider πληρώνοντας τη διαφορά και να του βάλεις πάνω τα δικά σου περιφεριακά και τα άλλα να τα πουλήσεις ή στον ποδηλατά ή εδώ.
exei enas filos skeleto apo indeal zik-zak = hil master me kalytera perifereiaka...
kaiton poulaei an se endiaferei na soy pw
καλημερα.παιδια το hillmaster που εχω ειναι με υδραβλικα δισκοφρενα.ειναι σαφως καλυτερο απο το pro rider kai to zik-zak.δε νομιζω καν να ειναι συμβατοι οι σκελετοι τους στα περιφεριακα του hillmaster. Plannet αν μπορεις δωσε παραπανω πληροφοριες. που μπορω να βρω αυτους τους σκελετους; για internet λες η για καποιο καταστημα στην αθηνα.; . οσο για πωληση εννοειτε οτι το δίνω αλλα μου στοιχισε 680 ευρω και το εχω 2 μηνες. δε μπορω να πεσω κατω απο 500. ασε που ειναι XL μεγεθος και δυσκολο να βρεθει καποιος. σας ευχαριστω ολους,
κατάστημα στην θεσ/νικη
και παίζει σε 53
εσύ τι νούμερο θέλεις?
τι ύψος έχεις?
τελικα τωρα ειδα οτι pro rider και zik zak εχουν τον ιδιο σκελετο με το hillmaster (alloy 7005 t4/t6). αν δε βρω κατι οικονομικο προτιμω να πληρωσω να παρω το pro rider (μιας και μπορω να το βρω χονδρικη στα 300 ευρω) καινουργιο και να κανω αλλαγη στα περιφεριακα με του hillmaster. ετσι θα εχω και 2ο ποδηλατο
sorry, τωρα το ειδα το μηνυμα σου. ειμαι 185 και θελω το 51 σε ideal. αφου μιλας για αλλη μαρκα μαλλον μεταξυ 48 και 53 θα προτιμουσα το 48. το θελω για βουνο και νομιζω πως ακομα και το 53αρι μεγαλο θα μου ειναι. μενω αθηνα αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη και μπορω να ανεβω. αν μπορεις δωσε καποια διευθυνση και ονομα καταστηματος. thanks
στον ποδηλάτη κορδελιου (2310708793) θα τα βρεις
βασικά μια και θα πας καλό είναι να τα δοκιμάσεις και τα 2 48-53 και όποιο σε βολέψει